Home / Actualitate / DEFĂIMARE! Senatori AUR atacați în presă pentru că promovează “un site rasist cu accente naziste”

DEFĂIMARE! Senatori AUR atacați în presă pentru că promovează “un site rasist cu accente naziste”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 26, 2021

DEFĂIMARE! Senatori AUR atacați în presă

Publicația “Aktual24” lansează un articol pe 27 decembrie 2020 cu titlul: Senatorii AUR Sosoaca si Daneasa promoveaza un site rasist cu accente naziste: „Cine sunt in spatele vaccinurilor”.

Articolul calomnios este scris de Ioana Hurdea, aceeași pîrțotină care l-a denigrat post-mortem pe jurnalistul justițiar Marius Albin Marinescu.  Iată ce scrie, unde am pus între paranteze drepte corecturile necesare făcute de noi, cu precizarea că toanta scrie fără diacritice, insultînd limba română:

Aktual24:

Diana Sosoaca si Mircea Daneasa, ambii senatori AUR[,] promoveaza pe paginile lor de Facebook articole de [pe] un site cu numeroase articole rasiste, cu puternic accent nazist, incorectpolitic.com. Acest site are categorii sugestive precum „Problema tiganeasca” si „Chestiunea jidaneasca”.

Le mulțumim pentru reclama gratuită, în felul lor contribuie la popularizarea acestor probleme însemnate cu care ne confruntăm de câteva secole și care au deschis breșe grave care periclitează siguranța națională, problema țigănească și chestiunea jidănească.

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Sambata, cand vaccinurile contra coronavirusului au ajuns la „Matei Bals”, senatorul AUR Mircea Daneasa a promovat pe pagina sa de Facebook un articol de pe incorectpolitic.com in care se sustine ca primul pacient vaccinat in SUA ar fi primit de fapt „apa salina” si ca se urmareste uciderea unui miliard de oameni.

De ce nu este în regulă să fim sceptici cu privire la vaccinările-spectacol difuzate la televizor?  Stalin a adus tribunale-spectacol, acum Raed Arahat face vaccinări-spectacol.

Știm noi sigur ce pun în serul administrat politicienilor filmați? Câte filmări au fost deja în care s-a văzut capacul pe ac? Mircea Dăneasa dă dovadă de rațiune și  discernământ, e și normal să pui problema în felul acesta: de unde știm că nu s-au injectat cu un placebo?

Incorect Politic este citit de tineri, senatori, deputați, preoți, militari, profesori, doctori, ofițeri de securitate și mulți români de caracter care rezonează cu adevărul.

Ceea ce urmărește presa mercenară, prin articolul din Aktual24, este înfricoșarea persoanelor publice care au curajul să distribuie idei incorecte din punct de vedere politic. Prin instituțiile inchizitoriale ca C.N.C.D., sistemul vrea să “dea un exemplu”. Se exercită o puternică presiune pe persoanele publice pentru ca restul cetățenilor, văzând ce pățesc dacă își exercită dreptul la liberă exprimare, să se autocenzureze. Aceasta este o problemă mai mare ca psihoza pandemică. O problemă reală, aceea a libertății cuvântului, tot mai ciuntită în țară, în Europa și peste ocean.

Există și la noi grupuri de ONGiști care “vânează” oameni nealiniați, plătind raportaci ca Silvia Dumitrache.

DEFĂIMARE! Senatori AUR atacați în presă

Senatorii AUR defăimați de Aktual24

Mulți tineri care citesc site-ul Incorect Politic și-ar dori ca senatorii AUR să fie într-adevăr rasiști la nivel competitiv, dar adevărul pur și simplu nu este acesta. Atacurile la adresa senatorilor AUR sunt nefondate, ei nu au promovat un “site rasist”, ci au găsit utilă opinia unor specialiști pe care noi i-am preluat. E un lucru bun sau rău, faptul că doar Incorect Politic împreună cu o mână de site-uri alternative au curajul de a publica astfel de materiale?

Este caraghios să afirmi că senatorii AUR sunt rasiști, când AUR, prin vocea președintelui George Simion, insistă pe ideea că vor unirea cetățenilor români “indiferent de etnie”. O concesie nenecesară având în vedere că ceea ce contează în primul rând sunt interesele românilor de sânge, întrucât ei sunt cei mai vulnerabili.

Diaspora din Germania a simțit nevoia să cânte în struna Aktual24, promovând ideea falsă că senatorii AUR ar fi extremiști.

DEFĂIMARE! Senatori AUR atacați în presă

Articolul Ioanei Hurdea continuă cu câteva exemple de pe site:

Un alt titlu de pe acest site referitor la vaccinare.

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Site-ul incorectpolitic.com are categorii foarte explicite, precum „Problema tiganeasca” si „Chestiunea jidaneasca”.

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Într-adevăr sunt secțiuni foarte importante, împreună cu Literatură. Ele dezvăluie, fără menajamente, o realitate teribilă, ocultată activ de sistemul politico-mediatic. Vă invit să descărcați toate cărțile, nu știm câtă vreme vom mai fi pe linie.

Titlu reprezentativ privind articolele din sectiunea „Chestiunea jidaneasca”.

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Titluri din sectiunea „Problema tiganeasca”.

Senatori AUR promovează "un site rasist cu accente naziste"

Puteau găsi niște titluri mai extremiste dacă săpau. Articolul se încheie cu lamentarea autoarei care deplânge faptul că Diana Șoșoacă a distribuit “articole” de pe site. Cred că a distribuit doar un (1) articol până acum.

Articole de pe acest site sunt distribuite si de senatoarea AUR Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca "un site rasist cu accente naziste"

Războinica geto-dacă Diana Șoșoacă știe faptul că o luptă defensivă nu aduce biruința, nu poți să tot dai câte un pas înapoi, cerându-ți iertare pentru una și, apoi, pentru alta. Așa ajungi cu spatele la zid, neavând unde să te mai retragi. Toți membri AUR ar trebui să știe, confruntați cu acuzații că sunt rasiști, legionari, naziști sau extremiști, niciodată nu trebuie să-și ceară iertare. De fiecare dată când dau înapoi și își prezintă scuze pentru că cineva îi crede legionari, patrioții români și susținătorii AUR percep asta ca pe o slăbiciune și sunt mai predispuși să se dezică de ei, crezând că sunt doar o altă formațiune de opoziție controlată de sistem.

Ioana Hurdea, cu cât te plătesc?

Ar fi fost frumos din partea Ioanei Hurdea să specifice faptul că site-ul Incorect Politic nu a primit bani de la guvern, nu obține bani din reclame pentru că nu sunt reclame pe site, iar munca depusă de colectivul redacției este una sinceră, din convingere, din pasiune pentru adevăr și dreptate.

NON-dragă Ioana, în ciuda lipsurilor tale jurnalistice, dar mai ales de caracter, îți mulțumesc pentru susținere și îmi doresc să fii la fel de activă ca până acum în combaterea discriminării informaționale față de români. Românii merită. Românii merită mai mult, merită să știe că există un website dincolo de cenzură, cu știri din țara reală.

 

ȘI TU

poți contribui la dezvoltarea rasismul organic românesc

Și la pregătirea unui fond  pentru cheltuieli de judecată în viitorul proces în care vor să ne implice.  Intrând în “liga mare”, dificultatea crește proporțional, pericolele se înmulțesc și presiunea sistemului antiromânesc, anticreștin, ANTIHRISTIC sporește în intensitate.

Ca să rămânem la înălțimea așteptărilor colegilor noștri din presa mainstream, care nu au lipsit coloanele lor cu elogii la adresa muncii pe care am depus-o în sprijinul Neamului și Credinței Orotodoxe, vă invităm să donați puțin din banii dumneavoastră spre intensificarea eforturilor noastre în dezvoltarea rasismului și a pretinsului antisemitism organic românesc. Pe această cale, dorim să le mulțumim din nou colegiilor de la Institutul Național pentru studierea unui Holocaust invetat de Elie Wiesel pentru România, reclama pe care ne-ați făcut-o ne face cinste și ridică așteptările publicului, obligându-ne să devenim mai buni.

Întrucât acționăm în sfera românismului, nu ne permitem să punem în pericol cariera și identitatea cititorilor noștri, indiferent dacă ne citesc de acasă, de la birou sau din Senat, de pe telefon. De aceea singura cale prin care ne puteți sprijini este prin criptomoneda MONERO.

 

Scurtă prezentare a MONERO („XMR”)

Iată o prezentare generală a ceea ce este criptomoneda Monero și cum funcționează.

Principalul său atu este anonimatul și faptul că tranzacțiile nu pot fi urmărite.

 

Prima metodă (cea mai ușoară)

1. Deschideți un cont pe platforma Binance (recomandat, disponibil în limba română), Kraken, Localmonero sau pe platforma Changelly (Changelly are taxe mai mari cu aproximativ 0,5%, dar un card de credit este suficient pentru a cumpăra Monero).

Iată un tutorial pentru deschiderea unui cont Binance:

2. Încărcați-vă contul Binance (sau echivalent) cu cardul de credit pentru suma dorită.

3.  Cu fondurile încărcate în contul dvs. Binance, cumpărați Monero.

Tutorial cum să cumpărați Monero:

 

4. Creați un portofel Monero pe MyMonero.

Tutorial cum să creați un portofel pe MyMonero.com (de la 1:28 ′):

 

5.  Trimiteți Monero din contul dvs. Binance (sau echivalent) în portofelul Monero creat cu MyMonero.

6. Din portofelul MyMonero, trimiteți suma donației pe care doriți să o faceți pentru IP la

această adresă:

4AhykrBCSMaSbZEjXMo2JoMsCkYVbRBJHE94QSpc9V2njMnyH3r3vbrWKR8GVWn9GPU7iCtZCvJNZf99aMZqpKLXRU8Gjdi

 

A doua metodă (folosind Bitcoin)

Pasul 1: Dotați-vă cu un portofel Bitcoin

Mai întâi trebuie să aveți un portofel alimentat cu Bitcoin.

Dacă nu ați făcut-o deja, iată un tutorial care explică într-un minut cum să deschideți un portofel Bitcoin și apoi să cumpărați Bitcoin.

Dintre portofelele Bitcoin, puteți opta pentru Kraken sau Changelly cu un simplu card de credit.

Pasul 2: Înzestrați-vă cu un portofel Monero

Odată explicat conceptul de MONERO, înțelegeți că nimeni nu va ști vreodată:

 • Identitatea dvs.
 • Valoarea tranzacției dvs.
 • Identitatea destinatarului transferului

Ești invizibil, pur și simplu.

Pentru a finaliza pasul 2,  trebuie să aveți un portofel Monero.

Același tutorial de mai sus vă explică de la minutul 1:28 cum creați un portofel pentru Monero pe MyMonero.com

 

Pasul 3: Cumpărați Monero cu Bitcoin

Acum că aveți portofelul dvs. MONERO, va trebui să-i trimiteți fonduri prin portofelul dvs. Bitcoin (creat de exemplu pe Coin Base).

Prin urmare, trebuie să schimbați cantitatea de Bitcoin pe care vreți să o trimiteți în Monero.

Puteți utiliza site-ul de schimb criptovalutar Changelly.

Iată un ghid (de la secunda 43):

Pasul 4: Trimiteți Monero destinatarului dvs.

Prin intermediul portofelului dvs. Monero, alimentat acum cu fonduri, puteți trimite suma dorită către un destinatar (de exemplu, Incorect Politic).

Trebuie doar să trimiteți fonduri din portofelul dvs. Monero la adresa portofelului nostru:

4BBFd6nKXEd6LXUgTQxesu9ayEFf9hc3aj4R8SQCMMNdixt8TSBgqt8QmJ54Nc3pUVXU9atrHXXtP2uqUjy9azh4MLKV4Xg

Guvernul antiromânesc, ONG-urile neomarxiste și instituțiile inchizitoriale vor să distrugă acest site. Fără sprijinul vostru, cel mai autentic site de știri din România va dispărea.

14 comments

 1. Am trimis 400 de lei echivalent Monero, nu pot mai mult. Mulțumesc pentru munca depusă!

 2. “Le mulțumim pentru reclama gratuită”
  Sper că aveți un host bun. Namecheap pare destul de normie. În caz că vă elimină, poate că ar trebui să luați în calcul Epik.

  Epik e fondat de Rob Monster

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rob_Monster

  Robert W. Monster (born 1966 or 1967) is an American technology executive and the founder and chief executive officer of Epik, a domain registrar and web host known for providing services to websites that host far-right, neo-Nazi, and other extremist content.[2][3][4][5]

  He has received media attention in relation to Epik, particularly surrounding his statements about Epik customer Gab,[2][6] a social network known for its far-right userbase.[7] He has also received attention for controversial statements, including some in which he has promoted various conspiracy theories and some which have been described by HuffPost and the Southern Poverty Law Center as espousing antisemitic or white nationalist sentiments.[2][8]

  Monster was born in 1966 or 1967 to a Dutch American family, and he grew up in Philadelphia, Pennsylvania. He earned his bachelor’s degree and MBA at Cornell University.[2][1] In 2007, Monster became a devout Christian.[2] He is married to Jill Monster, a naturopath. They have five children.[9]

 3. Donați Bitcoin, ca să vadă oricine în secunda doi cine a donat cui. https://www.blockchain.com/explorer
  Bitcoin nu are anonimitate. Doar Monero are (cel puțin până acum nu s-a demonstrat că n-ar avea).

 4. “Sambata, cand vaccinurile contra coronavirusului au ajuns la „Matei Bals”, senatorul AUR Mircea Daneasa a promovat pe pagina sa de Facebook un articol de pe incorectpolitic.com in care se sustine ca primul pacient vaccinat in SUA ar fi primit de fapt „apa salina” si ca se urmareste uciderea unui miliard de oameni”.

  Cu ocazia gripei porcine in Germania, guvernului i s-au administrat vaccinuri fara intensificator, adica inofensive , iar restul populatiei, care au apucat sa se lase vaccinati, li s-a facut vaccin cu intensificator – drept care s-au imbolnavit pe capete de narcolepsie sau multe alte boli, atunci cand nu au decedat !La fel si in alte tari, unde procedura a fost identica . Povestea este arhicunoscuta !

  Mafia vaccinurilor lucreaza cu sistem ! Pfizer are un trecut talharesc bine cunoscut cu daune de platit in valoare de miliarde – indubitabil si alte companii au abuzuri la activul lor , demonstrabile .

  In ce priveste stampila de nazist rasist si antisemit si ce mai vrei, este arma lor cu care lovesc pe toata lumea care li se opune : aici o comisie de nemti toti la origine evrei, patesc acelasi lucru , dar fiind avocati redutabili si cu experienta , nu se lasa impresionati : cel ce conduce procesul – avocatul eminent Reiner Fuellmich, care a fost facut antisemit pentru ca a chestionat testele PCR numindu-le “Idiotentest “, spune ca va trebui sa nu ne lasam impresionati , e tactica mafiota de calomniere si dezinformare a publicului, curenta !
  Sa nu uitam ca ei – doctorii corupti – primesc oficial de la companiile de asigurare cate 100 euro pentru fiecare pacient declarat bolnav de covid . Pentru intubari, spitalele primesc sume uriase .
  Se stie ca doar in cateva luni , din vanzarea PCR testelor , companiile respective au facut doar in cateva luni , 200 miliarde dolari .
  Au oameni platiti peste tot – de lobbyurile lor – pentru sustinerea arsenalului anticovid .
  Asta-i mita pe fata . Discutam deci de sume abracadabrante incasate de mafiile farmaceutice carora li s-a permis prin specula si inselaciune sa incaseze sume cu care comit nonstop abuz de putere , cum o numeste Robert Kennedy Jr , la Berlin , in prelegerile sale cu ocazia protestelor din 2020
  Aici este comisia corona care in aceasta sedinta se plange ca sunt numiti nazisti fascisti antisemiti !

