Home / Internațional / Democrația Germană: Membrii AfD Spitalizați, Mașini Incendiate, Case Vandalizate

Democrația Germană: Membrii AfD Spitalizați, Mașini Incendiate, Case Vandalizate

Incorect Politic
Octombrie 3, 2019

Apărut si pe Justițiarul:

    Republica Democrată Germană

Intervievat fiind, pe 17 iunie 2016, asupra fenomenului de contestare a politicienilor profesioniști și a elitelor, președintele Germaniei, Joachim Gauck, declară: „Nu elitele sunt problemă, ci poporul.” În Germania, pe 1 octombrie 2017, Bundestagul a adoptat legea (NetzDG) „care prevede amendarea rețelelor sociale cu până la 50 de milioane de euro dacă nu înlătura rapid sau dacă nu blochează accesul la știri false, la conținut xenofob și la conținut care incită la ură.” Ce știri sunt false, ce postări sunt xenofobe, sau care sunt cele care incită la ură, hotărăsc cenzorii Departamentului din Ministerul Justiției, însărcinat cu monitorizarea și controlul Internetului și al rețelelor de socializare, departament în fruntea căruia a fost numită o fostă informatoare STASI, Anetta Kahane!

La Doebeln, în Saxonia, sediul Alternativei pentru Germania (AfD) este atacat cu explozibili. Poliția estimează că explozia se înscrie în lungă serie de atacuri împotriva AfD, dar că este pentru prima oară când scopul atentatorilor a fost de a face victime. Alternativa pentru Germania (AfD) este singurul partid din Germania care se opune imigrației extraeuropene. Din cauza asta, deși este fondat de foști membri ai Partidului Creștin Democrat, AfD este considerat un partid de extremă dreaptă. Cei trei atentatori, arestați de poliție, sunt eliberați! Vor fi judecați în stare de libertate!

În Germania, la Bremen, deputatul AfD Frank Magnitz este bătut cu bare de fier de către membri ANTIFA.

Frank Magnitz este transportat în stare gravă la spital. AfD denunță agresiunea într-un comunicat, punând-o pe seamă “campaniei de ură dusă de clasă politică și presă germana”. Înainte că Frank Magnitz să fie bătut bestial, sediul AfD din Bremen a fost țintă unui atac al membrilor ANTIFA.

În Germania, Uwe Kamann, deputat AfD în Bundestag, este bătut în față unui info-stand AfD. Uwe Kamann este internat în spital.

În Germania, casa lui Volker Munz, deputat AfD în Bundestag, este vandalizata de către membri ANTIFA.

În Germania, lui Frauke Petry, la vremea aia președintă AfD, îi este incendiată mașină de către un membru ANTIFA rămas  neindentificat.

În Germania, lui Beatrix van Storck, la vremea aia vicepreședintele AfD, îi este incendiată mașină de către un membru ANTIFA rămas, bineînțeles, neindentificat.

În Germania, la Munchen, Beatrix von Storch, unul dintre liderii marcanți ai AfD, este atacată cu acid butiric la un miting al partidului.

În Germania, casa lui Karin Wilke, deputat AfD în parlamentul landului Saxonia, este vandalizată de către membri ANTIFA.

În Germania, casă lui Andreas Linkert, deputat AfD în Landstag, este vandalizata de către ANTIFA.

În Germania, mașina lui Wilhelm von Gottberg, deputat AfD în Bundestag, este incendiată de către ANTIFA.

În Germania, candidații AfD la localele din Lubeck solicită secretizarea adreselor personale. Se tem că locuințele le-ar putea fi atacate de către ANTIFA. Vreme de o luna de zile, biroul competent nu le răspunde. Candidații AfD se adresează justiției. Însoțesc cererea cu o lista a atacurilor comise de ANTIFA asupra unor locuințe personale și sedii AfD din land. Anexează și un raport oficial al Verfassungsschutz – instituția care supraveghează organizațiile teroriste, raport care certifica atacurile. Justiția germană refuză secretizarea adreselor. Consideră că amenințarea nu poate fi dovedită și că e vorba de incidente izolate. O parte dintre candidați AfD renunță să mai candideze.

În Germania, casa lui Uta Ogilvie, cea care la Hamburg a fost scânteia care a dus la declanșarea demonstrațiilor anti-Merkel, este atacată de Antifa. Pagubele sunt evaluate la 50 000 de euro. Uta Ogilvie cere protecția poliției, dar este refuzată. Uta Ogilvie renunță să se mai implice în organizarea manifestațiilor. Uta Ogilvie nu este împușcată, cum ar fi fost în Rusia lui Puțin, Germania este o țara democrată.

În Germania, Postbank hotareste să închidă contul think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de către Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont făcute la alte bănci sunt respinse imediat.

În Germania, Thorsten Schulte, comentator și scriitor, membru timp de 26 de ani al Partidului Creștin Democrat (CDU), scrie cartea „Kontrollverlust – Pierderea controlului”. Cartea critică politică de imigrație a cancelarului Angela Merkel și deschiderea granițelor, de către Merkel, prin încălcarea Constituției și a legislației germane. Cartea ajunge rapid pe locul di în topul bestseller al lui Spiegel și pe primul loc în topurile Bild și Amazon. La câteva zile după publicarea cărții, canalul public de televiziune ARD elimină de pe Youtube o emisiune la care participase Thorsten Schulte. Thalia, liderul pe piață al librăriilor germane decide să nu vândă cartea lui Schulte în librăriile sale; alte librării îi urmează exemplul. Cartea dispare din topul Bild. Thorsten Schulte nu mai este invitat în niciuna dintre emisiunile de televiziune la care comenta.

În Germania, Silvana Heißenberg, o foarte populară actriță de televiziune și cunoscut model, critică politică imigrațională a Angelei Merkel și o dă pe această în judecată la Tribunalul de la Haga. Nu i se mai oferă niciun rol și nicio agenție nu-I mai cere serviciile. Silvana Heißenberg nu este împușcată – cum s-ar fi întâmplat în Rusia lui Puțin, Germania este o democrație.

În Germania, ziaristul și publicistul Matthias Matussek este concediat de Die Welt pentru critici aduse guvernului, vis-a-vis de politică imigratională, după atentatul de la Bataclan.

În Germania, reporteră Katrin Huß, angajată la televizunea MDR, este concediată pentru că a permis celor intervievați să critice politică imigrațională a guvernului.

În Germania, Eva Herman, cândva cea mai populară prezentatoare de televiziune, este concediată pentru pozițiile sale pro-familie.

Repet: în Germania criticii guvernului nu sunt împușcați, cum se întâmplă în Rusia lui Putin. Germania este o țara democrată.

În Germania, Die Welt publică un sondaj din care reiese clar că doar un german din cinci mai are curaj să-și exprime liber, în spațiul public, opiniile despre subiectele tabu – imigrația extraeuropeană și Islam.

Noul șef al Serviciului Federal de securitate internă (Bundesamt für Verfassungsschutz) –  Thomas Haldenwang amenință AfD că îl va pune „sub supraveghere”, pentru că, declară el, „Servicul federal de securitate internă dispune de prime indicații concrete că AfD duce o politică îndreptată împotrivă fundamentelor democratice ale Germaniei.” Plasarea oficială a AfD sub supraveghere ar permite Serviciului federal de informații interne să urmărească comunicațiile membrilor AfD, să le stocheze datele personale, să recruteze informatori și să utilizeze agenți infiltrați. Thomas Haldenwang l-a înlocuit pe Hans-Georg Maaßen, care a fost demis de Angela Merkel pentru că i-a contrazis declarația în care spunea : „Avem înregistrări video că la Chemnitz au existat vânători de oameni, răzmerite, ură pe străzi, și asta nu are nimic de-a face cu statul de drept.” Maaßen a declarat revistei BILD: „Împărtășesc scepticismul cu privire la vânători de oameni făcute de extremiști de dreaptă în Chemnitz. Nu avem la dispoziție nici o informație credibilă că asemenea vânători ar fi existat.

Toate sondajele dinaintea ultimelor alegeri locale au indicat că în Saxonia, AfD urmă să obțină 30 de locuri în Lantag, și să ocupe astfel primul loc. Prin urmare, Comisia Electorală a landului i-a validat AfD doar primele 18 locuri, dintr-o lista ce cuprindea 61 de candidați! AfD a sesizat Curtea Constituțională Federală reclamând că i știrbește dreptul de a candida în alegeri. Curtea Constituțională Federală a respins cererea AfD!

În Germania, Die Welt publică pe prima pagină fotografiile unor  intelectuali banuiți a fi de dreaptă. Fiecare fotografie are pe ea cuvântul „Rechts” – de dreaptă. Intelectualii sunt prezentați în postură unor infractori urmăriți de poliție. „I-am verificat pentru voi” și„În Germania există din nou intelectuali de dreaptă care ies cu tupeu în spațiul public.”, își avertizează Die Welt cititorii, dând informații despre fiecare dintre cei vizați.

În Germania, buletinele de știri ale posturilor naționale de televiziune – ARD și ZDF – au zilnic drept sursă de informare „RND” – „Rețeaua de redacții din Germania”. RND (înființată în 2013) este redacția pentru știri supra-regionale și internaționale a grupului Madsack, cu sediul în Hanovra. Cel mai mare acționar al grupului Madsack este Deutsche Druck-und Verlagsgesellschaft. Deutsche Druck-und Verlagsgesellschaft este societatea de investiții media a Partidului Socialist German (SPD). Așadar, în Germania, SPD este zilnic sursă de informare a a posturilor de televiziune naționale ARD și ZDF și a peste 50 de cotidiene și publicații media. Așa se explică de ce criticii politicii guvernului și ai SPD (SPD se află la guvernare de peste 12 ani) sunt denunțați simultan în mai toată presă germană. În Germania, libertatea și independența presei este garantată. Pentru că Germania este o țara democrată.

Pe 11 septembrie 2018, Parlamentul European a hotărât, cu mare majoritate, prin votul a 448 de deputați, activarea articolului 7 împotrivă Ungariei pentru multiple încălcări ale democrației, ale independenței presei și justiției și repetate încălcări ale normelor statului de drept.

Pentru că în Ungaria nu se întâmplă nimic din ce se întâmplă în Germania, în Ungaria nu este democrație, ci un autoritarism iliberal și populist.

Mulțumiri speciale lui Paul Bașotă, a cărui pagină de Facebook constituie un excelent izvor de informații necenzurate despre realitatea cotidiană din Germania.

Bogdan CALEHARI 

Redăm comentariul lui alex, de pe Justițiarul:

Incet, incet, libertatea de opinie dispare in societatea vestica. A fi nationalist este identic cu a fi un paria. Incet, incet, globalismul, marxismul, multiculturalismul face ravagii in patura intelectualilor, a patriotilor. Guvernele occidentale sunt atat de indarjite de a respecta planul Calergi, incat au deviat in manifestari neonaziste, fasciste. Cancerul incepe sa erodeze puternic societatea occidentala, Totusi, observam ca acolo incep sa apara din ce in ce mai multe, partidele nationaliste, partide care isi expun membrii la riscul de a fi linsati. Practic, daca esti nationalist iti pierzi toate drepturile cetatenesti. Atunci, ne intrebam, de ce romanii trebuie sa ieie de buna societatea vestica? Pentru ca, a fi puternic industrializat, nu inseamna a fi si demn de respect pentru Estul nostru mai sarac. Atunci cand drepturile cetatenesti nu mai sunt respectate, acea societate moare, face implozie, nu are viitor. Dupa parerea mea, societatea occidentala nu mai poate constitui un model, un model la care sa aspire tarile sarace, printre care e si Romania. De aceea, cred ca noi trebuie sa iesim din UE, pentru ca acest lucru nu ne-a adus nimic bun.

3 comments

 1. ROEXIT! ROEXIT! ROEXIT!
  România nici nu trebuia sa intre in aceasta cloaca care se vrea plina de rahat amestecat! Sa-si vada fiecare de neamul lui!

 2. Nici un ANTIFA nu e pedepsit pentru ca ANTIFA e mana statului jidanesc care nu actioneaza direct, ci prin proxy.
  Ce inseamna asta? Sunt luati o gramada de idioti utili, iar in mijlocul lor, un agent al serviciilor secrete-un “fed”- care sa ii dirijeze.
  Asa se intampla ca opozitia e suprimata fara implicarea directa a statului- deci intr-un mod “proxy”.

  SA NU VA AMAGITI-statul democratic nu tolereaza OPOZITII. Cel putin nu opozitii ADEVARATE, statul democratic tolereaza doar opozitii controlate si de carton care au un raport in gen PSD-PNL PSD-USR la noi, adica OPOZITII FALSE.

  Statul democratic e LA FEL de totalitar si de autoritar ca o dictatura, atata doar ca ai iluzia ca iti permiti sa faci mai multe.
  Iti permiti sa il injuri pe iohannis cum nu iti permiteai pe Ceausescu? Nu conteaza- iohannis e doar o papusa care daca va deveni prea detestata de o majoritate va fi inlocuita cu alta noua, ca sa satisfaca publicul in spectacolul electoral.
  Daca esti opozitie REALA (citeste: nationalista) statul te va ataca indirect ( in cazul Germaniei- prin antifa sau direct ( cazul Romaniei- prin CNCD).

  Asa ca fiti pregatiti de prigoana camarazilor, vin vremuri grele. Victoria nu va fi atinsa electoral, atat e clar.

 3. George - Mândru Naţionalist Dac

  Foarte adevarat articolul.Cu astfel de acuzatii ABERANTE au venit si la adresa lui Hitler,ca vezi doamne bate oamenii sa-l voteze cand de fapt comunistii erau cei care faceau asta si ei doar ii opreau pe comunisti sau ii puneau inapoi in banca lor.

  Ei bine,azi cu vandalizari,incendieri,cotonogiri sora cu moartea si nu le pasa catusi de putin.De ce ?
  Pt ca antifa nu e nimic altceva decat o ORGANIZATIE TERORIRA,finanta de afara de jidnai infecti gen Soros (acelasi care a creat si finanteaza si usr + plus de la noi,CREAT DE STRAINI,CU STRAINI PT STRAINI) aceiasi care le-au ordonat si pe care germanii au jurat (cel putin politrucii) ca ii vor proteja,tanti merkel si altii declarand ca “Germania exista DOAR pt a garanta EXISTENTA SI SIGURANTA JIDANILOR SI STATULUI JIDANESC” si tot ea a povestit cum vrea sa umple tara cu cat mai multe ciori carora sa le ceara “Drepturile civile” (adica egalitate cu nemtii) si in timp ce-i bat,hartuiesc,terorizeaza,violeaza si omoara pe nemtii,iar statul sustine si promoveaza CORCIREA inter etnica dar in special INTER RASIALA , acelasi stat le da drept de vot,iar acestia,inmultindu-se ca sobolanii,devin mai multi decat restul,care continua sa “voteze” aceleasi scursuri MARXISTE si PAPUSI ALE JIDANILOR la nesfarsit,pana apare un nou Hitler sau jidanii insceneaza un razboi “civil” si ca sa scape tara de germanii bastinasi albi si ca sa ii faca pe restul sa le piara cheful de opozitie.

  Ar mai fi mult de spus,dar cred ca cei care frecventeaza aceasta adresa sunt informatii in legatura si cu restul.
  Înainte de încheiere însă,am o rugăminte : TERMINAŢI NAIBII CU PROPAGANDA ANTI-PUTIN.
  Vladimir Vladimirovich Putin nu doar ca e SINGURUL LIDER ADEVARAT,dar ii PASA DE POPORUL LUI,si se preocupa DOAR de apararea si dezvoltarea tarii,careia dupa ce jidanii infecti,i-au declarat razboi (la fel ca si germaniei in 1933),acum vor s-o inconjoare cu un “cordon sanitar” prin care jidanimea mondiala sa livreze “antibioticul” sau mai bine spus “dezinfectatul chimic si acid” a jidanimii pt a distruge si dizolva Rusia.

  Asa ca daca vreti sa spuneti adevarul, spuneti “Cum se intampla in CREATIA ARTIFICIALA SI INCUBATORUL MARXIST cu nume de cod sua,a lui obama,bush si toti ceilalti din ultimii 244 ani de cand exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *