Home / Actualitate / SPRIJIN CREȘTINESC pentru curajosul Florin Măneanu, care este bombardat cu amenzi și plângeri penale

SPRIJIN CREȘTINESC pentru curajosul Florin Măneanu, care este bombardat cu amenzi și plângeri penale

Incorect Politic
Ianuarie 18, 2022

SPRIJIN CREȘTINESC pentru curajosul Florin Măneanu care este bombardat cu amenzi și plângeri penale

SPRIJIN CREȘTINESC pentru curajosul Florin Măneanu, care este bombardat cu amenzi și plângeri penale

Via ND Telegram:

Ultimii doi ani, ne-au adus în pragul cel mai de jos al suportabilității, în urma măsurilor dictatoriale impuse de guvernele Orban, Câțu, sau Ciucă, care au condus România într-un mod absolutist, lezând cele mai elementare drepturi și libertăți constituționale, folosindu-se ca pretext de “epidemia de Covid19”.

Toate aceste măsuri impuse de guvern “pentru a proteja viețile românilor”, au dus în fapt la ruinarea multor antreprenori români, la îmbolnăvirea unei mari părți a populației și chiar la decesul câtorva zeci de mii de români, din cauza malpraxisului, a procedurilor așa-zis medicale impuse de OMS, a lipsei consultațiilor și tratamentului medicamentos pentru celelalte boli cronice, a vaccinului, etc.

Toți acești factori amintiți mai sus, ne-au făcut pe noi, naționaliștii, să ne ridicăm la luptă pentru drepturile întregii comunități asuprite de acești tirani care atentează nu doar la viața noastră, a Națiunii Române, ci și la spiritul nostru liber moștenit de la bunul Dumnezeu.

Am luptat pe baricade, luni de zile, cu acești tirani, înarmați cu steaguri tricolore, boxe și microfoane, de dimineața și până noaptea târziu, îndurând vântul și ploaia, ne-am făcut datoria față de Români și România, dar după cum bine știți “nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Faptele vorbesc de la sine, iar ele au atras represaliile autorităților.

Pentru mitingurile și marșurile organizate de noi am primit zeci de amenzi, în valoare de sute de mii de lei, iar în acest moment ne judecăm cu instituțiile de forță ale statului român, pentru a fi exonerați de la plata acestor amenzi abuzive. O parte dintre noi am pierdut aceste procese, din cauza unor judecători aserviți actualului sistem corupt și criminal care nu au ținut cont de Constituția României, și au judecat după cum li s-a dictat politic.

Un exemplu elocvent sunt chiar eu, Florin-Ion Măneanu, am primit 6 amenzi în cuantum de 11.100 Ron, iar ca mine sunt zeci de camarazi din toată țara, alături de care lupt în instanțe, pentru a ni se face dreptate. Avem de gând să mergem până la capăt, cu aceste demersuri juridice, dar puterea este în mâinile lor, iar rezultatul este nesigur.

În ultima acțiunii civice din data de 14.01.2022, moment în care am pătrund în sediul Primăriei Timișoara pentru a-i cere socoteală primarului german parașutat la Timișoara, ne-am ales cu dosare penale și cu alte zeci de mii de lei amenzi. Cei ce ne-au amendat nu au înțeles că, nu eram acolo pentru vreun interes personal, ci am luptat pentru interesele întregii comunități. Administrația neo-marxistă + Consiliul Local al Timișoarei, majoritar USR, a mărit într-un mod total nesimțit toate taxele și impozitele locale, lăsând în imposibilitate de a-și plăti dările la stat zeci de mii de timișoreni.

De aceea, noi, naționaliștii din Noua Dreaptă, cei care am ținut steagul sus pentru întreaga națiune, atunci când toți ceilalți se ascundeau de propria umbră, facem un apel către voi, către românii de bună-credință, către toți cei care știți pentru ce am luptat și câte am îndurat, să fraternizați cu noi în acest moment dificil din punct de vedere financiar.

Cei care doriți să ne ajutați să achitam aceste amenzi, puteți dona în contul meu de Lei – MĂNEANU FLORIN-ION, Cod IBAN: RO54RNCB0179141381070001, deschis la BCR, iar ca mesaj scrieți simplu: “pentru plata amenzilor abuzive”.

Ceea ce ne diferențiază pe noi oamenii de restul vietăților de pe Terra este tocmai omenia, iar creștinismul așa cum l-am moștenit din moși-strămoși ne învață tocmai să ne ajutăm aproapele aflat la nevoie. Nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul, iar în situația noastră ai putea fi chiar tu, mâine.

Orice s-ar întâmpla, de un lucru aș vrea să vă asigur, noi vom continua lupta indiferent de pierderi, indiferent de rezultat nu ne vom da bătuți, vom lupta până la capăt pentru libertate, indiferent care ar fi acel capăt, și nu ne vom pleca genunchii decât în fata lui Dumnezeu!

Libertate te iubim, ori învingem ori murim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.