  https://www.youtube.com/watch?v=vca1uVerXGQ
  Sitzung 36: Ist es ein Teufelszeug? – mRNA-Technologie im Schafspelz

  • Bine spus!
   Latratorii de serviciu sint instruiti sa faca ce aflam de la cea care a fost ministru in Israel, Shulamit Aloni:
   https://www.youtube.com/watch?v=D0kWAqZxJVE
   “Anti-semitic, its a trick we always use it”
   … ce sa astepti sa auzi de la marxisti, neo-marxisti, progresiviti, pro-GAY-sisti, liberali, democrati… toti fiind jidaniti?
   Diferenta 1. intre jidani si jidaniti este ca jidanu’ are o para-logica pe car o considera “dialectica” iar jidanitul e tampit; ce sustine azi, neaga maine; ce e rau cand faci tu devine brusc bun cand face el/ea!
   Diferenta 2. intre jidani si jidaniti este ca jidanu’ castiga de fiecare data iar jidanitul nu mai are timp sa-si revina, moare tampit.

 5. Românii trebuie să-și cunoască adevărata istorie, actualmente profund falsificată de jidani.

  • Mai trebuie să și vrea. Chiar zilele trecute aveam o discuție cu cineva pe care-l credeam mai destupat, care-mi spunea foarte suparat ca nu se poate sa fie holocaustul o escrocherie, că doar există dovezi. Îmi venea să-l întreb dacă la el dovezi înseamnă “Lista lui Schindler”.

 6. Pelaghia Ciobotea

  Prea multe probleme de comentat. Rasism, nazism, vaccinare, hhhoholocaust, momero, bitcoin… Greu de spus că rasele de animale sălbatice, de exemplu, ar fi fost create de cineva anume. De când există rasele de animale, până când vor exista și altele de genul ăsta sunt întrebări fără rost, într-o lume de oameni neterminați pe plan spiritual. De vreme ce rasele există, trebuie să luăm act de existența lor. Să le studiem, ceea ce nu este ușor, nici la îndemâna oricui. În cadrul diverselor rase de găini, șerpi, broaște, etc., există varietăți peste varietăți. Cel ce le contestă sau nu le vede este de plâns, ca sărac cu duhul! Într-un cuvânt, rasele animale, soiurile vegetale există, caracteristicile lor pot fi diferite. Unii nu le văd pentru că nu vor să le vadă. Simplificând lucrurile, aceștia pot fi numiți politruci, un fel de preoți ai munciunii. Politrucii lui Stalin erau un soi special de preoți idolatri, ce refuzau să țină cont de realitate, de existența raselor, a diferențelor dintre oameni. Treaba lor. Unii dau cu capul de zid, alții dărâmă ziduri pe capete, grădina lui Dumnezeu n-are limite.
  Național-socialiștii au fost învinși militaricește, dar ideile și adevărul nu se măsoară cu forța armelor de foc. Hannibal a pierdut războaiele sale, dar nu se poate spune că el și Cartagina nu au avut dreptatea lor. Că ne place sau nu, național-socialiștii au reprezentat singurul socialism ce a existat vreodată în Europa. Nu întâmplător, respectuoși față de natură și realitate, ei au fost și rasiști, adică au recunoscut existența raselor, s-au străduit să le înțeleagă rostul și să le apere puritatea, ceea ce nu este totdeauna ușor. Căsătoria dintre un om de culoare neagră și unul de culoare albă înseamnă ruperea lanțului evolutiv al ambilor. La oameni, ca și la animale, s-a constatat că mulatrul rezultat prezintă anumite neîmpliniri. La animale, acestea se văd mai rapid, mai ușor, pentru că pisicile, câinii, cobaii, în general, se înmulțesc repede. În urmă cu aproape un secol, naturalistul austriac Paul Cammerer a fost asasinat, pentru că a arătat, între altele, că schimbările de mediu pot antrena schimbări ”rasiale” ce devin permanente (se transmit la urmași!), cel puțin în ce privește salamandrele de câmpie și cele de munte. La oameni, lucrurile sunt mult mai complicate. În cazul lor, nu mai este vorba doar de caracteristici anatomo-fiziologice (culoarea pielii, ochilor, a părului, talie, raportul dintre linia fesieră a gambelor și cea de la baza pumnului, forma craniului, capacitatea craniană, categoriile stilistice ale culturii respective, etc.) ci și de cele spirituale care sunt extrem de complexe. Fără să pronunțe cuvântul ”rasism”, Blaga s-a ocupat de aceste chestiuni. Înțelegerea timpului, a spațiului, accentul valoric pe acestea și altele fac obiectul celor trei studii fundamentale din Trilogia Culturii (Orizont și Stil, Spațiul Mioritic. Geneza metaforei și sensul culturii). Astăzi însă, foarte greu găsești pe cineva capabil să studieze o problemă până la ultimele ei forme de manifestare sau consecințe. Foarte greu găsești pe cineva care să citească ceva cu adevărat, o carte valabilă, ce prezintă un aspect al realității, nu fantasmele vreunui analfabet funcțional sau preot-idolatru, sărit de pe fix, deci politruc. Politrucii lui Stalin erau un fel de preoți-lacici, iar preoții necredincioși ai atâtor idolatrii sau pseudo-religii nu sunt decât politruci în sutană.
  În lumea lui Dumnezeu e loc pentru toți, inclusiv pentru cei de rea credință și de-a dreptul săriți de pe fix. Negarea realității, refuzul de a constata existența varietăților de fluturi, de broaște, muște, salamandre, etc., orbirea ideologică ce constă în contestarea realității raselor animale sau omenești nu este cea mai nevinovată formă de scrânteală sau neîmplinire omenească cu care se confruntă epoca noastră.
  Din acest punct de vedere, Incorect politic este o tribună cu mare deschidere în materie de preocupări național-românești, general omenești și acceptare sau recunoaștere a realității într-un climat de totală bună credință și cinste sau corectitudine intelectuală. În a lui Teză a XIV-a, despre Feuerbach, Marx spunea că filosofii nu au făcut decât să interpreteze lumea, dar că important este să o schimbăm pe aceasta. Nu-i tot una însă cum o schimbăm și tot mai des începem să ne punem problema că ar trebui să păstrăm lumea așa cum e. Cu timpul, multe se schimbă pe lume, puține rămân cum au fost la un moment dat. Înțelepții cred că nu putem înțelege lumea, nu putem schimba nimic, în niciun caz în bine, până nu ne înțelegem și ne schimbăm pe noi înșine. Înțelegându-ne pe noi înșine înțelegem și pe alții și multe altele. Asta ar fi cam tot ce se poate într-o viață de om.

  • ”Greu de spus că rasele de animale sălbatice, de exemplu, ar fi fost create de cineva anume.”
   Scuză-mă, dar dăunezi spuneai că-l pomenești pe col. Vasile Zărnescu în ”toate rugile tale către Cel Preaînalt”. Deci tu nu crezi că animalele au fost create de Dumnezeu, sau cum ?

 7. Incepe. E bine.

 8. “… cu precizarea că toanta scrie fără diacritice, insultînd limba română …”
  Poate că îi subliniați acest text “persoanei” care semnează Caroline Gunderode. Că prea îi acceptați orice text, iar majoritatea sunt o bătaie de joc la adresa cititorilor, care se chinuiesc să citescă paragrafe întregi cu majuscule în exces.
  Sau fraze cu construcție aberantă, ca în comentariul de mai sus: “Se stie ca doar in cateva luni , din vanzarea PCR testelor , companiile respective au facut doar in cateva luni , 200 miliarde dolari .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.