Home / Actualitate / SONDAJ PUBLIC de avocat Elena Radu – Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei cu riscul de a fi atacată de Federația Rusă?

SONDAJ PUBLIC de avocat Elena Radu – Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei cu riscul de a fi atacată de Federația Rusă?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 6, 2022

SONDAJ PUBLIC de avocat Elena Radu - Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei cu riscul de a fi atacată de Federația Rusă?

SONDAJ PUBLIC initiat de Av. Elena Radu 👇

-Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei cu riscul de a fi atacată de Federația Rusă?
Bifați DA sau NU la trei întrebări👇

https://xoyondo.com/ap/e64sJjXYSgkKbQX

5 comments

 1. Da, sa trimita armament si soldati, dar nu sa sprijine Ucraina in lupta impotriva Rusiei, ci sa atace Ucraina luand inapoi ce este al nostru: Nordul Bucovinei, Tinutul Herta, Bugeacul. Si nu uitam nici Basarabia si capul de pod rusesc din ea, Tighina.

 2. “Da, sa trimita armament si soldati,” (Constantin)

  Du-te tu. Ia-ți eventual și o praștie.

  https://trenduri.blogspot.com/2022/05/marul-otravit.html

  “Romînia nu e pregătită să integreze Republica Moldova. Şi, mai presus de orice, moldovenii NU VOR UNIREA CU ROMÂNIA! O scriu cu litere mari ca s-o priceapă toţi. Nu, nu vor! Probabil 20% dintre moldoveni sunt unionişti, în rest marea majoritate e ori indiferentă(dar indiferentă la modul „să rămână ca acum”), ori ostilă de-a dreptul.”

  • Da Matei, ce spune domnul Constantin, este absolut nefezabil… Cam cum putem gandi noi din pozitia de membri nato, sa trimitem armata impotriva ucrainei? Si mai ales acum!
   Dupa ce i-ai facut cuiva un cadou, nu te duci cu pusca sa-l iei inapoi! Gasesti alte cai.
   Cat despre unirea cu “republica” Moldova, stii cum ma gandesc eu? Este ca atunci cand ai un accident, iti este palma retezata si fie ca fugi cu ea in gheata la spital, fie o pui in frigider si iti spui ca “n-are rost sa merg acuma, ca nu este momentul… poate mai tarziu!”

 3. (ca sa incheiem discutia ” patriotica ” cu ” cadrilateru “).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *