Home / Internațional / George Soroș Investește un Miliard de Dolari În Reeducarea Tinerilor

George Soroș Investește un Miliard de Dolari În Reeducarea Tinerilor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 26, 2020

George Soroș Reeducare

O știre scurtă de la ProTV ne spune că Soroș are 1 miliard de dolari gata să fie folosiți pentru a crea (sau consolida) o rețea globală de universități pentru a lupta împotriva intoleranței.

Defapt este vorba de mini-Piteștiuri în care se practică reeducarea (nu prin tortură, ci prin tăiere cerebrală împrejur), care apoi se dezvoltă într-o inchiziție care să vâneze vrăjitoare incorecte din punct de vedere politic.

ProTV:

Filantropul miliardar George Soros a lansat un atac la adresa liderilor SUA și China, Donald Trump și Xi Jinping, pe care îi acuză că execută o conducere ”autoritaristă”.

Potrivit BBC News, Soros a spus despre Trump că este ”un escroc și un narcisist”, care a atins limitele Constituției Statelor Unite ale Americii.

De asemenea, despre președintele Chinei, Soros a spus că folosește tehnologia pentru a exercita un control total asupra populației chineze.

Lumea ar fi un loc mai bun dacă ei nu ar fi la putere”, a declarat George Soros în cadrul discursului anual susținut la forumul economic din Davos.

Miliardarul a avertizat asupra amenințării care este reprezentată de populism și schimbările climatice și a promis că va investi 1 miliard de dolari pentru a construi o rețea globală de universități, pentru a face față intoleranței.

În condițiile în care măsurile dictatoriale luate împotriva dizidenților devin tot mai draconice (exemplu: Renaud Camus arestat în Franța pentru că a spus că invazia imigranților este menită să înlocuiască popoarele europene), mă întreb ce-i în capul lui Soroș când mai bagă un miliard în rețeaua globală a inchiziției moderne.

Nu își dă seama că dacă împunge ursul de destule ori, acesta se va trezi?

Nu realizează că un număr important de oameni, care se află în continuă creștere, s-au săturat de dictatura corectitudinii politice și încep să se exprime total incorect politic?

Nu pricepe faptul că o trezire este actualmente în derulare, a cărei viteză va crește proporțional cu atacurile împotriva libertății de exprimare și de gândire?

Pentru elita mondialistă, planul lui nu are un final fericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *