Home / Internațional / Doctorul Christian Perronne, o somitate mondială în epidemiologie, a ieșit în stradă denunțând dictatura sanitaro-politică

Doctorul Christian Perronne, o somitate mondială în epidemiologie, a ieșit în stradă denunțând dictatura sanitaro-politică

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 22, 2020

O somitate mondială în epidemiologie, profesorul dr. Christian Perronne iese în stradă și denunță dictatura stalinistă a unui guvern zis democratic și republican, la microfonul căreia se exprimă în fața spitalului universitar din Garches, alături de susținători.

Zidul dictaturii sanitare susținută de U.E. se sfărâmă în fața ochilor noștri.

Guvernele trădătoare de ocupație să demisioneze în masă de îndată și poate poporul o să-și arate clemența!

5 comments

 1. În completarea celor menționate de Diana Sosoaca: așa zisul vaccin produs de Pfizer, de fapt, o terapie genică cu ARN-mesenger de modificare ADN, a fost înregistrat cu o licență ce prezintă ca bază prima tulpină studiată în iunuarie 2020. Astăzi, avem de-a face cu o mutație a virusului de la etapa 4 spre 5, după studiile cele mai amănunțite, care arată că tulpina 4 a pătruns cu un vapor de transfer din Maroc spre Marsilia, identificată de institutul spitalicesc din Marsilia, fiind declarată quasi inofensivă. Întrebare logică: a auzit vreodată cineva de o vaccinare antigripală bazată pe o tulpină de acum 4 ani? Mai mult, a auzit vreodată cineva despre primul, al-doilea sau al-treilea val de infectare gripală bazat pe o tulpină de anul trecut sau de acum 2, 3 sau chiar 10 ani? Nu în ultimul rând, dacă virusul Covid-19 – acceptând o similaritate totală între cele patru mutații… – nu imunizează purtătorul sănătos în mod natural, cum o poate face un “vaccin” bazat pe o tulpină care a dispărut în natură în martie 2020, și cum se face că există milioane de foști purtători care s-au vindecat în mod natural?… Apropo, unde a dispărut gripa sezonieră?

 2. Protestul se tine impotriva faptului ca profesorul Perronne a fost “absolvit” din functia lui de sef de serviciu la asistenta publica fara niciun anunt prealabil pe motiv ca “autoritatilor”(adica diversi invidiosi cocotati la guvern precum dr Salomon pe care l-a format chiar Prof Perronne – deci e un fel de Brutus care baga pe la spate pumnalul in mentorul si protectorul lui ca sa-i ia locul si sa-si faca lobby pentru cei cu care este inhaitat in businessul vaccinurilor)deci a fost inlaturat fara nicio avertizare pe motiv ca nu place autoritatilor critica lui asupra masurilor luate anticovid exagerate fiind si mai ales critica periculozitatea vaccinurilor .

  CE ESTE FOARTE GRAV ESTE CALOMNIEREA LUI PRIN DECLARATIA CA A NEGA PERICULOZITATEA VIRUSULUI ECHIVALEAZA CU A NEGA EXISTENTA CAMERELOR DE GAZARE !

  DECI VOR SA-L FACA CAZ PENAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Prof Perronne explica acestea aici :
  Christian Perronne au Défi de la vérité : ses premiers mots après sa mise à l’écart
  706,793 views•18 Dec 2020

  50K

  615

  SHARE

  SAVE

  France-Soir
  193K subscribers

  TITLU:
  Le Pr Perronne au Défi de la vérité, notre nouvelle émission : au micro de Richard Boutry, il a relaté son entretien du matin matin même et déclaré qu’avec l’assistance de son avocat, il va attaquer certains médecins devant le Conseil de l’Ordre.
  LINK:
  https://www.youtube.com/watch?v=_yhdN2v7o94

 3. Dacă nu vor să mai pună lumea la îndoială mortalitatea virusului, poate n-ar trebui să mai publice statisticile deloc, eh?

 4. De ce sa se vaccineze cineva sanatos care a avut covid fara sa isi dea seama, adica majoritatea populatiei?
  te handicapezi pentru un microb ce nu iti poate face nimic nici a doua oara, nici a saptea oara…a uitat tot poporul ca a mai trecut prin gripe si viroze cu piramidonul? De ce au interzis piramidonul exact cand au inceput sa se intensifice campurile electrice in creier de la transmisiunile moderne?
  VECHIUL TERTIP AL VRAJITORILOR CU OTRAVA IN MANCARE A FOST ADOPTAT DE STIINTA PRIN VACCINURI. IDEALUL VRAJITORILOR A FOST SA INLOCUIASCA SANGELE OMULUI CU ALTCEVA, IN SANGE CREDEAU DRACII IDOLATRI CA STA PUTEREA OAMENILOR.

  Faza urmatoare este sa bage in sange niste nanoparticule care cica ajuta la oxigenare, “intineresti”, sa vezi bataie pe ele…

  Aspirina si piramidonul
  https://www.youtube.com/watch?v=GkytqOo9CJ8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *