Home / Educativ / Misterul oamenilor AUTOTROFI

Misterul oamenilor AUTOTROFI

Incorect Politic
Septembrie 27, 2020

Misterul oamenilor AUTOTROFI

Via viatasisanatate:

In toata lumea sunt peste 3000 de oameni autotrofi, care nu mănâncă si nu beau apă deloc, secretul constand in idea ca organismele pot fi capabile sa transforme energia solară in hrană, prin fotosinteză. Pot și oamenii obișnuiti să facă așa ceva?

Dieta cu energie solara este un proces pe care acesti oameni il adopta treptat. Primul pas este privirea soarelui dimineata, atunci cand rasare iar aceasta sedinta de privire a soarelui se mareste treptat.Când se ajunge la 15 minute de privit pofta de mâncare se diminuează iar la 30 minute creierul dezvoltă o capacitate de stocare a energiei solare care va fi transformată in energia necesara activităților umane.

Numerosi asceti indieni declara ca se formeaza o aura energetica in jurul trupului care are doua beneficii: este un “aliment” pentru intreaga zi si ofera protectie impotriva bolilor. Cei care urmeaza aceasta cale si renunta la alimentele solide devin atrasi de sfera spirituala a vietii si isi pierd interesul pentru partea materiala, noteazadrknow.ro.Modul de viata al oamenilor autotrofi ii lasa pe oamenii de stiinta uluiti, nefiind in stare sa explice acest fenomen pe care incearca sa-l inteleaga prin diverse studii si experimente.

Unul din aspectele pe care acestia nu-l inteleg este prezenta unei cantitati suficiente a vitaminei B12,vitamina absolut necesara organismului uman, in corpul autotrofilor desi acesta se regaseste doar in hrana de origine animala.Unul din cele mai incredibile cazuri din cadrul oamenilor autotrofi il reprezinta indianul Prahlad Jani, care are 83 ani si a renuntat la hrana solida si lichida de la varsta de 8 ani.

Jani duce o viata de ascet traind intr-o pestera de la varsta de 8 ani rugandu-se si meditand zilnic.Este adept al zeitei Amba si declara ca este hranit cu apa divina printr-o gaura in bolta pesterii. Oricat de ireal pare cazul acestui indian este cat se poate de real. Jani a fost studiat timp de 10 zile de o echipa formata din 30 medici specialisti care i-au monitorizat functiile vitale la spitalul Sterlin din Ahmedabad.Cercetatorii i-au interzis indianului sa faca baie avand in vedere ca apa hidrateaza corpul prin piele dar nu a suferit nici o complicatie.

Jani i-a șocat pe medicii care il monitorizau deoarece nu a consumat nimic iar functiile organelor interne nu i s-au modificat si nu a manifestat nici o afectiune.Un alt fapt inexplicabil a fost urina care i s-a format in vezica si care era ulterior absorbita de peretii vezicii. Directorul Institutului Apararii Nationale din India, Dr. G. Ilavazahagan, care a participat la acest studiu nu a înțeles cum poate Jani sa supravietuiasca declarând: Pare evident că mai există o sursă de energie care poate fi procesată de corpul uman, în afara caloriei, dar va dura până o vom descoperi.Un alt caz, la fel de uluitor, este inregistrat tot in India.

Fizicianul Hira Ratan Manek, in vârstă de 67 ani a renunțat in mod deliberat la mâncare, in urma cu 8 ani.

Ratan a fost studiat si supravegheat de specialistii NASA pe o perioada de 130 zile, timp in care s-a hrănit doar cu apă și energie solară.Specialiștii l-au numit “fenomenul HRM” si nu au găsit nicio explicatie stiintifică care sa elucideze acest caz. Ratan își explică decizia alegerii acestui mod de viață prin faptul că hrana solidă creaza toxine iar corpul uman are doar de suferit în timp ce hrana solară redă corpului abilitatea naturală de a trăi activând un procent foarte mare de funcții ale creierului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *