Home / Educativ / Dragă Domnule Roșca Stănescu

Dragă Domnule Roșca Stănescu

Oana Popescu
Incorect Politic
Ianuarie 11, 2022

Dragă Domnule Roșca Stănescu

 

Dragă Domnule Roșca Stănescu

Dragă Domnule Roșca Stănescu fostul președinte american Donald Trump a fost, este și va rămâne un om extraordinar, oricare i-ar fi eventualele mici neîmpliniri omenești, (cele mai mari merite se învârt în jurul faptului că S.U.A. nu a început alte războaie în timpul mandatului său.) *

Dimpotrivă, actualul fals președinte american, Joe Biden a fost, este și va rămâne călăul șef și asasinul nu numai al ipocritei și falsei democrații americane, al prestigiului marii puteri care a fost Uniunea Statelor Americane, nu numai profitorul tâlhăriei electorale ce pătează democrația de la Pericle încoace…

Joe Biden va rămâne boșorogul vicios și inconștient care n-a făcut nimic bun într-o viață de om, care a împins lumea întreagă la actualul conflict ruso-occidental, ce s-ar putea încheia nu numai cu distrugerea mai mult sau mai puțin meritată a unor popoare ce s-au crezut cândva BURICUL PĂMÂNTULUI, CI A ÎNTREGII ȘI FALSEI CIVILIZAȚII ACTUALE!

De ce civilizația actuală este falsă? Pentru că ea se sprijină pe minciuna nedemnilor câștigători ai ultimelor două războaie mondiale, pe minciuna de la Nuremberg, minciuna camerelor de gazare și nu tocmai, despre care domnia voastră nu aveți curajul să spuneți un cuvințel. Vorbiți despre democrație și valori, dar evitați să vorbiți despre legile care prevăd pedepse cu închisoarea pentru anumite opinii, legi care anulează orice pretenție democratică din România. Dacă greșesc, corectați-mă!

Așadar, mai ușor cu pianul pe scările abrupte ale Istoriei, dragă domnule Roșca Stănescu.  Întrucât minciuna are picioare scurte și pentru că nu mai sunteți la vârsta junioratului, v-ați putea gândi și la adevărul istoric, mai exact, în ce vă privește, la refacerea sau constituirea unui minim de virginitate politică, gazetărească și omenească, fără de care generațiile ce vin v-ar putea fixa cu un bold în ceafă, ca insectele, în insectarul școlarilor, ca pe toți cei ce vor ilustra viitorul TRATAT DE INFAMOLOGIE, AL PERIOADEI DE DUPĂ LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989, botezată revoluție și cu complicitatea activă a domniei voastre, bine remunerată, după buget (nu-i așa, coane Fănică?) pentru complicitatea infamă la atâtea și atâtea minciuni gazetărești! Pentru astfel de păcate sau infamii, până si mormintele unora ca puțin frecventabila voastră domnie ar putea fi întoarse, într-o zi, cu susul în jos!

*

*Nota Redacției: Donald Trump a fost președintele care si-a abandonat suporterii după ce aceștia au vrut să-si ia țara înapoi în urma fraudei electorale din 2020, este același președinte care a mutat ambasada S.U.A. la Ierusalim și a dat Înălțimile Golan Israelului. Poate meritul lui excepțional este faptul că în timpul mandatului său nu a început alte războaie, dar când tragem linie, concluzia este că Trump a fost o supapă.

6 comments

 1. Nu-i mai luați apărarea lui Trump! Chiar nu pricepeți că v-a jucat un spectacol de stand-up comedy politic de mare clasă? Dacă dorea și putea să facă ceva în afară de măcănit maxim ca rățoiul Donald, a avut timpul necesar să-și numească oameni de încredere – dacă mai există așa ceva – la comanda instituțiilor de forță și să acționeze hotărât. Dacă nu, ieșea public cum a ieșit Kennedy, și declara: Domnilor alegători, am ajuns în situația în care toată puterea este confiscată, nu mai putem face nimic, îmi dau demisia!

  • Poti face o comparatie detaliata dintre rezultatele lui Trump si a lui Obama si a lui Biden?
   … nu cred.
   Are ce sa i se poate “trece” la minusuri insa a fost inconjurat de oameni prea slabi care l-au impiedicat sa faca mai mult, l-au mintit ca sa nu poata lua mereu deciziile corecte si mchiar l-au vandut!
   America a fost prea mica la calitatea umana ca sa-l sprijine, sa coopereze!

   Cu toate acestea, bunul simt l-a ajutat sa nu cada in multe alte capcane, educatia din familie l-a ajutat sa fie tenance in cautarea de solutii eficiente nu doar in planul economic.

   … pana si fiica s-a umflat in pene prin lipsa de respect fata de el!
   L-au inselat si cu covidu’ – borfasii fiind foarte strans uniti in minciuni! – si Trump a acordat sprijinul cerut de cei din jurul sau… opunandu-se obligativitatii… cat sa-i ceri unui om care a fost [cam] sanatos toata viata si nu s-a preocupat de medicina???
   ===================
   Pentru vajnicii critici ai lui Trump – critica dupa articolele care le-au picat prin mana – am o propunere: sa citeasca propriul raport facut de Trump la inceputul lunii august 2020, putin inainte de alegeri.
   Nu a existat vreun presedinte american care sa fi realizat macar un sfert din ce-a reusit Trump in 9 ani, nicidecum in aproape 4, cu permanenta presiune demonica-politica, “justitiara”, mediatica si rasista.

   Va rog cititi si incercati sa nu va agatati de emotiile personale; America isi revenea iar oamenii se bucurau de imbunatatirile evidente, reale.
   Furtul alegerilor intr-o lume putreda de marxism pe jumatate (cel putin!) a parut imposibil…
   Sustinatorii nu s-au dus “sa apere” alegerile prin lupta si sacrificiu ci prin proteste… “fara violenta!”… cu selfie facute cu paznicii, politistii… si bucurosi ca potintra cand garzile le-au deschis larg usile.
   Nu-i facea Trump luptatori si nici nu aveau ganduri de bataie, sa fim seriosi – cine a vazut in direct a inteles asta.

   Pana la nivelul sau de conducator nu se ridica nimeni acolo, cei mai apropiati sint la mai mult de 2 clase “departare”…

   Aici se poate downloda lista realizarilor:
   https://www.scribd.com/document/472372716/Trump-Accomplishments#

   Incontestabile FAPTE, … este singurul care nu si-a mintit alegatorii ci i-a slujit.

 2. Bravo Oana : este o mare delectare cum i-ai tras o carpa de sters podelele, peste fata, crevetelui astuia fiert care crede ca placa lui ruginita mai poate fi suportata de cineva care stie istoria adevarata !

  Aici tocmai ascultam un neamt-neamt – NU CREVETE !!! – care s-a saturat si el de minciunile de la Nurnberg!
  Si care ar avea aceeasi reactie ca si Oana si ca si noi, fata de minciunile cu care isi multiplica nonstop banetul, facatorii astia de parale prin prostituarea jurnalistica .

  Criza va lamuri toti crevetii astia d’alde Rosca Stanescu, ca s-a terminat cu puterea lor diabolica .
  Or sa crape atatia creveti ca el, cum nici nu viseaza armatele lor fierte !!!
  Hahaha!
  A la Votre !!!

  NUREMBERG E FRANTUZESTE,

  NURNBERG ESTE ORIGINALUL GERMAN !!!

  Uite neamtul!
  Macar sa stiti ca exista – iertaciune dar sunt zob de oboseala si nu am energie sa-l traduc !
  Dar le zice splendid : fara jidovii bancheri nu existau nici razboaiele mondiale, nici Hitler, nici criza de acum si probabil nici razboiul 3 mondial provocaat de “ZEVZENSKI “, vorba genialului domn Colonel Vasile Zarnescu care m-a invatat adevaratul nume al lui ZELENSKI :

  SA_I DAM PREMIUL ZEVZECILOR ? REBOTEZAND PREMIUL NOBEL PENTRU PACE ,PENTRU CARE L-AU PROPUS AI LUI ???

  iN FOND L-A PRIMIT SI OBONGO PTR RAZBOAIELE LUI! SI MEGAESCROCUL INTERNATIONAL ELIE WIESEL SI ACUM E PROPUS ZEVZENSKI !!!
  Hahahaaaaa!
  Cine mai e ca ei !

  EU ZIC CA NICI LUI ROSCA STANESCU NU I-AR STRICA PREMIUL ZEVZENSKI :
  ADUCE PARALE ESTROPIATILOR MINCIUNILOR ISTORICE !
  PARALE CACALAU !

  DAR NEAMTUL ASTA, CA SI NOI, NU SERVESTE MINCIUNA LUCRATIVA A CREVETILOR .

  The Great Reset* (heute) – Historische “Vorläufer”: Zwei imperialistische Weltkriege – Ernst Wolff
  MrMarxismo
  The Great Reset* (heute) – Historische “Vorläufer”: Zwei imperialistische Weltkriege – Ernst Wolff
  https://www.youtube.com/watch?v=dUFlLBTRMoA

  • Mulțumesc dna Gunderode. Asa este. Herr Ernst Wolff Este un om serios, cinstit și cu o foarte bună pregătire în multe domenii, plus educație și experienta de viata câștigată pe toate meridianele lumii. Îmi place ca nu a făcut compromisuri. Iar cele spuse de el, pot fi verificate și confirmate oricând. Comparativ, SR Stănescu este un chibit mărunt, care trăiește din expediente de la o masa sau alta. Dar, deh, fiecare cu ce-i al lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *