Home / Internațional / Exterminarea omenirii intră într-o nouă fază ? În SUA se propune purtatul a două măști deodată de către aceeași persoană

Exterminarea omenirii intră într-o nouă fază ? În SUA se propune purtatul a două măști deodată de către aceeași persoană

Mihai T.
Incorect Politic
Ianuarie 27, 2021

Exterminarea omenirii intră într-o nouă fază ? În SUA se propune purtatul a două măști deodată de către aceeași persoană

 

https://brighteon.com/70f09d41-296c-4ba0-81b2-187b39ad3915

 

Video-ul inițial se află la adresa:

https://youtube.com/watch?v=LMZlJWDulqQ

 

(Transcript)

 

În această dimineață, la mai puțin de o lună după ce a fost detectată în SUA, varianta britanică a covid a fost găsită în cel puțin 23 de state. Experții din sănătate avertizează că acesta ar putea deveni tulpina dominantă până în martie. Dr. Paul Simon, șeful Departamentului de Sănătate Publică al districtului Los Angeles (California): ”Tulpina are potențialul de a se răspândi foarte repede în această țară”.

În timp ce cercetătorii fac eforturi pentru a determina dacă această tulpină are o rată mai mare a mortalității, este clar că tulpina se transmite mult mai ușor. Pentru a preveni un nivel mai dezastruos al epidemiei, doctorii spun că a venit momentul să purtăm două măști. Dr. Ashish Jha, Decanul Facultății de Medicină Publică de la Universitatea Brown: ”Nu e un lucru pe care să-l cântărești prea mult. Ar trebui să luăm măști de o mai bună calitate. Oamenii ar trebui să poarte măști de o calitate mai bună imediat, mai mult sau mai puțin”.

În timp ce măștile N95 sunt în continuare standardul de aur (blocând 95 % din particulele virale), ele pot fi mai greu de găsit, și ar trebui rezervate pentru lucrătorii medicali. Acum, experții spun că a doua cea mai bună soluție ar putea fi purtatul a două măști deodată. Linsey Marr, profesor de inginerie civilă și de mediu la Politehnica din Virginia (Massachussets): ”Purtarea a două măști deodată ajută la îmbunătățirea abilității de filtrare a măștii în ambele direcții. Deci te ajută pe tine să te protejezi mai bine, și-i ajută pe ceilalți”.

Cercetătorii de la Politehnica din Virginia au constatat că a pune două măști de pânză una peste alta crește eficiența de la 50 % la 75 %. Iar purtatul unei măști cu trei straturi (trei măști) poate bloca până la 95 % din particulele virale, asigurând o protecție aproape ca a măștilor N95. Acestea sunt ideale pentru așa numitele ”situații de mare risc”, precum călătoriile, mersul la cumpărături, socializarea. Linsey Marr: ”Vrei să porți cea mai bună mască posibil, care include mai multe straturi, în mod ideal include și ceva material filtrant, și se potrivește foarte bine pe față”.

Experții susțin că purtatul unei singure măști medicale de calitate slabă (precum cele KF94), sau o mască cu două straturi (două măști) și cu o pânză deasă, va procura un nivel de bază al protecției, dacă măștile se potrivesc pe față în mod adecvat. Treaba e: mai multe straturi, mai multă protecție; iar protecții de față care nu se potrivesc bine și au un singur strat nu sunt deajuns.

(Știre de la NBC news)

– Deci soluția e să se pună mai multe straturi. Dar este una din ele care ar trebui să fie deasupra, iar o altă mască anume să fie dedesubt ? Care-i treaba ?”

            ” – Da. Există un pic de strategie la treaba asta. Ați văzut cu toții măștile medicale de acest tip. Asta ar trebui pusă prima în caz că o ai, apoi masca din material ar trebui pusă deasupra. Amândouă ar trebui să se potrivească bine pe față”.

11 comments

 1. Dileala totala purtarea a 2 masti una peste alta.
  De ce nu au conceput o masca perfectionata cu protectie marita (presupunind ca masca chiar protejeaza impotriva pandilelii)?
  Sau au prea multe masti nevindute pe stoc ?

  • Purtatul mastii este la fel de important pentru cultul covidian, cum e autoflagelarea la papistasi, musulmani, in cultul satanist al lui Ba’al.

   Tocmai am gasit ceva si mai “stiintific”: daca nu porti 5 masti, este o masina de omorat.

   http://themostimportantnews.com/if-you-are-not-wearing-at-least-five-masks-you-are-a-killing-machine/
   “If You Are Not Wearing At Least Five Masks, You Are A Killing Machine”
   January 27, 2021

   Ceva istoric al indobitocirii prin tortura comportamentala, ritual covidian”

   2 masti
   Joe Biden … In fact, he was photographed wearing two masks all the way back in October.

   3 masti
   … cica are doar 90% eficacitate…. pai fortand oamenii sa poarte una nu a avut nici un efect, ca propaganda mincinoasa a infectarilor nu a incetat iar mortii – ei bine, oamenii mai si mor, mai devreme sau mai tarziu.
   La CNBC: http://themostimportantnews.com/wp-content/uploads/2021/01/Triple-Mask-Image-Posted-On-Twitter-By-Justin-Hart.png

   4 masti
   “If you put three or four masks on, it’s going to filter better because it’s more layers of cloth,” said Dr. Scott Segal, chair of anesthesiology at Wake Forest Baptist Health in Winston-Salem, North Carolina.”

   5 masti
   … pentru protectie “spre” 99%
   PLUS:
   – Manusi – de purtat peste tot…
   – Viziera/acoperitoare de fata – de purtat tot timpul…

 2. Va veni precis si propunerea sa mergem cu totii cu un morcov in cur !

  Altfel cum sa ne umileasca mai sigur si mai tare ?

  Sau asteptam sa ne spanzure, unul cate unul, ca pe Juluius Streicher la Nurnberg, cu sfoara largita (dupa ce i-au zdrelit testiculele) ca sa ne sufocam cat mai lent si in chinuri cat mai mari si mai prelungite ???

 3. Dezinformare totala!
  “În timp ce măștile N95 sunt în continuare standardul de aur (blocând 95 % din particulele virale)”
  Blocheaza 96% din particulele de peste 5 microni.
  Imaginarul virus e “dat” de marime nanometrica, adica de 1000 de ori mai mic… daca ar exista, ca inca nu a vazut nimeni vreun virus!.
  Tot in lumea fanteziei, ceea ce l-ar purta pe acest voinic (virusus) in oprganism unde de unul singur omoara 40.000.000.000.000 de celule si mai multe bacterii – vreo 80.000.000.000.000… cum ziceam, vehiculul ar fi ceva asemanator de mare.
  Masaca are gauri atat de mari pentru intrarea vehiculului (aerosol cica) ca ne putem imagina o usa deschisa prin care afirmam stiintifica ca nu poate intra o musca.
  In cazul nostru, musca exista. Virusul nu este izolat de nimeni, in nici o tara.
  Se lucreaza cu ipoteze si teorii nedovedite, neconfirmate care – cica – ar fi stiinta, virusologia – HA, HA, HA!
  ==================
  Cu privire la 2 masti sau 2 straturi…:
  Eu zic – una pentru frica ta, una pentru ura ta fata de mine ca eu nu port… poarta-le daca esti si tampit, nu doar prost!
  Da’ nu te atinge de mine ca te “termin”!

 4. Să nu ne pierdem cu firea. De când lumea și pământul au existat boli, molime, epidemii, mult mai puține decât în zilele noastre când medicina, genetica, vaccinul și vaccinarea au devenit arme de luptă ale unor șmecheri contra celor neștiutori. De la o anumită vârstă, neștiutorii trebuie exterminați pentru că, după aceiași șmecheri, ar fi devenit guri inutile. Cei mai isteți, mai informați, mai luminați, refuză cu orice preț doctorii și spitalul.
  Cu excepția celor ce lucrează în mediul spitalicesc, nozocomial prin definiție, portul sistematic al botniței este inutil, dăunător la limită, pentru unii, mortal. Astăzi, un om normal, adică întreg la cap, când vede un medic, are toate motivele să se ferească de el. E bine să ne ferim de orice fel de pungași. Astăzi, profesiunea medicală a devenit o pungășie, în proporție de peste 80 sau 90%. După Hipocrate, cine ține la sănătatea lui, să se ferească de medici și de farmaciști. Pe de altă parte, medicii sunt inculți de bubuie prostia în ei, mulți sunt chiar dobitoci, li se răutaea și isteria pe figură, cazul unei Beatrice, ce pare de covidizată, de parcă i-a plantat cineva o coadă de mătură între fese.
  Simplul port al botniței, umilința și riscurile acceptării ei sunt mult mai grave decât eventuala întâlnirea Covid-19 pe care geneticienii recunosc că nu l-au putut izola, adică identifica.
  Pe de altă parte, suntem muritori. Nu-i tot una însă dacă murim oameni întregi sau ca niște tâmpiți, aruncați într-un sac de plastic, ispravă pentru care medicii-călăi din toate spitalele câștigă câteva mii de Euro din partea bandiților mondialiști Bill Gates, Soroș, Rockfeller, etc. Complotul politico-medical este evident. Dovada: adevăratele medicamente nu se găsesc în farmacii, de unde au fost scoase de bandiții ce vor să ucidă cât mai mulți pensionari și nu numai. Cei ce se gândesc la persoanele cu risc, din familiile sau prietenii lor, trebuie să își procure hidroxiclorochină, ivermectină, să ia legătura cu Gigi Becali, care nu e medic dar este om adevărat, cu toate lipsurile lui fotabalistice…
  Să ne păstrăm cumpătul, să băgăm în aia mamii lor pe toți alarmiștii, să ne ferim de medici ca de dracu și să ducem o viață la adăpost de riscurile obișnuite: alimentație cu chimicale, apă carbogazoasă (adică acid carbonic), aer murdar, carne în exces, etc. Dimpotrivă, medicii care vorbesc despre imunitate și consolidarea acesteia, la copii, bătrâni, femei însărcinate, convalescenți, etc., aceștia merită ascultați. Televiziunea nu invită însă decât politrucii medicali cunoscuți, pe care într-o zi, supraviețuitorii covidăriei îi vor alerga probabil cu bâta. Așadar, să ne păstrăm calmul. Mincinoșii de la televiziune vor să ne înspăimânte. Omul înfricoșat este foarte ușor de manipulat.

  • Păi pe aici nu-i e frică nimănui. Problema e ce faci cu restul, care sunt hipnotizați de televizor?

  • Nu e nimic de “terminat” (epidemie, pandemie) ci de impus pentru preluarea controlului total asupra omenirii.
   E lipsit de intelepciune sa se gandeasca cineva ca “va fi bine”…. va fi stopata invocata pandemie, oamenii vorfi salvai si incepem o viata noua … eventual in aceeasi forma ca inainte…
   Nu exista aceasta posibilitate fiindca a fost eliminata PROGRAMAT.
   Orice discutie despre numar de testari, statistici cu infectati, morti, masuri de aparare (impotriva a ce “ei” nu pot demonstra ce ar fi!), injectari (ca nu sint vaccinari)…. este absurda.
   Scenariul de suprafata contradictoriu si propagandistic foloseste transformarii “societatii” umane in ferma din proprietatea talmudistior babilonieni = a jidanilor sionisti globalisti…
   =====
   Faceti efortul sa apasati butonul “OFF”, sa opriti mijlocul vrajitoresc de manipulare: televizorul. Ca prim pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.