Home / Internațional / Fiica Unui Judecător Răpită Jefuită Violată și Ucisă de Negri Sălbatici

Fiica Unui Judecător Răpită Jefuită Violată și Ucisă de Negri Sălbatici

Incorect Politic
Noiembrie 2 , 2018

Fiica Unui Judecător Răpită Jefuită Violată și Ucisă de Negri Sălbatici

Naționaliști:

Un proces cutremurător a început în oraşul Cape Town, din Africa de Sud. Patru negri sunt acuzaţi că au răpit, jefuit, violat şi ucis o studentă de 21 de ani. Faptele sunt imposibil de imaginat, victima implorându-şi agresorii să facă sex cu ei numai să o lase în viaţă.

Vernon Witbooi, 33 de ani, Geraldo Parsons, 27 de ani , Nashville Julius, 29 de ani, şi Eben Van Nieberk, 28 de ani, sunt judecaţi pentru crimă, răpire, tâlhărie şi viol într-un tribunal din Cape Town, un oraş din vestul Africii de Sud.

Fiica Unui Judecător Răpită Jefuită Violată și Ucisă de Negri Sălbatici

Potrivit presei sud-africane, cei patru negri au răpit-o în mai pe Hannah Cornelius, au jefuit-o şi au violat-o înainte de a o ucide. Ei i-au zdrobit capul cu un pietroi, după care i-au înfipt un cuţit în gât.

Această crimă macabră a avut loc în mai. Atunci tânăra s-a oferit să-şi ducă prietenul acasă în plină noapte, de teama de a nu fi jefuit. Ea a lăsat geamurile jos la semafor şi atunci a fost atacată. Cei patru agresori l-au băgat pe prietenul ei în portbagaj, după care l-au lăsat într-o suburbie.

Potrivit unuia dintre acuzaţi, victima nu s-a împotrivit să întreţină relaţii sexuale cu ei, numai să fie lăsată în viaţă. Hannah Cornelius era fiica unui judecător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *