Home / Educativ / Curiozitatea Săptămânii: Îndatorarea României Post-Decembriste Către Israel

Curiozitatea Săptămânii: Îndatorarea României Post-Decembriste Către Israel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 11, 2018

Preluată dintr-o conversație cu Mihai Șerban:

În 2009, Traian Băsescu a aranjat cu F.M.I. și B.I.R.D. să i se dea României un împrumut de 20 de miliarde de euro [4], deși România nu avea nevoie de acești bani.

Să ne amintim că Nicolae Ceaușescu, în anii ’70, împrumutase 20 de miliarde de dolari de la F.M.I. și B.I.R.D., cu care a industrializat România și pe care i-a returnat în 20 de ani, supunând poporul la mari eforturi și privațiuni – dar a construit cea mai puternică țară sub aspect economic, militar și politic din sud-estul Europei, iar când a fost asasinat lăsase țara atât fără datorii externe, cât și cu multe miliarde de dolari în visterie și în creanțe.

20 de miliarde de euro
Această țară a fost distrusă de guvernanții post-decembriști, aduși la putere de clica lui Silviu Brucan, Petre Roman, Mugur Isărescu et comp., clică aflată și acum la putere.

Și, în condițiile în care acești guvernanți au provocat, în 27 de ani, ruinarea României și înstrăinarea bogățiilor ei, împrumutul comis de Traian Băsescu, de 20 de miliarde de euro, a înfeudat țara pe mai multe zeci de generații – adică pe sute de ani! –, fiindcă România nu mai are baza materială și umană de a putea produce mărfuri prin care să returneze acești bani: patru milioane dintre cei mai buni români, dintre cei mai instruiți și mai bine calificați profesional, au fost siliți să emigreze, industria și agricultura au fost distruse, peste o treime din pământul arabil a fost vândut străinilor, alături de multe alte bogății ale solului și subsolului.

Cele 20 de miliarde de euro NU au fost investiți în economia României; ba, mai mult, din anul următor, 2010, guvernul Băsescu-Boc a tăiat pensiile și salariile pe motiv că „nu sunt bani”! Dar unde s-au dus cele 20 de miliarde de euro?! – au întrebat unii politicieni și ziariști.

De șapte ani, guvernul tace mâlc, fiindcă cele cele 20 de miliarde de euro AU FOST DATE ISRAELULUI, ca despăgubire pentru pretinsul „holocaust‟ pe care România nu l-a comis. Această faptă criminală reprezintă genocidul contra poporului român – faptă penală imprescriptibilă! Și condamnabilă în cel mai înalt grad!

Într-adevăr este o curiozitate faptul că împrumutul de la F.M.I, făcut pentru România, a ajuns în Israel, în timp ce pensiile și salariile românilor au ajuns la măcelar.

One comment

  1. Așa cum îmi știu și simt neamul meu…numit azi neamul românesc, nici prin gând, dapăi prin simțire sau faptă ar fi putut avea o cât de mică aplecare către asemenea crime asupra unui neam. Că este bun, tolerant, primitor, milostiv, iertător, fără a uita în schimb toate nenorocirile făcute de alții, asta cu siguranță este o certitudine.
    Mărturisesc că asta cred, asta simt, asta spun pe orice cale și trebuie s-o facă fiecare bun român! Așa să se știe!
    Așa au trăit bunicii, moșii și strămoșii noștri și așa trăim și vom trăi și simți, noi și, azi și în viitor! Ăsta-i neamul românesc, destul de unic în felul său, rămânând mereu ca neam al Bunului Dumnezeu și pe care El îl are grijă în veci vecilor. N-au râvnit măcar la ce-i al altuia și nu vom râvni. Ba din contră, cu arma în mână și cu prețul vieții și actele de vitejie ale multora din neamul nostru, am alungat bolșevismul din interior și din casa vecinilor noștri și le-am redat țara pe care ei o părăsise și o pierduse, fără a cere nimic în schimb, fapt ce nici un neam nu a făcut-o, de când se știe viață pe pământ. Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *