Home / Știrea zilei / VIDEO: PROTESTE MASIVE ÎN BERLIN! Doctor arestat în timp ce înregistra un videoclip în apartamentul său

VIDEO: PROTESTE MASIVE ÎN BERLIN! Doctor arestat în timp ce înregistra un videoclip în apartamentul său

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2020

Dictatura din Germania este reală. În timp ce un doctor difuza în direct pe Youtube, poliția a intrat peste el în casă și l-a arestat. S-a întâmplat după ce legislativul a votat un proiect de lege prin care se suspendă drepturile fundamentale și, printre altele, în timpul arestării persoanelor, “integritatea fizică” nu mai este garantată.

În Berlin au avut loc proteste de amploare împotriva măsurilor luate de Merkel pentru Cohen-19. Este vorba despre o lege adoptată cu majoritate în Parlamentul german (412 pentru, 236 împotrivă) care permite forțelor de ordine să impună distanțarea fizică, obligativitatea botniței, închiderea unor magazine și blocarea unor evenimente sportive din țară. Pe lângă asta, politia capătă puteri suplimentare, iar unele drepturi și libertăți sunt suspendate. Integritatea fizică a cetățeanului nu mai este garantată.

2 comments

 1. Avocata Viviane Fischer a fost prezenta si a filmat aceasta demonstratie si declara ca demonstrantii au fost extrem de pasnici si de neagresivi ca poata sa existe nici cea mai mica justificare pentru introducerea jeturilor de apa si mai ales pentru utilizarea sprayurilor cu piper .
  Ea declara ca a filmat fetele umflate si diforme de sprayurile cu piper .
  Concluzia – politia a fost infiltrata cu neprofesionisti adusi dinafara ca sa implineasca comenzile guvernamentale de a aplica adunarilor oricat de pasnice de demonstranti, metode de violentare precum agresiunea pe care o vedeti in video aici , cu jeturile de apa care au precedat atacurile cu praf in spray incarcat cu piper proiectat in ochii si in fetele oamenilor pe care le-a filmat aceasta avocata pe care o puteti asculta aici:

  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=-gI3QGYzPkg
  titlu:
  CoronaAusschuss #OVALmedia #Infektionsschutzgesetz
  Sitzung 28: Der abschüssige Hang
  56,111 views
  •Streamed live on Nov 20, 2020
  5.5K
  42
  Share
  Save
  Stiftung Corona-Ausschuss
  41.9K subscribers
  Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de
  Telegram: https://t.me/s/Corona_Ausschuss
  Anonyme Hinweise an den Corona-Ausschuss: https://securewhistleblower.com

  Der Corona Ausschuss wurde von vier Juristen ins Leben gerufen. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch.

  Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

  Sie können unsere Arbeit mit einer Spende unterstützen. Spendenbescheinigungen können wir derzeit leider noch nicht ausstellen.

  Die Bankverbindung ist:

  Rechtsanwaltsanderkonto/Treuhandkonto:
  Rechtsanwalt Tobias Weissenborn
  Verwendungszweck
  “Spende Corona-Ausschuss”
  IBAN: DE14 2604 0030 0602 3832 04
  BIC: COBADEFFXXX

  —————————-
  Die Filmemacher von OVALmedia haben diese live-Übertragen ohne Budget umgesetzt. Wir produzieren zudem einen Kinofilm zur Coronakrise. Ihr könnt uns unterstützen, z.B. über das Crowdfunding, siehe http://www.corona.film, oder auf dem direkten Weg:

  Bank transfer:
  OVALmedia Berlin GmbH
  Volksbank Lippstadt
  IBAN: DE82416601240017170703

  Paypal:
  OVALmedia Berlin GmbH
  https://www.paypal.me/ovalmediaberlin

  Bitcoin (primary address)
  bc1q7xfc7ppuw5jwz77sy29txy0efwqnpxw70swgy6

  Monero (primary address)
  4ATT5z6TgvR6aH9HsPjjLENB6wMaF36aMYwFs2N6sXXWfMZpgz5Vs2GNBrtLAJxVdZEPnvRiF4c56R1k2pfGEvvfFfBztpn

  #CoronaAusschuss #OVALmedia #Infektionsschutzgesetz

 2. Banditii dela guvernare.In lume s-a instaurat odata cu sperietoarea Corona virus,guvernarea banditilor.Astia nu sant numai politicieni ci si banditi de drumul mare,borfasi asezati in scaunele catifelate ale natiunilor.Populatia lumii trebue sa schimbe locul acestori scaune mutandu-le in puscarii.Deacolo sa guverneze borfasii cu juvatul la gat si la mainile neobiswnuite cu munca ci numai cu mangleala vorba tiganilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *