Home / Actualitate / Diana Șoșoacă a încheiat protocol de colaborare cu partidul lui Gheorghe Funar și cu Cătălin Berenghi

Diana Șoșoacă a încheiat protocol de colaborare cu partidul lui Gheorghe Funar și cu Cătălin Berenghi

Incorect Politic
Ianuarie 31, 2023

Diana Șoșoacă a încheiat protocol de colaborare cu partidul lui Gheorghe Funar și cu Cătălin Berenghi

Via Glasul.info:

Unicul senator de opoziție din parlamentul României este și unul dintre puținii politicieni care a semnalat importanța sărbătoririi Unirii Principatelor Române pe 24 Ianuarie în București, a͟c͟o͟l͟o͟ u͟n͟d͟e͟ a͟ a͟v͟u͟t͟ l͟o͟c͟ a͟l͟e͟g͟e͟r͟e͟a͟ d͟o͟m͟n͟i͟t͟o͟r͟u͟l͟u͟i͟ A͟l͟e͟x͟a͟n͟d͟r͟u͟ I͟o͟a͟n͟ C͟u͟z͟a͟,͟ ș͟i͟ p͟r͟a͟c͟t͟i͟c͟ “͟n͟a͟ș͟t͟e͟r͟e͟a͟”͟ o͟f͟i͟c͟i͟a͟l͟ă͟ a͟ n͟o͟u͟l͟u͟i͟ s͟t͟a͟t͟ r͟o͟m͟â͟n͟ m͟o͟d͟e͟r͟n͟,͟ n͟u͟m͟i͟t͟ R͟o͟m͟â͟n͟i͟a͟.͟

Cu această ocazie s-a constituit la București, tocmai pe Dealul Mitropoliei, un nou și important pol suveranist, prin semnarea unui protocol de colaborare dintre partidele S.O.S. România, România Noastră și DAC, pentru alegerile din 2024.

Partidul România Noastră este condus de domnul prof. dr. Gheorghe Funar, Leul Ardealului, un om cu o bogată experiență politică, ce are în spate trei mandate de primar al municipiului Cluj-Napoca, plus unul de senator al județului Cluj și este un mai vechi colaborator al Partidului S.O.S. România, pe care îl consiliază încă de la înființare, domnia sa făcând parte chiar din “Sfatul Înțelepților” noului și strălucitorului partid condus de Diana Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă și Gib Gabriel.

 Partidul DAC este condus de către domnul Cătălin Ioan Berenghi, rezervist al Legiunii Străine Franceze, actualmente un puternic activist civic, care a reușit să împiedice, printre altele, mega–moscheea ce părea gata-construită la un moment dat, în București, plan pus la cale de însuși premierul de atunci, Victor Viorel Ponta. De asemenea rezultatele activismului civic ale fostului legionar sunt arhicunoscute și așa cum a luptat ani de zile pentru Legiune, a luptat și pentru apărarea reperelor identitare, culturale și spirituale ale poporului român, după revenirea acasă.

 

Anunțul încheierii protocolului dintre cele trei partide pentru alegerile din 2024 a fost făcut de Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele Partidului S.O.S. România, de către vicepreședintele Partidului România Noastră, domnul Marcel Diță și de președintele Partidul DAC, domnul Cătălin Berenghi, chiar în fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, într-un moment solemn, dedicat Făuritorilor Unirii Principatelor Române. Să fie într-un ceas bun!

Potrivit conducerilor celor trei partide, lista rămâne deschisă și pentru alte partide și ONG-uri care vor să se alăture luptei pentru recâștigarea suveranității și independenței României.

4 comments

  1. Îi așteptăm!! În 2024.

  2. Sa milliteze activ si pentru reunirea Basarabiei, Nordului Bucovinei si Bugeacului cu Romania si o sa ii cred ca au bune intentii.

  3. Am ramas ingretosat de propaganda de pe site-ul mapn: https://inforadar.mapn.ro/articole/
    E la fel cu sustinerea vaxxinarii si a informatiilor din surse “oficiale” de pe site-urile https://www.ms.ro/comunicate/ si https://vaccinare-covid.gov.ro/

  4. Asteptam demult o astfel de alianta. Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *