Home / Chestiunea Jidănească / Cum se face că patrioții nu vorbesc și nu impun în spațiul public problema orientării politice sioniste din România?

Cum se face că patrioții nu vorbesc și nu impun în spațiul public problema orientării politice sioniste din România?

Incorect Politic
Mai 6, 2022

Cum se face că patrioții nu vorbesc și nu impun în spațiul public problema orientării politice sioniste din România?

Via STRATINFO:

Vorba lui Iurie Roșca, dacă naționaliștii din România se recomandă din Mihai Eminescu, Iustin Pârvu, Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Radu Gyr și lista ar putea continua până la Crăciun, cum se face că nu vorbesc și nu impun în spațiul public problema orientării politice sioniste din România?

Cine poate să interzică acest subiect cu legea în mână? Aici nu poate fi vorba de antisemitism sau de alte forme de terorism intelectual. România nu este o țară antisemită, nici nu are timp de așa ceva, dar cine a interzis în România critica politică structurată împotriva intereselor sioniste și antinaționale?

Ce naiba aveți, mă?

Radu Ileagu

10 comments

 1. pentru ca sint ” patrioti de parada “!
  (ultimul care s-a detonat public la Ambasada: Tarnoveanu, cica p-acolo e Fântâna Alba; sa considere asta scuipat in gatzi!)

  • Poate că da. Dar nu e numai asta. Ci pentru că știu că nu i-ar susține nimeni. Majoritatea oamenilor sunt incapabili să accepte noțiunea de a critica jidanii. Fie că e vorba de “ei ni l-au dat pe Iisus”, fie că e vorba de Holocaust, fie că e din cauza ideii cu “nu toți sunt așa”.

 2. aprindea candela ca idiotii pe treptele ministerului de interne,le comemorau pe cele 2 fete cucuiete omorate de drept de Carmen Dan ministra-ALTE VITE,or fi si aia patrioti.

 3. Federatia ii acuza pe unii de nazism si patriotii nostri se lupta inca cu urss???
  u urss de dinainte sau cu urss de dupa pactul ribetropp-molotov,intreb?????

 4. ne-am luptat cu libia,ci irak si cu afghanista,in acelasi timp,doar pentru ca America i-a inshirat pe ” axa raului “, asta e valoarea unei sintagme scoasa de un colos,Federatia e inca un colos,” patriotii ” ne pune sa ne luptam de partea GOLEMULUI,insa!

 5. asta spun ” patriotii “-Clip nou pe YouTube: “De la jihadul butlerian din ‘Dune’ și cel islamic, la jihadul nuclear ortodox al Rusiei lui Putin!” -nu este Victor Roncea ci Remus Cernea…..

 6. gheorghe pe stil nou

  Încercaseră evreii să interzică şi acest subiect prin legea de combatere a antisemitismului, Legea 157 din 2018, „a lui Vexler“ (cel susţinut total în acţiunile sale de germanii lui Iohannis, prin neamţul Ovidiu Ganţ, omul lui Klaus). Încercaseră, prin expunerea de motive, şi interzicerea criticilor aduse sionismului, ca fiind tot o formă de anti-sionism, dar legea în forma ei finală nu conţine aşa ceva. Nu le-a ieşit.
  Oricum cu această lege vor să dea la capul AUR, se pare.

  • gheorghe pe stil nou

   Corectura: au vrut să încadreze şi anti-sionismul la antisemitism, dar în legea 157/2018 nu a apărut o asemenea echivalare sau încadare si nici interzicerea criticii sionismului. Dar putini stiu de componenta globală a sionismului, ce actioneaza pentru aservirea altora, economic şi politic, în interesul Israelului. Sionismul are şi reţeau proprie globală de spionaj şi serviciu secret, “Jewish Agency for Israel” (creata in 1929 in SUA, unde-şi are principalul sediu secret, cel de la Ieursalim fiind un paravan), pentru care Mossad-ul este un copil mai mic, pe care îl mai ajută, dându-i şi agenţi verificati şi probaţi sin întreaga lume.

 7. Se face ca patriotii vor acum sa ajunga rapid in randul partidelor politice, iar grila politicii romanesti este trasata de mai bine de 30 de ani. Cine critica evreii sau voteaza impotriva legilor initiate de evrei este catalogat antisemit. Frica antisemitismului pazeste bostanaria interesului national. In afara de Cornel Dan Niculae, cine se mai ocupa de interesele sioniste din Romania?

Leave a Reply

Your email address will not be published.