Home / Problema Țigănească / Fenomenul Tzigoiners, Viciat de Antisemitism

Fenomenul Tzigoiners, Viciat de Antisemitism

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Aprilie 16, 2020

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Subiectul abordat astăzi pare unul pueril la suprafață. Dacă îl analizăm în profunzime, găsim motive serioase de îngrijorare. Un prieten mi-a semnalat existența unei melodii țigănești “moderne” care face furori în rândul tineretului din România. Îmi cer scuze că vă supun acestui chin auditiv, dar ceea ce a atras atenția sunt versurile.

 

Hai romane, hai javale!
(Strofa I – Madafucka) :
Pe piele am tatuat..
Născut să nu mor sărac,
născut să nu mor sărac!
Am spada sub hanorac..
Eu mă trag din neam de dac,
eu mă trag din neam de dac!
Cantă cucule trei zile,
așa cum îmi place mie
Să mi-o dau la temelie,
eu și întreaga Românie
Frunzuliță, mărăcine,
Tzigoiners de origine
Dulce ca mierea de albine,
eu nu sunt ca orișicine!
Iangadanga, dansez cu Piranda..
La gât salba și în păr lavanda!
Zi cobzare, hai zi-le cu foc..
Zi cobzare, cu drag să intrăm în joc!

Aceste versuri subversive, care dau apă la moară dacopaților, sunt atât de periculoase mai ales pentru copiii care intră în contact cu ele. Aceștia nefiind destul de educați, o pot lua ca fiind un lucru bun. “Eu mă trag din neam de dac” adică din bărbat nemilos, heterosexual, sângeros, care face sacrificii umane și dorește să moară în luptă pentru neamul său – idei fasciste, păgâne și antidemocratice.

Citind comentariile m-am întristat și mai tare, majoritatea îi laudă, numindu-i “noul fenomen Tzigoiners”.

“În sfârșit pot auzi mai mulți oameni de fenomenul Tzigoiners, băieții aceștia sunt super tari. Noul fenomen în România”

Băieții ăștia sunt clar …fenomen … ….la potențialul lor , pot fi oriunde”

“Tzigoiners o sa fie noul fenomen. Felicitari baieti, piele de gaina!”

“Blană piesa respect seek music”

“Doamne, te unge la suflet”

Tzigunoaie!

Fenomenul Tzigoiners

Alertă de antisemitism!

Grav este că adolescenții de la țigunoaie, prin acele versuri, exprimă un antisemitism visceral, mergând împotriva adevărurilor incontestabile descoperite de cercetătorii israelieni.

Negându-și pretinsa origine de popor ales, înlocuind-o cu pseudo-identitatea de dac, acești copii sunt exemplul viu că educația țiganilor a dat greș. Sistemul de învățământ trebuie reformat prin programe orientate specific pentru țigani, pe locuri speciale care asigură lecții suplimentare despre Holocaust.

Dacă ar fi conștienți de unicitatea suferinței îndurate în Holocaust, de înrudirea lor cu cele 6 milioane de evrei gazați în camerele de dușuri de la Auschwitz, de istoria gloriasă a evreilor de la Moise la Saul/Paul/Pavel, la Alexandru Florian și Vladimir Tismăneanu, poate că s-ar gândi de două ori înainte să scrie melodii antisemite.

Las aici cuvintele cercetătorului Shmuel Avukia, sper să ajungă la tinerii “artiști” și să-i determine să-și ceară scuze.

Shmuel Avukia: „Țiganii știu că sunt de origine evreiască”

Cercetătorul israelian a creat Forumul evreiesc-țigănesc după descoperirea legăturii biblice dintre evrei și poporul țigănesc.

De la publicarea rezultatelor sale de cercetare, a fost contactat de mii de membri ai comunității țigănești și sute s-au întâlnit în Israel pentru întâlniri cu membrii forumului.

Sute de țigani. s-au adunat în Israel pentru conferințe ca urmare a descoperirii de către savanți a unei legături biblice între evrei și țigani. Potrivit lui Shmuel Avukia din comunitatea lui Kokhav Yaakov, unul dintre organizatorii acestor conferințe, poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon.

Să fie cu luare aminte, antisemitismul este o crimă în România, așadar Tzigoiners ar face bine să prezinte scuze publice și să producă o nouă melodie care face cinste poporului ales și lui Iehova.

2 comments

  1. Cel mai probabil ești un bătrân ce nu poate înțelege stilul acesta de muzică. Părerea ta e 0 în cazul de față.
    Marș, nu avem nevoie de boomeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *