Home / Internațional / Dezvăluiri INCREDIBILE, Strategia lui Trump și arestarea democraților

Dezvăluiri INCREDIBILE, Strategia lui Trump și arestarea democraților

ALBU
Incorect Politic
Noiembrie 10, 2020

VECHI ȘI NOI

DIN BLOC-NOTESUL MIORITIC AL

ÎNALT PREASFINȚITULUI BULĂ,

DESCENDENT AL BASARABILOR ȘI MUȘATINILOR

II

 

Hotărît lucru: Internetul joacă un rol inestimabil. Păienjenișul electromagnetic ce încon­joară  pământul este un eveniment istoric, chiar cosmic. Bună sau nebună, semnificația lui nu este tocmai înțeleasă de sclavia digitalizată. Politicienii, castele mediatică, științifică, ecumenico-religioasă, medicală și celelalte nu știu, despre Web, mai mult decât analfabeții funcționali, Negrii spălați pe picioare (de Albi, după secole de spălare cerebrală), Boșimanii, Oamenii de Cro-Magnon, Neanderthal și ceilalți. Dovada: falsele elite (politică, pseudo-științifică, idolatro-religioasă, etc.) continuă să mintă, să fure, să ucidă mai fără măsură ca acum un secol, două, zece sau mai multe.

Așa-i peste tot. Nu doar la noi. După trecerea isteriei pandemuice, unii își vor aminti că sunt oameni, nu cornute botnițate, insultând Dumnezeirea, ce ar fi greșit, făcându-ne fără botniță, într-o lume bântuită de tot felul de viruși biologici, informatici, mintali și  alții. Să nu așteptăm însă sfârșitul isteriei științifico-pandemuice, pentru a deschide ochii pe alege­rile americane, ce se vor încheia într-o lună și mai bine. Nu cerem acest efort botnițarilor, ce confundă spiritul omenesc și organul gândirii cu orificiul dintre fese, de care nu pot scăpa, cum nu scăpa Brucan de osul de pește,  ce-i rămăsese în gât. Cu sau fără milioanele de antropo-botnițari, alegerile americane vor deschide mulți ochii, în lume. Se zice că parti­zanii și adver­sarii celor doi candidați au adulmecat, în sfârșit, putregaiul din Danemarca, ce împute lumea întreagă, de la Revoluția franceză încoace, dacă nu chiar de la divinul Shakespeare.

După ticăloșia și tâlhăria electorală, unii senatori reproșau lui Trump lipsa de fair play, nerecunoașterea înfrângerii în fața lui Joe Biden. Senatorii în chestie n-au fost suficient de isteți pentru înțelegerea tâlhăriei democrate, pe care nu toți ochii o văd, nu toate urechile o aud, iar gurile domnilor intelectuali, cu ștudii și doctorate neplagiate, parcă-s cusute cu sfoara Securității dejisto-paukeriste, din anii 50.

Unele aberații covidice fuseseră corijate CDC-ul din Atlanta (Center for Decease Control), ce redusese cu 95% numărul morților de Covid-19, ceea ce nu a împiedicat mess-media europeană să continue a urla că Statele Unite au încurcat-o cu pandemuia, sute de mii de morți imaginari fiind aruncați în spatele lui Donald Trump.

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE, HALUCINANTE

Să ne unim, să ne apărăm libertatea, proclamă Trump în discursurile sale.

Sâmbătă 8 noiemrie 2020, a fost ziua a patra a NOII LUMI, în care am intrat fără să ne dăm seama. Lămurim și liniștim pe cei ce au urmărit desfășurarea părții vizibile a alege­rilor, care nu știu ce să creadă, pentru că nu își pot imagina tâlhăria electorală americană, care o depășește pe cea wernero-USR-istă, din București. Sectorul I și celelalte!

Pe lângă tâlhăria electorală Joe Biden, afacerea Wattergate, de pe vremea lui Nixon, a fost floare la ureche. O luăm cu pași mici, pentru a înțelege ce s-a petrecut. Potrivit constituției americane, Președintele Statelor Unite (President of the United States of America), desemnat uneori prin acronimele POTUS sau PUS, este șeful puterii executive, alături de puterile legislativă, judiciară și de întreg guvernul federal. Nu mai puțin, potrivit aceleiași constituții, el este și comandantul sprem al forțelor armate.

Actualul președinte american este Donald Trump. Un întreg sistem de mecanisme asigură echilibrul celor trei puteri. Președintele selecționează candidații la posturile guvernamen­tale, membrii sau nemembri ai guvernului, dar numirea acestora depinde de Senat (puterea legislativă). La fel stau lucrurile cu judecătorii Curții Supreme (puterea judiciară). Invers, Congresul (puterea legislativă) dispune de un drept de opoziție (majoritate de două treimi în Camera Reprezentanților și în Senat) față de președinte, putând chiar declanșa procedura de destituire a acestuia (impeachment). Curtea supremă (puterea judiciară) poate declara neconstituțională o lege propusă de președinte sau de Camera Reprezentanților.

Președintele și vice președintele sunt aleși din patru în patru ani, către sfârșitul anilor bisextili, prin sufragiu universal indirect. Mandatul noului președinte începe la 20 ianuarie, anul următor, și durează patru ani (înainte de 1937, mandatul președintelui începea la 4 martie). Președintele nu poate exercita decât două mandate.

Există trei puteri: legislativă, judiciară și guvernamentală. Numai una dintre acestea poate proclama președintele ales, nu presa și televiziunea, ce s-au proclamat singure a patra putere în orice Stat. În niciun caz, sub nicio formă, mass-media nu are puterea de a proclama un președinte. Asta s-a petrecut însă, sub ochii noștri. Făcând asta, marile ziare, posturile de radio-televiziune au dovedit că fac parte din mafia politică numită Deep State, făcând orice pentru a-l ajuta pe Joe Biden să câștige alegerile. În momentul de față, dumi­nică 8 noiembrie, mass-media americană (și cea complice, de pretutindeni) l-a proclamat președinte pe Joe Biden, fără să aibă calitatea necesară pentru aceasta. Falsa proclamație a presei americane și de pretutindeni este cea mai mare fake news din lume, la ora actuală.

Numai cele trei puteri, sau una dintre acestea, poate proclama un președinte: puterea legis­lativă (Camera Reprezentanților și Senatul), puterea judiciară (ce judecă actuala tâl­hărie electorală), sau puterea guvernamentală, al cărui șef este Donald Trump, președintele în exercițiu. Oficial, nu există nicio putere mediatică. Depășindu-și atribuțiile, mass-media a comis crima de înaltă trădare, pe care o va plăti potrivit legilor americane. Cei ce și-au permis să-l proclame președinte pe Joe Biden, în mod prematur, fără niciun drept, vor plăti această crimă federală, prevăzută de constituția și legile americane. În mod normal, puterea guvernamentală este aceea care proclamă victoria sau înfrângerea unui candidat la alegerile prezidențiale. În situația creată de uriașa tâlhărie electorală, noul președinte va fi proclamat de Curtea Supremă. Este sigur că puterea judiciară-Curtea Supremă va proclama noul președinte, și că acesta nu poate fi decât Donald Trump.

În tot acest timp, actualul președinte continuă să fie șeful Statului și simbolul unității națio­nale, asigurând continuitatea și permanența Statului. Președintele ce și-a încheiat mandatul rămâne în continuare la putere, vreme de două luni și jumătate, în vreme ce noul președinte face pregătirile necesare preluării puterii, fără să aibă însă nicio putere înaintea zilei de 20 ianuarie 2021.

Președintele prestează jurământ de respectare, protejare și apărare a Constituției, ceea ce a făcut Donald Trump. Joe Biden trebuia să știe că nu se poate proclama președinte înainte de 20 ianuarie 2021, când, eventual, va depune jurământ pe Biblie, nu pe Talmud, cum vor marxiștii, neomarxiștii, iluminații și ceilalți sataniști, din spatele candidatului democrat.

Totul este clar: nu există încă niciun președinte nou ales, deși Statul mafiot profund, așa numitul Deep State ar vrea ca lucrurile să mergă mai repede decât prevăd legile americane. Mai repede, adică printr-o proclamație în presă, care nu are însă dreptul, nici puterea, de a se substitui puterilor constuționale americane. Lăudându-se că constituie cea de a patra putere în Stat, mass-media l-a proclamat președinte ales pe Joe Biden. O serie de irespon­sabili șefi de State și guverne l-au felicitat deja pe acesta. Totul se pune pe roate, în mod ilegal, se creează impresia că, într-adevăr, Biden a câștiga alegerile. Proclamarea ca președinte a lui Joe Biden s-a făcut mult înainte de terminarea numărătorii într-o serie de cinci sau șase State din confederația americană. Fok news.com a publicat o hartă roș-albas­tră a Statelor Unite, sub titlul REZULTATUL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE. Aceasta îi atribuie lui Joe Biden 290 de voturi, iar lui Donald Trump 214. Alegerile nefiind terminate, cuvântul REZULTAT este fals, pentru că un număr mai mic sau mai mare de voturi nu sunt încă numărate, iar în foarte multe State au fost introduse recursuri admi­nistrative ce pun sub semnul întrebării toate cifrele anunțate până acum. Câtă vreme există recursuri administrative nerezolvate, victoria nu poate fi atribuită niciunuia dintre cei doi candidați. Deocamdată, un singur lucru este sigur: ziarele, posturile de radio și televiziune, rețelele Facebook, Twiter și altele au comis cea mai mare fraudă de presă de când există presă în lume. The Associated Press, Reuters/Nep/Edison, ABC News, CNN, NBC News, CBS News, USA Today, The New York Times, Fox News, The Washington Post, The Wall Street Jornal l-au proclamat cu de la ele putere învingător al alegerilor prezidențiale pe candidatul Joe Biden.

Vorbind de etapa următoare a procesului electoral, mas-mediile de mai sus afirmă că persoana din fruntea autorităților electorale va certifica rezultatele alegerilor pentru fiecare Stat în parte, iar la 14 decembrie, marii electori vor vota președintele în acord cu rezultele alegerilor din Statul respectiv. Mass-media a proclamat un câștigător ce nu este încă adevăratul învingător, din moment ce numărătoarea nu este terminată și mai multe recursuri administrative nu sunt soluționate.

Revenind la candidatul democrat și la modul cum s-au tâlhărit alegerile, menționăm că pentru Joe Biden au votat mii și mii de Americani morți de mult, dintre care mulți ar avea astăzi peste 100, chiar peste 120 de ani. Falșii morți de Covid au votat pentru Joe Biden. Față de această situație, președintele Trump l-a acuzat pe Biden că s-a proclamat învingător în mod prematur și ilicit, pentru a pune opinia publică în fața unui fapt împlinit. Nu este încă vorba de un fapt efectiv, de unul oficial împlinit, recunoscut de autoritățile constitu­ționale americane.

Acesta este rezumatul acțiunilor președinteluiTrump: Republicanii s-au adresat tribuna­lelor, pentru a se asigura că legile electorale au fost respectate pe deplin, că învin­gătorul legitim va fi recunoscut și instalat conform constituției și legilor americane. Nu altfel.

Iată proclamația posturilor de televiziune CNN, NBC și CBS:  ”Joe Biden a câștigat cursa pentru Casa Albă, înaintea lui Donald Trump, victorie ce marchează o cotitură istorică pentru America și întreaga lume, după patru ani de ruptură sub președintele republican. După patru zile de suspens, candidatul democrat, fost vice-președinte al lui Barak Obama, a fost dat învingător cu 273 mari electori, grație succesului din Statul Pennsilvania. Joe Biden va deveni cel de al 46-lea președinte al Statelor Unite”.

La data acestei proclamații, numărătoarea voturilor nu fusese proclamată în Pennsilvania. Proclamația comună CNN, NBC și CBS este un fals calificat, o imposibilitate juridică, infracțiune prevăzută de legile americane. Cele petrecute, cârdășia diverșilor mafioți Deep State reprezintă cea mai mare tâlhărie electorală din istoria tuturor democrațiilor. Joe Biden a devenit campionul celor mai mari tâlhari electorali ce au încercat vreodată să fure alege­rile prezidențiale din cea mai mare putere militară, politică și economică a lumii. Pe de altă parte, potrivit multor observatori și analiști de bună credință, majoritatea cetățenilor americani l-ar fi votat de fapt pe Donald Trump.

Televiziunea CNN este prima care a anuțat că ”Joe Biden câștigă și va fi cel de al 46-lea președinte…”, nu că ”Joe Biden ar putea cîștiga”. Întreaga mass-media americană a încălcat constituția și legile, și-a depășit drepturile și condiția ei de presă, proclamând cu de la sine putere și în mod ilegal noul președinte, ceea ce înseamnă pur și simplu complicitate la LOVITURĂ DE STAT.

De altfel, cu o zi înaintea proclamării ilicite a lui Joe Biden, ca președinte, candidatul demo­crat lansase un sit internet intitulat ”BIDEN-HARRIS TRANSITION”, în care explică: ”Așteptând rezultatele definitive, deja lucrăm la tranziție, pentru a lua în primire preșe­dinția Statelor Unite”.

Este vorba de o fraudă enormă, de o tâlhărie uriașă între mass-media, oficialii democrați și o mulțime de indivizi și mecanisme ale Statului mafiot american. În timp ce acestea se petreceau, numărătoarea voturilor nu era încheiată în șase state americane: Michigan, Pennsilvania, Noua Carolină, Georgia, Arkansas, Nevada – numărătoare deja contestată și intrată pe calea judiciară. Mass-media nu are voie să anunțe un învingător câtă vreme numărătoarea nu este terminată ori s-a depus un recurs judiciar. Aceasta este diferența între adevăr și fake news: în statele arătate s-a pornit mecanismul judiciar, litigiile sunt în curs, toată lumea trebuie să aștepte ca justiția să se pronunțe.

Concluzie: alegerile prezidențiale din Statele Unite se vor încheia pe calea juridică, prevă­zută de constituția și legile americane, nu prin lătrăturile presei sau televiziunii, la fel de corupte ca cea din București și din Comunitatea tot mai puțin Europeană. Altfel spus, mass-media americană nu informează poporul, ci manipulează informațiile. Multe mass-media americane au întrerupt sau cenzurat intervențiile lui Donald Trump, care revendica victoria într-un Stat sau altul, unde avea un avans considerabil dar numărătoarea încă nu era termi­nată. Mass-mediile ce l-au cenzurat s-au întrerupt pe Trump, au proclamat în fals victoria lui Joe Baiden în unele State în care numărătoarea era departe de a fi încheiată. De ce această duplicitate? Simplu: pentru a descuraja simpatizanții lui Trump, ce nu votaseră încă. Aceștia ce și-ar fi putut spune: ”Dacă deja a pierdut, ce rost are să mai merg la vot!”. Mass-media americană l-a cenzurat pe Donald Trump și a încurajat tâlhăria electorală a lui Joe Baiden, arătându-și astfel apartenența la Deep State, adică la Statul Paralel sau mafiot. Ca și la noi, rolul nemărturisit al mass-mediei este de a manipula și dezinforma popoarele, de a instala pe creierul acestora un fel de prezervativ cerebral, de a tăia împrejur, la creier, milioane, miliarde de oameni. Ce înseamnă tăierea cerebrală împrejur? Înseamnă mani­pularea oamenilor astfel încât fiecare în parte și toți la un loc, pe cât posibil, să gândească conform intereselor dușmanilor lor, a sionismului și guvernului mondial secret, compus în exclusivitate, se pare, din Jidani mafioți, precum Bill Gates, Soros, Rotschild și alții.

Către sfârșitul zilei de 3 noiembrie, ideea tâlhăriei electorale a democraților se răspândise în aproape toate Statele americane. Vorbind de tendințele obscure tot mai evidente, prezentatorul de televiziune Sydney Powell semnalează și acuză deturnarea voturilor elctronice, arătând că Departamentul Justiției s-a implicat în revizuirea alegerilor în curs. Declarându-se mulțumit că lucrurile stau așa, Powell a afirmat că 3% din numărul voturilor au fost deturnate prin mecanismul votării anticipate. Buletinele de vot au fost întocmite și centralizate cu ajutorul programului elctronic Hammer, răspândit în întreaga uniune americană, fapt ce explică, îndeajuns, cele ce se văd, recte tâlhăria electorală. De asemenea, a fost utilizat un anumit algoritm, pentru a calcula numărul voturilor, de care Joe Baiden putea avea nevoie într-o zonă sau alta. Asta explică cele petrecute în Michigan, a declarat Sydney Powell. Frauda informatică a antrenat, de exemplu, o detur­nare de aproximativ 5500 de voturi favorabile președintelui Trump, într-o singură circomscripție electorală din cele 47 ale districtului, lucruri pe care justiția este pe cale să le verifice și care ar putea schimba rezultatul în mod spectaculos. Aceeași tâlhărie elctorală s-a produs și în alte State ale uniunii, unde sute de mii de voturi au apărut în mod misterios, toate în favoarea lui Joe Biden, ceea ce, din punct de vedere statistic, este o imposibilitate. Împreună cu alte documente, această declarație a fost consemnată în plângerea depusă la Curtea Supremă de Justiție. Se cere verificarea într-o serie de State, invalidarea multor rezultate false, ale actualei consultări electorale americane. De asemenea, se cere verifi­carea softurilor, a modului cum acestea au fost utilizate pentru numărătoarea voturilor și stabilirea rezultatelor, în diferitele State. Potrivit prezentatoarei Antatea Andersson (Rehberg) aceste softuri au fost utilizate nu numai de către numărătorii de voturi ci și de agenții lui Biden și ai Statului mafiot, care au avut acces la ele, deși acest lucru este ilegal. Agenții lui Biden au utilizat ilegal softurile, pentru a tâlhării voturile cetățenilor. Aceste acuzații fac obiectul unei anchete, din partea responsabililor informațiilor militare ale guvernului american. Controlorii pot intra în sistem și în softurile respective, verificând dacă acestea au fost utilizate corect sau nu, dacă s-a produs vreo fraudă și în ce constă aceasta. Există dovezi că asta s-a întâmplat. Softurile au fost utilizate pentru manipularea alegerilor și în alte State ale lumii, dar de data asta ele au fost întoarse contra alegătorilor americani, cărora li s-au furat voturile. Tâlhărie, hoție electorală, crimă, oricum am numi cele petrecute, agenții lui Biden au intrat în sistemele și softurile respective, schimbând rezultatul voturilor.

Faptul reprezintă o intervenție în alegerile americane, nu din partea Rusiei sau a Chinei, ceea ce ar însemna o intruziune externă. Nu e vorba de intruziune externă ci de o una internă și tâlhărească. Puțin importă dacă această intervenție s-a produs în Michigan, Georgia sau oriunde, în altă parte. De vreme ce există dovezi, nu se pune numai problema de a merge în fața justiției și a spune acolo cum a fost posibilă, cum s-a petrecut tâlhăria electorală într-un loc sau altul. S-a atras atenția Justiției, dar se va merge mult mai departe. Tâlhăria va fi judecată de un tribunal federal. Există martori ai celor petrecute. Este vorba de o lovitură de Stat, pe cale electorală. Inițial, puțini au crezut că agenții democrați, ce au cheltuit sute de milioane pentru diversiunea rusească și altele, care au blocat guvernul american vreme de doi ani, încercând un fals impeachment, vor merge până la actuala tâlhărie electorală, pentru a fura alegerile prezidențiale americane. Totuși, asta s-a petre­cut și continuă să se petreacă sub ochii întregii lumi. Fidel constituției, credincios poporului american, preșe­dintele Donald Trump trebuie să demaște, să pedepsească infractorii. Tâlhărirea republicii și a poporului american, de către agenții electorali ai partidului demo­crat și ai Statului mafiot, va fi pedepsită. Autorii tâlhăriei au vrut să distrugă republica americană, să o transforme într-un Stat de tipul decedatei Uniuni Sovietice, continuând să își umple buzunarele prin acorduri secrete de genul celor găsite în computerul portabil al beizadelei Hunter Baiden, fiul lui Joe Baiden.

Tâlhăria electorală a fost posibilă grație computerelor, sistemelor, softurilor și algoritmilor de care au beneficiat agenții lui Baiden. Totul e clar. Dezba­terea judiciară va avea loc în fața Curții Supreme. Revelațiile sunt în curs. După auto-proclamarea prezidențială a lui Baiden, avocatul lui Trump a dat pe față toate dovezile, mărturisirile unor martori. De exemplu, cineva declară: ”Bunica mea a decedat cu câteva zile înaintea alege­rilor. Scrisoarea pentru votul prin corespondență i-a sosit după ce a murit. Deși moartă și îngropată, agenții electorali ai lui Baiden au înviat-o și au pus-o să voteze…”. Alți martori vorbesc de softul din Michigan, care a trecut pe numele lui Biden 6000 de voturi de-ale lui Trump, înainte ca responsabilii electorali să descopere manevra. Există multe alte tâlhării de același gen, toate în favoarea lui Biden! Un funcționar electoral din Georgia semnalează tele-descărcarea din ultimul minut, înaintea începerii alegerilor. Furnizorul softului de numărat voturi a introdus în contabilitatea electorală mai multe mii de voturi. Nu a fost o problemă tehnică ci o tele-descărcare programată de furnizorul ce a pus sistemul în funcție, exact înaintea alegerilor. Comitatul Georgia utiliza același soft ca în Michigan, un ”Glitch”: a apărut aceeași problemă de punere la zi, cu care ocazie alte câteva mii de voturi au fost trecute pe numele lui Biden. Creatorul acestui soft, Fundația Clinton, are legături cu programul națio­nal THREAD și proiectul DELIAN (Democrație prin tehnologie), care provoacă între­ruperi și dereglări, cu care ocazie contabilitatea voturilor aranjează victoria lui Biden, în circomscripția respectivă, una nu foarte zdrobitoare, pentru că ar bate la ochi… Fundația tâlhărească clintonfoundation.org/clinton-global, din întâmplare a lui Bill, Hillary și alți câțiva, este în strânsă legătură cu societatea ce a fabricat softurile de tâlhărie electo­rală galopantă, carabinată și incurabilă. Toate acestea și altele sunt dezvăluite Curții Supreme a Statelor Unite. Nu mai amintim cenzura Youtube, contra președintelui Trump, nici pe aceea a rețelelor de socializare direcționată, nici ordinul Curții Supreme către autoritățile din Pennsylvania, de a separa buletinele de vot tardive. După acest ordin, ca urmare a recursurilor judiciare, simțindu-se cu musca pe căciulă, CNN a admis un masiv lot de misterioase buletine de vot în favoarea lui Baiden, tot în Pennsylvania. Pe această temă, s-a publicat lista zecilor de tâlhării electorale pro-Baiden, semnalate până joi seara, asupra căreia vom reveni, cu altă ocazie. La acestea, între timp, s-au adăugat alte câteva zeci de tâlhării electorale depistate de avocații lui Donald Trump.

Una dintre cele mai semnificative tâlhării electorale din aceste alegeri este semnalată de un funcționar PA USPS – poșta Statelor Unite. Acesta este gata să mărturisească, sub jurământ, despre tehnica tâlhăriei retrodatării, a ante-datării posterioare a scrisorilor expediate prin poștă. Este vorba de un funcționar al poștei, care știe cum se petrec lucrurile și e gata să afirme în fața Curții Supreme, sub jurământ, că toate scrisorile cu voturi, sosite după 3 noiembrie, orele 2400, de exemplu toate buletinele ajunse la secțiile votare pe 4, 5, sau 6 noiembrie au fost antedatate cu ștampila poștală 3 noiembrie! Richard Hopkins, un alt funcționar  PA USPS a confirmat că anchetatorii Curții Supreme l-au interogat cu privire la tâlhăria postalo-electorală din Pennsylvania, în cadrul anchetării poștei din Erie și a șefu­lui acesteia, Rob Weinsebach. (PA diezEXPOSEUSPS pic. Twitter.com/wd08vux2Vj). În cadrul aceleiași anchete federale, unul dintre responsabilii poștei din Pennsylvania este gata să dezvăluiască oficial, sub jurământ, povestea cu tâlhăria voturilor prin corespondență poștală. Alt funcționar al poștei din Pennsylvania afirmă că directorul poștei din acest Stat a ordonat ca buletinele de vot tardive să fie ștampilate cu data de 3 noiembrie 2020. (diezMailFraud pic.twitter.com/j5mLBdYET).Niciodată, până acum, funcționarii poștei din Pennsylvania nu au îndrăznit să meargă atât de departe în dezvăluirea celor petrecute la poșta din acest Stat. Pe tema postdatării electorale, cu data de 3 noiembrie 2020,  există dezvăluiri similare în Michigan (Michigan @USPS Whistleblower).

Confesiunile unui alt elector-tâlhar democrat sfidează de peste o lună (2 septembrie 2020) toate bănuielile posibile : într-un articol din New York Post, democratul pocăit dezvăluie detaliile tehnicii, foarte științifice, de traficare și tâlhărire a voturilor prin cores­pondență. Bineînțeles, revelațiile lui sunt contrazise de alți membrii ai Partidului Democrat. Avocatul Giuliani, al președintelui Trump, afirmă că Americanii i-au dezvăluit atâtea detalii în legătură cu fraudarea alegerilor, pe calea voturilor prin corespondență, încât asta a necesitat munca mai multor avocați vreme de trei zile. Între dezvăluirile culese, spune avocatul Giuliani, unele sunt foarte convingătoare.

Partizanii lui Trump au așteptat momentul când Baiden s-a proclamat învingător, prin presa cumpărată, după metoda securiștilor noștri, a lukovizilor, miniștrilor agramați și ceilalți băgători de seamă și bețe iudaice în roțile bunului mers romînesc. Republicanii au așteptat momentul potrivit pentru a demasca tâlhăria electorală în fața Curții Supreme și a cere renumărarea corectă a voturilor, aducând la cunoștința opiniei publice mondiale tâlhăriile electorale de care vrăbiile, de pe crengile de noiembrie, ciripesc înaintea televiziunilor bucureștene, ce își vor pierde curând pliscul, cotcodăcitul, orice urmă de demnitate și onoare, presupunând că au auzit de așa ceva. Acestea nu puteau fi dezvăluite nici prea devreme, nici prea târziu.Potrivit lui ”Steve”, specialist al serviciilor de informații ameri­cane, tâlhăria electorală a fost pregătită îndelung, cu răbdare și din vreme, de către Baiden și complicii lui. Totul a fost prevăzut, pregătit cu minuțiozitate, mafia din spatele lui Biden a măsurat perfect corpuția și decadența societății americane. Alegerile intermediare din 2018 au fost repetiția generală a tâlhăriei din 3 noiembrie și zilele următoare. Nimic nu a fost întâmplător, totul a fost pregătit dinainte, de o parte și de cealaltă, contrar celor ce cred unii și alții. Președintele Trump a fost la curent cu ce se petrecea, cu ce pregătea mafia Deep State a democraților. Eric, fiul lui Trump, a fost și el la curent, fiind primul care a alertat publicul, la momentul potrivit. Nu mai puțin, Steve, care povestește, fost și el la curent cu tâlhăria electorală plănuită de Biden și echipa lui.

Iată cum s-au petrecur lucrurile: pe toate buletinele de vot a fost introdus un filigran cu cod cifrat, ”QFS Blockchain”. Steve și colaboratorii lui știau unde se găsește fiecare buletin de vot, unde circulă buletinele de vot, cine deținea stocuri de buletine de vot. Așa stând lucrurile, alegerile nu au putut fi tâlhărite pe nevăzute, din moment ce serviciile secrete au fost permanent cu ochii pe tâlhari, lăsându-i să cadă în groapa pe care și-au săpat-o singuri, cu multă râvnă! Steve afirma cu legitimă mândrie: ”Am aplicat sensul și legile războiului, după toate regulile lui Sun Tzu, din Arta războiului. Am făcut pe proștii, ne-am făcut că nu vedem, lăsând inamicul să comită erori peste erori, să-și desăvârșească ticăloșia. I-am manipulat pe democrații mafioți astfel încât nimeni să nu se îndoiască de tâlhăria lor. Asaltul nostru final a fost dezlănțuit după ce dovezile ticăloșiei adver­sarilor deveniseră evidente, inclusiv pentru oamenii de rând”.

Înțelegem ce se întâmplă în momentul de față. Tâlharii democrați nu știu cum să o scoată de pe mânecă. Nimic din cele petrecute nu ne-a surprins, spunea Steve, care continuă: ”La rândul nostru, și noi am prevăzut totul. Lovitura a fost pregătită de o parte și de cealaltă, fiecare cu tactica lui. Tactica noastră a fost perfect legală. Am lăsat pe tâlhar să tâlhărească îndeajuns, pentru a nu putea spune că a fost vorba de eroare, coin­cidență, neatenție, lucruri posibile în alte situații, nu însă în cazul alegerilor de față. Pot spune că am mobilizat mii de militari și Gărzi naționale, în locurile sensibile din 12 State diferite: Washington, Delaware, Texas, Arizona, Alabama și altele”.

Fără să fie vorba de război civil, spunea Steve, nu am fost surprinși de nimic, nicio clipă. Președintele Trump plănuise de multă vreme cursa pentru șobolanii și tâlharii mafioți ai lui Biden. Manipularea milioanelor de scrisori electorale, a poștei de pretutindeni, de către Democrați, nu a avut nicio clipă darul de a surprinde echipa lui Steve. De aceea, Garda națională a fost desfășurată în douăsprezece State ale Uniunii…

Un ziarist îl întrerupe pe ofițerul de informații, Steve:

— Steve, din câte înțeleg vor avea loc numeroase arestări, nu-i așa?

— ”Arestările au început deja! Suntem în fața celei mai mari ticăloșii petrecute vreodată în țara noastră”.

 

Totul e clar: democrații și candidatul lor, domnul Biden, stau cam prost cu Istoria, cu Teoria și Arta militară, deși nimeni nu le-a interzis să citească Arta războiului, a Chinezului Sun Tzu. Steve este o figură emblematică a serviciilor secrete americane, un om în care putem avea încredre, când spune că nu numai Biden și democrații mafioți, ci și el, plus Trump, au prevăzut totul, în pas cu Democrații, pe care i-au așteptat la răscrucea potrivită, precum vânătorul Cerbul de Aur!

Republicanii lui Trump au pregătit nu numai discretul filigran de pe buletinele de vot ci și QSM-ul blockchain, sistemul financier cuantic marcat pe toate buletinele de vot, astfel încât să se poată ști în orice clipă unde sunt buletinele de vot, cine deține stocurile, cine le transportă și distribuie, unde și cui anume, etc.

 

Se înțelege: zilele acestea, autoritățile americane sunt ocupate cu arestarea ticăloșilor ce și-au găsit Nașul. Președintele Trump are ace pentru orice cojoace, de parcă, împreună cu Steve, l-ar fi citit pe Radu Moraru-Nașul, ultimul nostru ziarist din tradiția Eliade Rădulescu, Eminescu, Pamfil Șeicaru, Stelian Popescu, Nae Ionescu… Nu e sigur, dar n-ar fi de mirare. Dacă în 2019, alegerile noastre prezidențiale s-ar fi petrecut cum ar fi trebuit și cum s-ar fi putut să se petreacă (Radu Moraru fiind impiedicat să își depună candidatura la alegerile prezudențiale), acum, în 2020, Președintele Radu Moraru nu l-ar fi felicitat pe falsul președinte Joe Biden ci pe președintele Trump, evitând gafa infantilo-puberului Werner, ce a ratat găoaza adevăratului președinte, ca Birlic cu lozurile caragialești. Ce-ar fi să-l vedem Werner pe policandrele Cotrocenilor, ca în filmul de pomină, de la Teleci­nemateca. Nu că i s-ar fi inversat lozurile! Lui Wener i s-a inversat președintele preferat, ca în Imnul nostru preferat, din studenția ceaușistă, pe melodia Gaudeamus: Imnul nostru preferat / E un imn despre căcat / Trageți la pompe, să pută împrejur / Și cui nu-i place să ne pupe drept în… în… între fese…/ Trageți la pompe, haznaua s-o golim / Și cui nu-i place să dea bisul unde știm!/. Cu așa imn glorios, Werner l-ar fi dat gata măcar pe Steve, securistul lui Trump. Să fi făcut și-un pic de Muzică, bietul Werner, nu doar Fizică. Fără Imnul preferat, cu toată telegrama colectivă, de felicitare, misiunea lui Werner pare dificilă, imposibilă. Cele două Americi, la un loc, pe două oceane planetare, n-au între fese câtă limbuție viperino-werneriană, domoală, veselă, adâncă și profundă ascunde coproceanul, cotro-coceanul wernerian. Vrând-nevrând, stâlp de listă a arestaților încaran­tinabili pe insula lui Epstein, la frecat țipari covidici cu icre adrenochromice, Werner ar putea fi sacrificat întru utrenia liturghiilor Iluminatiei, mult-îndrăcitei Hillary, preoteasa lui Iehova, concubina lui Hiram și Spartacus Weishaupt, în alternanță cu Monica Levinski.

Se prevăzuse totul și nu prea! Prim-ministrul Sloveniei și Victor Orban s-a abținut să-l felicite pe Cațavencu-Biden, pierzător a-toate-cele și pe merit: președinție, dinte de minte și întregul dincolo de acesta, rămas cu cele veșnice, fesenice, fese-in-nuce, cum spun Romanii, amatori și ei de profunzimile fesenice, Vatican II, ca papa Francisco. Prim-ministru, cum o fi el, Slovenul n-a făcut aceeași Fizică, nici n-are Șase Case. Lumea prevăzuse multe, dar numai Trump s-a gândit la Arta războiului șuntzuzian: stimularea adversarului să comită toate erorile posibile, pentru ca apoi să-l ia la întrebări, cu cărțile pe masă, să-l pună pe Biden la colț, cu genunchii pe coji de nucă, să înțeleagă președenția și poate chiar să scape de Altzeimer. Bietul Biden s-a visat președinte, ca Rusul bețiv, pe malul Volgăi, cu Peștișorul de Aur în vârful undiței…

De cele ce vor urma vor plânge și de drăcușorii scăpați din binecuvântata pușculiță a lui Ivan cel Turbincă. Asta vom vedea în continuare, până în fața Curții de Justiție, care va spune că adevăratul câștigător este președintele Donald Trump. Autorii de rând ai tâlhăriei electorale sunt la la Mititica, deocamdată pe 30 de zile. Alții sunt pe cale de ajunge tot acolo, unde ar putea fi luați în pumnii covidici ai gardienilor și altor binevoitori, cum a pățit-o actorul Paler, la spitalul auschwitzian din București.

Printre viitorii arestați, de marcă, vom avea plăcerea să regăsim cunoștințe vechi: Barak Obama, Bill Clinton, Anthony Fauci și alte paiațe și fețe palide zvârlite printre oameni de erupțiile măruntaielor Geei. Cât despre Bush juniorul, dărâmătorul zgârie norilor de la 11 Septembrie 2001, un comandou inter-aliat, Crucea Sudului texană și Talibanii din Kandahar pregătesc biciuirea solemnă a tuturor mormintelor familiei prezidențiale Bush, cu blestemarea tuturos Bush-iților, până la a șaptea generație. Așa scrie la Thora!

 

5 comments

 1. Ultimul dintre nebuni

  Un singur aspect ar elucida corectitudinea atitudinii lui Trump. Când și-a declarat el victoria prezidențială în confruntarea cu Hillary Clinton. Dacă a făcut-o după anunțul Curții Supreme, este OK. Dacă a făcut-o înaintea Curții Supreme, este doar un trișor ordinar care-și merită soarta.

 2. Excelenta necropsie asupra alegerilor corupte ale mafiei din Deep State efectuata pe baza Artei Razboiului a celebrului chinez Sun Tzu !

  Chapeau bas, Domnule Albu !

  Indiferent daca Trump iese incununat de succes sau nu !

  Introspectia este suprem lamuritoare iar adevarul castiga in dimensiune ori de cate ori el este scos la iveala !

 3. Trump i-a prins pe ”democrați” cu mâța-n sac

  https://youtu.be/pP35DzaRl9w

  În cadrul unei emisiuni denumită ”Consiliu de război” (War Room) un om din interior dezvăluie faptul că administrația Trump a marcat buletinele de vot cu un cod foarte greu de spart, în acest fel putând monitoriza frauda electorală făcută de partidul democrat. Clipul inițial a devenit viral, adunând aproape 5 milioane de vizualizări într-o săptămână.

  Link inițial: http://banned.video/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2

  Tweet scris de către David Burney, pe 4 noiembrie 2020 (apare în video la min 4:18)
  Tipărirea buletinelor de vot oficiale s-a făcut sub controlul Ministerului de Interne. Democrații au printat falsuri, fără să știe că buletinele oficiale erau marcate cu izotopi ne-radioactivi. Aceasta e o operațiune militară tip ”Înțepătură”. După ce au fost separate buletinele false de cele autentice, se confirmă victoria la scor a lui Trump.

  Notă: Privind retrospectiv, ceea ce au făcut televiziunile din SUA și de la noi apare ca lipsit de deontologie. Este neprofesionist să spui că cineva a câștigat, înainte să fie comunicat un rezultat oficial de către Biroul Electoral Central de la ei (sau de curtea constituțională). Aceste informații pot clarifica atitudinea mass-mediei oficiale. Probabil că Deep State-ul a sesizat ce se întâmplă, iar atunci a venit un ordin către entitățile media să dea în cor ”victoria” lui Biden. Iar când va ieși la iveală scandalul fraudei, tabăra lui Biden și entitățile media vor spune același lucru: Trump nu acceptă să piardă, și apelează la subterfugii.

  (transcript)
  Îl avem cu noi pe dr. Steve Pieczenik.
  Nu am nici o îndoială că Donald Trump a câștigat alegerile. Le-a câștigat la scor, într-un asemenea mod că nu vom ști niciodată (cifrele finale). Cred că a depășit recordul lui Barack Obama la vot popular. Dar nu vom ști niciodată, având în vedere voturile schimbate la mașinile de numărat, voturile cu Trump care au fost arse, voturile false cu Biden, și toate celelalte nereguli.
  Dar … dr. Pieczenik … Suntem în mijlocul evenimentelor, alegerile s-au terminat, acum suntem în faza în care se fură alegerile … ce vedeți dumneavoastră, ce gânduri vă trec prin minte când vedeți această scamatorie uriașă ?
  – Mai întâi, nu e o scamatorie. Ceea ce se întâmplă acum … iar motivul pentru care nu am putut veni la emisiunea de aseară a lui Alex Jones este că nu aveam permisiunea să spun lucrurile pe care le voi spune. Nu lucrez pentru guvernul federal, nu sunt plătit de ei. Dă-mi voie să mai spun o dată ce am spus și în 2016: există oameni de caracter în serviciile noastre de informații, în armată, și în structurile civile asociate guvernului. Aceștia au înțeles exact cât de corupți sunt Biden și mașinăria partidului democrat.
  Aceasta este cu adevărat o operațiune tip ”Înțepătură”. În contradicție cu ce spune toată lumea, Trump a știut că vor fi acest lucruri, Eric (?!) a știut și a avertizat populația, la fel știam și eu – dar nu aveam voie să vorbesc despre asta. Ceea ce s-a întâmplat este că … am marcat fiecare buletin de vot cu ceea ce se numește cod de criptare QFS blockchain. Cu alte cuvinte, știm destul de bine unde se află fiecare buletin de vot, pe unde a circulat, și cine îl deține. Deci, astea nu sunt alegeri furate. Dimpotrivă. Am inversat jocul războiului, după principiile din Sun Tzu – Arta Războiului; iar Trump a fost genial, și în continuare este genial la treaba asta. Motivul pentru care nu a fost văzut (iar Alex a zis corect ”nu l-am mai văzut de câteva zile) … în arta războiului, te dai înapoi, îl lași pe adversar să facă toate greșelile pe care le face, gestionezi situația, îi demaști. Nimic din ce se întâmplă nu ne-a luat prin surprindere; ne așteptam la toate aceste lucruri, iar acestea fac parte din Operațiunea ”Înțepătura” pe care noi o desfășurăm.
  Cu 48 de ore în urmă, nu numai că am marcat buletinele, dar acum pot să spun, cu permisiunea celor din serviciile de informații și din alte structuri – am trimis mii și mii de trupe din Garda Națională în 12 state diferite (Washington, Delaware, Texas, Arizona, Alabama, și altele). Deci, acum trebuie să reconsideri ce se întâmplă cu adevărat. Geniul lui Trump constă în faptul că este capabil în orice moment să se dea în spate, și să-l fenteze pe adversar fără ca acesta să-și dea seama. El a zis în mod repetat: #furăvoturile, Exact asta spune de luni de zile. Apoi a spus ceva foarte clar: ”Voi folosi intuiția sau informațiile (la propriu și la figurat)”. Iar cei care suntem în serviciile de informații (din orice structură) … la fel cum în 2016 am demascat-o pe Hillary Clinton, acum îi demascăm pe cei din clanul Biden, iar Trump e cel care a demarat acțiunea … Hunter Biden, Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden, Frank … toată familia – care au intrat într-un joc unde au fost condamnați (convicted), iar acum vedeți ce se întâmplă. Ceea ce nu a fost anunțat este că am marcat toate buletinele cu un cod QFS blockchain, care este foarte greu de spart. Iar al doilea lucru este că am trimis cam 20.000 de trupe din garda națională, acum 48 de ore. Nimic din acestea nu a fost dat la știri, și mulțumesc presei că nu au dat știrea asta (și altele).
  Deci ce ce se întâmplă acum este că asistați la o operațiune sofisticată de tip ”Înțepătura”, care a fost inițiată de Trump. Am fost informat de-abia azi noapte că pot să spun despre asta. De aceea nu puteam să spun public până acum.
  Prin urmare, asta e invers față de ce gândeați voi. Nu este război civil. Nu am fost surprinși în nici un fel. Această operațiune a fost gândită de Trump cu mult timp în urmă. În același fel în care am știut despre Hillary Clinton – am avertizat despre lovitura de stat, și am făcut o contra-lovitură. Acum e din nou o contra-lovitură de stat, împotriva clanului Biden. Exact la aceste lucruri ne așteptam: nereguli la votul prin corespondență, corupția de la Poșta din SUA, corupția din tabăra democraților. Nu e nici o surpriză aici. Și de aceea am am desfășurat trupe din garda națională în 12 state.

  – Steve, tocmai ai dat cea mai mare știre, poate, de la ziua alegerilor încoace. Trebuie să refac în mintea mea firul logic. Conform celor spuse de tine: vor urma arestări ?
  – Da, dar nu că ”vor urma”, ele deja se fac. Ceea ce ai văzut că s-a întâmplat cu () și (), când erau în districtul Clay, și în Philadelphia. Aceea nu a fost numai o amenințare. Exact asta se va întâmpla. Vor începe arestări din această seară, continuând cu mâine, și va continua pentru o perioadă destul de lungă. Acestea sunt singurele informații din Operațiunea ”Înțepătura” pe care le pot dezvălui. Am primit permisiunea să le dezvălui.
  După cum știi, eu nu dau informații clasificate. Nu lucrez pentru guvern, dar fac asta pentru că sunt patriot, și lucrez cu mulți oameni care sunt patrioți (inclusiv oameni din cele 16 servicii secrete, din CIA, din structurile civile). Toți s-au comportat minunat, și au păstrat secretul. Iar eu am primit permisiunea să spun ceea ce tocmai v-am spus. Nu mai am nimic de adăugat. Dar asta nu e o surpriză pentru voi. Aceasta e, probabil, cea mai mare operațiune de acest tip din toată istoria SUA.
  – Ar fi un lucru genial din partea lui Trump. Dar, Steve, trebuie să te întreb: care-i treaba cu acest marcaj de pe buletinele de vot, ce implicații are asta. Îi va împiedica să adauge buletine false ? Cum vor fi folosite ?
  – Le folosim în orice mod în care avem nevoie în privința numărătorii, pentru a vedea care erau adevărate și care false. E un cod foarte sofisticat. Dacă le aruncă , aceste coduri QFS pot fi folosite în comunicații cibernetice. Știm exact ce a fost aruncat, ce a fost introdus, știm exact cine le are, și știm exact unde au fost duse. Nu pot da mai multe detalii.
  – Asta e o știre uriașă, pe care Steve Pieczeknik o dă în direct la emisiunea noastră. Încerc să reiterez, în felul cum am înțeles: Președintele Trump și administrația lui (împreună cu forțe prietenoase din Casa Albă și din Washington DC) au lansat o operațiune ”Înțepătura”, știind că tabăra democraților vor frauda alegerile. Steve, spuneai că Trump vorbește despre asta de luni de zile. De fapt, vorbește de câțiva ani. Aceste e un mesaj de la Președintele Trump, de pe 10 octombrie 2012: ”Nu contează pentru cine votezi, contează cine numără voturile”. Aveți grijă la frauda electorală”. Deci, în mod evident el știa despre asta de mult timp. Oare aici vedem geniul lui Trump în acțiune ? Pe termen lung ?
  – Da. Trump e mult mai inteligent decât și-au dat seama oamenii. Eu știam asta despre Trump. Nu lucrez personal pentru el, și nu am tangență cu el personal. Dar el știe că îl cunosc de mai mult de 40 de ani, de pe vremea când construia patinoare pe gratis. Copiii mei mergeau la acele patinoare. A fost foarte generos cu orașul New York și cu Statele Unite.

 4. Să derulăm puţin în urmă şi să analizăm întreaga scenă politică, la nivel mondial, începând cu lecţia de speech liber a preşedintelui ales al SUA, D.J. Trump, în noiembrie 2019 în faţa Natiunilor Unite – poate cel mai important şi bogat discurs al preşedintelui – în care face apologia suveranităţii statale în detrimentul globalismului. Totodată trasul de curechi a politicii comerciale chinezăreşti a înfuriat liliacul wuhanez şi nu s-a lăsat fiert bine, dând drumul virusului cel mai de temut din istoria virusologică şi a măsurilor de hazard biologic. Nush cum se face, ca un făcut am putea spune, această poziţionare fermă şi declaraţie strategică a celui mai puternic om de pe Terra a avut ecou imediat răsunătorul unison plandemic ce a dat putere taman globaliştilor prin intermediul dictaturii militare cum nu s-a mai pomenit în toată istoria ştiută şi neştiută. Nu e şforţare de neuroni să legi între ele cele mai mari înscenări înscrise cu scrijelituri în analurile istoriei mondiale. Anul 2020 va rămâne în amintire ca anul dublei duplicităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *