Home / Actualitate / Deputatul român Mihai Lasca solicită anularea aderării la N.A.T.O. “A sosit timpul să ne dăm seama că ne aflăm sub o dublă ocupaţie”

Deputatul român Mihai Lasca solicită anularea aderării la N.A.T.O. “A sosit timpul să ne dăm seama că ne aflăm sub o dublă ocupaţie”

Incorect Politic
Mai 24, 2023

 

Deputatul român Mihai Lasca solicită anularea aderării la N.A.T.O.

“A sosit timpul să ne dăm seama că ne aflăm sub o dublă ocupaţie”

Via StiripeSurse:

Deputatul român Mihai Ioan Lasca a adresat un apel autorităţilor române, solicitându-le să anuleze orice obligaţie asumată de Bucureşti ca membru NATO. Declaraţia a fost făcută marţi, în cadrul unei şedinţe legislative care a fost transmisă online în media publică – a informat oroszhirek.hu citat de Rador.

“Fac apel către deputaţii români cărora le pasă de soarta ţării să iniţieze urgent o procedură legală de denunţare a tuturor angajamentelor internaţionale ale României de aderare la NATO” – a spus de la pupitrul Parlamentului Lasca, un reprezentant în legislativ al partidului Patrioţilor Poporului Român.

Deputatul a calificat drept o greşeală aderarea Bucureştiului la UE şi la NATO şi şi-a exprimat opinia că extinderea estică a NATO a fost privită iniţial ca o condiţie prealabilă a conflictului cu Rusia.

“Însăşi extinderea NATO spre Est a urmărit declanşarea unui război împotriva Rusiei prin folosirea Ucrainei ca declanşator al acestui conflict militar. Strategii occidentali au dat dovadă de multă iscusinţă în manipularea traumelor noastre istorice şi în hrănirea mitului «pericolului rusesc» pentru a ne prinde în capcană” – a afirmat Lasca.

Deputatul a îndemnat la plecarea urgentă din ţară a trupelor străine şi de asemenea la declararea neutralităţii României.

A sosit timpul să ne dăm seama că ne aflăm sub o dublă ocupaţie, militară şi non-militară. Cea militară este consecinţa aderării României la NATO şi a prezenţei trupelor străine pe teritoriul nostru. Cea non-militară este una economică, respectiv culturală şi cognitivă. Pentru a nu târî ţara în război trebuie să renunţăm la prezenţa soldaţilor străini şi trebuie să ne declarăm neutralitatea” – a spus Lasca

7 comments

 1. ttps://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_Ioan_Lasca

  “In data de 24 august 2019, pe DN79, a blocat o masina in trafic si l-a batut pe sofer”

  Dar în afară de asta, în condițiile în care țara noastră e jefuită și distrusă continuu de 33 de ani încoace* de către toți cei care au fost sau sunt la putere fără excepție iar în momentul de față ne îndreptăm cu viteză amețitoare spre marginea prăpastiei adică spre dezastru total (epidemii, ARNm, război etc.) și toată lumea și-a pierdut speranța, tocmai acum când e mai rău ca oricând, din fericire (să vezi coincidență), apare un partid de mari eroi și patrioți gata să ne salveze în mod spectaculos în ultima clipă, i.e. AUR. Ce noroc pe capul nostru. Bine că s-a rezolvat.

  *A nu se înțelege că înainte era bine.

  • Pixelu Albastru

   Viteazule, Șoșo și Lasca au părăsit AUR imediat după ce au intrat în Parlament. Acum sunt neafiliați și amândoi au înființat partide de buzunar. Luptătorii neamului au fost cârtițe în AUR, menite să rupă din electoratul acestuia. Să facă în așa fel încât să rupă cât mai multe procente de la AUR. Din acest motiv li se permite orice discurs incorect politic care să atragă naționalistul de bună credință.

 2. sub parazitare!

 3. Bravo, In sfarsit apar zorii libertatii

 4. https://www.youtube.com/watch?v=Uqrg3y5v0P4
  Victor Orban la Forumul Economic din Qatar. Mi-as dori ca primul ministru al Romaniei sa fie macar 10% la inaltimea lui Orban

 5. HRISTOS S-A ÎNALTAT, fratilor si surorilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *