Home / Problema Țigănească / Discursul lui Gongoi – Lider Țigan ARUNCĂ ÎN AER mafia din România și dă o palmă de trezire peste obrazul Românilor

Discursul lui Gongoi – Lider Țigan ARUNCĂ ÎN AER mafia din România și dă o palmă de trezire peste obrazul Românilor

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 29, 2020

Ascultați până la capăt, n-am văzut discurs mai plin în ultimul cincinal, țiganul gongoi spune mult adevăr despre multe lucruri, folosind cuvinte dure la adresa românilor, ca o palmă de trezire.

Cu toată animozitatea dintre noi și ei, cu toate că interesele noastre intră în conflict cu ale lor și viceversa, când se ridică un adversar demn, merită respect.

Dacă mai există țigani inteligenți, ei se vor grupa în jurul lui Gongoi. Gongoi e personaj foarte interesant, citează din George Coșbuc la un moment dat, are potențialul să devină un lider politic al țiganilor așa cum n-au mai avut.

23 comments

 1. “Buna seara, Români tigani’. Si ne mai intrebam de ce Doamne iarta-ma suntem luati in ras de toata Europa. Ne miram de ce oamenii din alte parti ale Europei considera numele de Român ca fiind sinonim cu tigan ? Chiar ati postat pe Incorect Politic o filmare cu un babuin care ne critica pe noi, in propria noastra Tara? Un individ care vorbeste de “mafie” desi majoritatea etniei lui de paraziti traieste din ilegalitati ?

  Ce ati prefera voi? O mare uniune nationala tigano-romaneasca impotriva guvernului de ocupatie sau ce? E ca si cand francezii din Franta s-ar alia cu arabii ca sa il dea jos pe Macron, individul care isi pune poze pe facebook imbratisand arabi. Daca vom reusi ceva in Tara aceasta, trebuie sa o facem prin puterea noastra, prin truda noastra, prin sudoarea noastra si prin sangele nostru. Nici macar sa nu indraznim sa cerem altceva. Pana la momentul in care vom redeveni suverani, tiganii trebuie tratati ca etnie tolerata, nici mai mult si nici mai putin.

  “Interesele noastre intra in conflict cu ale lor” Tu individule care ai scris asa ceva realizezi ce spui? Care interese ale “lor” in România, pe Pământul nostru strâmoșesc intra in conflict cu ale NOASTRE? Ce INTERESE putem noi permite tiganilor in propria noastra Tara si mai mult, interese care sa intre in conflict cu ale noastre? Singurul interes al nostru vis-a-vis fata de etnia lor ar trebui sa fie deportarea SI PUNCT.

  A citat din Cosbuc, si gata v-ati inmuiat, “vai Doamne ce minuatie”. Eu nu am putut asculta mai mult de 20 de secunde pentru ca faceam anevrism. Sunteti ca indivizii aceia care sunt scuipati si injurati zilnic de tigani pe drumul spre servici dar in gand isi spun “ei lasa, ca sunt si tigani buni” sau mai rau “ei lasa, ca un roman m-a batut odata”.

  Ca Român, sa simti oricare urma de admiratie sau fraternitate fata de un tigan ar trebui sa fie tradare nationala. Sigur mai sunt pe Incorect Politic aici? Fiindca nu prea seamana. Parca sunt pe RomaniaTV. Nici macar bosorogii aia neo-comunisti nu pupa tiganii in cur asa.

  Doamne fereste.

  • 1. A zis buna seara Români, Țigani. Cu virgulă.
   2. Interesele lor există, fie că le negi sau nu, ei sunt un grup cu interese care uneori sau deseori intră în conflict cu interesele grupului nostru, au partide politice, ONG-uri și militanți. Neputându-i deporta acum, va trebui să fim capabili de o strategie inteligentă.
   3. Pe vremea lui Corneliu Zelea Codreanu au fost partide țigănești care au susținut Garda. Înseamnă că sunt fan țigan dacă spun asta? Dacă atât ai priceput, mai bine lasă-te de citit site-ul ăsta. Colaborarea dintre etnii ar trebui făcută de ambele în vederea segregării fiecăreia, întrucât evident nu putem coabita în același spațiu geografic fără conflict.
   4. Dacă nu ai putut asculta mai mult de 20 de secunde, problema e la tine, nefiind capabil de detașare emoțională și de analiză rațională. Dacă insulta (gratuită sau pe merit) a unui țigan te destabilizează mental în semenea hal, poate că ar trebui să te familiarizezi cu filozofia stoicismului, cred că te-ar ajuta. Ceea ce spune țiganul despre români e adevărat, trebuie să ne trezim și să nu mai fim lași și fricoși. Ceea ce spune țiganul despre mafie este mult mai interesant decât ce se spune pe RealitateaTV, întrucât dă nume. Conceptul de respectare a unui adversar ți se pare străin? Dacă da, nu este foarte arian din partea ta. Poate și conceptul de onoare ți se pare la fel, atunci ești într-o măsură mai mare circumcis cerebral. Naționalism nu înseamnă să fi suporter fără discernământ. Problema este că oamenii nu pot să vadă ce-i real și ce nu, majoritatea sunt racordați emoțional la evenimentele din jurul lor, iar când îi pui într-un grup, ei văd ce idei îi fac pe membri grupului să se simtă bine și pe acelea le repetă, apoi dacă-l iei de acolo și-l pui într-un alt grup cu convingeri diferite, va face la fel. Acesta e un mecanism de evolutie al societății ca să facă mai ușoară conducerea lor de către un lider. Evident cu democrația lucrul ăsta a devenit nociv, fiindcă prin presă și propagandă se determină reacții emoționale în majoritate, iar majoritatea decide cine va fi liderul, o situație dezastruoasă.
   În concluzie, dacă un țigan spune adevărul, de ce să te superi? Fără adevăr nu avem nimic deoarece pentru a avea ceva, acel ceva trebuie să existe și nu știm dacă există dacă nu avem adevărul, deci ignorând adevărul în mod intenționat pentru a face pe plac unui grup este cel mai prost sacrificiu pe care-l poate face cineva. Sacrificând adevărul pentru a face pe plac unui grup înseamnă că grupul este mai important decât existența însăși, ceea ce este auto-distructiv.

   • ai dreptate. buna analiza. si eu csand i`am trimis adminului aveam acelasi ganduri. :)))

   • “Pe vremea lui Corneliu Zelea Codreanu au fost partide țigănești care au susținut Garda.”

    —As avea nevoie de niste surse bibliografice.

    “Conceptul de respectare a unui adversar ți se pare străin? Dacă da, nu este foarte arian din partea ta. Poate și conceptul de onoare ți se pare la fel, atunci ești într-o măsură mai mare circumcis cerebral.”

    —Tu in cuvintele tale ii numesti adversari, dar in acelasi timp spui ca au interese in Romania demne de respectat. Care dintre noi e “circumcis la creier” ?Tiganii valoreaza la fel de mult ca praful de pe bocancii nostri. Ce vrea sa mai insemne “circumcis la creier” pana la urma ? Daca nu suport acest sobolan, inseamna ca eu gandesc ca un evreu sau ca un marxist sau ca un liberal? Esti dement? Onoare, demnitate, respect, acestea le simti fata de un adversar demn…nu fata de un tigan.

    “Nu este foarte arian din partea ta.”.– Asta ce mai inseamna? Parca vorbesc cu cineva de pe reddit, esti lamentabil.

    “Colaborarea dintre etnii ar trebui făcută de ambele în vederea segregării fiecăreia, întrucât evident nu putem coabita în același spațiu geografic fără conflict.”
    — Tu ai impresia ca prin “colaborarea” cu ei, vor pleca de buna voie de aici? Esti optimist sau complet dement? Sau probabil ai prefera sa le dam o bucata din Pamantul nostru, sa-si faca propria lor Tara ?? Cum spuneam, ne referim la o etnie care traieste din ilegalitati, dar care are INDRAZNEALA sa vorbeasca despre mafie. Incredibil. Faptul ca exista conflict intre noi si “ei” pe Pamant Romanesc e strigator la cer, simpla lor existenta aici e sfidatoare.

    —Eu m-am referit la RomaniaTV ca un simplu exemplu. Tu imi aduci vorba de RealitateaTV, pentru ca daca nu ma uit la unul, sigur ma uit la al doilea, nu? Doamne fereste. Ce te face pe tine sa crezi ca m-am pierdut cu cumpatul? Cuvintele pe care le folosesc? Mie mi se pare ca critica mea asupra tiganilor te-a deranjat pe tine, avand in vedere ca imi vorbesti mie mai agresiv decat te referi la acest babuin.

    —Eu as prefera sa invat de la oameni, cum am spus, demni. Nu de la acest buhai urmas din exilati indieni sclavi. In anul 2011, erau in jur de 600.000 de mii de cetateni care se autointitulau “tigani”. Pe langa acestia, mai erau inca 1.2 sau 1.3 milioane de cetateni cu etnie “nedeclarata”. Asta inseamna in total aproape 10% din populatia Romaniei (la acea vreme). Punand la un loc si ungurii si celelalte etnii, Romani in Romania ar mai fi in jur de 80%, poate putin peste.

    Avand in vedere si migratia incurajata a Romanilor spre Vest, pot sa-ti spun doar atat : continua tu sa doresti sa “COLABOREZI” cu tiganii, poate in 30 de ani nu ii vei mai avea decat pe ei.

    • Ultimul răspuns pentru că văd că nu pricepi; țiganul de rând, hoțul de buzunare din troleu, mizerabilul din ghetto nu este un adversar demn, el nici măcar nu își urmează conștient interesele. Un țigan cât de cât citit, cu influență în comunitate și cu discurs public în care-și sustine interesele grupului din care face parte este un adversar mult mai redutabil, care chiar dacă nu-ți place ție personal, impune o brumă de respect. Înseamnă că iubesc țiganii? Nu. Un om întreg recunoaște asta. Faptul că te-ai abrutizat și literalmente ai devenit caricatura desenată de media înseamnă că ai căzut într-o capcană, felul cum ți s-a răspuns este pe măsura postării făcute. Nu vrei să colaborezi cu ei? Ce faci, îi extermini pe toți? Cum, cu ce putere? Îi deportezi instant? Cum? Cu ce putere? Îți pui o mască siege și dai foc unui sat de țigani în speranța că exemplul tău o să fie urmat de alții? Nu o să fie, hai să revenim în lumea adulților, n-avem cum să luăm puterea în următorii ani, n-avem organizare, cadre și resurse, deci pe lângă rețeaua pe care terbuie să o construim, trebuie să fim abili în diplomație cu felurite grupuri pentru a ne apăra interesele. Dacă ai tu altă variantă să o auzim, concret cum facem să rezolvăm problema țigănească? Altfel da, e cel mai bun discurs țigănesc din spațiul public pe care l-am auzit, am considerat că merită publicat și ascultat de câteva ori, poate ne trezim. E o rușine când țiganii au un lider care spune mai mult adevăr în 30 de minute decât tot guvernul la un loc în ultimele 8 luni. Și jidanii sunt de admirat pentru un element; unitatea etnică. Iudaismul în sine este o strategie evolutivă colectivă, cum o numește profesorul Kevin MacDonald. Înseamnă asta că iubesc jidanii? Nu.
     Apropo, nu toți care nu-și declară etnia sunt țigani.

     • De ce i-ar fi unui Român rușine să isi declare etnia in România?

      In fine, nu voi mai continua, deja faci prea multe presupuneri aberante la adresa mea, si prea multe referinte fara sens. Unele idei pe care le-ai scris….nu inteleg de unde le-ai scos. Arderea unui sat? Ce Dumnezeu vorbesti? Pe cine ajuta asta si cum ? Masca Siege :)). Ca la individul ala Mason sau cum ii spune ? Doamne. Uita de Reddit, tu esti de pe 4chan.

      Si eu tot nu inteleg un lucru simplu, colaborand cu ei… cum ne ajuta pe noi asta? In visele tale, colaborand cu ei….ii va face tot pe ei sa plece? Din bunatatea sufletului lor? Devenim suverani….. colaborand cu ei? Scapam de ei colaborand cu ei ? Tu nu vezi ca mafia tiganeasca aproape ca detine parlamentari si comandanti de politie? Ca in Mexic? Vom dobandi putere in Romania …colaborand cu ei? Tu intelegi ce spun eu aici? Sau mai bine zis, tu intelegi ce spui tu aici ? Aproape presupui ca….literalmente, ei ne detin, si noi dobandim puterea de la ei…asupra lor.

      Tot ce am realizat noi, toata Istoria noastra, pana la Maresalul Antonescu si dupa, a fost facut de noi, cu noi, pentru noi. Numai si numai prin puterile noastre, fara ajutor tiganesc (fiindca despre asta vorbim acum aici).

      In anumite aspecte iti dau dreptate. Dar nu voi mai continua discutia asta, fiindca pare deja deplasata.

  • Foarte adevărat.

 2. Mie îmi place de el. Spune pe nume la tot. Și cam așa este… Fara unul că el mai stătea acest popor în beznă…

 3. Că-i țigan, că-i jidan, că-i biban sau rechin, când spune Adevărul, omul devine bun român. Am ajuns într-un stadiu de dizidență atât de mare cu populația majoritară și guvernul lor de ocupație, ATGOR, încât mă recunosc în orice discurs care punctează realitatea. Un țigan asumat este mai de valoare decât orice român de sinteză! De fapt, datorită românilor de sinteză, am ajuns străini în România, țară care, fiți fericiți, nu aparține nici unui grup minoritar, fie țigan, ungur sau român fundamentilst, ci românilor de sinteză cu a lor guvern alogen!!!

  • “Cine spune Adevarul e bun Roman”. Ce mai inseamna sa fii Roman în contextul asta? Zero barat. Nu vreau sa sune penibil, dar se mai uita cineva la stiri ? Tigani mafioti care au in solda politisti si deputati? Si totusi asta de sus vorbeste de….mafie? De parca mafia e formata din Romani, si nu din alogeni si tigani ? Nu spun ca Romanii nu comit crime, evident, dar intelegi clar ce vreau sa spun.

   “Cine spune Adevarul e bun Roman”. Imi pierd speranta pe zi ce trece. E oare “Adevarul” marturisit de “domnul” din video atat implacabil ? Nu am urmarit pana la capat, dar evident ca nu. Pot fi aceste vorbe goale puse la egalitate cu identitatea de Roman ? Ce mai inseamna sa fii Roman, German, Francez, Suedez, etc astazi domnule ? Se pare ca nimic daca indraznim sa gandim asa.

  • “Că-i țigan, că-i jidan, că-i biban sau rechin, când spune Adevărul, omul devine bun român.” Privind lucrurile astfel, ce sens mai are identitatea de Roman? Ce mai inseamna sa fii Roman, Englez, Francez….European ? Zero barat. Cuvintele nu te fac Roman.

 4. Ești,sunt convins,în asentimentul multora.

 5. Avem de această dată un derapaj grav din partea redacției dar trecem peste,având în vedere multitudinea de informați valoroase pe care nu le găsești în prea multe locuri.

 6. Tiganul spune adevarul pe alocuri. Respect adevarul, cu tiganul nu colaborez, ma pozitionez permanent in stare de alerta/aparare fata de persoana sa, orice ar spune. Observati ura lui fata de romani. Amenintarea ca ar putea ca tiganii sa vrea singe pe acest pamint din Romania se traduce prin aceea ca se vede pe sine un viitor lider intr-un haos BLM ca in SUA declansat la noi. Din experienta de viata la 67 de ani aplic regula: cu tiganul sa nu ai de a face ceva(nici cel mai mic serviciu sau afacere, cel mult milostenie cu discernamint).

 7. În toată polemica asta nu înțeleg un lucru, unde este problema dacă un țigan dă în vileag întreg desenul interlop din România? Crima organizată din România este, de fapt, uniunea dintre lumea interlopă și aparatul de stat post-’89. M.A.I. coordonează activitatea în toată țara, iar banii sunt împărțiți cu cei de la Centru. Orașe întregi care au fost ținute sub control, au fost jecmănite
  și terorizate de câțiva țigani împreună cu români get beget, cu complicitatea poliției, procuraturii și a magistraților acoperiți la Centru de Ministere și principalii politicieni post-’89. Între anii 95 și 2005, orașe precum Sibiu, Sighișoara, Tg. Mureș, Reghin etc. au fost pișate de niște țigani borâți împreună cu niște gunoaie românești, fără să trezească nici un fel de rezistență din partea populației. Prin urmare, țiganul știe ce vb, iar voi care comentați în direcția greșită, dovediți lașitatea enunțată. Eu sunt român și am o singură LEGE, la viață mea nu am stat în genunchi în fața nimănui în afară de Dumnezeu, dar nici nu m-am îmbătat cu apă rece. Dacă azi România este o colonie infectă agățată de U.E., cu un președinte Neamț și un prim ministru Bozgor jidan, țiganul are dreptate și adevăr grăiește, suntem un neam de fraieri lași și trădători.

 8. toata treba a pronit de la Brukmann. A avut de zis ce era adv. El exista in feicare din noi. 😛

 9. sa va faca adminul forum pt asa ceva :)))

 10. Tigan destept.
  Ne biciuieste ca sa ne trezim – e clar ca nu se refera la toti cand da exemple, dar are dreptate – avem ce votam si asta arata ce deruta si slabiciune are neamul osru cind vine vorba de politica.
  Pentru firea romanului trebuia Biserica sa dea directie, sa incurajeze si sa lumineze – o fi politica scula franc-masonica dar alta varianta pasnica nu exista!
  Partid nationalist, informare din poarta-n poarta… votare si victorie nationala!
  Simplu!

  Ne arata Gongoi (chiar daca pe alocuri pare ca jigneste… pe cine se simte – de fapt – cu musca pe caciula!) ca avem putere dar nu sintem uniti si nici curajosi.
  Are dreptate.
  Tiganul crestinat, “romanizat” – adica civilizat nu poate fi acuzat si nici discriminat.
  Cu el se poate discuta, degeaba isi dau unii ochii peste cap.

  • Nu m-am simtit nici las, nici mincinos, lacom sau cu alte defecte incriminate de tigan si totusi ii dau dreptate pt. ca multi dintre noi sunt asa cum ii arata el. cu dispret. Da, poate ca vrea sa ne atentioneze, pt. ca din partea romanilor cu autoritate nu auzi ceea ce spune cu naduf acest om.
   La aberatiile cu masca de guvid-19, romaniii NU au raspuns cu demnitate, asa cum, totusi, multi tigani au facut-o, sfidand abuzurile cu mici si bere, e adevarat, dar au fost mai normali ca noi, mai demni.

   • Au raspuns cu demnitate, sfidand abuzurile cu mici si bere? Tu realizezi ce debitezi in cuvintele astea? Vai de capul tau. Vai de capul nostru. Cu asemenea “camarazi nationali” nu-ti mai trebuie adversari.

 11. Faptul ca un astfel de golan genereaza respect in randul audientei acestui site, imi confirma starea catastrofala a educatiei si a perceptiei acestei generatii. Nici faptul ca are dreptate cand afirma ca multi romani sunt niste fricosi, incapabili si tradatori, nu ajuta, insa scoate in evidenta una dintre cele mai importante trasaturi pozitive ale etniei lor: unitatea. Am putea invata asta de la ei, daca am renunta la mandrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *