Home / Chestiunea Jidănească / Guvernul dă continuu nejustificat bani la evrei – Pensii speciale pentru urmașii “supraviețuitorilor de holocaust”

Guvernul dă continuu nejustificat bani la evrei – Pensii speciale pentru urmașii “supraviețuitorilor de holocaust”

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Iulie 19, 2021

Guvernul dă continuu nejustificat bani la evrei

Nu numai că România plăteşte pensii la orice evreu „român“ care a trăit sau a murit în România sau în afara ei în perioada 1940-1945, căci evreul este un „supravieţuitor al Holocaustului“ chiar şi dacă a fost doar un chiulangiu de la obligaţiile obşteşti ale vremii, le dă prin recenta lege 154 din iunie 2021 (promulgată în mare viteză de domnul Iohannis) pensie şi urmaşilor lor, pe care o trimite până în Israel sau aiurea, dar guvernul Cîţu mai dă şi un ajutor nejustificat comunităţii evreieşti din România chiar zilele acestea, făcându-i un cadou de aproape 2 milioane de euro prin Secretariatul de Stat pentru Culte.

Să fie evreii aşa de amărâţi că trebuie românii să se îndatoreze (căci aşa mai funcţionează România acum) ca să îi îngrijească? Oricum banii îi va dirija umflatul de Vexler.

Sau este vorba de cine sunt adevăraţii stăpâni ai lui Florin Cîţu, cei care i-au dat această comandă? Cei care i-au finanţat studiile din SUA şi care i-au fost şi patroni mai apoi şi cei mai noi, introduşi la guvern de Bogdan Aurescu-Goldenberg (subordonatul marilor organizaţii evreieşti globale).

(Sursa: stiripesurse.ro, „Florin Cîţu a dat 8 milioane de lei unui cult cu mai putin de 4000 de membri“, 16.07.2021)

Având în vedere că sunt declaraţi 3500 de evrei în România şi 16 milioane de creştini ortodocşi (care au primit 20 milioane de lei de la stat faţă de 8 milioane evreii), guvernul a dat, deci, 2285 lei per evreu şi doar 1,25 lei per român creştin ortodox, ceea ce înseamnă că, în ochii guvernului, un evreu este de 1828 de ori mai important decât un român.

Premierul a dat 8 mil de lei Federației Comunităților Evreiești

Cei 8 milioane de lei s-au dat deja şi sunt pentru organizaţia lui Vexler, de fapt.

Căci am găsit suma în lei la poziţia 269 din tabelul postat de secretariatul de stat pentru culte aici:

http://culte.gov.ro/wp-content/uploads/2021/07/sd1.pdf

Banii au fost acordaţi pentru „întreţinere şi funcţionare“ (salarii, adică) pentru „Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România“, al cărei şef a devenit de la finele lui 2020 Silviu Vexler.

Explicaţia secretariatului de stat, în tabel, la rubrica Observaţii: „S-a acordat un sprijin financiar în valoare de 8.000.000 de lei împreună cu solicitarea nr. C-660/01.04.2021, prin Memorandumul nr. 20/10642/THG/2021“.

Banii fuseseră deci ceruţi de Vexler la începutul lunii aprlie 2021.

27 comments

 1. Lucrurile sunt foarte simple încă de când Brenus căpetenia galilor a ocupat Roma și i-a obligat pe romani să plătească tribut ca preț al înfrângerii. Atunci când romanii i-au reclamat acestuia că galii folosesc greutăți false la cântărirea aurului pe care trebuiau să îl încaseze de la ei, Brenus a aruncat în talgerul balanței sabia sa grea exclamând cinic:VAI DE CEI ÎNVINȘI!

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Citiți cu mare atenție România: Raportul internaţional privind libertatea religioasă în anul 2020 publicat de Ambasada SUA în România. O să constatați că pentru cei 3.400 de evrei declarați (din care 40% locuiesc în București) Raportul face referire cu preponderență la problemele de antisemitism, sancționarea negării Holocaustului și alte probleme ale FCER-Cultul mozaic. Evreii reprezintă 0,016% din populația României dar beneficiază de o protecție deosebită și o atenție sporită din partea Ambasadei SUA. Probelemeșe celorlalte minorități și grupuri etnice și religioase sunt tratate cu superficialitate și dezinteres. Acest tip de abordare este o discriminare flagrantă săvârșită de SUA, care susține prin acest mod doctrina religioasă a Cultului mozaic privind superioritatea rasei semite a evreilor. Inclusiv utilizarea sintagmei de “non-evrei” în textul Raportului reprezintă un act de xenofobie promovat în mod public de autorii Raportului semnat de Ambasada SUA. Este regretabil, că dintr-un raport de forță, a unei puteri miltare, SUA tratează libertatea religioasă din România doar din perspectiva protejării a numai 0,016% dintre cetățenii României și a retrocedării proprietăților acestor etnici. Nu am găsit nici un Raport al Ambasadei SUA care să exprime îngrijorarea stadiului de civilizație și situația economico-financiară a milioane de români care subzistă la limita sărăciei și care muncesc doar pentru a-și plăti daoriile la furnizorii de servicii. Sperăm ca Ambasada SUA să-și schimbe optica despre România. Deocamdată Raportul SUA confirmă că România este o colonie a Israelului. https://www.incorectpolitic.com/romania-este-o-colonie-a-israelului-asociatia-neamul-romanesc-trimite-o-scrisoare-ministerului-afacerilor-externe/

  https://ro.usembassy.gov/ro/romania-raportul-international-privind-libertatea-religioasa-in-anul-2020/

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Urmează să comunic și Ambasadei SUA că eu sunt cetățean român și aparțin grupului etnic denumit Neamul Românesc, deci nu sunt NON-EVREU, așa cum prezintă în mod discriminator Raportul SUA privind libertatea religioasă din România. Denumirea atribuită mie de “non-evreu” este o abordare la fel de fascistă, xenofobă și rasistă ca și delimitarea etnicilor evrei față de restul populației din perioada anilor 1938-1945. Eu pot să mă definesc și fără să mă raportez la un anumit popor ales, ce se declară superior și neam ales, conform textelor xenofobe și rasiste ale Torei iudaice. Sunt român și punct!

 4. Niste porci. Si unii, si altii. Ba chiar si noi ca rabdam…

 5. E interesant ca se duc bani la evrei masiv dar evreii din Israel , de exemplu, au fost si sunt in continuare injectati cu vaccinurile despre care Michael Yeadon, un virolog de mana intai, fost adjunct la Pfizer, sustine ca majoritatea injectatilor de doua si trei ori, vor muri in doi sau trei ani de acum incolo! Cel tarziu !!!

  Si treaba asta nu o spune doar el .
  Suntem in plin eugenism .

  Dr Wolfgang Wodarg sustine ca banditii eugenismului pun spitalele sub presiune ca sa le fuga personalul care refuza sa se lase vaccinat obligatoriu, ca astfel sa se inchida spitalele Germaniei si sa se ajunga la medicina digitala !
  Va amintiti de shobolanca serviciului secret francez si a lui Sorosh, Clotholda , incepuse sa ne inchida cele mai mari spitale ?
  E vorba aici de genocid planificat .
  Peter Konig care a lucrat si pentru IMF si pentru WHO spune ca Bill Gates si gasca lui de magnati eugenisti sunt in curs sa ne rada cu vaccinurile deoarece noi suntem cu 7 miliarde in plus pe planeta CARE NU MAI ARE DECAT FOARTE PUTINE RESURSE ; asta se numeste EUGENISM PRACTIC FACUT DE MILIARDARII PLANETEI .

  E INTERESANT CA ISRAELUL NU-SI FERESTE POPULATIA DE VACCINURI EUGENISTICE !
  Deci tot banetul asta unde se duce ?
  Nu cumva in bunkerele unora – caci toata lumea stie ca unii acuma isi fac bunkere si isi cumpara si construiesc sateliti noi !

  Ce parere aveti, domnilor ?
  Eu zic ca e foarte interesanta intrebarea !

  Inca fara raspuns .

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Răspunsul este foarte simplu. Nebunia celor care conduc a atins cote paroxistice. Puterea le-a luat total mințile, vândute Satanei, adică divinității potrivnice omenirii. Este naiv cine crede că evreii sunt altfel de oameni decât noi, ceiilalți, declarați în mod rasist ne-evrei sau goym-i. Ba chiar ma descoperit recent concepții rabinice care susțin că “evreii și ne-evreii sunt două specii total diferite”. A se studia cu mare atenție modul în care au încercat să se salveze evreii foare bogați. din vestul Europei și din România, fugind în SUA și în alte țări, dar atenție, nu la sărăcia din Palestina.
  Concluzia. Ca în toate religiile lumii, inclusiv în creștinismul ortodox, există o castă a unor aleși divini, care se consideră superiori celorlalți semeni și care consideră că trebuie să supraviețuiască cu orice preț și prin orice mijloace. Această castă își educă proprii credincioși ai religiei lor, pe care-i și disprețuiesc ființial, folosindu-i ca masă de manevră pentru teoriile lor fundamentaliste.
  Evreii obișnuiți, din tot ceea ce am citit în ultima vreme și-au dat seama că au fost păcăliți de rabinatul lor și de cei care-i conduc.
  Priviți în România. Majoritatea dintre cei 3.500 de evrei, declarați că ar face parte din populația stabilă a României (nu vorbim despre cei 400.000 de de rezidenți declarați de E. S. David Saranga) sunt oameni normali care-și văd de treburile lor. Există undeva la 10% care sunt vocali și instigă la ură, fluturând steagurile “antisemitismului latent al românilor”, care se pare că se moștenește genetic (din moment ce Strategia națională de combatere a urii …., spune că deși nu există acțiuni antisemite în România, ele trebuie combătute ferm pe viitor). Câtă lume știe că la alegerile de anul trecut, un grup de intelectuali evrei au protestat față de alegerea deputatului Silviu Vexler ca Președinte al FCER- Cultul Mozaic? Acei intelectuali protestatari invocau că Președintele Comunității trebuie să fie apolitic, ceee ce spune chiar Statutul FCER- Cultul Mozaic. Din această persepectivă. și ca un creștin ce mă străduiesc să fiu, îi compătimesc pe evreii nevinovați care au fost umiliți, batjocoriți și uciși în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Cine vrea să afle mai multe, să urmărească și frământările interne din Israel, unde poziționarea față de provocările actuale este și acolo diferită între grupuri de evrei, ca și în România între grupuri de români. Și evreii sunt oameni, la fel ca toți ceilalți lăsați de Același Dumnezeu pe acest Pământ. Diferența o fac manipulatorii religioși care-i educă în mod fals că ei, și numai ei, ar face parte dintr-un popor ales de un Dumnezeu exclusivist al lui Israel. De aici provine toată nebunia. În realitate, ca și românul, evreul obișnuit se simte manipulat și batjocorit de clasa politică conducătoare. Fiți atenți la detalii, nu cădeți în plasa agitatorilor de serviciu!

  • Foarte creștinesc comentariul, dar evreii nu sunt tocmai oameni ca și dumneata sau ca mine, ei sunt un fel de roboți biologici, făcuți astfel prin trauma de ziua a 8-a, care le destabilizează iremediabil sistemul endocrin și glanda interstițială.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Vlad V. A crede că există mai mulți Creatori deja schimbă datele problemei. Ai căzut în capcana rabinilor care le explică credincioșilor că ei sunt speciali față de ceilalți oameni, denumiți în mod rasist ne-evrei. Dumnezeu Creatorul este Unul singur, pentru că de aceea este Dumnezeu. Faptul că oamenii cad din binecuvântarea harică dată de Dumnezeu este altceva. Nu evreii sunt de vină pentru înșelarea în care au fost împinși, ci rabinii care au interpretat după bunul lor plac scrierile redactate de alți rabini și atribuite lui Dumnezeu. Dumnezeu a creat toți oamenii la fel și scopul este mântuirea tuturor oamenilor. Apostolul Pavel se chinuie să explice că Dumnezeu i-ar aștepta pe evrei să vină la mântuire, Dumnezeu îi așteaptă pe toți oamenii să înțeleagă rostul lor pe acest pământ: mântuirea, adică salavarea sufletului.

  • Sunt oameni normali pe dracu’. Toți colaborează între ei de la cel mai umil până la cel mai sus pus. Marș la Tel Aviv cu gogoșile astea. Postacule. “Sunt la fel ca noi doar că merg la alfel de biserică…” În Imperiul Roman de Răsărit și în Rusia țaristă ortodoxă și în occident erau ținuți la distanță și pe bună dreptate. Cum zicea Hitler pe bună dreptate: “orice evreu e subversiv”.

   • Corect!
    Pentru ei, om este doar unul de-al lor.
    Noi sintem animale cu chip de om, facute sa ii slugarim si fara drepturi.
    Oricum s-ar prezenta/comporta “in afara”, la comanda Cahalului executa imediat ce i se cere.
    PS: Juden nu insemna si nu se traduce “evreu”.
    Evreu este doar “lucratorul de la Templu”, cel dedicat, servind Cultului [religios] al lui Moise. Atat.
    Ceilalti care se duc la Templu sint fie sefii Cahalului, fie sustinatori – toti, talmudisti babilonieni, …. de fapt falsi jidani.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Chinezii nu cred în Iisus Hristos, decât foarte puțini. La fel se întămplă cu japonezii și cu indienii. Asta nu presupune că aceștia nu sunt oameni. Fals. Toți oamenii suntem creația unui singur Dumnezeu. Voi aveți această gândire iudeocentrică din cauza educației iudeocreștine făcută de taica popa din fruntea satului. Proastă educație, propagată de profesorii de religie care susțin că Dumnezeul Vechiului Testament, adică Dumnezeul lui Israel așa era el la acea vreme pentru că așa doreau mușchii lui de dumnezeu. Fals. Nu mă miră, având în vedere că și astăzi, în Sfântul Altar preotul ortodox papagalicește fără să gândească rugăciunea: “Fă bine Doamne, întru bunăvoirea Ta, Sionului, și să se zidească zidurile ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptții, prinosul și arderile de tot, atunci vor pune pe altarul Tău viței.”.
    Dumnezeu nu este schimbător, este imuabil. Grea teologia. Eu am plătit scump ca să o pricep.

    • : … -Eu vă apreciez strădința și bunele intenții, totuși mare GRIJĂ !!!, …fapt dovedit de faptul ca posibil nu ați inteles că Profețiile vorbesc despre fapte și evenimente din viitor / vremea de pe urmă (iata) _ 2 Timotei 3/1-7,(8,9 _Eu sînt Acela!) _ Isaia 9/1,2,(6-Eu sînt Acela!); _ Romania 5/14 -Eu sînt Acela! _ Fapte 3/16-2021,22 – Eu sînt Acela!; 26/23 -Eu sînt Acela!, …„Acum, la împlinirea Vremii!” _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 5/17; 12/18-2021; 10/34;

     _ Despre aceste aspecte (din contemporaneitate / din aceasta vreme de pe urmă / îndepartată, despre care este scris în profeții / Scripturi _ Daniel 12/(4),9; _ Fapte 3/16-2021,(22), …ai citit măcar odată aici: …

     _ Isaia 1/9-23: …

     -9. De nu ne-ar fi lasat Domnul ostirilor o mica ramasita (_ ROMANIA 11/3-8), am fi ajuns ca Sodoma si ne-am fi asemanat cu Gomora.

     10. Ascultati cuvantul Domnului, capetenii ale Sodomei! Ia aminte la Legea Dumnezeului nostru, popor al Gomorei!

     11. “Ce-Mi trebuie Mie multimea jertfelor voastre, zice Domnul. Sunt satul de arderile de tot ale berbecilor si de grasimea viteilor; nu-Mi place sangele taurilor, oilor si tapilor.

     12. Cand veniti sa va infatisati inaintea Mea, cine va cere astfel de lucruri, ca sa-Mi spurcati curtile?

     13. Nu mai aduceti daruri de mancare nefolositoare, caci Mi-e scarba de tamaie! Nu vreau luni noi, Sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea!

     14. Urasc lunile voastre cele noi si praznicele voastre; Mi-au ajuns o povara, nu le mai pot suferi.

     15. Cand va intindeti mainile, Imi intorc ochii de la voi; si oricat de mult v-ati ruga, n-ascult, caci mainile va sunt pline de sange!

     16. Spalati-va deci si curatati-va! Luati dinaintea ochilor Mei faptele rele pe care le-ati facut! Incetati sa mai faceti raul!

     17. Invatati-va sa faceti binele, cautati dreptatea, ocrotiti pe cel asuprit, faceti dreptate orfanului, aparati pe vaduva! –

     18. Veniti totusi sa ne judecam,(.). De vor fi pacatele voastre cum e carmazul, se vor face albe ca zapada, de vor fi rosii ca purpura, se vor face ca lana.

     19. De veti voi si veti asculta, veti manca cele mai bune roade ale tarii;

     20. dar de nu veti voi si nu veti asculta, de sabie veti fi inghititi, caci gura Domnului a vorbit.”

     21. Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns o curva! Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi!

     22. Argintul tau s-a prefacut in zgura, si vinul tau cel ales a fost amestecat cu apa.

     23. Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei.*

     = Cu stimă. -„Mesia” -„Eu, cel are vorbesc cu tine, sînt Acela!” _ Ioan 4/(25),26; 5/39; 10/8-16,20,2021, … „Mielul” _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13-2021 -„Eu sînt Acela!” _ Isaia 6/8-13 – Romania _ Romania 5/14 -Eu sînt Acela!; 10/4,(14-?!!),16-2021, … & … _ Luca 18/(7),8.

    • _ @(*Vasilică Militaru – Asociația Neamul RomânescJuly 20, 2021 at 4:09 pm: …-Chinezii nu cred în Iisus Hristos, decât foarte puțini. La fel se întămplă cu japonezii și cu indienii. …*).

     -Citiți cu atenție maximă _ Romania 10/14 – ?!!!: …

     -*14. Dar cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?*, …

     și în această fotografie (din Ediții ale Scripturilor / Bibliei, în Germania): …

     https://www.facebook.com/photo/?fbid=562005891182889&set=pob.100021204484965

     = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; 4/25,(26); 10/8,(9-15),16,20,2021, … & … _ Isaia 6/(8-12),13- Romania; 9/1,2,(6-Eu sînt Acela!); 52/6 _ *Iată-Mă!*; 65/1: …

     -*1. “Eram gata sa raspund celor ce nu intrebau de Mine, eram gata sa fiu gasit de cei ce nu Ma cautau; am zis: “Iata-Ma, iata-Ma!” catre un neam care nu chema Numele Meu.*

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ aiurel Te afli într-o gravă eroare. Dovadă stau evreii care au acceptat de bunăvoie să se încreștineze. Nicolae Steinhardt este unul dintre ei. Numai că propaganda că își vor pierde harul divinității lui Israel, dacă părăsesc religia mozaică, îi sperie pe mulți dintre ei. Dacă ai fi citit Epistola către evrei a Sfântului Apostol Pavel ai fi aflat că nu ai dreptate.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  @ caroline gunderode Ca să înțelegi că fiecare neam și fiecare religie își are nebunii ei, o să-ți redau o povestioară adevărată. Înainte de începerea construcției Catedralei Mântuirii Neamului un profesor universitar, specializat în structura materialelor și în sudura acestora, a fost vizitat de doi oameni în negru (costume Armani, nu țoale călugărești). Cei doi erau trimișii Patriarhului Daniel Ciobotea. Îi interesa să identifice un material care să aibă mai multe proprietăți. inclusiv de protecție antiatomică, care să reziste, dacă se poate mii de ani. Doreau aceasta întrucât, pentru aleșii Bisericii, și-au construit la subsolul Catedralei un super adăpost anti…. Cel al lui Ceaușescu era jucărie de copil față de banii băgați în ăsta. Acolo plănuiește Daniel să fie îngropat, alături de ceilalți patriarhi, morți deja, ai BOR. Profesorul le soune că plumbul ar fi cea mai sigură soluție, pentru ceea ce doreau ei. Aceștia îi cer profesorului un termen de valabilitate. Omul le indică nu știu căte sute de ani, iar ei întreabă prostește, că de unde au garanția că așa va fi. Hâtru, românașul le spune: “Păi, să reziste atât cât v-am spus eu, și dacă veți avea ceva contestații atunci, la expirarea termenului de garanție, veniți să mai vorbim atunci.”. Idioții de taici, trimișii lui Daniel, nici nu s-au prins că profesorul, enervat de prostia lor crasă. a făcut mișto de ei. Iar Daniel stă să predice prostimii că trupul nu înseamnă nimic și sufletul este totul, gândindu-se cum să-și conserve hoitul după moarte, ca să fie cinstit ca un mare sfânt ce se crede deja! Eventual își va programa pe un calculator și niște minuni pe care să le facă după moartea sa. Așa, ca să fie satisfăcută prostimea.

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  @ caroline gunderode Ceea ce am explicat eu mai sus, am studiat aproape douzeci de ani pe mănăstirile ortodoxe din România. Nu ai vrea să afli disprețul pe care-l au mulți călugări și călugărițe față de mireni (credincioșii simpli, un fel de goym-i ai ortodoxiei). Cunosc și textele scripturistice pe care-și bazează atitudinile de dispreț față de românii obișnuiți. Un renumit părinte îi numește pe mireni: pantalonari, adică purtători de pantaloni, spre deosebire de călugări care poartă acele veșminte tip fustă (își îndemna călugării să se ferească de mirenii pantalonari, care sunt ispititori și ischititori). Deși călugării poartă pe dedesubt tot pantaloni mirenești, dar contează fațada. Mă opresc aici. Pentru cine are ochi de văzut și urechi de auzit, are și BOR o școală de rasism de înaltă clasă, copie fidelă a școlii rabinatului. De aceea există aceste certuri interminabile cu cine pe cine l-a răstiginit pe Hristos, cine pe cine este mai extremist creștinul sau mozaicul. În spatele acestor certuri se fală interese manipulatoare de ambele părți. Eu am cunoscut “creștinismul” monahal și m-am lecuit de el definitiv.

 9. : … @(* Vasilică Militaru – Asociația Neamul RomânescJuly 20, 2021 at 6:27 am: …@ caroline gunderode Ca să înțelegi că fiecare neam și fiecare religie își are nebunii ei, (…). Înainte de începerea construcției Catedralei Mântuirii Neamului (…), trimișii Patriarhului Daniel Ciobotea. Îi interesa (…) protecție antiatomică, care să reziste, (…) mii de ani. (…) pentru aleșii Bisericii, și-au construit la subsolul Catedralei (…).*).


  – Postare / „Subiect” (din Blogul personal): … _ Iesirea /Exodul 4/1-[10],11-(16),17; _ Romani’a 10/4,[14-?!!!],(16),17 – 20; _ Ioan 3/3-7,(16) = “Exit the Matrix”; _ 2 Pet. 3/13,(16); _ 2 Corinteni 5/17; ­_ Gal.4/4; 6/15; _ Apoc.5/(1)-9; 21/1; _ Romani’a 5/14; _ Ioan 1/1,2,5,11,14; _ Ioan 10/8,(11)-14,(15),[16]; 16/25. … & …

  (*Dar, nu toți pot primi / înțelege, cuvîntul acesta, ci, doar cei carora le este dat!* _ Matei 19/11, …„adică, cei evoluați, cărora le-a fost scris în gene / genetică, încă din facerea trupului lor, în pîntecele mamelor lor, potrivit „Proverbului Romanesc / Latinesc – Ancestral”: -„Ce-ți este scris, în frunte-ți este pus!”*)

  … _ 1 Corinteni 14/2021: … _ @ [“Credinta” … (vs) … *Stiinta*]; _ 1 Tes.5/(19),2020,2021,22,

  partial implicit[e] _ Matei 13/13-15,[16,17],34,(35); _ Ioan 16/25, (coroboreaza) _ Deuteronom 18/15,18; _ Fapte 3/22; _ Matei 23/1,2,(3-15); _ Iesirea / Exodul / Trimiterea 3/14; 4/1,[10],11, 2012-2017; _ Matei [(1/18-21)/(2018-2021)]; 12/18-21; _ Ioan 7/(27,31),37-[39]; 14/1,6; 1/1,5,(11),14; 16/33; _ 1 Tesaloniceni 5/20,21; _ 2 Timotei 3/1-6,[7],(8,9: -Eu sint Acela); 4/3,4; _ Ioan 5/39; 9/39-[41]; _ Matei 5/17; _ Isaia 65/1; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Isaia 52/6 _*Iata-Ma!*; _ Romani’a 5/(12),14; _ Fapte 26/23; _ Ioan 10/8,11-16; [4/(25),26; 5/39; 9/39].

  _“Credinta”, ca “notiune implicita in Scripturi” (vezi _ 2 Petru 1/[19],20 = “coroboreaza”) _ Marcu 16/16; _ Luca 16/31; _ Ioan 7/39; _ Romani’a 10/14; _ Galateni 3/8,11,22; _ 1 Timotei 1/4; _ Ev.11/3,23,24,27; _ 1 Petru 1/5; 2/1,2; _ Matei 17/20; _ Luca 17/6,

  prin “talcuire”, inseamna *Stiinta*/[_ Ioan 7/49; _ Osea 4/6-14; _ Romani’a 11/8-10], … adica, inseamna:

  -*Revelatie / Revelare*/”Descoperire / Lumina / Luminare” / “Vedere” / “Certitudine” / “Cunoastere”/*Intelepciune*/ “Mintuire” = *Mîntuire = Mântuire*/{_ Romani’a 11/3-8; _ Deuteronom 29/4 … & …(_ Iuda 1/10; _ 1 Tim.4/7; 6/4,5)}; _ 2 Petru 1/5,6, *”căpătată / evoluată”, implicită, genetic / cerebral* / “data incă (d)in facere in pantecele mamelor” _ Matei 19/11, “activată / activă” _ Ev.8/13; [_ Fapte 7/20-23]; _ Deuteronom 9/11-17; 10/1-5, după “Nasterea din Nou” (vezi) _ Ioan.3/3-7,(16); ; _ 2 Cor.5/17; ­ _ Gal.6/15; _ 2 Pet.3/13; _ Apoc.21/1;

  si, despre care (va) repet [asa cum este scris _ Fapte 3/22; 17/1,(2)-5; _ Ioan 5/(24,25),39] (coroboreaza) _ Marcu 1/15; 10/14; _ Isaia 6/(8),9,10-[13]; _ 1 Cor.6/9,10; 3/19;

  _ In contextul ca Scripturile [re]constituiesc Stiinta despre “Geneza Omului / Facerea (voastra), dupa chipul si asemanarea Noastra” (coroboreaza) _ Geneza 1/(26-30),31; 2/1,2; _ Romani’a 3/19; 10/4; _ Matei 16/13; 22/32; _ Apocalipsa 22/13,16; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Galateni 4/4; _ Ioan 1/1,5,14; 3/16; 8/(16,18),23,24-[29],32; 10/38; 14/10,11, …

  “Codificata Ezoteric” _ Daniel (8/25,26; 9/25,26); 12/4,[9,13,1,10,3]; _ Matei 13/13-15,(34,35),[16,17]; 19/11; 22/29; _ Marcu 12/24; _ Isaia 6/8,(9-12),[13 -Eu sint Acela _ Fapte 3/22; _ Matei 23/1,2; _ Romani’a 5/14;
  _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13,16; _*Trimiterea, “la implinirea vremii _ Daniel 12/9,13; _ Isaia 6/(8)-13″* _ Galateni 4/4; … & … [_ Ioan 3/16; _ Matei 11/19]; _ *Trimiterea / Iesirea / Exodul* 3/14; 4/1-(10),11-[17], …

  prin *Renastere*/[“Nasterea din Nou”] _ Ioan 3/3-7, fiind implicita posibilitatea *Devenirii _ Gen.1/26-31*/”Iesirii din Matricea Genetica Inferioara”/[*Exit the Matrix*/”Get out of the Matrix*] _ Geneza 1/24,25, implicit(a) “Schimbarea Legii /*Un Nou Legamant*/”O Lege Noua / O faptura Noua” (coroboreaza) _ Deuteronom 9/11-17; 10/1-5; _ Evrei 8/13; _ 2 Cor.5/17; ­ _ Gal.6/15; _ 2 Pet.3/13; _ Apoc.21/1; _ Ioan 3/3-7,(16); _ Matei 5/17; _ Ioan 4/(25),26; _ Apocalipsa 2/17; 3/12,21; 5/1-12,(13,14); 17/14; 21/7; _ Fapte 3/22; _ Matei [1/18-21]; 12/18-21; _ Ioan 3/16; 5/39; _ Isaia 65/1; 52/6 -“Gheorghe Moise _ Iata-Ma!”],

  implicita in prorocii (coroboreaza) _ Geneza 1/[24,25 = “matricea genetica inferioara”], 26-31; 2/1,2; _ Romani’a 10/4; 5/14; _ Fapte 26/23; _ Evrei 8/13; _ Isaia 9/1,2,[6];

  _ Eu, Mesia (vezi) _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 23/1,2, … & … [_ Romani’a 10/14 -(Cum ?!); 10/20; _ Isaia 65/1; 52/6 -“Gheorghe Moise” _ *Iata-Ma!*_ Matei 23/1,2], va zic (vezi contextul) _ 1 Cor.14/21; _ Matei 13/13-15,(34):

  -*Imparatia Mea nu este din lumea Aceasta* (coroboreaza) _ Ioan 18/36; 1/1,5,[11]-14; 10/[1-5], 8,11, 2012-2017; _ Luca 21/31, … si, nadajduiesc, in contextul _ Ioan 5/30;/[_ Isaia 6/9,10; _ Romani’a 3/19], ca, *poate, poate /[este posibil], se va gasi printre voi, macar unul *destept’at*, care aude, asculta, intelege, si doreste dialogul cu Mine* _ “Indrazniti!” _ Ioan 16/33; _ Romani’a 10/17, si lasati-Mi blogul “Public”/ *transmiteti-l*, sa fie citit *Pana la marginile Lumii* (vezi) _ Romani’a 10/[17],18-20, ca sa [va] hranesc omenirea, “[cu hrana curata _ Gen.1/29; 9/3-5]” _ Isaia 55/1,(6-8),9,[11]; _ Matei 4/4, spre “mintuire’a (cerebrala)” _ 1 Petru 2/1,2, … & … _ Romani’a 11/(3)-8; _ Deut.29/4,

  in caz contrar, vezi “pilda Roma’neasca”: -*Bagati-va mintile in Cap*/ “Luati Amin’te” /*Amin’titi-va* pilda privitor la moartea dobitoacelor in pustiu / desert’aciune, din lipsa hranei” /*iarba verde de pe camp* (coroboreaza) _ Geneza 1/24,25,[26-31]; 9/3,4; _ Matei 4/4; [7/6];

  _ Nu stiti ca “singuri va inselati avand iluzia ca sinteti destepti” (?!)/[controlati si cenzurati (?!!!) / valabil pentru “cenzuratori”] _ Romani’a 3/(10-18),19; _ Proverbe 12/1,(23); _ Iuda 1/10-16],
  si nu stiti ca *astfel*, singuri / prin faptele voastre [_ Fapte 13/(10),40], va automutilati cerebral si genetic _ 1Cor.3/20; _ Romani’a 1/21); _ 1Pet.2/1,2, (si pe copilasii vostri _ Matei 19/14; _ Marcu 10/14); _ 1 Corinteni 3/18,(19),20; _ Proverbe 8/10; 1/22,
  si, astfel, nu ajungeti la Sfarsitul Legii (coroboreaza) _ Romani’a 10/4; _ Psalmul 90/8-12; _ Ioan 11/9; 12/35,36; _ Geneza 6/3; [1/24,25]; _ 2 Pet.2/12; _ Iuda.1/10 -[16],

  pentru ca, in “inconstienta voastra iluzie a desteptaciunii”, confundati *Intelepciunea* cu “Viclenia”, [vezi “Proverbul Roman’esc”: -*Va furati singuri caciula*], slugind [_ Mat.6/24; _ Luca 6/13], doar pentru pantece (coroboreaza) _ Romani’a 16/18,[19]; [_ Matei 22/(17),21; _ Marcu 12/(14,16),17; _ Luca 20/(22,24),25]; _ Filipeni 3/19; _ Mica 2/1,2; 3/5,11; _ 2 Petru 2/1-3;

  _”Veti muri in pustiu / desert’aciune”, [potrivit starii genetice *Matrix* _ Geneza 1/24,25],

  *nemantuiti*=”nemintuiti”, adica, “fara minte” (coroboreaza) _ Geneza 1/(26-30),31; 2/1-3; _ Romani’a 11/8-10; _ 1Pet.2/1,2; _ 2Pet.2/12; _ Deut.29/4; _ Apoc.3/1, imbatranind devreme si neavand timp sa roditi (coroboreaza) _ Psalmul 90/8-10; _ Ioan 11/9; 12/35,36; _ Geneza 6/3,
  murind fara rod in voi, si ducand omenirea in ratacire (vezi) _ Isaia 9/16,
  *batjocorind ce nu cunoasteti, ca niste ‘Pomi Tomnatici’, de doua ori morti* (vezi) _ Iuda 1/10,12,13,16; _ 2 Petru 2/1-3,

  “in complicitate paralela / concomitenta”, intentionata sau neintentionata, “constienta sau inconstienta”, din *nestiinta sau prostie*, cu cei ce-si zic “Pastori, Preoti, InaltipreaSfinti si profesori – doctori in felurite Teologii si Religii” (coroboreaza) _ Matei 23/(1,2),3-10,13-15,24-28; 7/15-20; _ Isaia 3/12; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 2/(1)-3; 3/11; 7/(1)-3,
  “ca dobitoacele fara minte” _ Iuda 1/10; _ 2Pet.2/12, care, nu stiu ca “sunt de jos [_ Geneza 1/24,25]/ “sub lege [_ Gen.1/26-31]”, _ Romani’a 10/4; 3/10-18,[19]; _ Ioan 8/(21),23-29; [16/8-12,(13-15)],
  context in care, “falsa voastra credinta / asteptarile voastre” si ale intregii omeniri raman zadarnice” (coroboreaza)

  _ Iacov 1/26; [2/20]; 4/14; _ Romani’a 4/14; [5/14]; _ Ioan 1/1,14, … & … [_ 1 Corinteni 15/14,(17); _ Is.44/25; _ Is.55/1,6,7),8,9, (11) … & … (_ Matei 11/3; 12/18-21).

  … _ [Dar, trebuie sa (Ma) intrebati [-“Indrazniti!” _ Ioan 16/33], daca doriti sa cunoasteti detalii(le) despre “Cum puteti sa va nasteti din Nou” [(vezi) _ Ioan 3/3-7], …-*Indrazniti!* _ Ioan 8/32, … & … ,

  {{ poate vreti sa stiti unde este “Arca lui Noe – Epava”, sau *Chivotul Legamantului*, sau “țara Nod” _ Geneza 4/(8-10),15-17,[24-26], … sau “Mormantul Meu” _ Matei 27/60; _ Marcu 15/46; _ Ioan 19/41, sau “Taina re’venirii” / “Taina vietii si a mortii” / “Invierea dintre cei morti” _ Ioan 20/9,
  sau poate vreti *destainuirea “Fecioriei Mamei Mele – Maria” _ Matei 1/18-21; _ Romani’a 8/29,(30), precum si “infierea de catre Faraon”* _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 2/(2),7-10; _ Ioan 1/1,14; 21/21-24; _ Matei 12/18-21, … sau “Taina lui Mos Craciun”, … sau “Cum identificati cele *12 Semintii ale lui D-zeu*” (vezi) _ Geneza 49/(1),28-[31]; _ Iesirea / Exodul 28/1; _ Matei 19/28,(30); 20/16; [22/14]; _ Ioan 1/1,2,(5,11),14; _ Luca 22/30; _ Fapte 26/7, …{sau orice altceva},

  … & … – *Unde este “FIARA”* _ Apocalipsa 13/1-17,[18] }} / Toata Scriptura _ Dan.12/4,9,[13]; _ Isaia 6/8,(9-12),[13]; 9/1,2,[6]; _ Apoc.5/1-9; 17/14; 22/13; _ Ioan 7/37-39; _ Isaia 55/1,(6-8),9,[11],

  in caz contrar ramaneti si muriti ca (niste) robi(i) nestiintei / “nemintuiti / fara minte” _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6, “ratacind in pustiu, neafland Calea Ingusta si Poarta Stramta” _ Matei 7/13,14; 22/29; _ Marcu 12/24, cu iluzia ca stiti cate ceva _ 1 Timotei 4/7; 6/(3)-5, [“vai de copilasii vostri” _ Mat.19/14 ], (adica),

  morti in “Matrix” / “starea genetica inferioara” (coroboreaza)_ Geneza 1/24,25; _ Isaia 6/8,(9-12),13-“Eu sint acela” … & … _ Ioan 4/(25),26; 5/24,25,(39); 10/8,11, 2012-2017; 1/1,(5),14;
  … & …[_ Geneza 7/(1,10),12,17, (21),22; _ Romani’a 5/(12,13),14],

  “ca mortii, …morti”, adica, …”Fara sa (Ma) vedeti, si fara sa (Ma) auziti” (vezi) _ Apocalipsa 3/1; _ Ecleziastul 9/5; _ 1 Ioan 5/12, …[*nelegiuiti _ Romani’a 10/4*, ca “morti[i], morti “cu gura inchisa”/*muti* (vezi) _ Iov.15/5; _ Is.56/10; _ 1 Petru 2/15; _ Ioan 8/26-[29],

  _”Cautati-Ma, cata vreme sint Aproape” (vezi) _ Isaia 55/(1),6-8,[9],11; _ Ioan 8/21,23,24,[26]-29; 9/39,[40,41]; _ 1 Corinteni 14/21;

  _”Lepadati falsa credinta, [sau ceea ce in mod eronat ati inteles a fi credinta]” (vezi) _ 2 Tesaloniceni 2/(1)-4, inclusiv si implicit “indepartati-va de aceia care va duc in ratacire, in privinta intelegerii Scripturilor” _ Isaia 9/16; _ 1 Tes.5/20-22, *Cartea fiind pecetluita* (vezi) _ Daniel 12/4,(9),

  “pana la Mine” (vezi / coroboreaza) _ Ioan 4/25,(26); 1/1,(5),14; 3/16; _ Apocalipsa 5/1-9; _ Ioan 10/8-10; _ Matei 7/15-(20); 23/(1,2),13-15,24-28,

  … [“pana in ziua de Astazi” _ Romani’a 11/(3)-8; _ Deuteronom 29/4; _ Ev.3/7,13,15],

  toti fiind falsi “Pastori / Preoti, Inaltipreasfinti, Teologi si toata pleiada de Profesori in felurite Religii / Teologii, care, nu fac altceva decat, [ca]:

  -“Va grabesc caderea in Groapa / Gropi” (vezi) _ 2 Timotei 3/1-6,(7),[8,9 _”Eu sint Acela”]; 4/3,4; _ Matei 15/14; _ Luca 6/39; _ Romani’a 3/10-18,[19]; _ Ioan 16/[8]-12, … & … [_ Ioan 9/4,5; 11/9; 12/35,36; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10];

  _*Am multe de zis despre voi si de osandit in voi, dar Cel ce M-a trimis este adevarat; si Eu, ce am auzit de la El, aceea spun lumii.* (vezi) _ Ioan.8/26;

  _*Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta./[pentru ca sinteti in “Matrix”, (si), refuzati sa ascultati de Mine _ Fapte 3/22; _ Matei 1/18-21; 12/18-21; 17/(1),2-5; _ Romani’a 10/17]* (vezi) _ Ioan.16/12;

  _*Eu sint Acela* (vezi) _ Ioan 10/8,11, 2012-2017; 1/1,5,14; 3/16,[19]; 4/25,[26]; 5/(24,25),39; 9/[4,5],39,[40,41]; 16/25; _ Romani’a 16/25; _ Isaia 21/11,2012-16,(2017).

  _ Daca nu (Ma) ascultati /[(repet)_ Fapte 3/22; _ Matei 1/18-21; 17/1,(2-4),5; 12/18-21; _ Romani’a 10/(16),17], si /[sau], daca nu-Mi intelegeti vorbirea (vezi) _ Iesirea / Exodul / Trimiterea 3/14; 4/(1-10),11, 2012-2017,

  nu aveti decat “sa va faceti niste ziduri din pietre, si /[sau], sculpturi din pietre desenate si vopsite / picturi pe lemne / scanduri, si pe ziduri la care sa va rugati si /[sau], *sa plangeti* / sa invocati “rugaciuni”, si sa cereti implinirea dorintelor” /*rugaciunilor voastre* catre “Dumnezei Straini / Necunoscuti”, caci voi /[aveti “rugaciuni” _ Isa.44/9-20,(25)], nu aveti “rugaminti” / *Ruga’Mintii* voastre (vezi ?!/ citeste / coroboreaza) _ Fapt.17/23-31; _Romani’a 3/(10-18),19; _ Ioan.16/(8-11),12; _ Hab.2/18;

  _ Prin “Renastere / Nasterea din Nou” _ Ioan 1/14; 3/3-7,16, *Eu / Mesia*, …[ “Uns(ul) / Ales(ul) _ Matei 1/18-21; 12/18-21; 17/(1),[2-4],5; 20/16; 22/14; _ Luca 23/35, am reusit / “am biruit” (vezi) _ Apocalipsa 5/(1-4),5,(6-12), sa mananc din Rodul Pomului din Mijlocul Gradinii / Pomul Vietii /”Pomul Cunostintei Binelui si Raiului” (coroboreaza) _ Geneza 2/(8),9,[16,17]; _ Romani’a 5/14; _ Apocalipsa 3/12; 2/10,17; 6/2; 14/14, [*valabile si pentru alti posibil intimati / pretendenti sa primeasca “cununa” (care nu se tem de moarte* _ Iacov 1/12; _ Apoc.12/1 )]” (coroboreaza) _ Geneza 2/1,8,9,16,17; _ Matei 16/25; _ Marcu 8/35; _ Luca 9/24; 17/33; _ Geneza 3/5-8; _ Matei 22/26; _ Marcu 14/22,

  relevant, [relevant si implicit] “contextul Implinirii Fagaduintei”/[_ Deut.18/15,18; _ Fapte 3/22; _ Ioan 3/16], respectiv “Re’venirea / Descoperirea in VIITOR”/*la implinirea vremii* (coroboreaza) _ Daniel 12/4,(9); _ Galateni 4/4; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Isaia 6/8,[9-12],13; 9/1,2,(6); _ Ioan 4/25,26; _ Apocalipsa 1/(1,2),8; 5/1-9; 22/13,16; _ Daniel 8/25,26; 9/25,26, ceea ce *talcuit*, inseamna ca acum “am implinit”/ s-au implinit cele *saizeci si doua de saptamani*, … [adica], am varsta de 62 ani,

  la care am ajuns in starea de a fi deposedat de resursele de intretinere [de catre ce-i ce-si zic nemeritat “magistrati /judecatori, procurori si politisti, primari, secretari si alti derbedei din categorii similare de administrare / dregatorie, guvernanti si parlamentari, etc.”], (respectiv), care M-au deposedat abuziv de toate resursele materiale necesare unui trai decent /[nu am ce manca de la o zi la alta] (vezi) _ Isaia 53/1-7], de catre “Derbedeii inscaunati fara criterii de selectie in dregatoriile Poporului Roman / Romaniei” _ Daniel 11/14; _ Isaia 1/21,23; 3/12; 9/16; 63/18,19; _ Romani’a 3/10-18,[19]; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4;

  _ Prin “Nasterea din Nou”/*metanoia* _ Ioan 3/3-7, “este implicita materializarea genetica si cerebrala a fenomenului cunostintei / cunoasterii / stiintei”/[_ 1 Petru 2/1,2,(15)],

  in care este implicita destainuirea, relevarea / intelegerea / descoperirea Tainei lui D-zeu _ Geneza 2/[8,9],16,17; 3/[1-4],5-8,22; _ Apocalipsa 1/1; 10/7; _ Matei 24/14; _ Romani’a 5/14; 10/4; _ Matei 12/18-[21]; _ Isaia 53/1-11;

  – Despre “necredinta / nestiinta”, relevat[a] in proroci[i] (vezi / coroboreaza) _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6; _ 1 Timotei 6/20; _ 1 Petru 2/1,2; _ Ioan 4/25; _ Luca 18/8; _ Matei 22/29; _ Luca 24/25-[27],(45 -?!!).

  _ In rezumat, … -*Scripturile, [re]constituiesc stiinta, “codificata ezoteric”* (coroboreaza) _ Daniel 12/4,[9]; _ Ioan 7/49, prin “vorbirea in pilde” _ Matei 13/13-15,[34],(35); 7/[15],16-20; _ Ioan 16/25, privitor la *Inceputul si Sfarsitul Creatiei Omului, dupa chipul si asemanarea Noastra* (vezi) _ Geneza 1/[26-31]; 2/1; _ Romani’a 10/4,

  [acum, in vremea de pe urma _ Daniel 12/(1),9,[13]; _ Galateni 4/4], dupa Sfarsitul Calendarului Mayas -21.12.2012, fiind “Timpul / Vremea / Inceputul Noii Ere Astrale” (coroboreaza) _ Ioan 1/1,[5],14; _ Revelatia / Apocalipsa 1/1,(5); 5/1-9; _ Daniel 12/9,[13],3,10, 1; _ Isaia 6/[8],9,10-[13]; 9/1,2,[6]; _ 1 Tim.2/5,[6]; _ Isaia 52/5,[6];

  -In _ Ioan 7/49, …([fiind vorba despre Legea Facerii Omului _ Geneza 1/26-28,[29-31, (prorociile fiind conditionate)], respectiv “implicit conditionand” Sfarsitul / Savarsirea / Implinirea Legii Facerii Omului _ Romani’a 10/4; _ Matei 24/14]), implicit

  fiind definita moartea din pricina nestiintei, nevederii si neintelegerii / “necunoasterii Adevarului”* _ Isaia 6/8-12; _ Ioan 1/1,14; 14/1,6, “credinta / stiinta, venind in urma Auzirii Cuvantului Meu” _ Faptele Ap.3/22; _ Matei 12/18-21; _ Gen.7/22,[23]; _ Romani’a [5/14]; 10/17; _ Faptele Ap.26/23; _ 1 Tim.2/5,[6]; _ Isaia 53/[1-10],11; _ Ioan 9/[4,5],39;

  – Cei ce-si zic “pastori si preoti” din toate “bisericile si religiile din lume, se ratacesc”, [inclusiv si implicit cei inscaunati in “dregatoriile popoarelor”] _ Matei 15/14; _ Luca 6/39, si manipuleaza omenirea, prin misticism / “nestiinta”/ “minciuna” _ 1 Tim.6/4,5; 4/7; _ 2 Timotei 3/1-6,(7),8,9; 4/3,4; _ 1 Petru 2/15,

  asa cum este scris in prorocii ([_ 2 Petru 2/1-3; _ Romani’a 16/18; 3/(10-18),19; _ Filipeni 3/19; _ Mica 3/(1-4),5; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28; {22/29}; _ 2 Tim.3/1-6,[7],8,9; 4/3,4; _ Luca 24/25]),

  fiind implicita “neputinta cerebrala, implicit[a] genetic[a]” _ Matei 19/11; _ Marcu 12/24; _ Romani’a 8/29;

  _*In fond*, notiunea “credinta”, netalcuita, “contine in mod implicit, fenomenul acceptarii unor ipoteze neverificate / neverificabile”, toti /[toate bisericile si religiile] “fortand si incercand falsa demonstratie a presupusei “credinte”, prin “datini / porunci omenesti”/”basme si povesti lumesti si babesti” (coroboreaza) _ 1 Timotei 6/4,5; _ Iuda 1/10-16; – 1 Timotei 4/7], “invataturi de datini omenesti / ritualuri / traditii, definite si implicite [pr]in notiunea *misticism*, condamnate de proroci(i), urmand sa le desfiintez [(coroboreaza) _ Luca 13/7; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 8/32; 10/8,11-16]”, asa cum este scris (coroboreaza) _ Marcu 7/6-9; _ Isaia 1/10-16; 29/10-13,[14]; _ Ioan 4/25; _ Luca 18/8.

  _ Este scris in proroci[i] si despre “traditii / datini” = *ritualuri*, care au fost transmise potrivit _ Ev.1/1; _ 2 Petru 1/(19),[20],21, dar acestea [*ritualurile* =”traditiile / datinile”], trebuiesc decodate / talcuite, relevat in _ Ioan 1/14; 4/25; 7/37; _ Isaia 9/1,2,[6]; _ Fapte 3/22; _ 1 Petru 2/1,2,(15); _ Matei 12/18-21; 17/1-[5], … + … 5/17;

  -Dar, este posibil sa fiu mai greu inteles [(vezi) _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/(1)-10, (11, 2012-2017)]; _ Matei 11/19; 19/11, cuvantul “dat” insemnand talcuit “primit / daruit genetic, inca din facere in pantecele mamelor” _ Romani’a 8/[29],30, … + … _ Daniel 12/[13],1,3,10 … + … _ Ioan 10/(1-5),8,(11,2012-2017).

  _ Revedeti cu mare, Mare, foarte MARE ATENTIE, prorocii[le] / Biblia / Scripturile, care in fond si in fapt “Vorbesc despre Viitor”, [si], “Nu despre Trecut”, asa cum au lasat sa se inţeleaga cei care au falsificat Scripturile, pentru a putea controla si manipila omenirea (coroboreaza) _ Isaia 6/8,[9-12],13; 8/20; 9/1,2,[6]; _ Romani’a 10/[14-?!!],16,[17-20]; _ 1 Petru 2/9; _ 2 Petru 1/19; _ Luca 12/32; _ Ioan 8/32.

  _ Multe dintre “evenimente / fapte” [din viitor, adica din “contemporaneitate”], s-au derulat culminand, aproximativ “la 3 ani dupa _ Fapte 7/20-23”,
  respectiv in perioada 1995-1998, coincidente cu perioada in care “Vanga Vanghelia a facut previziuni despre Mine si Romani’a”; _ Vedeti cateva detalii prin “google – com” (care Mi-au desfiintat contul din “google+”, si canalul “mesia55” / youtube-com), … +pagina despre Previziunile făcute de Vanga, despre Mine / Romania:

  ,

  *previziunile fiind insusite / arestate de al’de S.S., dupa 1996, fiind minitorizat si concomitent “batjocorit in toate imprejurarile”, filmat(e) cu camere ascunse, in fostul Meu domiciliu / apartament din *Iacov*/”B’rai’la” [implicite _ Is.65/9 ; 6/8-13; 9/1,2,(6); _ Num.24/17 ; _ Apocalipsa 5/1-12; _ Matei 12/18-21], … din

  str. B’rai’lei, nr.18, et.2, Ap.57, potrivit actului “Buletin de Identitate”, neschimbat nici la ora actuala /(posibil eliminat teoretic)/ scos din Evidenta Populatiei de catre Politia Comunitara Secreta din Iacov / Braila, in cardasie cu ( Primarul si Secretarul) Chirita George Fanel, si, Sterian Alexandru, care posibil au primit “Ordin(e) Secret(e)” in acest sens, implicita “izolarea” prin “Deposedarea de resursele minime de trai” [(chiar si acum la *24 Martie 2018*, data editarii acestei paranteze, avand mai multe suprafate de pamant arabil, de 3,54 ha + 2019 mp, teren arabil ocupate abuziv de perioade de timp intre ~ 10 -25 ani, de catre “altii / alte societati”, cu complicitatea celor doi functionari ai Primariei Ianca [si altii],
  iar, la solicitarea de despagubiri, functionarii invocand “Refuzul ordonat de sefi / Functionari, factori de decizie din Bucuresti / Romania”)], si “amenintari oficiale” cu “Punerea sub Interdictie Judecatoreasca”, daca mai indraznesc sa apelez la “[in]Justitia din Romania”, dupa ce “[le]-am descoperit doar o mica parte din Faptele Penale”/ abuzuri’le privitor la “Actele si Faptele Penale de Administratie Locala”, in cardasie cu falsi judectori, procurori, politisti si alti complici de la “nivelurile superioare ale Administratiei judetului Braila”,

  in prorocii, evidentiate astfel (coroboreaza) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/[16],19; 7/24-27; _ Luca 24/25-27; _ Isaia 53/1-7, … + … _ Matei 13/57; _ Marcu 6/4; _ Ioan 1/1; 4/44; 10/20; 20/9; 8/42,43,[44]-47; _ Matei 11/19; _ Luca 18/8; 8/5-8,(15-18); _ Ioan 8/32.

  _ “Eu sunt Alfa si Omega” /[A si W]/ *Mielul*, “Domnul Domnilor si Imparatul Imparatilor” (vezi) _ Apocalipsa 22/13; 5/1-9; 17/14; _ Ioan 1/1,2,5,14; 4/(25),26; 5/39; 10/8-16; 8/21,23,24,26-29; 16/8-11,[12]; _ Matei 11/19; _ Luca 18/8.

  = Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/16,[19]; 4/25,[26]; 5/39; _ Matei 1/18-21; 12/18-21; _ Isaia 42/1-6; _ Luca 2/8,15-19; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Romani’a 10/14 – Cum ?!!!,

  vezi “Numele Meu Cel Nou potrivit Revelaţiei / Apocalipsa lui Ioan” (coroboreaza) _ Isaia 65/1; 52/6 _”Iata-Ma!” – Gheorghe Moise _ Biruitorul Intunericului /[*Biruitorul Balaurului – Misticismul _ Romani’a 11/3-5*]; _ Apoc.2/17; 3/12; 5/[1]-9; _ Fapte 4/12; _ Filipeni 2/[6]-8,[9]; _ Romani’a 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romani’a 1/1-14,[15]; 10/[16],2017-2020; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,[10],11, 2012-2017; _ Luca 24/25,[26],27,(45 _ Inţelegeţi ? _ Matei 19/11; _ Romani’a 8/29.

  _*Eu am venit in Numele Tatalui Meu, si nu Ma primiti; daca va veni un altul, in numele lui insusi, pe acela i-l veti primi.* (vezi) _ Ioan.5/43; 3/16; 9/39; 12/18-21; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,(10), 2012-2017, … (coroboreaza) _ Ioan 5/39-41,[43],44-47; 10/8,11, 2012-2017,(24),25-30,33-38;

  _ Dacă auziţi, “răspundeţi-[Mi] Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Evrei 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să [va] fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, …(vezi detalii in paginile):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  _ https://www.facebook.com/gheorghe.moise.96 … “acest cont facebook”, fiindu-Mi blocat, respectiv subtilizat / furat, [nu mai pot posta mesaje], de catre cei ce controleaza “comunicatiile electronice / internet, telefonie, etc” /[“hackerii S.S.”]/(yahoo; gmail / google+; youtube; facebook), …dar daca cineva doreste, poate incerca sa posteze comentarii, si voi incerca sa raspund; [_ Am mai postat unele raspunsuri la unele intrebari, dar [Mi-]au fost sterse].

  *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul /[“ascunzisurile”]* (coroborează) _ 1 Cor.3/19,20; _ Mica 2/1-3; _ Isaia 10/1-3; _ Ioan 3/[16],19; _ Fapte 13/[10],40; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer” / “Can’Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi], este iluzorie”, şi, presupun că „[Astronomii]/ Astronomia” poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele [şi de “ghicitori”] (coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11-16,[2017]; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Isaia 9/15-17; _ Romani’a 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S. – “Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dss & Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5,[6-12]; _ Iuda 1/10-16; _ Romani’a 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, sfinţi / înalţipreasfinţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „[toţi] jură strîmb”, [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Marcu 7/6-9; _ Isaia 29/10-16 ], „jura ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (?!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca mintea /[minţile], şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26.

  _ Gasiti cateva detalii suplimentare in subiectul: …

  vineri, 20 noiembrie 2020
  Revelarea 22/13,(19),2020,2021; _ Romani’a 10/18,(19),2020,2021; _ Matei 11/19; 12/18,(19),2020,2021; _ 2Petru 1/(16,17),19,2020,2021; … & … @[** … & … & … & … “1955m …20 Noe’mbrie 2020”]

  _ Tare mult M-as bucura “sa rumegaţi mesajele Mele / hrana curata / iarba verde de pe camp” (coroboreaza) _ Geneza 1/29; 9/[2],3-5; _ Matei 4/4; 13/13-15,34, (implicite) _ Ioan 2/25; 5/30, totusi (vezi) _ 2 Petru 3/9, “ramane de vazut, daca sinteti din Turma Mica /[Ramasiţa _ Romani’a 11/(3)-5]”; _ Ioan 10/[1-5], 8, 11, 2012-2017; _ Matei 5/17 (adica 2017); 13/16,17,[34],35, implicit [(vezi) _ Ioan 2/25]; _ Iesirea /(Exodul / Trimiterea) 4/1-(10), 11, 2012-2017, … urmînd să înteleg “daca Fratele Meu Aron este in mijlocul vostru” _ Ioan 5/30; 10/1-6,(8-16,2020,2021,25); 16/25; _ Romani’a 16/25; _ Coloseni 1/26.

  • Ești bine?

   • : … -Mulțumesc pentru „atenție”, implicit înțelegînd că „ai încercat să mănînci mărgăritare din Cuvîntul Meu” (_ Ioan 1/1,2,5,11,14; _ Romania 10/17-2021), …
    dar pentru că nu le poți mînca, neavînd dantură de rumegător (nefiind dintre Oile Mele _ Ioan 10/1-6,8-16,20,2021), …

    te întorci / te repezi să Mă rupi (asa cum este scris) _ Matei 7/6: …

    -*6. Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si sa se intoarca sa va rupa.*, …

    similar / implicit în „Parabola / Pilda / Proverbul Romanesc / Latinesc – Ancestral”: -*Pisica unde nu ajunge, zice că-i pute!*.

    _ (Q-?): …- Cum era să știu Eu (_ Ioan 2/25, 5/30) că printre cititorii acestui site, erai și tu care ai caninii proeminenți / neatrofiați, adică ai o dantură / dentiție adaptată la „a mușca / a rupe și înghiți nemestecat, în plus fără să poți să rumegi ?!!! … & …
    – Dacă consideri ca î-ți este de folos cumva: -„Te rog să Mă scuzi!”

    = Cu stimă. -„Mesia”: … _ Fapte 3/16-2021,(22); _ 1 Petru 2/1,2,(3),15,(16,19-2021),22,23; _ Isaia 53/1-11; _ Matei 12/18-2021,31-37.

  • Simplifica daca vrei sa te inteleaga cineva.
   Tehnicizarea si intinderea interventiei descurajeaza… chiar daca prezumam ca esti bine intentionat si – cine poate sti? – poate ca zici ceva care ne foloseste!
   Astept sa citesc ceva care nu e in starea para-…

   • -1) Mulțumesc pentru „reacție”;

    -2) Fiind vorba despre „Înțelegere / Înțelepciune” (citește _ Matei 11/19; 13/57; 18/11; 19/11), …& … _ Matei 13/13-17,34,35, …
    poate se va găsi vre-un mort care Mă aude (_ Ioan 5/24,25,39) și înțelege (_ Romania 5/14), …și ceva, cumva de aici _ Daniel 12/4-13,1,3: …

    *4. Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si Pecetluieste Cartea (Scripturile / Biblia _ Isaia 29/10-14) pana la vremea Sfarsitului (Sfîrșitul în sensul de Împlinire / Desăvîrșire / Finalizăre a Legii Evoluției, „de la Alfa la Omega” _ Facerea 1/24-31; _ Romania 10/4,14-?!!!,16-2021; _ Apocalipsa 10/(7_ Romania),8-12; 22/13-2021 …& … Vezi și „Evoluția Speciilor / Charles Darwin”). Atunci multi o vor citi (Cartea / Scripturile / Biblia), si cunostinta va creste.” … & … _ Fapte 3/16-2021,22;

    5. Si Eu, Daniel, m-am uitat si iata ca alti doi oameni stateau in picioare, unul dincoace de rau, si altul dincolo de malul raului. (Rîul Vieții / Eufratul _ Facerea 2/14);

    6. Unul din ei a zis omului aceluia imbracat in haine de in, care statea deasupra apelor raului: -“Cat va mai fi pana la Sfîrșitul (Împlinirea Legii Facerii Omului / Tainei Evoluției _ Facerea 2/1-3; _ Apocalipsa 10/7) acestor minuni?”

    7. Si am auzit pe omul acela imbracat in haine de in, care statea deasupra apelor raului; El si-a ridicat spre ceruri mana dreapta si mana stanga si a jurat pe Cel ce traieste vesnic ca va mai fi o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme si ca toate aceste lucruri se vor sfarsi cand puterea Poporului Sfînt (Roman _ Romania 1/14,15; 11/3-8; _ Isaia 6/8-12,13- Roman) va fi zdrobita de tot.

    8. Eu am auzit, dar n-am inteles, si am zis: -“Domnul meu, care va fi Sfîrșitul acestor lucruri?”

    9. El a raspuns: -“Du-te, Daniele! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la Vremea Sfîrșitului.

    10. Multi vor fi curatati, albiti si lamuriti; Cei rai vor face raul si niciunul din cei rai nu va intelege, dar cei priceputi vor intelege.

    13. Iar tu, du-te, pana va veni Sfîrșitul Legii („Omega” _ Ioan 8/23; _ Apocalipsa 22/13); Tu te vei odihni si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, la Sfîrșitul Zilelor (Sfîrșitul Zilelor Facerii / Împlinirea Legii Facerii Omului dupa chipul și asemănarea Noastră _ Facerea 1/26-31; 2/1-3).*

    = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 4/25,26, … & … „Mielul” _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13, … & … „Fiul Omului” (_ Ioan 8/(21-28); _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19: …

    -*19. A venit Fiul Omului (*contemporan cu voi* _ Fapte 3/16-2021,22) mancand si band, si ei zic: -“Iata un om mancacios si bautor de vin, un prieten al vamesilor si al pacatosilor!”*. … & … _ Luca 16/29-31; 19/10; _ Matei 10/34: …
    -*34. Sa nu credeti ca am venit s-aduc pacea pe pamant (_ Ioan 8/23); N-am venit sa aduc pacea, ci sabia.*, … _ Isaia 29/10-13,(14- Urmează!).

    • @ (* Corectare *), … în paragraful: …

     *4. Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si Pecetluieste Cartea (Scripturile / Biblia _ Isaia 29/10-14) pana la vremea Sfarsitului (Sfîrșitul în sensul de Împlinire / Desăvîrșire / Finalizăre a Legii Evoluției, „de la Alfa la Omega” _ Facerea 1/24-31; _ Romania 10/4,14-?!!!,16-2021; _ Apocalipsa 10/(7_ Romania),8-12; 22/13-2021 …& … Vezi și „Evoluția Speciilor / Charles Darwin”). Atunci multi o vor citi (Cartea / Scripturile / Biblia), si cunostinta va creste.” … & … _ Fapte 3/16-2021,22; …

     „în loc de _ Apocalipsa 10/(7_ Romania),8-12; 22/13-2021 … & …”,

     *este corect (așa): _ Daniel 12/(7_Romania),8-12; _ Isaia 6/8-12,913-Romania); _ Apocalipsa 22/13-2021 * …& …,

     _ Daniel 12/7: …
     -*7. Si am auzit pe omul acela imbracat in haine de in, care statea deasupra apelor Rîului („Eufrat” _ Facerea 2/14); El si-a ridicat spre ceruri mana dreapta si mana stanga si a jurat pe Cel ce traieste vesnic ca va mai fi o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme si ca toate aceste lucruri se vor sfarsi cand puterea Poporului Sfînt (_ Romania 10/4,16-2021), va fi zdrobita de tot (_ Isaia 6/13 _ Romania).*

     = Cu stimă. -„Mesia” _ Romania 5/14; 10/14- Cum ?!!! (_ Apocalipsa 2/17; 3/12); _ Isaia 52/6 _ *Iată-Mă!*; 65/1: …

     -*1. “Eram gata sa raspund celor ce nu intrebau de Mine, eram gata sa fiu gasit de cei ce nu Ma cautau”;
     Am zis: _ “Iată-Mă! Iată-Mă!” catre un neam care nu chema Numele Meu.*

Leave a Reply

Your email address will not be published.