Home / Internațional / SECVENȚE ȘOCANTE: Poliția sănătății intră abuziv-legal pe proprietatea “garantată” a unor cetățeni liberi din U.E. democrată

SECVENȚE ȘOCANTE: Poliția sănătății intră abuziv-legal pe proprietatea “garantată” a unor cetățeni liberi din U.E. democrată

Iancu Breban
Incorect Politic
Decembrie 22, 2020

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional.

 

Acțiune Covid-19 spre gradul 33 în Belgia: poliția sănătății intră abuziv-legal pe proprietatea “garantată” a unor cetățeni liberi din U.E. democrată, pentru a impune un test Cohen-19 obligatoriu, invocând necesitatea sănătății publice în spațiul privat(?).

Crezând totuși că se află pe un teren privat și suveran, familia, depășită de realitatea ambientală, încearcă totuși o oarecare rezistență anticomunistă, fără să înțeleagă că nu există nici sănătate și nici suveranitatea proprietății garantată de constituție… Rezultatul acestei neînțelegeri sanitaro-Covidiene, o baie de sânge roșu închis.

Femeia naturală din filmare a crezut morțiș, încă din primăvara lui mai 1968, în drepturile și victoria feminismului… Morala poveștii, măcar copiii nu au fost executați pe loc, părinții nu au fost deportați în lagărul din Ingolstadt, iar dreptul de a vota liber aleșii jidanilor, când candidații nu sunt deja jidani, a fost salvat in extremis. Convingeri și alte observații: limba germană nu va fi impusă cu forța în Regatul Belgiei, iar fascismul a fost respins de miliția instituită cu ocazia evenimentului de tristă amintire, când caloriferele încărcate cu gazul ucigaș CO2 au fost la un pas să cucerească omenirea și spațiul cosmic, prin intermediul primelor termostate NAZI.

Iancu BREBAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *