Home / Chestiunea Jidănească / De Unde a Început Revoluția Sexuală?

De Unde a Început Revoluția Sexuală?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 16, 2017

Asistăm la o revoluție sexuală în viteza a 5-a, cu momente șocante precum săptămână sexului anal la Harvard.

Trăim într-o lume schimonosită de viciul hiper-sexualizării.

Dar care este sursa acestuia?

De unde a început?

Ei bine, răspunsul îl aflăm de la (((bolșevici))).

Buciumul:

LEON TROŢKI (Lev Bronstein): „Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât există această opresiune, nu poate fi vorba de adevărata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul. Trebuie de spus mai mult despre asta muncitorilor… ”.

V.I. LENIN: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învăța de la sufragete: chiar interzicerea dragostei între persoanele de același sex ar trebui să fie eliminata”.

Și astfel ajungem la sursă.

ALEXANDRA KOLLONTAI, activistă sovietică şi feministă: „Educația sexuală în școli trebuie să inceapă de la 12-13 ani. În caz contrar, ne vom confrunta tot mai mult cu astfel de excese, cum ar fi începutul sarcinii la o vârstă mică. Nu este o raritate faptul că astăzi se dă naștere la această vârstă de 14 de ani”.

Vă sună cunoscut? Același lucru se vrea azi, educație sexuală de la 12-13 ani. Se întâmplă deja în Occident.

E leit cu planul bolșevicilor.

Reamintire că elita bolșevică era de origine evreiască: lista bolșevici

FANINA HALLE, sexolog german: „URSS, in 1925, intr-adevăr, mi-a apărut ca ceva fantastic. Acolo să vedeți sfera de muncă! Întreaga lume, și mai ales Germania ar trebui să fie invidioasă pe ceea ce s-a întâmplat aici. Atât de mult au avansat psihologia aplicată și sexologia aici, incât material pentru studiul lor va exista pentru mai mulți ani”.

La scurt timp după celebrele decrete „Despre pace” și „Despre pământ”, sunt emise decretele lui Lenin (la 19 decembrie 1917) „Cu privire la abolirea căsătoriei” și „Cu privire la abolirea pedepsei pentru homosexualitate” (acesta din urmă era parte a decretului „Cu privire la căsătoria civilă, copii și despre modificarea actelor de stare civilă”). În special, ambele decrete confereau femeii „autodeterminarea materială, precum și sexuală” și au introdus „dreptul femeilor la liberă alegere a numelui și a locului de reședință”. Potrivit acestor decrete, „uniunea sexuală” (al doilea nume „uniunea prin căsătorie”), era posibil să se încheie rapid și să se desfacă la fel de ușor.

În paralel cu evenimentele revoluționare, în URSS, se organizau cu mare fast și alte sărbători. De exemplu, la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o paradă a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul „Cu privire la abolirea căsătoriei”. Troțki nota, în memoriile sale, că Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: „Țineți-o tot așa, tovarăși!”. La acea paradă, se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”. Acest apel, în cele din urmă, a fost preluat și utilizat pe scara largă, în iunie 1918, atunci când mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au mărșăluit prin centrul Petrogradului complet goi.

^Precursoarele paradelor gay care se desfășoară azi.

Dar dupa doar 12 ani lucrurile au luat o întorsătură gravă în URSS, atât de gravă încât trebuiau să reintroducă restricții.

Când, în anii 1930, autorităţile sovietice au început să restrângă aceste „libertăţi sexuale”, interzicând inclusiv homosexualitatea şi arestând pe homosexuali, efectele dezastruase la nivel social şi medical ale acestui mod de viaţă erau evidente şi alarmaseră conducerea URSS. În schimb, NKVD a avut grijă să exporte în Occident morbul dizolvării morale prin înfiinţarea Şcolii de la Frankfurt şi a altor oficine democratice în ţările respective…

Asta se întâmplă când promovezi hiper-sexualizarea. Pe lângă faptul că ai o populație de roboți sexuali, mai ai un focar de boli cu transmitere sexuală, afecțiuni psihologice grave și lipsă de productivitate în societate.

Școala de la Frankfurt a dat naștere celor mai distructive idei care au ca scop deconstrucția culturii occidentale și europene, destrămarea valorilor și înlocuirea lor cu non-valori, divizarea societății prin conflicte între minorități și majoritate, și nu în ultimul rând batjocorirea tradițiilor și a simbolurilor creștine.

De Unde a Început Revoluția Sexuală?

Cum se poate remedia situația?

Unii ar spune ca prin fundamentalism religios. Și este foarte posibil, dar nu știu cât de probabil.

Alții ar spune ca prin fascism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *