Home / Chestiunea Jidănească / Cum rămâne cu statuia lui Maimonide?

Cum rămâne cu statuia lui Maimonide?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 24, 2020

statuia lui Maimonide

Hoardele neoproletare sunt foarte ocupate căutând numele bărbaților albi de mult dispăruți dintre noi, căutând cuvinte-cheie prin cărți vechi, cum ar fi “negru”, “rasă”, “sclavie” etc., căutând pretext să răstoarne statuile autorilor.

Aceiași musulmani care-l consideră pe Muhammad vânzătorul de sclavi ca fiind bărbatul perfect astăzi răstoarnă statuile unor oameni albi pentru că aceia ar fi vândut sclavi.

Și, desigur, Jidanii aveau lista neagră pregătită.

“Du-te și descoperă America. Prevăd că va ajunge o mare națiune – dacă nu ajung și Jidovii la ea.”

 

Globaliștii cosmopoliți vor să-i dea jos pe Ferdinant și pe Isabella pentru că aceștia au expulzat Jidanii din Spania în 1492, în același an în care Columb a descoperit America. Statuile celor doi monarhi chiar cu Columb vorbesc în scena sculptată. Această statuie este în Cordoba, Spania.

Tot în Cordoba mai este o statuie notabilă, care lipsește de pe lista neagră, este vorba despre Moise Ben Maimonide.

statuia lui Maimonide

Maimonide: Jidanul Suprem

Maimonide e considerat cel mai mare înțelept jidan din toate timpurile. A parcurs aberațiile Talmudului și a extras reguli de comportament în Mișna Tora, inclusiv regula care spune că dacă un Jidan ar putea salva un creștin de la înec, ar trebui să-l lase să moară înecat.

Dar care era poziția lui Maimonide vizavi de chestiunea Black Lives Matter? Conform înțeleptului, viețile negrilor nu contau foarte mult.

În lucrarea sa, Ghidul pentru cei perplecşi, marele rabin a zis:

Aceia care nu sunt capabili să obțină valori religioase supreme includ popoarele negre și cei ce li se aseamănă în climatele lor. Natura lor este ca și a unor animale mute. Nivelul lor existențial este sub cel uman și deasupra maimuței.

Iată altă traducere a aceluiași pasaj. [Notă: Cușiți=negrii]:

Așa sunt Turcii de la extremități, care se aventurează în nord, Cușiții care trăiesc în sud și cei din țara noastră care se aseamănă lor. Îi consider ființe iraționale, nu chiar ființe umane; sunt sub omenire și deasupra maimuțelor, de vreme ce au forma unui om și facultăți mentale superioare maimuței.

Unde sunt mulțimile răzvrătite, revoltate, ultragiate de pozițiile ultra-rasiste ale lui Maimonide? Unde sunt gloatele să-i dea jos statuia?

Sigur, nu sunt destui negrii în Cordoba să formeze o gloată decentă. Dar cum rămâne cu Washington DC, unde o placă dedicată lui Maimonide stă în clădirea capitol? Ar trebui să fie destui negri răzvrătiți acolo.

Traducere și adaptare după Daily Stormer

3 comments

 1. Vã doresc sãnãtate si succes! Mare adevãr despre tot ce scrieti! Mare adevãr este si în Europa de azi în mare vitezã de bastardizare, cãci nu gãsesti un unic jidan sau jidancã cãsãtoriti cu negri, tigani, mongoli, chinezi, si un lung eccetera! Iar in Israhel rasisti talmudisti trimit africani înapoi de unde au venit:Africa!

  • Nu se amestecă? Cum să nu? Doar că pe aia care există îi convertesc. Un exemplu foarte interesant sunt cântărețul Lenny Kravitz și cu fiica lui Zoe Kravitz, care acum e mare vedetă la Hollywood si care a fost aleasă să joace rolul Catwoman îb următorul film Batman (încă un personaj alb înlocuit de un colorat).
   Și dacă tot vorbim de metisaj la ei, să nu uităm că tare le mai plac femeile albe. La ce mutre au ale lor, e de înțeles. Vezi Ivanka, fiica lui Donald Trump și băieții lui, care sunt toți căsătoriți cu jidance, mai puțin unul, că nevestica i-a băgat divorț. Să-l adăugăm pe listă pe Mark Zuckerberg de la Facebook care și-a luat o nevastă asiatică. După ce au făcut praf Europa/America, vor să se infiltreze și în Asia. De-asta își iau neveste de-acolo.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_African-American_Jews
   Sunt și câțiva (((rapperi))) pe acolo.

   • Sa nu confundam kazarii (ariani = albi, blond-roscati, ochi albastri, etc) cu evreii traditionali, semitici=dravidieni, veri buni cu arabii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *