Home / Internațional / Efectul fulgerătoarei vizite de lucru a lui Mike Pompeo la Paris – Europenii scapă de vaccinarea silnică și împușcărierea în propriile lor locuințe

Efectul fulgerătoarei vizite de lucru a lui Mike Pompeo la Paris – Europenii scapă de vaccinarea silnică și împușcărierea în propriile lor locuințe

Redacția Internațională
Incorect Politic
Noiembrie 19, 2020

Europenii scapă de vaccinarea silnică

VICTORIA LUI TRUMP SALVEAZĂ ÎNTREAGA

EUROPĂ, BLOCÂND VACCINAREA SILNICĂ

PLĂNUITĂ ȘI MONDIALIZAREA TÂLHĂREASCĂ A

UNEI BUNE PĂRȚI DIN ÎNTREAGA LUME

Tot mai mulți sunt cei ce încep să înțeleagă de ce  mass-mediile românești și occidentale îl calomniază pe președintele Donald Trump, încă de la apariția acestuia pe scena politică a Statelor Unite.

Înainte de începutul primului său mandat prezidențial, în fruntea Statelor Unite, Donald Trump a fost atacat de mai toți politicienii din România și Uniunea Europeană, cu insulte ca la ușa cortului, întrecând pe cele din Scânteia paukero-dejistă, din primii ani ai decadei 1950. Tot mai mulți sunt cei ce încep să înțeleagă de ce actualul președinte american are atât de mulți simpatizanți activi nu numai în Statele Unite ci și în România, Uniunea Europeană și întreaga lume. Într-o zi l-am întrebat pe un prieten, starețul unei mânăstiri ortodoxe din așa numita Țară Sfântă, cum se face că în Israel există atât de mulți Jidovi drepți, ”juști”, cum spun ei, adică cetățeni israelieni ce reconstruiesc, pentru a nu știu câta oară, casele Palestinienilor, distruseabuziv, chiar criminal, de către armata israeliană. Răspunsul călugărului, prietenul meu: ”Este o problemă de genul vaselor comunicante. Acolo unde nivelul escrocilor este maxim, sunt toate șansele să existe și un nivel ridicat de oameni juști”.

Față de cele ce se petrec, de peste două săptămâni, în Statele Unite, tragem concluzia că marele număr de escroci, interlopi și mafioți globalo-mondialiști este întrucâtva echilibrat acolo, prin chiar firea lucrurilor, de prezența inevitabilă a unui număr important de oameni juști, care înțelegând  ce li se pregătește, fac tot ce depinde de ei pentru a contribui la actuala victorie a președintelui Trump, care nu este numai a acestuia, nici numai a națiunii americane ci a umiliților și obidiților din întreaga lume, a afro-americanilor, mexicanilor și a tuturor popoarelor, indiferent de rasa, religia, țara de reședință sau orientările de orice fel ale acestora. Nu în ultimul rând, victoria electorală și realegerea președintelui Trump va fi o victorie pentru Români și o palmă pe obrazul politicienilor globalo-mondaliști, trădători ai României și ai Poporului Român.

Așadar, numărul excepțional de bandiți și de interlopi din Statele Unite, este compensat întrucâtva de un număr important de oameni cinstiți, întregi la minte și curajoși, gata să-l ajute pe președintele Trump să își îndeplinească programul politic al celui de al doilea mandat, care va fi un fel de revoluție, mai exact o binecuvântare cerească pentru întreaga lume. Nu mai puțin, ne putem mira că, deși contaminate de tot felul de interlopi și de tâlhari, în Europa și chiar România nu există suficienți politicieni mafioți și tâlhari consacrați, pentru a se putea face și la noi, ceea ce este pe cale să se facă în USA. Probabil că, inclusiv înmaterie de hoție și de tâlhării, politicienii tuturor partidelor din România sunt niște găinari!

EFECTUL FULGERĂTOAREI VIZITE DE LUCRU A LUI MIKE POMPEO LA PARIS ESTE IMEDIAT: MACRON A RUPTO-N FERICIRE, LUI TANTI MERKEL ÎI ȚÂȚÂIE FESELE, IAR EUROPENII, SCAPĂ DE VACCINAREA SILNICĂ ȘI  ÎMPUȘCĂRIEREA ÎN PROPRIILE LOR LOCUINȚE

Europenii scapă de vaccinarea silnică

https://profidecatholica.com/2020/11/18/leffet-mike-pompeo-a-lelyseee-est-immediat-emmanuel-macron-prepare-le-deconfinement/

Luni, 16 noiembrie, secretarul de stat american Mike Pompeo a petrecut câteva ore la Paris. A doua zi, 17 noiembrie, alb și mahmur ca Frumoasa din Pădurea Adormită, de mii și mii de ani, trădătorul Macron a fost nevoit să anunțe renunțarea la vaccinarea obligatorie a populației și eliberarea din pușcăriile domiciliare a Francezilor nedemni de propriul lor trecut, ajunși la fel de handicapați ca și noi.

Nimeni întreg la cap nu crede că este vorba de o întâmplare. Întâmplări nu există. Totul se petrece cu o necesitate cunoscută sau necunoscută. Pus cu genunchii pe coji de nucă, slugoiul de serviciu, al Rothschilzilor, la Paris, a sfârșit prin a înțelege că s-a ales praful de Planulul secret al conspiratorilor mondialiști, că trebuie să-și găsească un refugiu căldicel, înainte ca Francezii să scoată sfânta ghilotină, de la naftalină.

Bine scuturat de secretarul de stat american, trădătorul Macron i-a anunțat subit, pe Francezi, că virușii bat în retragere, lucru confirmat și răsconfirmat, marți 17 noiembrie, de către ministrul Sănătății, Olivier Véran, pe canalul BFMTV. La Paris, în toată Franța, lucrurile sunt pe cale să reintre în normal, iar ieri, miercuri 18 noiembrie, Macron și-a adunat ciracii din Consiliul Apărării, un fel de Birou Politic, ca în vremea lui Brejnev sau Andropov. Bineînțeles, săptămâna viitoare va reconfirma că virusul a suferit un fel de Borodino, fiind bătut măr, cu vergile, pe ambele fese, pe când două pițipoance, de religia lui Mahomed, povesteau regișorului Macron răsăritul soarelui de la Austerlitz, care se va repeta curând pentru el, Neapuleaionul zilelor noastre. Săptămâna viitoare vor fi stabilite etapele progresive ale ieșirii din pandemuia ce a dat un kix răsunător.

Tot săptămâna viitoare, Macron va trebui să recite o nouă Sorcova-vesela, Francezii de azi fiind la fel de bătuți în cap ca și noi, poate și mai și. La fel a procedat pe 14 octombrie, cînd a anunțat starea de urgență și împușcărierea, la domiciliu, începând cu 28 octombrie. Totuși, în Franța, aceste lucruri au fost anunțate de două săptămâni înainte, nu ca la noi, cu numai două sau trei zile! În reuniune cvasi-secretă de astăzi s-a tăiat multă frunză la câini șicâteva fire în patru, toatepe tema constrângerilor sanitare și economice, astfel încât revenirea la o relativă normalitate să fie posibilă, fără să se mai vânture sperietoarea cu coronavirușii, care în 2020 au ucis mai puțini Europeni decât toate bolile, accidentele și morțile de bătrânețe, din anii trecuți!

Părerea comentatorilor, după urecheala urecheala lui Macron, de către secretarul de stat american, este că, orice s-ar întâmpla, nimeni nu va mai vorbi, în Franța, de reîmpușcărierea populației la domiciliu. Se contează pe scăderea gravității epidemiei, deși sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, ca peste tot, reprezintă un factor de risc.

DATA REDESCHIDERII MAGAZINELOR DE ORICE FEL

Pentru prima dată în istoria Franței, acesT lucru va fi discutat în Consiliul  Apărării, împreună cu eventuala limitare a circulației anumitor categori socio-profesionale, pe timpul nopții. Pâmă acum, s-a evitat chestiunea menținerii Declarației pe proprie răspundere, în cazul părăsirii locuinței,din localitățile carantinate, deși, în urmă cu câteva zile, primul ministru anunțase că aceasta va fi neapărat prelungită și după data de 1 decembrie.

Redeschiderea generală a magazinelor se discută între ministrul Finanțelor și cel al Sănătății. Ministrul Finanțelor pledează pentru o cât mai rapidă deschidere a tuturor magazinelor, pentru ca economia să profite de pe urma vânzărilor-cumpărărilor din perioada Crăciunului și a Anului Nou. Bineînțeles, comercianții și cumpărătorii fac și ei presiuni, în același sens. Potrivit unei scrisori aderesată lui Macron, dezvăluită de agenția France-Presee, Federația Comercianților și Consiliul Comerțului Francez (CDFC), i-ar fi cerut lui Macron redeschiderea totală a oricărui comerț, cel târziu la 27 noiembrie, pentru a profita de ”Black-Friday” și un sfârșit de săptămână în plus.

MOARTE SIGURĂ, NICI MAI MULT, NICI MAI PUȚIN…

Scrisoarea noastră nu este o plângere în plus, nici o cerere menită îngropării printre hârțoage. Este vorba de viața sau de moartea apropiată a sute și mii de comercianți din diversele filiere, lovite crunt de criza economică, scrie președintele CDCF, William Koeberlé, în epistola sa. De asemenea, după o întâlnire cu reprezentanții lumii sporturilor, Macron s-a arătat favorabil reînceperii activității sportive în toate cluburile, inclusiv cele de juniorii minori.

DEZÎMPUȘCĂRIEREA SOCIETĂȚII SE JOACĂ POLITICEȘTE

Deși președintele Franței și-a pus pofta-n cui, în ce privește o uniune națională, în jurul lui, în disperata lui încercare de a domolii spiritele, Macron s-a văzut obligat să invite, la Elysée, șefii tuturor partidelor politice, anunțând, sus și tare, că este vorba de regăsirea unității naționale prin renunțarea la împușcărierea Francezilor, la domiciliu, operație ce necesită deplina responsabilitate a tuturora… Cu toate acestea, critica gestiunii istericei pandemii este mai necruțătoare ca oricând. După plecarea președintelui american, ultima reuniune a lui Macron, cu premierul Jean Castex, prevestește un divorț  cu cărțile pe față.

Odată în plus, Macron este obligat să-și asume întreaga răspundere pentru cele petrecute, începând cu luna martie: minciunile guvernamentale, uciderea deliberată a sute și mii de Francezi, forțarea și falsificarea medicinii, a deontologiei medicale, persecutarea mai multor savanți și medici eminenți, etc.

https://t.co/vweNrTRIDj?amp=1

ROTHSCHILD VA TREBUI  SĂ REVADĂ COPERTA  REVISTEI SALE, ”THE ECONOMIST 2021”, ÎN CARE L-A PREZENTAT PREȘEDINTE PE JOE BIDEN, ȘI-A PERMIS SĂ PUBLICE UN DRAPEL AMERICAN  SFÂȘIAT ÎN DOUĂ, DELIRÂND PE TEMA VACCINĂRII GENERAL-SILNICE, A OBLIGATI-VITĂȚII BOTNIȚELOR DE LA NAȘTERE PÂNĂ LA MOARTE,  PRĂBUȘIREA TUTUROR ECONOMIILOR,  SUPRAVEGHEREA ELECTRONICĂ A MASELOR POPULARE ȘI COMUNISM PE ÎNTREGUL PĂMÂNT.

19 comments

 1. Excelent articol! O mica obiectie: e vorba de Mike Pompeo-secretarul de stat al USA si nu vicepresedinte sau presedinte, cum va referiti in articol. Victoria lui Donald Trump, desi neanuntata oficial, este asteptata de toti oamenii de pe pamant care isi iubesc propriile tari si nu vor accepta niciodata jugul globalist al reptilienilor Rotschild, Rockefeller, familiile Clinton, Gates, Soros s.a. ca ei.

 2. Bună,
  da, ar fi minunat, de bun augur, să răsară Soarele libertății din nou, de sub amenințătoarea asuprire a unor demenți, care au făcut atâta prăpăd, pe întreaga planetă, și inclusiv în România, ; oamenii simpli din România mulți sunt afectați de ultimele zeci de ani de gîlceavă politică, de jaful ”oficial intelectual”, de jaful corporatist,; au ”curs” anii, in mod favorabil-material doar pentru unii, este deja istorie, au fost aceste valuri agitate cu care s-au/ ne-am confruntat, totuși fie ca după acest suspans, să fie demascați păpușarii și păpușile lor( păpușile, mai mult sau mai puțin automate – le vedem că așa oarbe cum sunt, ne dau sfaturi și îndrumări submediocre, dar cu atâta elan, sârg și hărnicie- ezact ca activiștii comuniști, deci doar au schimbat puțin registrul, și tot vin cu soluții proaspăt scornite, născocite, de parcă s-ar pricepe la toate, de parcă majoritatea ar fi aproape analfabetă și neinformată); ăștia sunt zeloși, formali, puși pe treabă dar desigur și pe căpătuială, se pricep nițel pe hachițele legislative, atât de încurcate, după atîtea alternări politice și de la integrarea în UE; Să dea Domnul iertare dar și îndreptare, pentru ca anul 2021 să fie mai bun!

 3. Doamne ajută ! Lupta continuă și vă rog pe toți cei iubitori de bine, frumos, adevăr și iubire, să vă rugați și să ne rugăm în continuare pentru salvarea noastră și pentru protectia infailibilă a lui POTUS. Donald John Trump va cîștiga alegerile și va da un nou suflu de libertate omenirii. Să fim cu toții în cuget și simțire de cel ales de Dumnezeu să învingă răul de pe aceasta planetă. Să rămînem atenți și vigilenți pentru a nu mai permite răului să ia decizii pe minunata planetă noastră albastră. Victoria este a noastră, a celor uniți în bine și adevăr, iubitori de Dumnezeu.

 4. Dumnezeu are grija de toata lume el este mare si angaduitor si cu rabdare multa pentru tot mondo! doamne ajutane si ne scapa de cei rai ce ne fac reu Amin doame🙏🙏🙏🙏🇷🇴🇺🇲🇮🇹

 5. Felicitari redactiei Incorectpolitic pentru acest articol datator de speranta pentru intreaga lume! Trebuie sa se termine aceasta mascarada, circ , cu falsa pandemie! Guvernele tradatoare trebuie sa dea socoteala pentru zecile de mii de morti si datorita acestui virus elaborat in laborator! Trebuie incatusati toti care au vrut instaurarea teroarei pe intreaga planeta! Puscariile trebuie sa se umple(mai ales la noi in tara) de acesti criminali! Cu atat mai mult, se impune iesirea masiva in strada pentru a da jos guvernul si presedintele tradator! Hai , romani, ca se poate!

 6. Michael Richard Pompeo is an American politician, diplomat, businessman, and attorney who, since April 2018, has been serving as 70th United States secretary of state.
  Ati scris ca este vice president! Nu faceti greseli care va decredibilizeaza! Thanks

 7. In cartea sa ” Homo Americanus”, parintele Gh. Calciu Dumitreasa, exprima o ideie extrem de interesanta, dar fara impact public si cu atat mai putin politic, la noi la romani. Fusese silit sa emigreze de catre regimul comunist in 1984, dupa ce “Securitatea noastra cea de toate zilele”, si-a batut joc de el si viata sa, folosind metodele traditionale ale tortionarilor. Ajuns in SUA, munceste si apoi pastoreste o suma de crestini romani, enoriasi romani, la biserica Sf.Cruce din Washington D,C. Si ne informeaza Sfiintia Sa, decedat in anul 2006 in SUA, ca acolo (!!!. nota mea) crestinii americani “functioneaza” cu totul altfel decat ai nostri, in sensul ca anume cetateni americani, dintre cei care au o stare materiala f. buna (inclusiv miliardari…) urmaresc cu mare atentie evolutia viatii socio-politice, participa la un fel de congrese anuale, in care se dezbat problemele ce pot pune in pericol viata crestina a americanilor. Presupun ca “America” insepe sa se trezeasca la viata crestina, nu numai sub imboldul presedintelui ei actual, Trump, care a declansat o batalie fenomenala, impotriva acestei “ false democratii” sustinuta de catre “partidul democrat”, aliat desigur si subjugat ideologiei “globalistilor de pretutindeni” si firesc si “marilor familii”, oricare ar fi alea. Nu avem motive sa ne temem atat de acut, de actiunile pe care si le propun globalistii, ci de ispita materiala (pomana sociala) pe care acestia o ofera celor ce se inscriu in tabara lor. Stanga a castigat teren ideologic, ajutandu-i permanent pe cei defavorizati social, asa cum aflam din scrisorile sincere si cinstit scrise, de catre feluriti fosti concetateni de-ai nostril, stabiliti in SUA. Ecuatia socio-poliotica a disputei intre democrati si republicanil se regaseste si la noi in RO. inca mult mai acuta. La noi confruntarea este intre milionarii (ne)crestini si oamenii cinstiti si modesti. Noi neavand milionari crestini cinstiti, suntem intr-o teribila dilemma, atata timp cat majoritatea voteaza (si este de la sine intelkes de ce o fac) cu “stanga”,acea putere politica, complet departata de idealurile crestine. Daca le afirma totusi, sa nu-i credeti. Mint cu usurinta, asa cum o fac si aceea care numiti fiind in functii inalte politic, jura pe Biblie. Dupa care uita totul, din moment ce “atmosfera politica” in care se insinueaza si ei, ii absoarbe cu trupa, dar mai alse cu sufletul, cel usor coruptibil. Sa nu ne miram sis a ne gandim zambind la aceea care merg chiar si la spovedanie…Iar bietii nostril preoti, trebuie sa reziste teribililor destainuiri. Sau poate ca nu e chiar asa… Poate ca ma insel teribil. As vrea eu…

 8. Totusi ieri in Germania s-a votat o mizerie de lege care isi bate joc de drepturile fundamentale si oamenii au fost imprastiati cu tunurile de apa. Cand va fi chemata lumea la lupta? Nu se poate lupta democratic cu forte antidemocratice.

 9. Thanks to the Friends of Zion Museum for an enriching tour and continued support for U.S.-Israel relations, particularly efforts to combat BDS and anti-Semitism internationally. We share common causes of a safe, secure and prosperous Israel and a world free of anti-Semitism.
  https://twitter.com/SecPompeo/status/1329729672507232256 Acum 7 ore
  Mulțumim Muzeului Prietenilor Sionului pentru un tur îmbogățitor și sprijin continuu pentru relațiile SUA-Israel, în special pentru eforturile de combatere a BDS și antisemitism la nivel internațional. Împărtășim cauzele comune ale unui Israel sigur, sigur și prosper și al unei lumi libere de antisemitism.

  În ăsta vă puneți voi speranța…

  Cred că putem să ne pregătim liniștiți de vaccinare… La al doilea miting “Stop the Steal” au fost mai puțini americani decât primul. Nu vă luați după comentariile de aici. Uitați-vă câți au fost la protest la Victoriei. Aproape jumătate de milion de oameni în industria restaurantelor, care sunt pe butuci, și n-au fost în stare nici măcar ăia din București să-și miște fundul până la protest. Și dacă aveți curaj, întrebati-vă anturajul dacă se vaccinează și ce ar trebui făcut cu ăia care refuză.

 10. Așa după cum spuneam, DUMNEZEU NU DOARME, EL nu lasă la voia întâmplării și a bunului plac al oligarhiei globaliste CEREAȚIA SA. S-au înșelelat AMARNIC încornorații globaliști. Și-o vor primii cu vârf și îndesat, că vorba ceea, CINE SEAMÂNĂ VÂNT CULEGE FURTUNĂ.
  ACUM să-l vedem pe IOHANNIS și ORBAN pe unde scot cămașa. Trupele Ministerului de Interne au conștientizat trădarea de neam și țară a celor doi
  aserviți globalismului. Fraternizarea cu poporul ROMÂN este inevitabilă pentru simplu fapt că și ei sunt ROMÂNI ȘI ÎȘI IUBESC ȚARA SCUMPĂ – ROMÂNIA. Toți avem familii și copii și ne gândim cu seriozitate la ce viitor ne pregătise IOHANNIS ȘI ORBAN. SOLICIT ROMÂNILOR DE BUN SIMȚ, ALEGERI ANTICIPATE PENTRU UN NOU PREȘEDEINTE ÎNȚELEPT ȘI IUBITOR DE ȚARĂ ȘI POPOR, ȘI A UNUI GUVERN CARE SĂ FIE CONDUS DE CĂLIN GEORGESCU, UN EXEMPLU DE ÎNȚELEPCIUNE ȘI INTELIGENȚĂ, PATRIOT ȘI MERITOCRAT PRIN TOT CEEA CE A FĂCUT FACE ȘI VA FACE PENTRU POPORUL ROMÂN. Vedeti lucrarea sa (Iesirea din MATRIX) Proiect de Tara: Hrana, Apa, Energie care asigură o ROMÂNIEI O PERSPECTIVĂ cum nu am mai cunoscut până în prezent. Iulian Hornet prin geniala sa invenție poate salva nu numai ROMÂNIA ci întreaga Planeta! ÎN CURÂND HAOSUL EXISTENT LA NIVEL PLANETAR VA DISPARE FIIND ÎNLOCUIT DE ARMONIA MULT DORITĂ DE NOI TOȚI.
  https://www.youtube.com/watch?v=NNjHWxzfcO8

 11. UNDE ESTE LEGEA…..L E G E A……RASPUNZATORII DE GENOCIDUL MONDIAL SA DEA SOCOTEALA……NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE…..SPANZURATI CRIMINALII….ATARNATI MONSTRII CARE AU TERORIZAT OMENIREA SI AU BATJOCORIT CREATIA…..

 12. Unde nu da Dumnezeu sa ne scăpăm de urgia globalistă care ne-a învrăjbit, condus la ură și îndepărtat de însăși instituția familiei prin distanțare de orice conduce la bucurie și existență.

 13. ar fi bine ca mike pompeo sa vina si in tara noastra. asta da veste buna!!!

 14. de ce spuneti de europa, cand e vorba doar de franta?

 15. Multumesc pentru acest website!

 16. FELICITAR DLE MIKE POMPEO SA FI LUMINAT SA STOPEZI CU VACCINARE EU TE FELICIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.