Home / Actualitate / Crucea Eroilor Revoluției Române profanată de graffiti antifascist

Crucea Eroilor Revoluției Române profanată de graffiti antifascist

Incorect Politic
Noiembrie 18, 2023

Crucea Eroilor Revoluției Române profanată de graffiti antifascist

Crucea Eroilor Revoluției Române profanată de graffiti antifascist

 

Via Naționaliști:

Crucea Eroilor Revoluției Române ridicată pe locul plin de sânge în 21-22 decembrie 1989, unde au murit tinerii protestatari anticomuniști, în dreptul Fântânii de la Facultatea de Arhitectură, Tricolorul pictat și Placa de marmură instalată în cinstea jertfei lor, au fost profanate prin vandalizare cu inscripții triviale și simbolul comunist secera și ciocanul.

Profanarea idioată și copiată de trepanții de la brigăzile soroșiste „antifa” internaționaliste s-a realizat în văzul lumii – zeci de camere, buricul Capitalei, Kilometrul zero al României, fosta „Zonă Liberă de Neocomunism” – prin șpreiere cu culoarea preferată a homosexualilor, roz bombon.

Observăm că metoda de profanare seamănă izbitor cu cea executată la Biserica din IOR, care a fost vandalizată similar în martie anul 2021, fără ca Poliția să descopere vreodată făptașii.

Din nou, pare aceeași mână a unui bolnav în libertate care a mai profanat și Biserica de Lemn din Parcul Titan, și statuia marelui român Nicolae Paulescu și apoi monumentul filosofului-martir Mircea Vulcănescu. În nici unul dintre cazuri, în ciuda camerelor de supraveghere disponibile în număr mare, în toate cele trei locații, Poliția Capitalei nu a reuși să descopere nici măcar un suspect, darămite să mai găsească făptașul sau făptașii.

Poate în cazul de față, cu zeci de camere instalate în Piața Universității, va reuși? Sau trebuie demisă și conducerea actuală a Poliției Capitalei, nu numai cea a Academiei de Poliție, ca să se miște ceva?

Facem un apel către Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, care s-a aflat și el în Piața Universității în anii 1990, ca student al Facultății de Drept a Universității București, pentru predarea acestui caz de vandalism în lanț unui colectiv de polițiști capabil, dacă mai există așa ceva în Poliția Română. Dacă nu, să aducă și polițiști din Pakistan și Nepal!

*

Sterie Ciumetti: O parte din generația tânără a căzut victimă spălării pe creier, adoptând non-valorile globalismului neomarxist, exprimându-se cu violență și plini de resentimente față de tradiție, față de firescul omenesc și valorile reale ale românilor. Lupta împotriva totalitarismului, fascismului, extremismului și a tuturor ismelor autoritare (cu excepția comunismului, puștii mâzgălind o seceră și un ciocan pe monument) a dus la pervertirea conștiinței tineretului atât de departe încât această pervertire se materializează în fapte de vandalism față de monumentele creștine, anti-comuniste, ale eroilor români. Este regretabil, poate chiar condamnabil, dar polarizarea societății nu se va opri aici. Pe parcurs ce trece timpul, ideea de centru și de centrism va dispărea treptat, rămânând două “extreme” care se luptă pentru dominanță. Indiferent de gradul de moderare pe care îl ai, la un moment dat va trebui să alegi o tabără, căci indecizia ta te va plasa automat într-una sau alta. A venit vremea în care trebuie să alegem între “extrema dreaptă” și extrema stângă. Viitorul va fi decis de câștigătorul acestei confruntări.

P.S. Bine că Poliția tace în cazul vandalizării monumentelor, dar se grăbește să-l ridice pe Cătălin Dănoiu de la casa lui, scriitor naționalist acuzat de instigare la ură pentru că a avut niște abțibilduri la el.

8 comments

 1. Danoiu e problema autoritatilor jidovite. Normal.

 2. Statul National Legionar

  Aici se poate vedea foarte clar dublul standard: Abțibilduri cu Căpitanul Codreanu? Arestat! Vandalizare de monumente românești? Totul e în regulă. Dacă Axa ar fii câștigat războiul…………

  • Statul National Legionar

   De acord! Trebuie făcută o alege, iar singura alegere posibilă este “EXTREMA DREAPTĂ”. La stânga sunt toate speciile de imbecili, retardați și relaxați!

 3. fa-ti cont pe gab.ai cu pagina si posteaza acolo, pe grupurile mari, articolele in engleza. merge de minune traficul din afara.

 4. Inscripţia “trădătorii” ne poate duce cu gândul nu numai la neomarxiştii Antifa, ci şi la tezele profesorului Corvin Lupu, care acum o lună a spus public a suta oară că Securitatea l-a trădat pe Ceauşescu si comunismul în 1989, cultivând ura de “securişti” până azi si nostalgia dupa marxism-comunism, adăugând chiar că trădarea constă şi în faptul că Securitatea şi Armata nu i-au ucis pe toţi acei revoluţionari de la Baricada de la Piaţa Universităţii din noaptea de 21 decembrie 1989, căci erau agenţi străini, încât cel care îl intervieva, Marvin Calistrat Atudorei, care părea uimit sau consternat, l-a pus să repete.
  Corvin Lupu despre desfășurarea efectivă a Loviturii de Stat din decembrie 1989 – partea 1
  https://www.youtube.com/watch?v=nTr6X6uYNeY
  https://geopolitika.ro/articles/momentele-principale-ale-loviturii-de-stat-din-decembrie-1989-partea-1/
  Video și Text: Corvin Lupu despre momentele principale ale Loviturii de Stat din decembrie 1989 – partea 2
  https://geopolitika.ro/articles/video-si-text-corvin-lupu-despre-momentele-principale-ale-loviturii-de-stat-din-decembrie-1989-partea-2/

  • Katana N’ Samurai

   Da, profesorul Corvin Lupu, fan al dictaturii comuniste, susţine de la minutul 10 din partea a 2-a a interviului “Corvin Lupu despre desfășurarea efectivă a Loviturii de Stat din decembrie 1989” că Securitatea “trădătoare” s-a interpus între protestarii antidictatoriali de la Baricada de la Inter şi armată, pentru ca aceasta să nu poată să tragă şi să îi lichideze pe revoltaţi, cum se impunea.
   Se vede şi din imaginile de arhivă că la Inter, unde s-a ridicat baricada, erau încă de după amiaza peste 10 mii de protestatari ieşiţi în stradă împotriva regimului, deşi intimidaţi de armată, dar profesorul Lupu susţine că erau maxim 200-300 de oameni, care trebuiau sau meritau să fie spulberaţi.
   Pentru că nu puteau trece de securişti, zice profesorul, generalul Milea a chemat tancurile.

   prof Corvin Lupu (de la minutul 14): Protestatarii aveau arme de foc… În momentul în care au venit tancurile, militarii au început să trăgă, trăgeau şi uslaşii. Uslaşii erau sus pe acoperiş… au început să fugă ca potârnichile…
   Calistrat Atudorei: Deci în cine trăgeau? Cei de pe blocuri în cine trăgeau?
   prof Lupu: În… revoltaţii de la Baricadă.
   Calistrat Atudorei: Adică în populaţie.
   prof Lupu: În populaţia de la baricada, da. Populaţie e aşa, o vorbă. Era un grup de câteva zeci, poate două sute de oameni acolo, poate 300.
   Calistrat Atudorei: care erau cetăţeni sinpli, nu erau agenţi.
   prof Lupu: Nu, dar înăuntru erau şi provocatori…
   https://www.youtube.com/watch?v=X9xthm3ErLQ&t=3s

 5. Când l-au executat pe Ceaușescu în ziua solstițiului de iarnă de iarnă se încheia atunci un ciclu al unei mișcări de revoluție. Se pare că se apropie de final etapa inițială anticomunistă a globalizări. Primele semne au fost acum câțiva ani când, după incendiul de la Colectiv a ieșit lumea în stradă și printre altele s-a scandat și “Vrem spitale, nu catedrale”, după un eveniment care nu avea sub nicio formă nici cea mai mică legătură cu catedralele, “popii”, etc. Profanarea crucii face parte din simbolistica unor organizații secrete încă din cursul evului mediu. Unii naționaliști din vest și poate și de la noi, cred că, dacă își reneagă religia este loc de cooperare cu evreii pentru oprirea migrației. Astfel de compromisuri au mai fost în istorie. Până la al doilea război mondial și câteva decenii după aceea, în vest aveau un cuvânt de spus și masoni naționaliști, oameni care credeau sincer în lucruri precum: raționalism, ateism, marxism, freudism și alte asemenea balube jidănești, dar care erau cu toate acestea patrioți autentici. Tulburările rasiale de acum trei ani din America arată cam cum se prefigurează viitorul. Acum nu mai contează ce idei ai, sau cum să te prefaci că le ai, nu mai trebuie să faci ceva anume pentru a fi fascist, este de ajuns să fii alb.

 6. În apus, un eveniment de profanare a crucii a avut loc prin incendiul catedralei Notre Dame din Paris, care ar fi urmat să fie reconstruită prin încorporarea unor simboluri, dar înțeleg că s-a renunțat și se respectă proiectul inițial. Poate că dreapta mai are încă o oarecare influență acolo. S-ar fi dorit o deturnare de sens în spirit modernist, în genul piramidei care a pocit fațada Muzeului Luvru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *