Home / Actualitate / 800 de comandouri patriotice ale Gărzii Naționale s-au instalat în toate birourile de vot din 12 State americane (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)

800 de comandouri patriotice ale Gărzii Naționale s-au instalat în toate birourile de vot din 12 State americane (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)

ALBU
Incorect Politic
Noiembrie 10, 2020

VECHI ȘI NOI

DIN BLOC-NOTESUL MIORITIC AL

ÎNALT PREASFINȚITULUI BULĂ

DESCENDENT AL BASARABILOR ȘI MUȘATINILOR

III

 

La miezul nopții, luni spre marți, 10 noiembrie (luni, 1530 ora Washington), Securitatea Interioară CIA a lansat, cea mai mare operațiune electorală din cadrul alegerilor actuale americane – alegeri tâlhărite, ca și recentele noastre alegeri locale, și probabila viitoare tâlhărire, a alegerilor noastre legislative, organizate de mafioții trădători, ai lui Werner, prevăzute pentru ziua de 6 decembrie 2020.

În Statele Unite, lucrurile se precipită. Aproximativ 800 de comandouri patriotice, ale Gărzii Naționale, s-au instalat în toate birourile de vot din 12 State americane, împiedicând distrugerea buletinelor de vot de către agenții Deep State — Statul paralel sau mafiot, al căror maimuțoi-exponent este ramolitul Joe Biden, după cum la noi au fost trădătorii Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis, fără a mai socoti miile de complici ai acestora, din guvernele de după 1990, unul mai trădător decât altul. Până acum, mult lăudata alianță strategică româno-americană a fost mai curând o tâlhărie neo-comunistă, una mafiotă, de tip Deep State. Alerile americane actuale vor avea multiple și importante consecințe în toată lumea, inclusiv în Comunitatea Europeană și în România.

Pentru buna înțelegere a lucrurilor, după cum am arătat (Bloc-Notes Mioritic II), toate buletinele oficiale de vot au fost imprimate cu un filigran invizibil în mod normal, cu cod numeric incasabil, vizibil cu raze infraroșii, scanare specială sau alte procedee (QFS-Blockchain). La ora asta, marți 10 noiembrie, orele 10,00 (ora României), aproximativ 14 milioane de buletine de vot au fost deja scanate, în cinci State diferite, 78% dintre buletinele găsite s-au dovedit false, lipsindu-le filigranul invizibil, care este dovada autenticității lor. Toate cele 78% dintre buletinele de vot scanate, toate aceste buletine false, introduse în urne, sau sosite prin corespondență, toate aceste falsuri sunt favorabile tâlharului mafiot Joe Biden.

În zilele următoare, până și găinile oarbe, galinaceele cotrocenizate, lukovidizate, rahilizate, arahatice, tâlhăresco-tătărești vor pricepe că și-ar putea încheia mizarabila carieră tâlhărească la zidul Târgoviștei, dacă nu cumva Românii le vor rezerva o creștinească încarantinare covidică la Jilava, pentru tot restul vieții lor !

Colaboratorii patrioți ai actualului președinte și candidat la al doilea mandat, Donald Trump, au fost ajutați de Dumnezeu. Ideea filigranului invizibil și incasabil nu a ieșit la iveală decât sâmbătă, 7 noiembrie, patru zile după alegeri, când tâlharii mafioți ai lui Joe Biden își sărbătoreau victoria, proclamată de homosexualii lgbt-iști de la Hollywood și toate mass-mediile americane, vândute, trădătoare, ca și presa, radioul și televiziunea română, formate aproape exclusiv din mizerabili pupincuriști.

Echipată cu scanere pe bază de raze infraroșii, Garda Națională anericană continuă scanarea buletinelor de vot ale recentelor alegeri tâlhărești din Statele Unite. Sunt scanate, deci verificate, toate buletinele de vot din secțiile de votare, mai ales cele din următoarele 12 State americane : Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennesse,  Washington, Virginia, Delaware, Illinois și Kentucky. Diferența este clară: votul cinstit, autentic, este cel de pe buletinele cu filigranul incasabil de origine, iar votul tâlhăresc, al ageamiilor lui Biden, este pe buletine din hârtie banală.

Tâlharii Deep State și mafioții lui Joe Biden au căzut în groapa săpată de ei înșiși, pentru alții. Bineînțeles, președintele Donald Trump păstrează absolut toate șansele, urmând a fi proclamat oficial, în câteva săptămâni, de către Curtea Supremă, President of the United States of America. Lumea întreagă va înțelege tâlhăria electorală tip Deep State. La Curtea Supremă americană, lucrurile nu se vor petrece petrece ca la tribunalul tâlhăresc din București, care nu a luat în seamă ceea ce toată lumea a văzut : sacii cu miile, zecile de mii, poate sute de mii de voturi false, ce se plimbau pe sub ochii Jandarmeriei, trădătoare și ea, după cum se scandează în toată România, ce fierbe:

JANDARMERIA APĂRĂ HOȚIA!

Concluzie: De pe acum,victoria președintelui Donald Trump este zdrobitoare. Partidul democrat mafiot a ajuns de râsul majorității cetățenilor americani. Foarte probabil, acest partid tâlhăresc o să dispară, cum au dispărut și altele, de exemplu Partidul Comunist (bolșevic), au Uniunii Sovietice, PC(b)US.

14 comments

 1. Un link din SUA despre asta?
  O referinta ceva ?
  Sau merge pe ” asa e ca va spun eu” ?

 2. Cum stie Dumnezeu sa puna gunoiul pe faras!
  Este momentul in care se poate face curat nu numai in SUA ci in intreaga lume. Trebuie arestati imediat Soros, Bill Gates, marii bancheri din regnul Rockshields s Rockfeller si judecati exact ca si nazistii la Nuremberg sub acuzatia de crima impotriva umanitatii si uzurparea puterii la nivel global! Si condamnati la pedeapsa “capitala”, adica CONFISCAREA INTEGRALA A AVERILOR!!! care trebuie impartite in mod echitabil tuturor statelor jefuite!
  Persoanele din Deep State, presedintii si guvernele (din toate tarile) trebuie de asemenea arestate si acuzate de inalta tradare, pentru crima de a se supune stapanilor banilor si nu tarilor pentru care au depus juramant!
  Jos cu acesti criminali! Jos cu Soros! Jos cu Bill Gates! Jos cu marii magnati din mass-media! Jos cu toti nemernicii astia! Aici este putregaiul lumii!

  • Nu că n-ar merita-o, dar aș vrea să văd cum îi convingi pe normies spălați pe creier de peste 70 de ani de propagandă că Rothschild sau (((“mogulii din mass media”))) sunt băieții răi. Nici măcar la Incorect Politic nu poti să-i dezveți să folosească într-una fascism și nazist în sensul peiorativ, đeși cu ce avem de-a face acum e comunism rebotezat.

 3. Chiar daca sper sa iasa la lumina zilei toate mizeriile comise de catre Partidul Democratic American, nu stiu ce sa zic despre ideea asta cu voturile marcate. Dupa cum am vazut in ultimii ani agentiile guvernamentale nu sunt de partea lui Trump. Este indeajuns ca un singur om sa nu pastreze secretul si Democratii afla despre toata afacerea. Nu numai asta, dar se pare ca nu este neaparat nevoie sa printeze voturi noi deoarece mereu sunt printate voturi in plus, pentru orice eventualitate. Plus ca nimeni din campania lui Trump nu a facut aluzii la acest sistem.

  In orice caz, sper sa nu am dreptate. Dar dupa cum se spune: daca este prea bine sa fie adevarat, probabil ca nu e adevarat. Chiar si-asa, Rudy Giuliani a spus ca peste 400,000 de voturi sunt invalide in Pennsylvania. Kayleigh McEnany a spus ca au 234 de pagini de declaratii de frauda intr-un singur judet din Michigan. Ar fi grozav daca ar putea sa arata fara nici o indoiala care este vot legal si care nu, dar chiar si daca nu pot se pare ca au dovezi coplesitoare.

  P.S.: Toata lumea se intreaba ce afaceri a avut Biden in Romania. Parerea mea este ca a venit sa ia lectii despre cum se fura alegerile.

 4. Faaaaabuuuuuloussss!
  Asa este, daca castiga Trump cade si Merkel-Macrou si tot putregaiul!!!
  Doamne ajuta sa nu-l impuste laturile planetei pe Trump !

 5. Nu uitati ca intre timp se pune la punct procesul facut covizilor cu scopul final de a ajunge la Haga – merge incet , caci trebuie mai intai facut in tara de bastina,si doar mai apoi se poate la Haga , dar merge inainte ! Din pacate nici Haga nu e simpla deoarece si acolo putregaiul masinii de razboi francmasone etc , a infestat curtea, dar nu integral !

  Intre timp am ascultat in Corona Ausschuss sedinta/Sitzung 26 niste explicatii stiintifice noi asupra testului CPR total demolat de o somitate fabuloasa italiana , mare infectiolog .

  Intre timp un avocat Olandez brilliantissime si extraordinar de competent si de avizat asupra acestui subiect specific, baga proces guvernului olandez , sub o formula rapida pentru inlaturarea masurilor anticorona (altfel dureaza ani, numai ca formula rapida este amputata de anumite valente juridice, totusi este absolut excelent ce face acest avocat caci lupta avanseaza cu pasi mari contra masurilor anticorona ). Olanda parca e mai crasa ca toate tarile : zero proteste in strada!
  Asa ca sa stiti ca romanii nu sunt cei mai lenesi la proteste !

  In tot cazul , odata cu Trump avanseaza si lupta contra corona !
  Deja escrocul medical , merkelistul sanitar Drosten, a inceput sa fie foarte pus in nesiguranta cand apare la tembelizoare !

  Escrocheriile ies intr-una la iveala , si se acumuleaza !

  Este in firea lucrurilor sa se produca o rasturnare radicala, mai ales ca bancile vor cadea curand, in masa .

 6. Nu știu dacă expresia folosită e chiar corectă. ”Comandouri patriotice” sună ca niște grupări cetățenești, ori eu știu că au fost trimise trupe din Garda Națională, care sunt structuri oficiale din câte știu.

  https://youtu.be/pP35DzaRl9w
  Trump i-a prins pe democrați cu mâța-n sac

 7. link sau fake news. nu am găsit pe niciun site conservator (și am câteva..) cum că Garda națională numără voturile (sau le păzesc)

 8. Doamne-ajută ❤️💛💙

 9. Bravo lor,este timpul ca oculta mondiala sa fie distrusa!Dumnezeu invinge intotdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *