Home / Actualitate / Doi Elevi Primesc Aprobare Judecătorească Pentru Schimbare de Sex

Doi Elevi Primesc Aprobare Judecătorească Pentru Schimbare de Sex

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2019

Avem o țară ca afară, acum și la noi se poate schimba sexul, pe banii tăi…și ai mei!

Presasm:

Doi elevi de liceu din județul Satu Mare, care au împlinit recent vârsta de 18 ani, au cerut în instanțele de judecată aprobarea pentru a-și face operație de schimbare de sex și, implicit, de modificare a actelor, potrivit informațiilor PresaSM.

Este vorba despre un băiat, care intenționează să devină femeie, respectiv o tânără care dorește să devină bărbat. Cel mai recent caz este cel al unei tinere care a împlinit anul acesta vârsta de 18 ani, iar primul lucru a fost să deschidă o procedură legală în acest sens.

Potrivit informațiilor PresaSM, Tribunalul Satu Mare a admis deja cererea privind efectuarea operației, urmând să se pronunțe și asupra modificării actelor de stare civilă.

Potrivit legislației, costurile sunt suportate din bugetul Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Și asta pentru că, potrivit specialiștilor, transsexualismul are ca unic rem ediu corelarea prin intervenția chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse, spre deosebire de homosexualism și intersevualism.

Transsexualismul este considerată a fi o boală care nu are parte de dereglări psihice.

Etape pentru schimbarea de sex

Pasul unu se referă la obţinerea unui diagnostic de “tulburare de identitate de gen” sau „disforie de gen” stabilit de medicul psihiatru. Pasul doi se referă la vizita la medicul endocrinolog şi începerea tratamentului hormonal.

Acel sentiment când taxele pe care le plătești la casa de asigurări sunt folosite să finanțeze operații de schimbare de sex pentru cine suferă de “disforie de gen”, adică nebunie dacă privim dintr-un unghi psihiatric, însă mai degrabă posesie demonică dacă privim din unghiul spiritual, întrucât confuzia de care suferă acești tineri vine de la diavol.

Pasul trei vizează intervenţiile chirurgicale.

Pasul patru se referă la alegerea instanţei şi formularea cererii de modificare a actelor de stare civilă.

Pasul cinci, după rămânerea definitivă a hotătârii judecătoreşti de modificare a actelor de stare civilă ca urmare a schimbării sexului, se înscriu menţiunile corespunzătoare pe marginea actelor de stare civilă, se atribuie un nou C.N.P. şi se eliberează noile acte de identitate persoanelor trans, potrivit noii realităţi biologice a sexului acestora.

Cum adică “potrivit noii realități biologice” a sexului acestora? Realitatea biologică este determinată la naștere, fie bărbat, fie femeie (excepție cazuri speciale de hermafrodiți). Printr-o operație chirurgicală nu se poate schimba biologia, dacă-și mutilează penisul și și-l întoarce pe dos ca să facă un “vagin”, tot ce reușește este să devină o aberație a naturii.

De aici explicația pentru care ‘transgenderii’ au cea mai mare rată de suicid.

Să fii atât de retardat încât să te supui voluntar unei proceduri de mutilare și sterilizare este ceva cumplit. Apoi când în final realizezi că ai făcut o greșeală majoră, nu mai poți da înapoi.

Tot ce îți rămâne este să te sinucizi ca să scapi de rușine.

 

3 comments

 1. Cică tratamentul pentru disforie e sa îți tai puța jos si sa iei hormoni.
  Asta e ca si cum ai spune ca tratamentul pentru alcoolism este sa bei si mai mult alcool pe zi.

  Sau joacă jidanii șah 4d si ei de fapt se refera la “tratament eugenic” si mutilandu-i si facandu-i sa se sinucida ii scoate din piscina genetica?

  🤔

  Apropo pentru cei care vor sa dea o geana legat de cum arata o asemenea operatie, ca sa aveti o idee ce se baga pe gat copiilor vostri acum ca plebea idioata nu a votat la Referendum:
  https://www.bitchute.com/video/KtbIdjx8741G/

 2. Judecatorii nu mai sint capabili de judecata.
  Expertiza psihiatrica era obligatorie iar insusirea relativismului denota absenta discernamantului decat caderea din statutul de Judecator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *