Home / Actualitate / Doctorul Damian Baciu: “Nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri!”

Doctorul Damian Baciu: “Nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri!”

Incorect Politic
Ianuarie 18, 2022

Doctorul Damian Baciu: “Nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri!”

Via ActiveNews:

Doctorul pediatru specializat în vaccinologie Damian Baciu trage un semnal de alarmă privind vaccinarea copiilor, preconizată a începe în România pe 26 ianuarie pentru grupa de vârstă 5-11 ani. El susține că aceste seruri experimentale pot afecta grav sănătatea copiilor, primejduindu-le chiar și viața, de aceea părinții ar trebui să le refuze.

Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru cu experiență de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V, reîntors în țară din 2005 și stabilit la Brașov.

„Dragi părinți,

Refuzați cu orice preț injectarea copiilor! Sunteți ultimul lor zid de apărare în fața acestei insistențe înverșunate de a injecta un produs care le poate afecta grav sănătatea, care le poate pune în primejdie viața!

Sunteți mințiți cu nerușinare că este un vaccin. Nu, nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri cel puțin doi ani de-aci încolo.

Copiii nu sunt afectați de boală și nu trebuie otrăviți. Sigur vă doriți copii sănătoși. Sigur vă doriți nepoți sănătoși. Refuzați categoric injectarea lor!

Sunt medic pediatru cu specializare în vaccinologie și afirmațiile sunt responsabile.

Doamne, ajută!”, a transmis luni doctorul Damian Baciu. VIDEO:

One comment

  1. Propun sa modificatui prezentarea, sa scrieti “cu activitate de 44 de ani ca medic” fiindca se intelege ca ar avea doar 44 de ani si ca s-a intors de 17 ani in tara… cand (calculat) ar fi avut 27 de ani si nu putea sa fie medic 10 ani… de la 17!
    Nu vreau sa ramana postarea findca nu are legatura cu mesajul doarte important, valoros al Domnului Doctor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.