Home / Știrea zilei / Cea Mai Măreață Poveste Nespusă Vreodată (I)

Cea Mai Măreață Poveste Nespusă Vreodată (I)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 21, 2019

Dacă nu merge player-ul, accesați videoclipul AICI.

3 comments

 1. E foarte important sa audiati – desi schematic descris – conflictul culoarului Danzig unde polonezii erau instigati si de Churchill, printre altii, desi o faceau regulat si fara Churchill – ca sa masacreze minoritatea germana facand incursiuni in teritoriile germane , masacrand femei copii si batrani , pe langa barbatii apti de lupta .
  Dece este foarte important acest lucru ?
  Pentru ca seamana cu masacrele din Basarabia si Bucovina, printer altele . Comunistii erau impulsionati si in Polonia sa masacreze germanii de bastina din acele teritorii –Danzigul era oras german !!! – , exact cum faceau in Basarabia si Bucovina bolshevicii – in mare numar iudei – cu romanii. Hitler nu si-a inceput razboiul decat vazand ca aceste masacre erau intensificate si la indemnurile secrete ale lui Churchill care vroia musai ca Germania sa inceapa razboiul si nu Rusia , care de fapt se pregatea de razboi in special cu numeroase tancuri de atac, cum arata Bullock . !!!
  Exact asa cum citim peste tot in cartile de scoala unde se arunca nonstop anatema in exclusivitate asupra lui Hitler pentru inceperea celui de al doilea razboi mondial, care a avut de fapt , CAUZE MULTIPLE !!!
  Demonizarea lui Hitler de ieri si de azi, este perpetua si incepe de la Nurnberg, tribunalul invingatorilor, pentru a scoate din discutie masacrele aliatilor, infinit mai mari si mai genocidare , asupra Germaniei si a Europei de Est, Romania inclusiv .
  Acesta este si secretul Tribunalului de la Nurnberg , care ELIMINA LEGI DE BAZA DE RAZBOI !!! valabile pana atunci in lumea europeana, gen obligativitatea respectarii in judecarea crimelor , a lui habeas corpus cand condamni pe cineva , interzicerea pana atunci a aplicarii legilor in mod retroactiv , etc , este acelasi secret ca si acela al legilor gen Gayssot din Franta de azi , lege Gayssot contestata de foarte multi intelectuali de calibre greu in Franta , la vremea initierii ei.
  Totul porneste de la Nurnbergul aliatilor care rastoarna legislatura beligeranta de pana atunci punand DREPTURILE OMULUI si “CRIMA CONTRA UMANITATII “ DE-ASUPRA LEGILOR EUROPENE DE RAZBOI APLICATE PANA ATUNCI caci SUBORDONEAZA LEGILE DE RAZBOI SI EXECUTIILE COMISE IN CONDITIE DE RAZBOI, DECI COMISE IN CADRUL UNEI LEGISLATII FOARTE STRICTE CARE DEFINEA CE E CRIMA SI CE NU E CRIMA IN CONDITIE DE RAZBOI, LE SUBORDONEAZA DECI, NOTIUNII DE CRIMA CONTRA UMANITATII . CARE CONSTITUIE CRIMA SUPREMA . DECI CARE DEPASESTE CA GRAVITATE, AU ZIS EI , SI OBLITEREAZA CRIMA COMISA IN CADRUL LEGAL DE RAZBOI.
  NUMAI CA LA NURNBERG CRIMA CONTRA EVREILOR ESTE CRIMA CONTRA UMANITATII, DAR GENOCIDUL CONTRA ARMENILOR, NU E. Cum nu e nici cea din Ruanda etc .
  EROAREA DE LA KATYN ERA SI EA CUNOSCUTA , DAR TINUTA SECRET.
  DECE?
  Hitler a cerut pace polonezilor oferindu-le conditii de pace excelente, de 32 de ori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Deci sa nu uitam ca nu Hitler a dorit sa inceapa cel de al doilea razboi mondial, ci a fost silit: adica tarat in razboi de aliati , si prin actiunile lor subterane(exista documente cu indemnurile lui Churchill fata de polonezi, ca sa atace nemtii de la granitele culoarului Danzig ), deci nemtii fiind agresati nu doar prin sanctiunile sufocante aplicate economiei Germaniei postbelice , pentru infometarea cu sistem , adica premeditata, a populatiei germane care pierduse razboiul.
  In plus Roza Luxemburg si Karl Liebknecht au tinut Berlinul sub regim de comunism timp de trei zile !!!
  Razboiul 2 mondial a fost siiii o contrareactie fata de aceasta instaurare a comunismului timp de trei zile in Berlin !!!
  Nici asta nu exista in cartile scolare !
  O spune in schimb istoricul Ernst Nolte in voluminoasa lui carte in trei volume “Der Fascismus in seiner Epoche ”
  Aceste lucruri trebuiesc discutate deschis caci noi toti avem dreptul la documentatie cinstita .
  Prin asta nu scuza nimeni antisemitismul .Si nu neaga nimeni persecutia si suferinta evreilor in timpul celui de al doilea razboi mondial.
  Evreii au fost persecutati in timpul nazismului dar ratiunile de pornirea razboiului ale lui Hitler au fost multiple . Trebuie neaparat documentate si aduse in discutie si profiturile afaceristilor care au vrut razboiul lui Hitler caci au facut afaceri uriase . Multi evrei printre acesti afaceristi .
  Deci situatia a fost foarte complexa iar “crimele contra umantatii” constituie o notiune cu care au fost spanzurati cei invinsi, dar nu si invingatorii: ce au facut americanii cu japonezii, nu a fost “crima contra umanitatii “ , conform “Tribunalului de la Nurnberg”. DECE ???
  Iata deci niste aspecte care trebuiesc rediscutate cinstit si bine documentat . Caci dreptul la documentatie cinstita este un drept primordial al omului , dar in continuare obstructionat!
  Sa incepem deci cu masacrele polonezilor contra nemtilor drept unul dintre multiplele motive ale inceperii celui de al 2-lea razboi mondial .

 2. Foarte bine ca a aparut filmul cu subtritare in limba romana. ASa poate fi vizionat si inteles de mai multi !

 3. important :

  HABEAS CORPUS INSEAMNA DREPTUL LA AUTOAPARARE A UNUI PRIZONIER IN FATA UNUI TRIBUNAL CARE IL JUDECA .
  E CUNOSCUT FAPTUL CA INVINSILOR JUDECATI DE TRIBUNALUL DE LA NURNBERG LI SE PUNEAU IN FATA ACUZATIILE DOAR CU 15 MINUTE INAINTE DE INCEPEREA PROCESELOR – ASA INCAT DOCUMENTATIA SI STRUCTURAREA APARARII – ADESEA FACUTA CHIAR DE AVOCATI – SA DEVINA IMPOSIBILA !
  ACEST FAPT SE NUMESTE SUPRIMAREA LUI HABBEAS CORPUS !(aparare veche de foarte multe sute de ani, stipulata in “Habeas corpus act”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *