Home / Știrea zilei / CÂT DE PACIFISTĂ ȘI DEFENSIVĂ ESTE NATO? – Partea 3: despre Operațiunile GLADIO

CÂT DE PACIFISTĂ ȘI DEFENSIVĂ ESTE NATO? – Partea 3: despre Operațiunile GLADIO

Incorect Politic
Mai 27, 2024

 

CÂT DE PACIFISTĂ ȘI DEFENSIVĂ ESTE NATO? – Partea 3: despre Operațiunile GLADIO

Via Forumul Țărilor Nealiniate:

După al Doilea Război Mondial, pe fondul Războiului Rece, Europa de Vest a fost strict menținută în sfera de influență a SUA prin intermediul Operațiunilor Gladio. Aceste operațiuni constau în atacuri teroriste sub steag fals executate de grupări militare secrete din diverse state comandate de NATO și CIA.

Scopul acestor atacuri era acela de a menține populația în stare de tensiune prin crime oribile ce erau atribuite comuniștilor. Timp de 40 de ani în aproape toate statele Europei occidentale au fost executate câteva sute de astfel de atentate: au fost detonate bombe în gări, în trenuri, în autobuze, în piețe.

Au fost asasinați oameni politici, jurnaliști, dizidenți, dar mai ales mii de civili nevinovați. Mass media aservite SUA și serviciile secrete care și-au trădat popoarele au susținut narațiunea că amenințarea ar veni dinspre comuniști și că democrația înseamnă liberalismul vestic. Toate aceste adevăruri au fost dovedite ulterior de anchete parlamentare, de rezoluții ale UE, de cercetări judiciare, investigații jurnalistice și de numeroase mărturii ale unora dintre cei direct implicați în structurile Gladio.

Cu toate acestea, mediile academice și jurnalistice au acoperit acest subiect cu un voal gros de tăcere, ceea ce demonstrează că practica terorii controlate de promotorii „Noii Ordini Mondiale” continuă sub alte forme ce sunt în continuare instrumentate de NATO, CIA și alte organizații globaliste.

Invitat special: colonel SRI (rtg) Vasile Zărnescu.

Realizator: dr. Calistrat M. Atudorei.

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 14 mai 2024.

Pentru a urmări mai multe emisiuni realizate de Calistrat Atudorei accesați canalul său de Telegram: https://t.me/CalistratMarvinAtudorei