Home / Internațional / Eșecul vaccinării în Israel: 50% dintre cei complet vaccinați (2 injecții) au testat pozitiv Covid

Eșecul vaccinării în Israel: 50% dintre cei complet vaccinați (2 injecții) au testat pozitiv Covid

Incorect Politic
Iunie 29, 2021

Eșecul vaccinării în Israel: 50% dintre cei complet vaccinați (2 injecții) au testat pozitiv Covid

Via KarenSmithBlog:

Guvernul israelian a confirmat acum că 50% dintre cei total vaccinați (2 injecții) în cursul ultimei luni au testat pozitiv Covid. Ceea ce sugerează acest lucru este că vaccinul ARNm Pfizer nu numai este favorabil deceselor și rănilor, ci a dus la o creștere a cazurilor pozitive Covid.

Mai mult, rapoartele confirmă faptul că cei vaccinați au contribuit la răspândirea virusului către cei care nu au primit vaccinul ARNm.

Conform Israeli National News

Campania Israelului de promovare a vaccinului împotriva coronavirusului – concentrându-se acum pe tinerii adolescenți – merge din plin, în ciuda statisticilor prezentate de funcționarii guvernamentali care arată că jumătate dintre cei infectați recent cu Covid-19 au fost complet vaccinați.

Top Health Ministry official: The vaccination operation is amazing - Israel National News

Șefa Serviciilor de Sănătate Publică, dr. Sharon Alray-Price, a dezvăluit faptele îngrijorătoare la o prezentare media pe 23 iunie. Conform datelor sale, din cele 891 de cazuri de coronavirus confirmate doar în ultima lună, jumătate au primit ambele doze de Pfizer vaccin ARNm.

Potrivit unui raport de pe canalul 12, în lunile de la lansarea vaccinurilor, 6.765 de persoane care au primit ambele injecții au contractat coronavirus, iar urmărirea epidemiologică a arătat că alte 3.133 de persoane au contractat Covid-19 de la persoane vaccinate.

El nuevo jefe de gobierno de Israel: Naftali Bennett | Dot News

În ciuda acestor constatări, guvernul succesorului prim-ministru Netanyahu, Naftali Bennett, se angajează să asigure vaccinarea completă (injecții) ca mijloc de a opri „virusul ucigaș”.

„Vaccinul Killer”, care a dus la nenumărate decese și leziuni, este menținut ca soluție. „O campanie de informare pentru a încuraja vaccinarea și a sublinia importanța aderării la carantină” a fost lansată pe 24 iunie 2021. Se are în vedere, de asemenea, reimpoziția măștii faciale.

În timp ce datele privind decesele și leziunile din Israel atribuite vaccinului Tozinameran „experimental” mRNA Pfizer Biotech nu sunt disponibile, baza de date „oficială” a UE a reacțiilor adverse la medicamente confirmă faptul că ARNm experimental este un vaccin ucigaș: 15.472 de morți și 1,5 milioane de răniți (50% grav) referitor la vaccinurile cu „vaccin” mRNA Covid-19. (Pfizer, Moderna, AsraZeneka).

În ceea ce privește vaccinul Pfizer (care se aplică în Israel), datele pentru UE sunt după cum urmează: 7.420 decese și 560.256 răniți până la 19.06.2021.

GlobalResearch

7 comments

 1. RECOLTA “VACCINARII ” ABEA URMEAZA IN SEPTEMBRIE !!!!!

  JUST YOU WAIT !

 2. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob : https://vezionline.net/spectre-2015.html
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.

  ADVERTISEMENT
  „Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni.
  Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”
  https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-Un-raport-%E2%80%9Eurgent-solicita-incetarea-completa-a-vaccinarii-Covid-a-oamenilor-167437

  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:
  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/

 3. problema este ca nu exista laboratoare de calibru unde sa se efectueze aceste testari independent de raufacatori!
  asta etse problema !
  N-ai unde sa examineezi vaxul !

 4. -shalom!
  (maxtor crede ca pe Pamant sunt 7’000’000’000 de rase,
  sa-si duca fiecare crucea!)
  (putea sa fie vorba si de eschimoshi,nu stim cum se saluta aia,cica isi freaca nasurile).

 5. E foarte grav ce se intamplă, aceat ARNm nu ajuta la nimic. Ne dă indicatii sa producem noi acea proteină.
  Și cu asta ce am facut ?
  Incepe sa se raspândeasca in corp proteina si asta poate duce la coagulari ale sangelui dupa ultimile studii.
  Nu ne imunizam in acest mod.
  De aceea infectarile continua la vaccinati.

 6. Guvernul israelian a confirmat acum că 50% dintre cei total vaccinați (2 injecții) în cursul ultimei luni au testat pozitiv Covid.

  Nu zău, în ultima lună au fost 3 milioane de infectări?Tot e bine că ne-aţi lămurit mai jos:
  .. în ciuda statisticilor prezentate de funcționarii guvernamentali care arată că jumătate dintre cei infectați recent cu Covid-19 au fost complet vaccinați.

 7. Daca asa zisele vaccinuri anti Covid 19 nu au efect (nu te apara de imbolnavire si nici nu te impiedica sa transmiti boala) inseamna ca sint apa chioara, la propriu.
  De aia “jmecherii” cu muia larga nu se tem sa se intepe. Asta da gheseft !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *