Home / Educativ / Cronologia unui genocid

Cronologia unui genocid

H.P.
Incorect Politic
Octombrie 26, 2021

Cronologia unui genocid

Cronologia unui genocid

Via HoratiuMP:

Motto :

 • You never want a serious crisis to go to waste. And what I mean by that [is] it’s an opportunity to do things that you think you could not before. Rham Emmanuel, White House chief departement, Chicago mayor.

( Nu trebuie niciodată irosită oportunitatea unei crize grave. Ceea ce vreau să spun este că o criză gravă vă permite să faceți numite lucruri care credeați că nu pot fi făcute înainte de această criză gravă.) Rham Emmanuel – șef de cabinet l Casa Albă, primar al orașului Chicago.

Este important să vedem trecutul cu ochii trecutului dar și ai prezentului, dar ca să ne știm orienta bine viața proprie este și mai important să putem vedea prezentul cu ochii viitorului. Cum poate fi scrisă istoria prezentului de către generațiile viitoare ?

A fost organizată pandemia?

Vă propun mai jos o dezvoltare cronologică care va permite fiecăruia să-și formeze o idee proprie. Faptele raportate sunt exacte și ușor de verificat. În acest scop, indicăm cel puțin o sursă pentru fiecare dintre ele (sursele noastre sunt de două tipuri: documente accesibile pe internet, pe care cititorul le poate consulta cu jutorul link-urilor dar și excelenta lucrare a lui Philippe Aimar, cartea : Enquête sur un virus, Apărută la Editura Jardin des Livres, Paris, 2021, la care vom face referire astfel: Ph. A. + numărul paginii).

O relatare cronologică a pandemiei:

Anul 2000 :

Alianța GAVI, o organizație care își propune să vaccineze întreaga populație mondială, este creată de Fundația Bill și Melinda Gates, plus Banca Mondială și OMS (OMS care, după cum știm, este finanțat în mare parte din fonduri private, inclusiv Fundația Gates. https://fr.wikipedia.org/wiki/GAVI_Alliance

2010

În „Scenariile viitorului tehnologiei și dezvoltării internaționale” (Sursa: PDF în franceză aici: https://p1.storage.canalblog.com/15/70/1051344/127890583.pdf ), Fundația Rockefeller își imaginează o pandemie globală care provoacă milioane de morți. Statele, prezice scenariul Lock step, vor refuza să-și închidă granițele (cu excepția Chinei), ceea ce va accelera răspândirea virusului. Vor exista blocaje, obligații privind masca de față și un „blocaj” guvernamental al companiilor. În cele din urmă, „identificatori biometrici” vor fi aplicați pentru toți cetățenii, scanerele vor detecta „intențiile antisociale”, iar „screeningul medical” va deveni regula.

Anul 2010 :

În cadrul unei conferințe TED de la Longbeach (California), Bill Gates se bazează pe „noi vaccinuri” pentru „a reduce populația cu 10-15%”: „Există 6,8 miliarde de oameni pe Pământ … Dacă facem o treabă bună cu vaccinurile noi , servicii de sănătate, sănătate a reproducerii, am putea reduce acest lucru cu 10-15%. ”(Sursa video : https://www.youtube.com/watch?v=QeAmItX7Nmo&t=2s ). Știm că Bill Gates se află astăzi, cu fundația sa, în centrul strategiei de vaccinare la nivel global.

Anul 2014 :

Livrarea laboratorului P4 din Wuhan, construit de grupul francez Mérieux (Ph. A. 135).

2014, aprilie:

Institut Pasteur anunță că a „pierdut” tuburi care conțin virusul sindromului respirator acut sever (SARS). Vom afla de la Le Figaro și Le Monde că vorbim despre 2349 de hit-uri! (Sursă : https://www.lemonde.fr/societe/article/2014/04/15/la-mysterieuse-disparition-de-2-349-tubes-contenant-du-virus-sras_4401244_3224.html )

2014:

Documente recente atestă faptul că Anthony Fauci, cu sprijinul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și al Institutelor Naționale de Sănătate, sau NIH (Statele Unite) începe, în 2014, să finanțeze cercetarea câștigurilor funcționale la Wuhan P4 laborator. Ținta este un coronavirus transmis de lilieci. Scopul câștigului funcției este de a crea un virus capabil să omoare oameni. 7,4 milioane de dolari de la NIH (dar și de la Pentagon) au fost plătiți laboratorului P4 prin Alianța EcoHealth a lui Peter Daszak. Peter Daszak, o rudă cu Anthony Fauci, este și prieten cu Shi Zheng-Li, un virolog la laboratorul din Wuhan, specializat în lilieci. Transferurile de fonduri vor dura până în 2019.

2015:

Shi Zheng-Li și Peter Daszak prezic în Nature Medicine o posibilă epidemie de SARS (Ph. A. 146)

Anul 2016,

Microsoft (Bill Gates) și alte multinaționale (Accenture, PWC, Cisco Systems), creează ID2020, o organizație care își propune să „ofere o identitate digitală” tuturor populației lumii (sursă :https://www.lesechos.fr/idees-debats/sciences-prospective/bientot-un-identifiant-numerique-pour-tous-1016724 ).

2017, ianuarie:

Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), viitor Maximo Expert pe Covid 19, anunță că Trump „va trebui să se confrunte cu o epidemie surprinzătoare de boli infecțioase”. (Ph. A. 163). Întrebare: de unde știe?

2017, ianuarie:

La Forumul Davos, se creează CEPI, o fundație care colectează „donații” pentru dezvoltarea vaccinurilor (sursă : https://fr.wikipedia.org/wiki/Coalition_pour_les_innovations_en_mati%C3%A8re_de_pr%C3%A9paration_aux_%C3%A9pid%C3%A9mies ).

2017, februarie:

Marisol Touraine, ministrul Sănătății, Bernard Cazeneuve, prim-ministru și Yves Levy, director al INSERM și soțul lui Agnès Buzyn, viitor ministru al Sănătății, inaugurează în mod solemn laboratorul P4 din Wuhan.

2017, decembrie:

Cuplul Sherman (Barry și Honey), proprietar al laboratorului Apopex Inc. (Canada), este găsit ucis (prin strangulare). Aceștia se numărau printre principalii producători de hidroxiclorochină (Ph. A. 9).

2018:

Comisia Europeană lansează un sondaj masiv în 28 de țări pentru a afla ce crede populația despre vaccinare („Este important ca copiii să aibă vaccinuri?”, „Sunt vaccinurile sigure?”, etc.) Sursa : https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

2018, decembrie:

Consiliul UE decretă că „vaccinarea este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile măsuri de sănătate publică”, că „informațiile false” pe acest subiect trebuie să fie combătute și puse în practică. / pașaport pentru toți cetățenii UE “(Sursă : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32018H1228(01)&from=ES )

2018, iulie:

Clubul Dolder, Big Pharma’s Bilderberg, este primit de Emmanuel Macron . În aprilie a aceluiași an, Macron primise deja Bill Gates. 2019, septembrie: Alianța GAVI (care vrea să ne vaccineze pe toți) și ID2020 (care vrea să ofere tuturor o „identitate digitală”), își unesc forțele într-un program care „își propune să profite de vaccinare pentru a oferi tuturor o identitate digitală “. Primul loc de experiență: Bangladesh (surse : https://www.lepoint.fr/economie/le-dolder-club-ultra-discret-de-la-big-pharma-a-rendez-vous-lundi-a-paris-08-07-2018-2234140_28.php ). https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

2019, septembrie :

Summitul global privind vaccinarea la Bruxelles, care reunește OMS și Comisia Europeană. Unul dintre subiectele abordate: „În vaccinuri avem încredere” (sic!). Din nou, va veni cu ideea de a impune un „pașaport de vaccinare” (sursa : https://ec.europa.eu/health/vaccination/ev_20190912_en )

2019, octombrie:

Laboratorul P4 din Wuhan este închis în perioada 07-24 octombrie din cauza unui „eveniment periculos” (conform canalului american NBC) (Ph. A. 60). Pe 18 octombrie, încep jocurile militare „olimpice” la Wuhan: 9.308 de sportivi din 110 țări au ajuns în oraș de câteva zile.

2019, octombrie:

Începutul circulației virusului: mărturiile multor sportivi militari care vor fi afectați în curând de boală, dar și un studiu realizat de Universitatea Harvard și Boston (pe baza numărului de vehicule parcate în fața spitalului Wuhan în octombrie 2018 și în octombrie 2019 – Ph. A. 89 și s.) Sunt coroborate de un studiu publicat pe 17 martie 2020 pe site-ul Nature care concluzionează că virusul Sars-Cov2 a fost „în circulație în jurul datei de 1 octombrie” (Ph. A. 264 ).

Pe 18 octombrie, la New York,

Exercițiu Event-201 care simulează o pandemie globală. Acest exercițiu, planificat pentru câteva luni, este organizat de Forumul Davos, Fundația Bill și Melinda Gates și Centrul Johns Hopkins (finanțat de Bill Gates). Agnès Buzyn, ministrul sănătății, cere ANSM să clasifice hidroxiclorochina în categoria produselor otrăvitoare.

2019, decembrie:

Cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T) finanțat de Gates Foundation dezvoltă nanoparticule compuse din cristale pe bază de cupru care pot fi injectate în același timp cu vaccinul. Aceste nanoparticule conțin date care pot fi citite de un smartphone. Printre patronii generoși ai MIT, vom remarca, pe lângă Fundația Gates, societatea deschisă a lui Georges Soros, Carnegie Corporation, Fundația Ford și câteva multinaționale, inclusiv Microsoft … https://www.lesechos.fr/idees-debats/sciences-prospective/dans-le-futur-le-carnet-de-vaccination-pourrait-etre-injecte-sous-la-peau-1158342

2020, ianuarie:

Hidroxiclorochina devine oficial otrăvitoare

2020, 23 ianuarie:

Orașul Wuhan și provincia Hubei sunt limitate. Videoclipuri cu oameni care se prăbușesc brusc pe stradă circulă pe internet.

2020:

Statele Unite distribuie peste 11 miliarde de dolari laboratoarelor pentru a produs un vaccin. (Ph. A. 180). 2020, martie: Prima închidere în case oamenilor în Franța (pe 17 aprilie), dar și în Regatul Unit (pe 23), în Italia (pe 12), în Statele Unite (40 de stat pe 6 aprilie), etc … în total, aproape 4 miliarde de oameni din aproape 80 de țări sunt închiși în casa ei din 30 martie. Franța și-a limitat populația când au existat 16,003 de cazuri Covid în lume și 815 decese dintr-o populație globală de 7.8 miliarde de oameni! https://www.google.com/search?q=statistique+covid&rlz=1C1AVFC_enFR899FR899&sxsrf=AOaemvKKid5EhMbp9wJ7KvPZCLxruPS1CA%3A1634990799708&ei=z_pzYYDQKueflwSO5KK4Bg&ved=0ahUKEwjA886uv-DzAhXnz4UKHQ6yCGcQ4dUDCA4&uact=5&oq=statistique+covid&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBA

După cum a prezis Fundația Rockefeller în 2010, în niciun stat nu sunt închise granițele, cu excepția Chinei https://www.lemonde.fr/international/article/2020/03/27/la-chine-ferme-ses-frontieres-aux-etrangers_6034638_3210.html

2020, April:

Telegraph of London raportează că în Anglia 600,000 de teste PCR fost contaminate cu Covid 19 (Ph. A. 236). Health Canada raportează că 380,000 de teste PCR contaminate fost interceptate (sursă), la fel în Luxemburg sau Statele Unite. În Elveția, 700.000 de teste cu fost contaminate cu „germeni” (https://www.watson.ch/fr/suisse/certificat%20covid/838281749-centaines-de-milliers-de-tests-pcr-contamines-par-des-germes-en-suisse

Câți în altă parte? Testele CTE contaminează cu efecte nedetectabile? Cum este posibil?

2020, mai:

The Lancet publică un studiu extrem de trucat care condamnă hidroxiclorochina. Imediat, majoritatea guvernului Occidental, inclusiv Franța, a interzis medicilor utilizarea hidroxiclorochinei și a interzis de asemenea studiile clinice. The Lancet retrage acest studiu și va cere scuze. Cu toate acestea, interzicerea hidroxiclorochinei nu va fi niciodată anulată.

Aprilie 2020:

Statul francez alege Microsoft-ul lui Bill Gates pentru a stoca date de sănătate franceze https://www.franceculture.fr/societe/le-choix-de-microsoft-pour-heberger-les-donnees-de-sante-des-francais-fait-polemique

Aprilie 2020:

Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, și alți câțiva oameni de știință renumiți demonstrează că virusul eliberat din laboratorul P4 din Wuhan este un virus artificial, adică creat de oameni https://www.francesoir.fr/societe-sante/covid-19-lorigine-du-virus-lanalyse-du-pr-tritto-confirme-celle-du-pr-montagnier

2020, iunie:

Forumul de la Davos ne anunță prin Klaus Schwab că criza Covid va fi prilejul unei „Mari Resetări” și al unei „transformări a umanității” (sursa: K. Schwab și Thierry Malleret, The Great Reset)

2020, decembrie:

Cea mai mare fabrică de producere a hidroxiclorochinei, situată în Taiwan, este complet distrusă de o explozie inexplicată. https://fr.euronews.com/2020/12/23/explosion-dans-une-usine-pharmaceutique-a-taiwan

2020:

Fiabilitatea testelor PCR este pusă la îndoială de oamenii de știință. Prin creșterea numărului de cicluri de detectare a virusului, analizatorii măsoară reziduurile inactive ale virusului și creează fals pozitive. Importanta epidemiei este astfel supraestimata artificial. https://www.francesoir.fr/societe-sante/les-tests-pcr-font-encore-parler-deux-et-remettent-en-cause-la-politique-sanitaire

2021, ianuarie:

Încep primele campanii intensive de vaccinare în întreaga lume.

2021, august:

Potrivit OMS, 191 din 194 de țări au vaccinări în curs (sursă). Astăzi (24 octombrie), 3,8 miliarde de oameni, sau 49% din populația lumii, au fost injectați cu medicamente experimentale care le modifică funcția celulară.

2021, octombrie:

În multe țări, dreptul de a duce liber o viață normală este acum supus vaccinării obligatorii. Un fel de carte de identitate digitală pentru toată lumea, cu trasoare integrate și date medicale (inclusiv vaccinare) este acum pe ordinea de zi (Ph. A. 251).

Ce putem concluziona din această enumerare cronologică?

Antonin Campana ( Traducere din franceză )

 

12 comments

 1. Ce putem concluziona: ca WWIII intre globalistii asasini de oameni si restul populatiei pamantului a inceput. Important este ca oamenii sa inteleaga.
  Pentru cei cu oarece educatie va spun ca se pregateste istaurarea unei “minunate lumi noi” ca in romanul SF politic al scriitorului britanic de orientare malthusianist-fascista Aldous Huxley.

 2. ”…In scurt timp, tarile se unisera si exista o singura natiune,
  cea planetara. Nu mai gandeau la timpul prezent ci
  vedeau lucrurile din perspectiva multidimensionala.
  Sistemele antice de credinta au fost puternic
  zdruncinate si curatate de dogme si blocaje
  ideatice, si s-a reusit eliminarea conceptelor de
  zeitate. Din ce in ce mai multi vedeau lumina din
  fiinta lor, care era Una in toti si toate.
  – Pana la urma i-au primit, presupun.
  – Nu s-a ajuns pana acolo. Dupa nici doua sute
  de ani, atlantii si lemurienii ajunsesera la un nivel
  destul de ridicat din punct de vedere tehnologic.
  Erau cu vreo doua-trei sute de ani in avans de ceea
  ce sunteti voi acum. Aveau deja primele baze pe
  Luna, Mercur si Marte. Calatoreau in sistemul solar
  cu viteze apropiate de jumatatea vitezei luminii. Nu
  ajunsesera inca sa descopere „salturile” intre
  179
  campurile stelare, deci nu puteau initia contacte cu
  alte civilizatii. Eradicasera bolile, saracia era o
  amintire.
  – O lume de vis. Unde era problema?
  – Problema era cu motivatia unora si lacomia
  altora. Atlantii nici nu mai erau interesati de
  cooptarea in randul confederatiilor galactice. Micile
  contacte cu alte civilizatii erau tratate superficial.
  Simtisera gustul puterii. Adevarata putere nu mai
  era data de cei care controlau industriile si bogatiile
  mobile si imobile. Se atinsese pragul critic si erau
  indeplinite aproape toate conditiile realizarii saltului
  de constiinta pentru civilizatia lor. Eradicarea
  bolilor si a saraciei, cresterea campurilor
  energetice, depasirea viziunilor inguste, si multe
  altele conexe acestora, au determinat prabusirea
  unor mari industrii, iar fluxurile financiare aferente
  au creat un mare impas. Nu s-a reusit gestionarea
  eficienta a situatiei. Unii dintre atlantii setosi de
  putere au considerat ca este cazul sa se refaca
  vechile sisteme de motivatie. Aceasta presupunea
  revenirea la boala, saracie, ego.
  – Imi seamana cu situatia de acum.
  – Diferentele dintre ce a fost atunci si ce este
  acum, sunt foarte mari. Atunci nu s-a reusit
  trecerea de blocajul mental. Evident ca au aparut
  tabere. Atat la lemurieni cat si la atlanti. Atlantii au
  fost totusi mult mai atasati de ego decat lemurienii.
  Aparusera semne serioase ale declansarii unui
  conflict intern de proportii.
  In cele din urma s-a intamplat. A fost razboiul
  nimanui si al tuturor! Nu a fost intre state, ci mai
  180
  mult intre zone de interes. Primele conflicte au
  aparut in micile colonii de pe Luna si Marte. Acolo
  functionau cateva baze ale unor companii de
  cercetare ale energiilor neconventionale si al
  companiilor de turism aferente marilor societati
  industriale de pe Pamant. Ulterior au inceput luptele
  si pe Pamant. Nu are rost sa-ti spun despre aceste
  lucruri. Despre cauzele, motivatiile si cursul acestui
  razboi se pot scrie mii de volume.
  – Zamolxe mi-a spus ceva despre acest lucru. S-au folosit chiar si arme termonucleare.
  – Nu acestea au fost cele mai oribile, armele
  elementale au fost cele mai distrugatoare. Oribile
  au fost si armele care atacau campurile energetice
  si mentale. Unele grupari au construit si folosit chiar
  si arme biologice. Toate acestea erau deservite de
  catre unitati automate de lupta.
  – Cum s-a terminat?
  – Nebunia razboiului a fost atat de mare incat
  toate partile implicate cautau cu disperare o cale
  de-a se sfarsi.
  – De ce n-au incetat lupta, pur si simplu?
  – Deja nu se mai respectau vechile tabere. Se
  formasera altele noi, obscure. Nimeni nu stia cu
  cine se lupta. Situatia ajunsese disperata cu
  adevarat.
  – Mi-e greu sa cred ca este posibil asa ceva.
  – La acea vreme, existau mult mai multe unitati
  automate decat oameni. Un fel de roboti. Acestea
  puteau fi programate pentru diverse misiuni. Erau
  extrem de complexe si aveau misiuni variate. Era
  181
  foarte greu sa lupti cu ele. Se adaptau si chiar se
  multiplicau.
  – Deja imi pare un scenariu de film. Mi-a venit in
  minte un film american, cu tot felul de roboti care
  erau programati sa lupte cu oamenii. Acolo am
  vazut ceva asemanator. Sa nu-mi spui ca mai
  calatoreau si in timp.
  – Iti inteleg nedumerirea si ironia. Stiu ca mereu
  te intrebi cum a fost posibil ca o astfel de civilizatie
  sa nu lase urme. Te vei lamuri de ce. Referitor la
  unitatile automate, acestea nu calatoreau in timp.
  Erau unitati care aveau un sistem central foarte
  sofisticat. Acesta era format din structura
  energetica subtila a unor organisme nevertebrate
  care anterior fusesera modificate genetic sa
  perceapa anumite campuri subtile, in special
  campuri specifice organismului uman, si apoi sa
  reactioneze negativ, violent. Matricea energetica a
  sistemului nervos al organismului biologic, era
  preluata si modulata-programata intr-o serie de
  retele cristaline, constituind structura centrala a
  unitatii automate de lupta. Alte cristale specializate
  ofereau energiile specifice de lucru. Intreg acest
  ansamblu era deservit de materiale sintetice usoare
  dar foarte dure.
  – Cum se prelua matricea energetica? Imi suna
  cam ciudat.
  – Se realiza o forma de magnetizare a sistemului
  nervos central, creandu-se o dublura energetica, iar
  apoi dublura era inserata in structurile retelelor
  cristaline. Anterior, retelele erau prelucrate
  prezentand numeroase „trasee” de camp energetic.
  182
  Ulterior, se puteau face modificari in circuitele
  cristaline. Sistemul era destul de sofisticat dar era
  mult mai performant decat sistemele programabile
  din ziua de azi.
  – Adica softul era luat direct din natura. Pare
  interesant, dar asa ceva puteau construi doar
  taberele foarte puternice si foarte dotate tehnic.
  Acestea nu se cunosteau?
  – Societatea atinsese un nivel de dezvoltare
  foarte mare. Putini lucrau efectiv in aceste centre
  de productie. Ele actionau indeosebi in regim
  automat. Populatia acelor vremuri era preocupata
  mai mult de autodezvoltare, arta, turism, explorari
  diverse etc. Dar din pacate nu au reusit sa mearga
  mai departe, sa „stabilizeze” noile preocupari. Inca
  predomina ego-ul, formele, dualitatea. Industriile
  diverse ocupau sub doua procente dintre activitatile
  curente dar erau atat de eficiente incat se puteau
  proiecta si construi mai multe tipuri de unitati
  automate intr-o singura zi, doar de catre o singura
  subunitate de productie. Computerele lor foloseau
  structuri moleculare si diverse matrice energetice
  extrem de complexe, care se atasau de structurile
  retelelor moleculare ale cristalelor. Matricele erau
  formate din structurile sistemelor nervoase ale unor
  organisme fizice, fiind mult mai performante decat
  sistemele de calcul folosite de voi in momentul de
  fata.
  – In fine, am inteles ca s-a pierdut controlul
  asupra acestor unitati automate. Cum s-a terminat
  pana la urma razboiul?
  183
  – Au cerut insistent ajutorul altor civilizatii. Ororile
  atinsesera cote greu de imaginat. Populatia fusese
  decimata. Preotii au initiat contactele. Pleiadienii,
  care stiau de schimbarile dramatice de pe planeta,
  au raspuns prompt, dar au conditionat ajutorul.
  Trebuiau schimbate anumite structuri in societate,
  iar preotii urmau sa constituie casta principala,
  gestionand atat dezvoltarea psiho-spirituala cat si
  dinamica de ansamblu a societatii. Evident ca au
  acceptat.
  – Cum au dezactivat unitatile?
  – S-a lucrat cu un camp 4D care a neutralizat
  structura de comanda a unitatilor. Lucrurile sunt
  mult mai complexe decat poti intelege. In scurt
  timp, pleiadienii au anihilat toate unitatile automate
  de lupta. S-a reinstaurat pacea in cele din urma. Iti
  percep neincrederea in toate …”
  Downloads/kupdf.net_chemarea-atlantilor.pdf

  Niște …idei.
  Comentarii !!??!!

  Succes

 3. “Ce putem concluziona din această enumerare cronologică?”

  Uite ce:

  https://www.constitutia.ro/art-27-inviolabilitatea-domiciliului.htm

  “Art. 27 – Inviolabilitatea domiciliului
  (1) Domiciliul si resedinta sunt inviolabile. Nimeni nu poate patrunde sau ramane in domiciliul ori in resedinta unei persoane fara invoirea acesteia.
  (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru urmatoarele situatii:
  […]
  d) PREVENIREA RĂSPÂNDIRII UNEI EPIDEMII.”

  Altă problemă:

  “carte de identitate digitală pentru toată lumea, cu trasoare integrate și date medicale”

  …și vine și moneda digitală: CBDC – Central Bank Digital Currency:

  https://www.youtube.com/watch?v=pyWhjfRMwyI

  …pe care filmuleț l-am găsit într-un comentariu de la saccsiv. Vorbește un englez sadea pe care-l cheamă Rishi Sunak și toți o mai nimerim câteodată, deci să nu facem mare caz despre unde l-am găsit. Cică “bringing money and finance into the 21st century” și “privacy”, ca în “we care about your privacy”, ceea ce știm toți că înseamnă “o să colectăm absolut toate informațiile posibile despre tine, o să le păstrăm pentru totdeauna și o să le dăm oricui plătește” și mai e un filmuleț:

  https://www.youtube.com/watch?v=H3Yae8MIz9w

  …care e lung și n-am avut răbdare să mă uit decât la câteva secvențe, dar:

  “trusted (n.r. – de către cine?) execution environments that could potentially hold that object are still quite PROPRIETARY, meaning the device manufacturers don’t allow others to go in and out of those environments”

  Cel puțin dezastrul ecologic și economic numit Bitcoin nu era “proprietary”:

  https://www.vox.com/2018/4/24/17275202/bitcoin-scam-cryptocurrency-mining-pump-dump-fraud-ico-value

  https://www.mybloggertricks.com/2018/06/bitcoin-is-scam.html

  https://www.bitcoinisscam.com/

  Despre “trusted”:

  https://www.youtube.com/watch?v=XgFbqSYdNK4

  “They already decided not to trust you, so, if they don’t trust you, why should you trust them?”

  Filmulețul e din 2006, când zicea că “This chip will be in…” și acum e și se numește TPM. Eu n-am, că cel mai nou calculator al meu e un netbook cumpărat în 2011 care a costat 999 de lei, avea GNU/Linux instalat și era la magazin lângă unul cu Window$ 7 la exact același preț dar cu 1GB de RAM în loc de 2 și harddisk de 160GB în loc de 320. Dacă-l luam pe ăla cu 1GB acum mă uitam la el, că în ziua de azi îți trebuie minim 2 ca să intri pe internet, mai ales cu sistem de operare pe 64 de biți.

  Cine e TPM:

  https://support.microsoft.com/ro-ro/topic/ce-este-tpm-705f241d-025d-4470-80c5-4feeb24fa1ee

  “Un TPM (Trusted Platform Module) este utilizat pentru a îmbunătăți securitatea PC-ului dvs. Este utilizată […] pentru a confirma că sistemul de operare și firmware-ul de pe dispozitivul dvs. sunt ceea ce ar trebui să fie și nu au fost falsificate.”

  Mulțam, sunt perfect capabil să verific chestiile astea, n-am nevoie de TPM, problema e că nu mă întreabă nimeni. Deși eu n-am TPM, am instalat cuiva GNU/Linux pe un laptop de prin 2016-2018 care avea și TPM și UEFI, dar din fericire se putea dezactiva, deci am putut să instalez un sistem “falsificat”. De fapt 4, că doar al IV-lea a mers. Scientific Linux 7.9 n-a vrut să se instaleze (deci nu intră la numărătoare), în Centos 7.9 nu mergea nici bluetooth nici wifi, în Rocky Linux 8.4 mergea bluetooth și am găsit un driver pentru wifi pe care l-am instalat după care n-a mai pornit nimic că era pentru altă versiune de kernel, Centos 8 Stream era cam aceeași chestie dar cu versiuni ceva mai noi ale programelor și am văzut că e bun (tot fără wifi, bineînțeles) dar nu m-am grăbit cu el că i-au făcut unii reclamă proastă (nu-mi dau seama de ce) și până la urmă am pus Fedora 34 MATE care a mers perfect și se pare că e foarte bun, eu mă feream de el pentru că nu-mi plăcea ideea că nu e utilizabil decât dacă ai internet pe calculatorul pe care îl instalezi, dar se pare că ai nevoie de internet doar pe primul calculator pe care instalezi, ceea ce nu e chiar același lucru, deci l-am pus și la mine și îl folosesc în momentul ăsta.

  În concluzie, treaba nu e atât despre genocid, cât despre control, “Because people who have no hope are easy to control.” (the Gmork).

  P.S. (pentru situația în care apare comentariul): nu mă cheamă nici Ion Țiriac, nici Mircea cel Bătrân.

 4. @
  Ion Țiriac
  :))))
  Întrebare retorică!?!
  Pentru ce a fost inventat…internetul !!??!!

  Succes

 5. Rham Emmanuel, de la varful politicii americane, citat la inceputul articolului cu afirmatia “Nu trebuie niciodată irosită oportunitatea unei crize grave…”, este un evreu sionist ai carui stamosi se trag din Moldova. Are contacte cu politicienii romani, se intretinea cu Basescu cand acesta mergea in SUA ca presedinte, si ne-a livrat astfel, pe miliarde de dolari, armament american.

 6. 28 ianuarie 2020
  Apare urmatoarea atentionare si recomandare (CONFIRMATE 100%!) pe un site … considerat “conspirationist”, aici:

  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4250838/pg1

  User ID: 78068241 – United States 01/28/2020 02:58 PM

  “I work in Biohazard remediation and mitigation for a living. I specialize in disaster sites where a large number of people have passed and ensuring the site is safe for people to enter. (Think Hurricane Katrina) Places where there are cadavers, many; rotten, festering, wanting to harm others. Places that have been underwater for so long that the very walls are lined from end to end with toxic mold. So I have a inside line to people and things I cannot elaborate on xxxx,

  The Corona-virus is tearing it’s way across the world, and it is truly much worse than “they” are letting on. Is a big deal and I am afraid it may become a MUCH bigger deal.”
  si
  “You need to go to the store and buy one of these: Pepcid, Tagamet, Adix, or Zantac.
  Buy enough for you, xxxxx, xxx, and whoever you want to save, enough last 2 weeks.
  This covers your H2 antagonist drug.

  Buy enough Prilosec, Prevacid. or Nexium to do the same as above.
  This covers the PPI Drugs. (Proton Pump Inhibitors)

  Lastly, I’d buy a big ass bottle of benadryl or generic benadry. aka… diphenhydramine.
  This covers your need for a H1 antagonist.

  You know what benadryl does.
  But the H2 drugs work in the same way except on different histamines.
  The PPI (Proton Pump Inhibitor) stops monocytes from going into overdrive. (Monocytes = White Blood Cells)
  The Coronavirus hits in a similar way to the flu.
  As it is a “Novel Virus” meaning the body has never seen anything like this… the body goes nuts, to the point that your own immune system kills you in something called a Cytokine Storm. This is very similar to a “Peanut Allergy”, in that it’s the bodies response that damages the person not the peanuts.

  When to start this “therapy”? No need to take anything in advance.
  But at the first sign of “flu like symptoms” I’d start therapy. Take it as directed on the box.

  You’ll read and hear about it on the news. Obviously!
  What makes this virus “The Perfect Storm” is that it:
  1. Has up to a 14 day incubation period.
  2. The infected start shedding the virus in as little as 5 days after exposure.
  3. Is as adaptable as the common cold. Meaning that about after each 3rd generation, the virus mutates into something that would require a completely different vaccination.

  We could literally ALL have this virus and not know it.”

 7. Dupa mai putin de o luna, in 22 februarie 2020, pe alt site etichetat “conspirationist”, administratorul – fost “lucrator in servicii”
  spune
  ULTIMA SAPTAMANA NORMALA PE PAMANT
  LAST Normal Week on Earth
  si
  MAI AI 96 DE ORE SA TE PREGATESTI!
  YOU HAVE 96 HOURS TO FINISH PREPARING.

  LAST Normal Week on Earth
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/you-have-96-hours-to-finish-preparing-this-coming-week-will-be-the-last-normal-week-on-earth-coronavirus

  YOU HAVE 96 HOURS TO FINISH PREPARING. This Coming Week Will Be the LAST Normal Week on Earth -Coronavirus
  World News Desk 22 February 2020

  Anuntul:
  “As of 2:00 PM Saturday, 22 February, 2020, you have ninety-six (96) hours left to get yourself and your family prepared for the panic, civil disorder, Quarantines, and God-only-knows what havoc, which is coming because of the rapidly spreading Coronavirus. Beyond 96 Hours, things will get very bad, very fast. Panic will set-in and life as most of us know it, will be drastically changed forever. ”

  Si acesta, CONFIRMAT 100%.

  Traind distopia, constatam fara indoiala materializarea “conspiratiilor”; se dovedeste ca NU SINT conspiratii, sint planurile tribului care ne vrea “redusi” la necesarul șeptelului “functional”, performant si controlabil!

 8. Hmmm, oare nu lipseste din cronologia asta nimic? Ia vedeti daca nu cumva in anii de dinaintea pretinsei izbucniri a pandemiei in China (bastion al represiunii), planeta nu a fost cumva zguduita de numeroase proteste, de un val mut de nemultumire. Uitati Ocuppy, Primavara Araba, Vestele Galbene, Hong-Kongul, protestele impotriva globalizarii sau impotriva clasei politice care au mers din SUA, America Latina pana in lumea araba, in Estul Europei si Moscova, scandaluri precum Panama Papers?
  Mai tineti minte ce se cerea la proteste? Daca poate fi gasit un numitor comun al tuturor acestor proteste acela ar fi ostilitatea impotriva actualului status-quo.
  Nu cumva cineva s-a prins ca nu mai era mult pana sa ia toata planeta foc? Nu cumva puternicii au inteles ca turma nu mai poate fi divizata prin ideologii (fie ele politice sau religioase) si ca aceasta a inceput sa vada tot mai bine cine e dusmanul comun (cei 5% care detin 90% din averea lumii, “orânduiala cea crudă şi nedreaptă/ Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!”).
  Nu cumva asa se explica modul concertat in care toate guvernele (umile instrumente ale capitalului), au inceput la unison raspandirea balivernelor legate de covid si au trecut la reprimarea popoarelor?
  Nu vedeti ca tinta vizata este nu sanatatea ci libertatea individului, dreptul sau de a se aduna cu alti indivizi si de a-si cere raspicat drepturile?
  Uitati-va la Romania, ca e suficient sa intelegeti ce se intampla la scara planetara. Cine sunt cei mai vocali si zelosi in restrangerea drepturilor cetatenesti? Cumva interlopii si infractorii care fugeau unde vedeau cu ochii din calea DNA si DIICOT in urma cu cativa ani? Mafiotii cocotati la varful politicii, care nu isi pot justifica averile?
  Pandemia este raspunsul dat de bogatani (ce reprezinta 5% din populatie si detin 90% din averea planetei) turmei pe spinarea careia si-au facut averile.
  Nu uitati: “iubirea de argint este rădăcina tuturor relelor”, restul sunt povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.