Home / Actualitate / Claudiu Târziu (AUR) despre agenda gay – “Se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice”

Claudiu Târziu (AUR) despre agenda gay – “Se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice”

Incorect Politic
Mai 28, 2921

Claudiu Târziu (AUR) despre agenda gay

Claudiu Târziu:

În ultimele luni au intrat în dezbaterea Parlamentului o mulțime de documente europene consultative pe tema minorităților sexuale. Și toate au fost aprobate cu entuziasm de majoritatea guvernamentală cot la cot cu PSD. Cam la fel s-a intimplat ieri in Senat cu o Comunicare din partea Cimisiei Europene (698 – link la comentarii), prin care ni se cerea acordul pentru “Strategia privind egalitatea persoanelor LGBTIQ 2020 – 2025“. Au votat împotriva senatorii AUR plus un neafiliat și 12 senatori PSD (din 47). S-au abținut 5 senatori PSD și 6 UDMR. Restul au fost pentru. Puteți vedea pe site-ul Senatului cum a votat fiecare senator.

Toate astea după ce saptamina trecuta, noi, AUR, am declanșat o dezbatere furtunoasa pe subiect, atrăgind atenția că, prin astfel de documente, se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice. COM-urile de la Comisie nu sînt legi, dar vor fi urmate de legi, dacă primesc aprobarea Parlamentelor naționale.

 

4 comments

  1. Va rog sa nu mai posati pozele perversilor … sau sa le puneti foarte, foarte mici – mi se face greata,…. si parca ii prea-mariti!
    Mai bine un rahat de caine…

  2. S-a intamplat deja:
    1. A fost un targ de joburi in Romania special pentru LGBT.
    2. Firmele, mai ales cele straine, trec in contracte si in regulile de conduita, pe baza carora poti fii sanctionat, sa nu jignesti lgbt – adica sa ai alta parere la mizeriile lor pe care le debiteaza
    3. au fonduri speciale, inclusiv date de statul roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *