Home / Internațional / RĂZBOI MONDIAL IMINENT? Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei

RĂZBOI MONDIAL IMINENT? Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei

Vlad Voicu
Incorect Politic

Mai 26, 2024

Șeful NATO Jens Stoltenberg cere în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei

RĂZBOI MONDIAL IMINENT? Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere acum în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei.

https://x.com/i/status/1794245093710614926

Atunci când armele NATO au fost furnizate pentru prima dată Ucrainei, s-a spus clar că acestea urmau să fie folosite doar pe teritoriul ucrainean. Am văzut cum această poziție a fost aruncată complet pe fereastră cu lovituri aleatorii asupra unor orașe rusești precum Belgorod, care au ucis civili ruși.

Cred că Stoltenberg vrea să împingă lumea mai aproape de un conflict nuclear armat, totul pentru a justifica existența NATO. Nici asta nu este o hiperbolă. Rusia tocmai a efectuat un exercițiu cu arme nucleare tactice ca răspuns la retorica și actele agresive nesfârșite din partea Occidentului.

Acești păpușari sionișți chiar se joacă cu focul. Ai crede că ar trebui să se liniștească și să încerce să negocieze pacea cu Rusia, dar nu vor face asta.

Au fost atât de încrezători în planul lor de război, evident stupid, încât nu au elaborat niciun plan de urgență pentru ce să facă în cazul în care planul lor ar eșua. Ca urmare, ei doar triplează acest război, sancțiunile și toate celelalte, în ciuda faptului că sunt în detrimentul lor. Este doar o decizie retardată după alta din partea acestor proști, de parcă o inteligență artificială rudimentară ar fi în spatele deciziilor.

Preluat și adaptat de pe InfoStormer

7 comments

 1. Alexandru Balcu

  Ei sunt doar slugile diavolului. Stoltenberg ăsta e și el doar un amărăștean, un argat. Șefii lui, mai mult sau mai puțin la lumină, cu gândul ucigaș de a da foc pământului, gândind că lor oricum nu le pasă, că deja au amenjate buncărele antiatomice și antinucleare, sunt chiar proștii proștilor: de Judecata de Apoi nu scapă nimeni.

 2. “Iudaismul este o masina de razboi ” cit . Hervé Ryssen – ca d’aia l-au si bagat la inchisoare – a rostit adevarul dupa ce a observat indeaproape ce parcurs istoric au si cate razboaie au provocat , iudeii.

  Ganditi-va la ce inseamna ” O MASINA ” si ati inteles exact ce caracteristica de baza are aceasta entitate .

  MASINA NU GANDESTE .
  MASINA ESTE OARBA : ex. STOLTENBERGUL CARE CREDE CA SE ASCUNDE IN BUNKERE !!! CE DOBITOC !!!

  INEXACT : BUNKERUL LUI STOLTENBERG VA FI BLOCAT DE VIBRATIILE ULTIMELOR BOMBE ATOMICE SUPRAPUTERNICE = MEGABOMBE, CUM V-A EXPLICAT FIZICIANUL NEAMT EXPUS DE MINE PE ACEST BLOG, IAR

  STOLTENBERGUL SE VA TREZI CU TOATA APARATURA BUNKERULUI BLOCATA DE VIBRATII ULTRA_ULTRA_ULTRAPENETRANTE SI SUB PAMANT, ALE ULTIMULUI TIP DE BOMBE HIPERSONICE ETC . AMERICANII NU AU APARATURA NECESARA SA LE DETECTEZE SI SA LE PREINTAMPINE . DOAR RUSII O AU !!!

  IAR STOLTENBERGUL VA FI DOAR UN SHOBOLAN MORT !!!

  DIN PACATE OMOARA SI OAMENI ADEVARATI, NU DOAR SHOBOLANII LUI …

  DEH, DACA NU L-A SPANZURAT INCA NIMENI, IN PIATA PUBLICA , PENTRU DECLARATIILE LUI CRIMINALE ???

 3. cand ii expira mandatu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *