Home / Actualitate / Daniel Băluță – Portretul cozii de topor

Daniel Băluță – Portretul cozii de topor

Incorect Politic
Aprilie 6, 2023

Daniel Băluță - Portretul cozii de topor

Daniel Băluță – Portretul cozii de topor

Daniel Băluță a urmat cu docilitate ordinele lui Alexandru Florian, președintele institutului terorist Elie Wiesel, de a schimba numelui liceului Mircea Vulcănescu.

8 comments

 1. Numai uitați-vă la fața lui de limbric corcit! ….țigan jidan

 2. Daniel Băluță e omul ambasadei Israelului şi al “investitorilor” (ocupanților) evrei.
  24.08.2021:
  „Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și Ambasadorul Israelului în România, E.S. David Saraga, au vizitat astăzi șantierele celor mai importante obiective de investiții pe care Primăria Sectorului 4 le derulează în acest moment.
  Sectorul 4 al Capitalei, atractiv pentru investitorii din Israel:
  «Am ales să aprofundăm situația din sectorul»…
  Iar primarul Băluţă i-a luat în braţe (şpăgar ciordales, ca de obicei):
  «…avem nevoie de expertiza experților israelieni în domeniile cheie în care noi am investit deja, cum ar fi Smart-City, infrastructura rutieră sau cea medicală sau educațional㻓
  https://www.cotidianul.ro/sectorul-4-al-capitalei-atractiv-pentru-israelieni/

 3. Fiind cioroi, oamenii de la sat i-au zis în bătaie de joc lui bunică-său „băluţ“, adică blondul, dar şi pentru că erau şi băloşi de neamul lor, mudari cu urdori.
  Cioarele astea băloase şi ciorditoare au ajuns să se pronunţe negativ despre marele român Mircea Vulcănescu.

 4. ..pai a fost votat de aia care stau la coada la cate o shaorma gratis ori la reduceri la tigai. “democrația” in occidentul colectiv, este ceea ce suntem, vorba “influencerului” Anglin..cam are dreptate.

 5. Mancati cacat cu totii : Daniel Baluta nu-i tzigan ! Iar bunica-su { ca tot se da Kapo destept } a facut parte dintre martirii legionari insa…nu i-a placut omului sa se dea ocean pe chestia asta .Singura sa ” lauda ” este cea referitoare la parintii sai eventual la el personal nu la bunici .” Fiecare cu ce-a fost in stare sa faca in viata sa ” dupa cum spune singur . Tiganii nu fac asa ceva ci dimpotriva : se lauda cu ce-au facut parintii , bunicii si strabunicii si-s in stare sa mearga pana la al shaptelea neam ca sa te faca sa-i acorzi un respect nemeritat .” Coada de topor ” DA . Tigan …NU !

  • Oricum, au fost si niste tzigani in miscarea legionara, dar, in orice caz, e clar ca tiganului de Daniel Băluță nu-i convine sa spui ca “bunica-su a facut parte dintre martirii legionari”, de-i adevarat sau de nu-i!
   Vrei sa-l faci de rusine? El e cu jidanii! Nu se vede clar?
   Băluță e cu sase mari firme israeliene cu usi deschise preferential la el, la primarie, din anul 2021.

   • @Kapo Ai dreptate . Sincer sa fiu chiar n-aveam habar de invartelile lu’ Baluta cu jidanii insa , cunoscand omu’ , orice explicatie este d e prisos .

 6. Nu cred ca este important daca tovarasul acesta este sau nu membru al etniei rome , este cetatean roman si ar trebui sa apere valorile Romaniei. Mircea Vulcanescu este o asemenea valoare , opera sa a trecut dincolo de timp in memoria generatiei mele ( sunt nascut in 1968). Sa vedem ce o sa ramana in urma acestui ins de la primarie, deocamdata constat numai “jale” si distrugere in Bucuresti…. Acestea sunt vremurile si astia sunt “oamenii” care pretind ca sunt la conducerea tarii ….. Dumnezeu sa il odihneasca pe Mircea , asa este crestineste sa ii pomenim , din cand in cand este bine ca in pomelnicele noastre sa ii trecem si pe martiri cei stiuti si cei nestiuti, doar asa ramane memoria neamului. Trebuie sa le spunem copiilor nostri adevarul acasa , scoala sub noua obladuire a ajuns sa scoata istoria Romaniei la taraba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *