Home / Chestiunea Jidănească / Ceva Adevăr, serviți?

Ceva Adevăr, serviți?

Incorect Politic
Iunie 13, 2022

Ceva Adevăr serviți?

 

Ceva Adevăr, serviți?

Via STRATINFO:

“După crima rituală săvârșită împotriva Romanovilor și apropiaților lor de către jidanul Iakov Lourovski, în noaptea dintre 16 și 17 iulie 1918, valul de sânge s-a răspândit cu rapiditate scufundând întreg poporul rus în adâncurile infernului. Primul guvern sovietic a fost compus în proporție de 85 la sută din jidani, iar aceştia nu s-au dezis de la nici o josnicie pentru a perpetua cea mai masivă și violentă campanie de epurare etnică văzută vreodată pe suprafața pământului.

Genocidul care a fost gândit și comandat în primă fază de Lenin și Troțki a fost pus la punct în amănunt, semnat în 19 și 20 decembrie 1917, în urma cărei date s-a înființat teribila „CEKA“.

Măcelul din Rusia a fost inaugurat sub conducerea jidanlui Gerinkh Yagoda, ferocitatea acestui monstru a dus la perpetuarea și perfecționarea celui mai prolific instrument de exterminare din istoria omenirii. Cosmopoliții care au ocupat Rusia sub diferite pseudonime – ca și în România, de astfel – au dus o vendetă ucigașă împotriva reprezentaților Bisericii Ortodoxe, a creștinilor, a țăranilor, care, de astfel, au arătat cea mai mare opoziție, a minorităților etnice, a intelectualilor… etc.

Numai Gerinkh Yagoda a fost autorul moral a peste 12 milioane de crime. Bineînțeles că acest coșmar nu ar fi fost posibil fără o organizare amănunțită și fără oameni cu predispoziții deosebite pentru a duce la îndeplinire această lucrare luciferică. Faptul că acest genocid a fost susținut politic și finanțat de anglo-saxoni constituie un argument revelator, care trădează dimensiunea cosmopolită a coșmarului prin care au trecut rușii, și, în acelaşi timp, ne dezvăluie de ce zecile de milioane de oameni masacrați cu sălbăticie, de cel mai radical regim din toate timpurile, nu este recunoscut oficial ca genocid de către occidentali – și nici în România, de când a trecut legea Wiesel-Iohannis, Legea nr. 217/2015!

A pretinde că rușii au ocupat România începând cu anii ’40 sau că rușii au impus comunismul în România și ne-au privat de libertate nu numai că este fals, dar atunci ar echivala cu a spune că Ana Pauker și mentorii ei cosmopoliți ar fi fost etnici suedezi! Nu poporul Rus a adus teroarea în România, ci „iudeo-comunismul exportat prin cominterniștii celei de-A Treia Internaționale, care au preluat puterea și și-au făcut de cap sub protecția ocupantului sovietic”

Mihai Șerban, extras din “Manifest. Cartea Neagră a României”

11 comments

 1. Yagoda, este autorul (nu neapărat moral) a aproape 60 de milioane de oameni. Tot ceea ce înseamnă “Talmudieni”, sunt responsabili (unii moral alții fizic) pentru aproape toate conflictele de la Revoluția Franceză, până în zilele noastre (ex. Ukraina). Și…..de 32 de ani România, este supusă unui atac susținut, feroce, criminal, din partea acestora. Nu uitați, LOVILUȚIA, a fost comandată și executată tot de ei, totul doar pentru a putea pune mâna pe România. Așa că, cei care citiți, căutați să înțelegeți și să acționați întru apărarea neamului. Art. 55 din Constituția României, spune clar că: Românii au dreptul și obligația de a apăra țara….

 2. Statul National Legionar

  Adevăratul holocaust a fost comis de jidani împotriva celorlalte popoare!

 3. Da, Mihai Șerban are dreptate. Dar cine i-a împiedicat pe ruși să retrocedeze României Basarabia și Nordul Bucovinei în anul 1990? Cine i-a împiedicat pe ruși să ne retrocedeze Tezaurul furat? Cine i-a obligat pe ruși să ocupe Transnistria și să formeze un cap de pod pe care-l vor reocupa acum?
  Cine i-a împiedicat pe ruși să retrocedeze României, Insula Șerpilor luată de la ucraineni? Nu cumva SFÂNTA VODKA?

  • Mihail Gavril Popa

   Dragos, în realitate, după destrămarea URSS, noua Federație a Rusiei, în mod corect și legal, a condamnat oficial Pactul Ribbenntrop – Molotov, cu toate consecințele sale nefaste pentru România. Însă, Federația Rusiei cu toate că a condamnat rapturile teritoriale, îi era imposibil ca să retrocedeze României, teritoriile Basarabiei și Nordului Bucovinei. O mare parte din teritoriile Românești, erau și sunt încorporate la Ucraina. Apoi Basarabia, face parte din actuala Republică Moldova, iar România, sub regimul trădător al jidanului Ion Iliescu, a recunoscut statalitatea Republicii Moldova, și a subminat orice inițiativă, ca să nu ne unim cu Moldova. În același timp, teritoriile Românești deținute de Ucraina, au fost abandonate de jidanul trădător Emil Constantinescu, cu prilejul Tratatului cu Ucraina, în vederea aderării la NATO. Chiar și Rusia, avea teritorii rusești în mod ilegitim încorporate în Ucraina, cum este Crimeea, deci Rusia nu putea retroceda teritorii Românești, pe care nu le deținea. Apoi Transnistria, nu a fost pământ Românesc, nu a făcut niciodată parte din Regatul României Mari. Rusia, cu prilejul acestei operațiuni militare speciale, chiar a poftit România și Ungaria, să își revendice teritoriile istorice, nedrept ocupate de criminala Ucraina, dar regimul marionetă sionist de la București, dimpotrivă abandonează în mod criminal, teritoriile noastre din Ucraina, și aruncă Romțnia în război contra Rusiei. Doar Ungaria lui Victor Orban, este responsabilă și receptivă la oferta Rusă.

  • gheorghe pe stil nou

   Diversionistul ”Dragos” (Vasilică Militaru) spune că Mihai Şerban are dreptate, ca apoi să răstălmăcească tot şi să pună echivalentul între sovietic şi ruşi, deşi pentru noi Ucraina este mai degrabă Uniunea Sovietică decât Rusia.
   Doar prilejuri de dezbinare internă a zonei naţionaliste, caută el, sau de a transmite mesaje împotriva Bisericii Ortodoxe Române (pe care are o boală veche, că el a vrut să fie preot, dar ar fi fost evaluat negativ de Biserică).
   Fost promotor al partidului pro România a lui Victor Ponta, mai nou susţinea pe alte site-uri pe USR.
   Şi aşa cum a fost poziţia lui Victor Ponta (partidul Pro România) de împotrivire faţă de căsătoria normală, la Referendumul pentru Familie din 2018, şi Vasilică Militaru, militant Pro România între multele lui ocupaţii, a sabotat referendumul din 6-7 octombrie 2018, atacând din 15 septembrie 2018 cu o plângere penală ultra-mediatizată Biserica Ortodoxă Română, pe care a acuzat-o că e o susţinătoare a ”crimelor” din Vechiul Testament.
   Plângerea penală împotriva Bisericii i-a fost ultramediatizată lui Vasilică Militaru (Dragos) de Mediafax (de unde s-a dus în toată presa, inclusiv la televiziuni), adică de agenţia de ştiri a evreului Adrian Sârbu, parteneră globală a Asociated Press (evrei), Reuters (evrei), New York Times (evrei):
   https://www.mediafax.ro/social/plangere-penala-contra-patriarhului-daniel-promoveaza-personalitati-criminale-raspunsul-bor-stupefiata-dupa-ce-a-aflat-la-ce-se-refera-barbatul-este-o-aberatie-17521097
   De ce oare l-au susţinut evreii pe Vasilică împotriva BOR înainte de referendumul pentru familie? De onest ce e?

   Iar la Poaina Teiului, Vasilică Militaru, denigratorul naţionaliştilor în prezent (nu numai ai AUR), aflat într-o adevărată misiune pe lângă mânăstirile Petru Vodă şi Paltin până pe la începutul lui 2021, la vânătoare de legionari necorespunzători şi de urmărire şi denigrare a vieţii Bisericii Ortodoxe Române, îndemna ca preşedinte al „Asociaţiei Neamul Românesc“ la votarea ca primar a candidatului Pro România, infractorul Paul Enache (fost membru ALDE, în 2016, şi viceprimar permanent conflictual, dar prieten cu Vasilică), condamnat pentru viol şi cu alte dosare penale, patron al unei firme ce defrişa abuziv pădurile din Neamţ şi din judeţele vecine (Enache fiind cercetat penal pentru tăierea ilegală a peste 165 de mii de metrii cubi de masă lemnoasă) şi emitent de bilete la ordin fără acoperire bănească bancară, plus furt auto.

   Vedeţi mai jos (link-uri la 2 fotografii preluate de pe conturile lor FB) cu Vasilică şi Luminiţa Militaru (preşedintele şi secretarul Asociaţiei Neamul Românesc, ei fiind „asociaţia“) îndemnând pentru votarea partidului lui Victor Ponta în 2020, la alegerile locale şi parlamentare:
   https://i.postimg.cc/Yqd3kT0r/Militaru-Pro-Romania-1.jpg
   +
   https://i.postimg.cc/nhM1LT9v/Militaru-Pro-Romania-2.jpg

 4. Istoricii interzişi sau revizionişti mai spun şi că ultimii 4 ţari ai Rusiei au murit toţi executaţi din ordinul Kahalului evreiesc.
  E şi cazul lui Alexandru al II-lea, care a fost asasinat în 1881 de către organizaţia de revoluţionari anarhisto-comunistă Narodnaya Volya, dar ruşii spuneau că el a fost asasinat de evrei. De ce?
  Evreii voiau mereu mai ulte drepturi şi libertăţi în imperiu şi, deşi nu evreii au fost executanţii direcţi ai asasinatului, ei, evreii, se găseau la vârfurile organizaţiei, căci Narodnaya Volya („Voinţa Poporului“) se trăgea din Zemlya i Volya („Pământ şi Voinţă“), al cărei principal ideolog era Alexander Herzen, în timp ce la Narodnaya Volya ideologul numărul unu era Mark Natanson, amândoi fiind evrei, între liderii organizaţiei ce l-a asasinat pe ţarul Alexandru al II-lea aflându-i în comitetul executiv şi pe Aaron Zundelevich şi Lev Sternberg, tot evrei. Iar Kievul şi Odessa, aflate în interiorul marii Chertá evreieşti (în Ucraina de mai târziu), sunt două din cele cinci oraşe unde funcţiona clandestina Narodnaya Volya, celelalte fiind Moscova, St. Petersburg şi Kharkov (şi acesta tot în Ucraina de mai târziu).
  Dar din echipa asasinatului efectiv făcea parte, totuşi, şi o evreică, Hesya Helfman, care de la începutul anilor 1870 fusese membră activă a mai multor cluburi revoluționare din Kiev, unde îl avea ca îndrumător ideologic pe evreul Leo Deutsch, unul din cei patru fondatori ai Organizaţiei Marxiste din Rusia, el însuşi un criminal notoriu şi lider al Narodnaya Volya, care era considerat greşit de presă, după asasinarea ţarului, drept fratele lui Hesya Helfman.
  Şi o anume evreica Olga Lyubatovich şi Nikolai Alexandrovici Morozov, ambii din cadrul Narodnaya Volya, au plecat în 1880 din Rusia să trăiască la Geneva şi Londra, unde Morozov a fost introdus la ideologul comunist numărul 1, evreul Karl Marx. Şi astfel, în exil, în acelaşi an, Morozov a scris Lupta Teroristă (The Terrorist Struggle), un pamflet în care îşi expunea viziunile despre „cum să se ajungă la o societate democratică în Rusia“, pledând pentru înfiinţarea unui număr mare de mici grupări teroriste independente. Anul următor era asasinat ţarul de către un mic grup terorist al organizaţiei.
  Iar odată cu Morozov şi Olga Lyubatovich, în 1880 plecaseră din Rusia la Geneva şi Leo Deutsch cu echipa sa din Repartiţia Neagră (grup cu apucături criminale din Narodnaya Volya), unde în 1883 au înfiinţat organizaţia marxistă Osvobozhdeniye Truda (Emanciparea Muncii) din care avea să se nască, prin unirea cu cosmopolito-evreiescul Sbork şi cu evreiescul Bund, Partidul Socialist ce a înfăptuit revoluţiile din 1917, cunoscut mai bine drept Partidul Social Democrat Rus, în care evreii erau în top, cu Lenin şi Troţki.
  Fratele mai mare al lui Vladimir Lenin (viitorul lider al Uniunii Sovietice comuniste), Alexander Ulyanov, era şi el membru al unei grupări subsecvente a Narodnaya Volya şi conducea o celulă teroristă ce complota să-l asasinaze pe ţarul Alexandru al III-lea (care a domnit între 13 martie 1881 şi 1 noiembrie 1894), iar fraţii Lenin şi Alexander Ulyanov au fost şi ei evrei, după mamă.
  Apoi, la schimbarea secolelor (în jurul anului 1900), un foarte mare număr de membri ai Narodnaya Volya s-au reunit şi regăsit în formarea Partidului Socialist Revoluţionar din Rusia (din care aveau să se desprindă bolşevicii), a cărui aripă paramilitară, celebra SR Combat Organization, condusă de evreii Grigory Gershuni şi Yevno Azef, era o continuare a celulelor teroriste. Chiar şi „revoluţia“ bolşevică din 1917 a fost o lovitură de stat dată cu o asemenea echipă teroristă mandatată de Lenin şi condusă de către Leon Troţki, pe numele său de evreu „ucrainean“ Leib Bronștéin, căci Troţki provenea dintr-o bogată familie evreiască din Kherson (sau Herson, pentru care se bate în ultima vreme ruşii cu ucrainenii), din interiorul Chertá-ei Osédlosti evreieşti (Pale of Settlement, „aria de aşezare“ pentru evrei).
  După asasinarea ţarului Alexandru al II-lea „de către evrei“, pogromurile (răscoalele) antievreiești au zguduit Rusia din 1881 până în 1884, iar din 1882 s-au introdus reguli mai stricte privindu-i pe evrei, dar ele mai degrabă nu se aplicau, căci aveau protectori la nivel foarte înalt, chiar în guvern, cum arată S.D. Urusov, fost guvernator rus al Basarabiei, el însuşi un protector al evreilor faţă de moldoveni.

 5. Bravo Maestre Mihai Serban!
  Introspectie imbatabila!

  Azi am una si mai tare:
  toata lumea injura azi nemtii -“nazistii si fascistii” – ca exploateaza ei pe toata lumea, sezand mots in capul si spinarea IOROPEI!

  Ce ineptie !
  Cum poate ingnora omenirea ca in Germania, azi, la butoane sunt in majoritate iudei:CARE LUCREAZA LA DISTRUGEREA GERMANIEI:

  MERKEL SI MERKELISTII EI RAMASI IN FUNCTIE, AU DISTRUS TOATA INDUSTRIA, SI O DISTRUG IN CONTINUARE,
  AU DISTRUS ARMATA, AU INDATORAT TARA INTR-UN HAL FAR’ DE HAL, AU SARACIT MASIV POPULATIA DISTRUGAND ECONOMIA,
  AU UCIS CU VAXXURILE CATI NEVINOVATI AU PUTUT,
  AU DISTRUS CAT AU PUTUT SPITALELE, SISTEMUL DE ASIGURARE A SANATATII CACI AU BLOCAT INSTITUTIILE CARE TREBUIAU SA CONTROLEZE SI SA CENZUREZE INTRAREA MEDICAMENTELOR SI VAXXURILOR OTRAVITE PE PIATA !

  Unul din aceste institute majore care au tolerat in loc sa interzica vaxxurile pe piata, este PAUL EHRLICH INSTITUT :
  stiti cine a fost PAUL EHRLICH ?

  UN IUDEU EUGENIST !!!

  Deci nu mai ziceti “rusii” sau “nemtii” au facut si au dres !

  Germania de azi nu este condusa de nemti, nota bene ! Nici Romania .
  Cum nici Rusia bolshevica nu era condusa de rusi .

Leave a Reply

Your email address will not be published.