Home / Chestiunea Jidănească / După Holocaustul inițiat de platformele de cenzură ținute de GAFAM, Signal intră oficial în atenția programului de epurare rabinic “Cohen19 Full-Rage Goy Master Final Blast”

După Holocaustul inițiat de platformele de cenzură ținute de GAFAM, Signal intră oficial în atenția programului de epurare rabinic “Cohen19 Full-Rage Goy Master Final Blast”

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 10, 2020

După Holocaustul inițiat de platformele de cenzură ținute de GAFAM,
Signal intră oficial în atenția programului de epurare rabinic
“Cohen19 Full-Rage Goy Master Final Blast”

 

Oricum, era de așteptat. Libertatea de exprimare în democrațiile jidănești se rezumă la blasfemie și critica bunicilor.

Acestea fiind spuse, cu ceea ce vedem în S.U.A. în legătură cu frauda electorală la scară largă și viitoarea introducere în U.E. a votului (((electronic sau prin corespondență))) pentru a lupta împotriva lui Cohen19…, înțelegem de ce intrăm într-o fază în care nu mai poate exista spațiu pentru libera exprimare.

Pentru cine nu a înțeles încă cum stă treaba, Sistemul este Cohen-19 în versiunea 3.0 Full-Rage goy master. Sper că stăpâniți terminologiile la zi și dacă nu este cazul, dați refresh.

În substanță, ceea ce sistemul a putut tolera în 2010, nu mai poate admite în 2020. În 2025-2030, o să purtăm aceste discuții pe la Jilava. Da măcar nu o să vorbim rusește…

Cenzura pe YouTube, Facebook sau Twitter duce inevitabil la un exod al utilizatorilor spre platformele alternative. Este inevitabil. Cenzura pe care o vedem în prezent va lua o nouă dimensiune între 2020 și 2030. Cea mai probabilă continuare este crearea cenzurii în stil chinezesc, dar controlată de jidani pentru că, hologramă. Ceea ce implică o cenzură mult mai invazivă, deoarece jidanii, spre deosebire de chinezi, vor să distrugă omenirea în epicentrul său. Conducerea chineză vrea doar ca oamenii să nu vorbească despre banii pe care îi delapidează, eventual. Ei nu caută să inunde China cu negri sau musulmani sau să forțeze oamenii să sărbătorească sexul anal între bărbați ca în Cluj, Timișoara sau București.

PS: să nu mă credeți pe cuvânt și să continuați să vă exersați libertatea de opinie pe rețelele socio-jidănite. Democrația trebuie întreținută, nu uitați că bunicii voștri au murit în ’89 ca să stați pe Facebook-ul unui descendent al celor ce v-au ucis străbunicii după 1947, iar astăzi nepoții lor vă închid țara să vă apere de Cohen19, inventat de părinții lor…

Lol, e puțin spus.

3 comments

  1. Se anunta ca vom intra intr-o etapa a vaccinarii cand absolut orice critica sau protest contra vaccinurilor vor fi sterse de pe internet .
    Trebuiesc difuzate critici medicale cat de multe acum cat se mai poate !

  2. “Pentru cine nu a înțeles încă cum stă treaba, Sistemul este Cohen-19 în versiunea 3.0 Full-Rage goy master. Sper că stăpâniți terminologiile la zi și dacă nu este cazul, dați refresh.”

    Uite aşa vorbeau vreo trei “distepţi” de la blocul de alături de al nostru, când eram în vremea liceului. Fiindcă nimei nu-i înţelegea, au fost evitaţi de ceilalţi. Rezultatul: au rămas proştii cartierului, iar acum se întâlnesc la birt.

    • Oana, de mult nu mai vorbesc cu mine o grămadă de oameni pe care oricum nu i-am înțeles niciodată. Dar e mai bine așa, am învățat să nu-mi pierd timpul fără rost. Pe la birt, acolo unde locuiesc eu, întâlnești proprietarii de pământ, oamenii locului, bătrânii înțelepți. Vinul versantului sudic servește de liant, rachiul dezleagă secretele și birtașului îi sade bine cu banul pe tejghea. Birtul adevărat este o lume incredibilă de la care am învățat esența și rostul tradiției fundamentale. Cât despre faptul că nu înțeleg unii ce scriu, mai ales când fac efortul să vorbesc pe limba altora, doar atât am de zis: asta este, femeie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *