Home / Internațional / Dr.Rashid Buttar – un alt Erou al acestor vremuri – a fost ucis prin otrăvire!

Dr.Rashid Buttar – un alt Erou al acestor vremuri – a fost ucis prin otrăvire!

Incorect Politic
Mai 24, 2023

Dr.Rashid Buttar – un alt Erou al acestor vremuri – a fost ucis prin otrăvire!

Via RomaniaFaraJustitie:

Acesta este clipul în care Dr.Buttar o anunța acum câteva zile pe Laura Lynn TT că a fost otrăvit în urmă cu câteva luni cu o substanță de 200 de ori mai puternică decât cea care aflată în compoziția serurilor letale.

Este ultimul video în care apare dr.Buttar iar ultimul său mesaj pe Twitter a fost acesta:

Alăturați-vă nouă la cea de-a 5-a conferință anuală de medicină avansată din St Louis, MO, în perioada 27 mai – 29 mai 2023. Vorbitori incredibili vin cu informații care schimbă viața. Ia-ți biletele astăzi! Și vă rog ajutați la răspândirea acestor informații în toată lumea, astfel încât să știe toți.🙏

Postările de pe facebook și Twitter ale dr.Buttar au fost deseori blocate pe motiv că disemina informații false despre serurile letale, cv19 și plandemonie. Același „tratament democratic” s-a aplicat împotriva lui și pe You Tube. Singurele locuri unde mai putea fi ascultat erau platformele rumble și altele similare. Contul de Twitter i-a fost deblocat la puțin timp după venirea lui Musk.

Pentru mine, ca și pentru atâția alții, dr.Rashid Buttar este un EROU. În aceste vremuri demonice el s-a ridicat în lumină și a rostit ADEVĂRUL! Obișnuia să spună: „Fac asta pentru fetele mele. Vreau să crească și să trăiască într-o lume normală și frumoasă„.

Îți mulțumesc dr.Rashid pentru tot ce ai făcut pentru oamenii vii și înțelepți. Sunt convinsă că sufletul tău are locul rezervat în eternitate. Mă înclin. 🙏✨🙏

Poză postată de familia dr.Buttar. Un OM cu aură angelică gonit de alţii spre eternitate mult prea devreme: 18 mai 2023, la numai 57 ani.
Dr.Buttar anunţa că a fost otrăvit DUPĂ acest interviu de la CNN. Moderatorul l-a insultat pe dr.Buttar aruncându-i în faţă mizeria: „Sunteţi un mare mincinos și împrăștiaţi știri false”. Atunci, dr. Rashid, deloc impresionat, probabil așteptându-se la asta, răspunde: „Vaccinul” a făcut milioane de victime și ucide mai mult decât ar fi ucis gripa, apoi a completat: „Scuzaţi-mă, dar NU vreau să fiu părtaș la acest genocid planetar”. 😥

PS: Citesc pe reţelele de socializare că în spitalele din România continuă crimele din perioada plandemoniei: adulţii și copiii sunt internaţi abia după 7 ore de la sosirea în spital pentru că sunt obligaţi – ILEGAL – să se supună blestematelor teste PCRT! După internare, la mulţi dintre pacienți, în special vârstnici, li se administrează „protocolul ucigaș al lui Arafat”, sunt intubaţi și legaţi de paturi! Oamenii mor pe capete. Medicii s-au obișnuit cu crimele. Acum o fac de plăcere, exact cum scriam în urmă cu câteva luni. 👿 S-aveţi toţi parte de răsplata cuvenită!

2 comments

  1. John Magufuli fostul președinte al Tanzaniei
    a fost executat pentru: “am luat proba de la o capra, am scris ca provine de la Elizabeth, a iesit negativa”- a expirat si Elizabeth 2,na!

  2. Vesnica Pomenire Dr.Rashud Buttar !

    Mare Om, un curaj fenomenal!
    Este Mucenic, a luptat ptr.Adevar si Dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *