Home / Actualitate / OPRIȚI Drama Demografică a României!

OPRIȚI Drama Demografică a României!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 21, 2018

O altă dramă românească.

Ne mor pe an zeci de mii de români.

Se nasc tot mai puțini copii.

Buciumul:

În februarie 2017, sporul natural negativ a fost de 9.693 de persoane.

În februarie 2018 s-au născut 12.691 de copii, cu 4.437 mai puţini decât în ianuarie 2018 şi cu 325 mai puţini decât în februarie 2017.

Populaţia României s-a redus în 2017 cu 69.279 de persoane, o accelerare a declinului demografic de 27,5% față de anul anterior, când sporul natural negativ a fost de 54.316 de persoane…

…Acesta este peisajul dezolant cu care întâmpinăm, spre rușinea noastră, un secol de Românie Mare.

La care se adaugă sporul demografic țigănesc.

Netulburată de politicienii inconștienți și de „formatorii de opinie” preocupați cu răfuieli bicisnice, drama demografică a României ia viteză. Vocile avizate, începând cu cea a cercetătorilor de la Academia Română care avertizează de cel puțin 15 ani cu privire la gravitatea situației – și până la vocea mult mai puțin importantă, dar constantă, a PRO VITA București – au rămas doar să strige în pustia rațiunii.

Față cu ridicolul unor lideri care fac și desfac strategii macroeconomice și planuri pe termen lung într-o țară cu una din cele mai ridicate rate de scădere și îmbătrânire a populației din lume, nu ne rămâne decât arma spiritului și a sarcasmului.

În ritmul acesta prin 2059 ne depășesc țiganii.

Se vrea depopularea țării, exodul tinerilor activi face parte din acest plan. Sistemul birocratic instituțional este croit în așa fel încât să te facă să-ți pierzi răbdarea și să pleci.

Politici antiromânești la tot pasul.

Și noi răbdăm, având ecrane, festivaluri și Facebook.

Necesitatea Activismului Militant

Un exemplu simplu de activism militant este să iei la tine câteva foi de mărimea unei cărți de vizite pe care să scrii sau să printezi un mesaj scurt (ex: România = Grădina Maicii Domnului), lăsând semnele în cărți prin librării/biblioteci.

Apoi, în fiecare zi discutați cu oamenii, faceți cunoscute problemele actuale, care dacă ramân nesoluționate vor duce pe rând la dispariția totală a libertății de gândire, a culturii române și chiar a poporului român.

Legați nivelul scăzut de trai cu trădarea sistematică a politicienilor aserviți intereselor străine.

Agitați, stârniți, alimentați antipatia populației față de instuțiile antiromânești, clasa politică și finanțatorii lor transnaționali.

Nu o să se schimbe nimic dacă oamenii nu încep sa își manifeste activ antagonismul față de trădătorii din guverne.

Treaba celor care încă mai simt românește și aud vocea conștiinței naționale este să trezească lumea, să îi întărească în asumarea stării de fapt, dar mai ales să activeze în ei setea de dreptate.

Să le pornim sufletul.

Drepturile nu se primesc.

Se câștigă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *