Home / Știrea zilei / Discurs Voievodal, Marian Motocu către preoții trădători: “Sunteți niște gunoaie! Nu o sa fie destule țepe pentru fiecare dintre voi!

Discurs Voievodal, Marian Motocu către preoții trădători: “Sunteți niște gunoaie! Nu o sa fie destule țepe pentru fiecare dintre voi!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 1, 2020

Un discurs voievodal care învie mândria de a fi român. Motocu îi numește farisei pe preoții trădători. Alături de câțiva călugări și români vii, acesta mărturisește adevărul, ca Hristos când a intrat în templu și a alungat schimbătorii de bani.

Formidabil!

9 comments

 1. Din ce balamuc transmiteti va rog? Si din ce ospiciu ati scos filmarea si mai ales textul articolului. Pentru prieteni intreb..

  • Balamucul la care te referi, javră cosmopolitic corectă ce ești, este România originală care te vomită în decantorul de rahat din care te-a fătat săraca ta mamă. În comparație cu Marian Moțocu, ești o sub-specie de vierme intestinal, în plină fază de eradicare națională. Vade retro Satana!

   • Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Parafrazând, pot spune că un comentariu face cât o mie de articole.

    Comentariul dumnevoastra, domnule Mihnea, vă descalifică iremediabil.

  • Transmitem din țara pierdută. Pentru prieteni anunță-i că pe măsură ce tot mai mulți români iau atitudine ca Marian Motocu, țara va fi recucerită. Inevitabil, destinul o cere.

 2. 1. Ar fi fost corect să menționați data acestui protest ‘voievodal’ de care NU sunt deloc mândră. Ați repostat un protest anemic făcut în ajunul vizitei papei în România în 2019. Nu am văzut nimic măreț în discursul lui, nimic creștinesc. Numai ură, invective, și răcnete patriotarde.
  2. Ar fi fost de asemenea corect să ne spuneți și cine este acest Marian Motocu de care nu am auzit până azi. În afară de filmulețele pe youTube unde apare ca primadonă nu am găsit NIMIC despre el, o biografie, curiculum vitae sau ceva scris de el. Dacă este așa o mare personalitate de ce să nu aflăm și noi?

 3. Nu ați auzit de mine, deoarece sunt un român simplu (că fiecare dinte domniile voastre). Dar, spre deosebire de alți români ,eu (mânat de frica de a nu-mi pierde neamul) m-am ridicat și mi-am scuturat “jugul acceptării” . Va invit sa faceți la fel.

 4. Aveti libertatea de a folosi tot ce am spus, scris sau facut, pentru a trezi lumea la realitate ! Eu, dupa cum bine stiti, imi duc lupta in felu-mi caracteristic, oltenesc(zambind in fata tuturor pericolelor). Dar se pare ca nu este de ajuns 🙁 Lumea trebuie sa cunoasca adevarul ! De la dosarul”in curs de alcatuire”(de terorist), am tot facut si mitinguri si proteste … si marsuri, dar…. se pare ca nu este de ajuns. De aceea va cer ajutorul, sa va ajutati, sa ne ajutam acest neam adormit mintit, furat si omorat, de 30 de ani de zile.
  https://www.facebook.com/multumesc.frumos/
  https://www.youtube.com/channel/UCwzvBOdEjKnrPJoYYDJiodA?view_as=subscriber
  https://motocu.blogspot.com/
  https://vk.com/id576498550
  Cu mult RESPECT, al dumneavoastra Motocu Marian (Un Oltean Incapatanat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *