Home / Evenimente / CHANGEMAKERS – Noua generație de EXTREMIȘTI NEOMARXIȘTI (se întâlnesc la Clluj în Octombrie)

CHANGEMAKERS – Noua generație de EXTREMIȘTI NEOMARXIȘTI (se întâlnesc la Clluj în Octombrie)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 27, 2020

Noua generație de EXTREMIȘTI NEOMARXIȘTI

Noua generație de activiști neomarxiști fac ateliere la Cluj pe banii Uniunii Europene.

Detaliile evenimentului:

 

*

Changemakers Cluj TRAINING: Tools for Addressing Bullying in Schools in Cluj. 🧡

Institutul Român pentru Pace (PATRIR) caută tineri (între 18-26 ani) și specialiști/practicieni (între 18-35 ani) interesați să-și dezvolte abilități practice pentru a aborda și lucra împreună pentru a depăși bullying-ul în școli.

Bullying-ul este în creștere în școlile din România și chiar și aici, în comunitatea noastră clujeană. Zilnic, cuvinte dureroase sunt spuse cu atât de multă ușurință: ”ești un aragaz cu patru ochi, grasule, piticule, tocilaro”. Does any of these sound familiar? Bullying-ul poate avea un impact semnificativ asupra vieții oamenilor, chiar si asupra agresorilor.

Acest program de training (offline) de 1 zi in Cluj-Napoca presupune implicarea într-un atelier practic cu instrumente și schimb de experiențe, bazându-se pe studii de caz și pe cele mai bune practici. Iar – pentru cei care doresc – există posibilitatea de a deveni direct implicați într-un program școlar din Cluj, pentru a lucra direct cu profesorii și tinerii pentru a ajuta la depășirea bullying-ului și pentru a crea școli sigure și sănătoase.

Alături de alți tineri, mentori, speakeri și experți în aceste subiecte, vei contribui la schimbare. Are you ready? 🧠

Ce vei dobândi/învăța:
💡 Cunoștințe teoretice, concepte și instrumente pentru identificarea bullying-ului, agresiunii și a urii.
💡 Abilități practice în a răspunde la aceste fenomene și în a le combate.
💡 Implicarea în realizarea de campanii sociale & programe școlare pentru combaterea bullying-ului și a urii (și nu numai).
💡 Înțelegerea dimensiunilor psihologice și a impactului bullying-ului pentru toate părțile implicate.
💡 Abilități de comunicare, muncă în echipă, leadership, rezolvare probleme, gândire critică, creativitate, managementul timpului.
💡 Apartenența la o comunitate de tineri, organizații și practicieni care lucrează pentru a aborda în mod activ și pentru a găsi soluții în combaterea bullying-ului în Cluj.
💡 Resurse gratuite educaționale la o varietate de instrumente, ghiduri, videoclipuri produse în cadrul proiectului Do One Brave Thing (https://onebravething.eu/).
💡 O experiență inspirațională și folositoare/practică pentru un loc de muncă, mai ales in cadrul ONG-urilor și institutelor care se ocupa cu problemele societatii civile
💡 Vei obține la final o diplomă pentru îmbogățirea CV-ului tău.

Pe parcursul acestui an vei putea lua parte și în alte training-uri & campanii despre următoarele subiecte: #gender, #healthyliving, #inclusion, #propaganda, #fakenews.
Sesiunile se vor desfășura în limba engleză & română.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/jyQHb3nhmVxuCNRe8 până la data de 29.09.2020 (inclusiv).

Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca (offline) ținând cont de măsurile de protecție în circumstanța pandemiei.

Pentru orice întrebări şi neclarităţi, nu ezita să ne contactezi:
Andrea Cadar 0741 20 16 60.
[email protected]

Evenimentul face parte din proiectul DO ONE BRAVE THING – D.O.B.T. finanţat de Comisia Europeană, Direcția Generală Migrație și Afaceri Interne. Conținutul acestei postări reflectă doar părerile autorului și este responsabilitatea exclusivă a acestuia. Comisia Europeană nu își asumă nicio răspundere pentru utilizarea informațiilor conținute în acestea.

*

Ar fi păcat dacă email-ul și telefonul Andreei Cadar ar fi umplute cu spam.

Dacă ești în zonă și ai chef de trolleală, o idee e să te duci să ocupi locul unuia care chiar ar aplica chestiile discutate în atelier și să pui tot felul de întrebări ca să le reduci timpul efectiv de lucru.

 

2 comments

  1. Gata cu mailul 🤣

  2. DAca sunt oameni care au curaj sa lupte, sa publicati si adresa homosexualului transexual propagandist si anti-crestin si anti-roman si rasist pana in maduva oaselor de la Legba, care persecuta crestinii in cladirea Bisericii. El si cu ajutor de la directoarea transexuala anscuta barbat in marea britanie dar devenita femeie prin operatie si cu iubita transexuala feminista de la NULL TEAM, cu sediul in aceeasi cladire.

    Omul este si un escroc, a bagat firma in faliment si a facut una noua, pe hartie LEgba LTE, cu acelasi sediu, acelasi logo, site, dar a scapat din a platii datoriile catre romanii pe care i-a escrocat si exploatat.

    Plange dupa Lerca saracul.

    [email protected]
    tel: 0736085040

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *