Home / Chestiunea Jidănească / Câțiva Români Curajoși APĂRĂ PALATUL DACIA

Câțiva Români Curajoși APĂRĂ PALATUL DACIA

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 1, 2019

Români Curajoși APĂRĂ PALATUL DACIA

 

Aceasta este povestea unui mănunchi de români care s-au luat la trântă cu organizații și puteri antinaționale. Este cronica unei lupte inegale și mărturia demnității românești în 2019.

 

De câteva luni, primărița Gabriela Firea încearcă să cedeze Palatul Dacia institutului “Elie Wiesel” pentru a-l transforma într-un grotesc “muzeu al holocaustului”.

Pierderea Palatului Dacia, clădirea în care a fost redacția ziarului Timpul, la care lucra Mihai Eminescu, ar insemna pierderea unui simbol de românism. Precum un steag capturat pe câmpul de luptă, ar fi umilitor și dezonorant. Ba mai mult, a ceda palatul nepoților criminalilor care au vopsit țara în roșu și ne-au ucis elita ar însemna o profanare a jertfei lor, un sacrilegiu de neiertat.

Din fericire, lupta unora care n-au uitat ce înseamnă a fi român a dat roade, Palatul Dacia rămânând în posesia noastră după repetate încercări de cedare.

Ca urmare a succesului acestei campanii de informare, instituția inchizitorială “Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului din România”, a alcătuit o plângere spre Metrorex prin care cer oprirea distribuirii de pliante cu privire la cedarea palatului.

Români Curajoși APĂRĂ PALATUL DACIAAr fi păcat ca adresele din CC să apară pe site-uri gay sau să fie abonate la tot felul de newslettere pentru spam.

 

Pe Facebook au apărut reacții:

Iată pliantul care l-a neliniștit pe Marco Maximillian Katz, vice-președintele mișcării sioniste din România si directorul MCA:

Români Curajoși APĂRĂ PALATUL DACIA

Ce nu știe khazarul Katz este că acțiunea nu a fost limitată la metro, pliantele regăsindu-se în parcuri, pe parbrizele mașinilor, în cutiile de scrisori și distribuite direct la oameni în alte cartiere ale capitalei. De asemenea o echipă a fost prezentă la intrarea în Primărie înainte de începerea ședinței, unde Mihai Tociu a reușit să vorbeasca cu câțiva consilieri care intrau și să le dea materialul care a pus pe jar MCA.

Este o campanie de informare, împărțirea de astfel de pliante fiind legală.

Este posibil ca în urma presiunilor făcute de Marco Katz Turbatu’ să se comită abuzuri împotriva acestor români inimoși. Vom vedea.

Propunerea Gabrielei Firea a fost respinsă din nou joi, dar primărița vândută și vânzătoare nu se va opri aici. Cedarea Palatului Dacia va apărea pe ordinea de zi a următoarei ședințe, spre sfârsitul lunii iunie.

Meritul principal îi aparține domnului Mihai Tociu, care asemeni unui Hercule vremurilor noastre, se bate neobosit cu hidra jidovească. Dumnezeu să vă ocrotească!

Cinste lui Mihai Tociu și cinste tuturor românilor care îl ajută!

https://www.petitieonline.com/nu_vrem_muzeu_al_holocaustului_din_banii_bucuretenilor

P.S: Dacă ar scrie poetul Victor Grigor o baladă despre această luptă ar fi un lucru absolut epic.

8 comments

 1. Cinste acestor adevarati romani! Astfel de fapte trebuie sa intre in constiinta romanilor! Lupta cu sionistii este foarte grea si va dura!

 2. Aceste adrese de mail sunt deja folosite pe site-urile gheilor 😀

 3. Minciuna holocaustului e deja rasuflata, adevarul se raspandeste vertiginos prin internet in toata Lumea. Evreii au devenit tot mai nelinistiti, mai isterici pentru ca adevarul despre holocaustul mincinos le strica afacerea prin care au tot umflat miliarde si miliarde de euro fara sa munceaqsca. Chiar daca dumnealor tin adevarul ferecat, prin bani, prin legi neconstitutionale care ingradesc libertatea noastra de exprimare, libertatea de-a gandi liber, adevarul tot iese la lumina. Vedeti de exemplu pe acest site america, fotografii necenzurate care dovedec faptul ca evreii mint de 7 decenii prin carti, ziare, televiziuni, filme si tot felul de alte artificii murdare: https://holocaustdeprogrammingcourse.com/?fbclid=IwAR1zem_tnPZXuLAOBa-ik_Utt-ATzPbae-3M_Pn4WWkZCMvmKnvh8VEVl34

 4. Nu poti nega ceea ce nu a existat!
  Afirmi un adevar – au murit oameni in razboi – zeci de milioane iar in lagarele de MUNCA circa 270 de mii, buna parte omorati de bombardamentele anglo-americane.
  Nu s-a gasit nici o camera de gazare.
  Nu scrie in memoriile lui Churchill, Roosevelt, De Gaulle macar o data cuvantul “gazare”, ori “exterminare”.
  Exista verificarile/inspectiile lunare ale Crucii rosii internationale si rapoartele care nu mentioneaza “gazare”, “exterminare”.
  Ce exista insa este regularizarea platirii celor cu gura mare de mincinosi a cae 2000 de dolari SUA in fiecare luna pana la sfarsitul vietii ca sa guite minciuni si sa faca ce stiu mai bine – sa nu muncesca, sa paraziteze si sa corupa politicieni, judecatori, politisti ca sa stapaneasca si sa exploateze “tot Pamantul”.
  Au inca o tara in afara de Republica Evreeasca din Federatia rusa, au si Israelul – inventia infaptuita prin adevarat genocid, inclusiv cu sustinerea financiara si industriala a Germaniei nazoste – vezi tratatul Haavara.
  Talmudistii ramasi in Germania erau bolsevicii, cei care declarasera razboi Germaniei – cum sa-i lasi in libertate?
  Ce au facut americanii si canadienii cu japonezii si nemtii???
  CUm a zis Prim Ministrul canadian la solicitarea ca talmudisti babilonoeni sa fie primiti in Canada?
  “Nici unul inseamna prea multi!”
  Azi, kosher la toate magazinele ca sa mananci ritualic si sa-i imbogatesti pe cei care hulesc pe Hristos…
  Morala talmudista noahida – sa inlocuiasca cele 10 porunci… iar in SUA au facut lege pe ascuns, dupa ce au plecat parlamentarii in vacanta si mai erau vreo 5 talmudisti ramas in sala…
  Manevra vicleana ca si prevederea parlamentara romana ca “se face lege” ceea ce nu e dezbatut dar e pus pe ordinea de zi, dupa 30 de zile… cica “acord tacit”; cum sa fii de acord daca nu ai exprimat acordul?
  Sa fie DEZ-acord tacit fiindca asta inseamna, implicit.
  Si nu sesizeaza nimeni Curtea Constitutionala cand albului ii spui negru si zilei ii spui noapte.

 5. Nu negam profetia talmudista despre holocaust.
  Va fi, ca ei asta cred si de asta fug atunci cand stabilesc alta realitate in istorie…
  Ca ce a fost nu a fost ardere de om pentru religia sa.
  Amintiti-va de mincinosul lor Mesia din Persia islamizata, Sabathai Levi (daca nu gresesc) cares-a convertit cu multi dintre creduli – formal – la islamism.
  Fondatorul sectei Donmeh, cea care a seculatrizat pe otomani facand Turcia “moderna”
  Sultanul nu i-a ars pentru minciunile lor… desi islamismul este crud si agresiv!
  De ce sa-i fi ars crestinii care i-au ingaduit pe pamantul lor fara sa le ceara schimbarea religioasa?
  Este contrar oricarui principiu, oricarei morale, oricarei practici crstine!
  Pentru crimele lor ritualice lumea i-a pedepsit si izgonit dar nu a fost nimeni ars, ca la definitia “holocaust”-ului.
  Ca i-au spus pogrom pedepsirii sacrificiilor umane, asta e forma mincinoasa de auto-victimizare.
  Dar, …
  De ce le e frica, de aia nu scapa!
  Si nu vine pedeapsa fociului de la om ci de la Cel care stie cum si cand sa faca ordinea cea adevarata.
  Pacat de cei dintre ei care nu au “aplecare” religioasa si au bunatatea naturala data omului de Dumnezeu; cu-atat mai bine pentru ei sa se dezica public de propaganda sionista si de morala anti-umana care le otraveste mintile si le distruge sufletele…
  Si ceilalti au posibilitatea sa se caiasca dar NU VOR! le place sa-si faca poftele, sa se joace cu vietile goimilor si s-o faca pe dumnezeii pe Pamant.

 6. Negarea Holocaustului este ilegala in Romania ! Scrie si aici:
  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *