Home / Actualitate / Diana Șoșoacă: “Proiectul meu de refacere a României Mari este răspunsul către toți cei care îmi inventează legături cu Rusia”

Diana Șoșoacă: “Proiectul meu de refacere a României Mari este răspunsul către toți cei care îmi inventează legături cu Rusia”

Incorect Politic
Martie 29, 2023

 

Diana Șoșoacă: “Proiectul meu de refacere a României Mari este răspunsul către toți cei care îmi inventează legături cu Rusia”

Via SOSRomânia:

Proiectul meu de refacere a României Mari este răspunsul către toți cei care îmi inventează legături cu Rusia

Răspunsul meu pentru toți cei care inventează știri despre sprijinul Rusiei pentru inițiativele mele este faptul că astăzi am lansat în Senatul României planul refacerii României Mari care să includă și teritoriile românești din Ucraina, dar și Basarabia, prin unificarea cu Republica Moldova.

Așadar, dacă cineva afirmă sprijinul Rusiei pentru politicile mele, înseamnă că Rusia sprijină refacerea României Mari și, implicit, extinderea UE și a NATO!

Prin declarația politică de astăzi, intitulată ”Acum este momentul României Mari, visul tuturor românilor”, am demarat proiectul reîntregirii României, și indiferent cine se supără și cine se bucură, voi merge până la capăt.

Proiectul meu politic este dedicat României și românilor, celelalte state să își vadă de treburile lor.

Iar cei care atacă proiectele mele din motive inventate legate de Rusia, atacă de fapt visul tuturor românilor de a-și reface țara. Nu eu sunt ținta aici, ci proiectul reîntregirii României!
Acum este momentul! Acum România are nevoie de oameni capabili să înfăptuiască Marea Unire, nu mai târziu. Acum, când marile puteri sunt de accord și timpurile o cer, când interesele lor politice și economice converg cu cele ale noastre de unitate, acum este momentul unirii românilor.

Demersul meu politic a deschis calea MARII UNIRII. De fapt, este deranjant, că o femeie, un Senator independent, președintele unui partid nou, fără pată, S.O.S. România, este cea care a pus bazele și a readus în prim-plan UNIREA, o unire în care putem pune noi condiții, având în vedere că această extindere teritorială aduce o cu totul abordare a problemei rusești, dar și europene sau americane. Suntem în situația de a pune noi condiții, de a negocia.

Fără acest demers, România ar fi rămas în urmă și ar fi stat iar spectatoare la aranjamentele altora care ar fi decis pentru ea. De fapt, sunteți deranjați că nu ați fost nici inteligenți să gândiți o asemenea mișcare și nici nu aveți curajul s-o faceți, voi cu caracter de slugi și trădători, și muriți de frică să nu vă supărați stăpânii! EU NU AM STĂPÂN! ȘI NU ÎMI ESTE FRICĂ, ÎMI IUBESC ȚARA ȘI ÎMI VOI DA ȘI VIAȚA PENTRU EA, DE VA FI NEVOIE!

senator Diana Iovanovici-Șoșoacă,
președintele partidului S.O.S. România

9 comments

 1. In acest caz, sunt Sosocar! 👍

 2. Doamna D. S. are dreptate cu tot ce sustine. Si mai vad ca in ultimii ani femeile au devenit barbatii Romaniei, pe cand acestia din urma sunt invizibili, de fapt inexistenti, se multumesc sa vegeteze.

 3. I-as sugera Doamnei Sosoaca schimbarea numelui Partidului domniei-sale. S.O.S Romania suna grandilocvent. Singurul Partid in care as mai crede s-ar numi P.N.I. Prin Noi Insine, unica sintagma in care mai cred. Orice vine de la straini este profund pernicios pentru romani. Absolut toti ne sunt dusmani. Daca nici istoria ultimilor 30 de ani nu va convinge de aceasta, nimic nu va va convinge. Prin Noi Insine.

  • Corect! Pe deasupra prin anagramarea logo-ului – SOSRO obtinem SOROS.
   Din pacate nici “Prin Noi Insine” nu suna bine, fiind deviza liberalilor in perioada interbelica.

   • Va dau dreptate. A fost deviza liberalilor, oameni care s-au compromis de multe ori in istoria acelor ani si nici acum nu sunt un model. Si totusi deviza ramane, ea fiind mai puternica in adevarul ei decat insusi Partidul care a lansat-o. Nici nu mai zic ca e singura deviza care ni se potriveste in urma celor 33 de ani mici, pitici, ratati, pierduti, de rapt si jaf.

   • “Prescott New Instructions”

    https://en.wikipedia.org/wiki/SSE3

 4. Marjorie Taylor Greene, varianta română–doar vorbe și nici o acțiune.

  • ..și cam ce acțiune doriți? formarea unei armate de voluntari?acum in starea in care se afla românii, șansele sunt nule, poate in viitor când rușii se vor apropia de Odessa…sau poate preferați un “miting cu cartoane și vuvuzele.. Io nu.

  • George - Mândru Naţionalist Dac

   Nici vorba. Un fel de politiciana americana,acum parlamentara (nu stiu din care camera) a carui nume îmi scapă acum,care a avut curajul sa spuna PRIMA DATA,IN DIRECT,LA O EMISIUNE CU AUDIENTA DE 3 MILIOANE la 11 PM ca OMUL/RASA ALBA ]N SUA E GENOCIDATĂ , combinată cu actuala premieriţă Italiană,care a si purtat o “brăţară” de acea lung cum purtau DACII .

   Din păcate,da,în ultimii ani,femeile au devenit bărbaţii în Rasa/Lumea albă dar asta e atât pe baza testosteronului tot mai scăzut (la sfert faţă de cel al bunicilor nostrii din al doilea război mondial) cauzat de viaţa tot mai plină de chimicale si toxine care în corp au efect de estrogen dar si a lipsei sportului + educaţia bărbătească lipsă,cât si pe baza legilor VĂDIT MISANDRE care demonizează.atacă si pedepsesc orice bărbat dacă spun si susţin responsabilităţile separate si diferite a sexelor , iau atitudine bărbătească,susţin bărbaţii si idea de bărbăţie.

   Evident,cenzura si aceasta înslăvire a bărbaţilor si deci a Naţiunii/Poporului (PRIMUL SI CEL MAI IMPORTANT DIN LUME) si Statului Naţional trebuie distrusa la inceput,cand e subtire si mai exista oameni cu gandire analitica care pot vedea adevarul si aceasta ÎNSCLĂVIRE SI CENZURĂ,nu mai tarziu cand de frica legilor prea bine fixate,nimeni nu mai au aceasta gândire analiză si părere liberă si proprie sau cei care o au le e frică si să te susţină nu să vorbească ei.

   Oricum,mă bucur că se vorbeste tot mai mult de NAŢIONALISM (sub numele de “suvernism” cuvântul naţionalism recunoscând chiar acei vorbitori că e încercat a fi SATANIZAT si astfel si ei se feresc să-l folosească) si la noi si in alte tari europene,din pacate doar in cele din europa de est si Rusia,in rest,toate fiind FANATIC MARXISTE si unde popoarele sunt atat de subjugate si indoctrinare incat se AUTO-ÎNDOCTRINEAZĂ intre ei si cei care nu sunt,accepta AUTO-GENOCIDUL si folosirea resurselor statului CREAT SI APĂRAT DE BUNICII SI STRĂBUNICII LOR pt a-i genocida pe ei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *