Home / Educativ / România Muncii (Neo)Legionare în 2024

România Muncii (Neo)Legionare în 2024

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 26, 2024

România Muncii (Neo)Legionare în 2024

România Muncii (Neo)Legionare în 2024

România muncii voluntare începe să învie, naționaliștii se organizează în tabere de muncă să curețe pădurile și să consolideze lăcașurile de cult, într-o atmosferă care ne amintește de România anului 1937, România muncii legionare.

Iată câteva exemple:

Via FratiaOrtodoxa:

Tabara de Lucru si Educatie Românească de la Mânăstirea Robaia, județul Argeș, 3 februarie 2024.
Iarăși a fost frumos și BINE!

BINE pentru Mănăstire, spunea maica stareță că fără ajutorul din partea FRĂȚIEI ORTODOXE, lemnele ar fi rămas ne tăiate poate până la anul viitor.

BINE pentru copii prezenți, au exploratat împrejurimile mănăstiri, s-au jucat, au lucrat cântând (asta ne inspiră să facem și noi adulții pe viitor), au petrecut ziua în natură.

BINE pentru toți participanții deoarece am putut să ne bucurăm de IZBÂNDA muncii în echipă, izbânda fiind bucuria pe care o puteai simți la întreaga obște a mănăstirii.

BINE pentru că încă o dată a rânduit bunul DUMNEZEU să ne revedem cu oamenii dragi și frumoși.

BINE pentru că familia FRĂȚIE crește de la o acțiune la alta, (va trebui ca pe viitor să ne organizam să mergem la masă în doua serii).

BINE pentru că DUMNEZEU ne iubește și ne dă ocazia să-i răspundem prin FAPTA BUNA.

Vino și tu în Frăția Ortodoxă!

Împreună putem aduce mai multă bucurie!

Doamne, miluiește neamul nostru românesc!

Valea Plopului, Râmeț, Comănești, Cahul și Poarta Albă, cinci locuri total diferite, dar unite în același duh, sâmbătă 13 aprilie 2024.

 

Via ComunitateaIdentitara:

În data de 18 Mai 2024, militanții Asociației Comunitatea Identitară România, au desfășurat o amplă acțiune de ecologizare la Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare din Someșul Cald (comuna Gilău, jud. Cluj). Din păcate pădurea din jurul mănăstiri, a devenit un loc unde mulți indivizi necivilizați au aruncat o mulțime de deșeuri, printre care: materiale de construcție, petuributoaie de plastic, țevi, găleți, sticle, cauciucuri etc. Ceea ce odată a fost un loc frumos, de unde încep Munții Apuseni, s-a transformat într-o mică groapă de gunoi. Cu atât mai grav e faptul că zona plină de gunoaie se află în apropierea unui loc sfânt, a unei mănăstiri, care trebuie să fie spațiu de rugăciune, Astfel, avem de-a face cu o lipsă de respect atât față de natură, cât și față de cele sfinte.

Însă, fără a ne aștepta ca autoritățile să ia atitudine și rămânând fideli încă de la fondarea organizației, protejării mediului înconjurător, după câteva ore de muncă, tinerii naționaliști au strâns sute de kilograme de deșeuri, ajutând la curățarea unui loc de care se pot bucura mii de clujeni și rezidenți ai localităților din jur, care vin la slujbe și în pelerinaj la Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare. Totodată, cu această ocazie, membri Comunității Identitare au ajutat la transportarea și depozitarea lemnelor de foc, ajutând obștea mănăstirii.

Avem cu toții o mare responsabilitate față de pământul strămoșesc și de neam, față de natură și față de generațiile următoare, cărora trebuie să le lăsăm un mediu curat. Îi încurajăm pe toți românii să aibă respect față de țara lor și de fiecare dată când ies în natură, indiferent de loc, să nu lase gunoaie în urma lor. Avem convingerea că munca ne înnobilează, mai ales atunci când e făcută spre binele comunității și a mediului. Îi îndemnăm pe toți oamenii care se bucură de țara frumoasă ce ne-a lăsat-o Dumnezeu, să organizeze în zonele unde locuiesc, acțiuni de ecologizare, mai mari sau mai mici, după puterea fiecăruia.

Ca organizație naționalistă militantă nu putem sta indiferenți în fața distrugerii naturii și punem faptele înaintea vorbei, fiind responsabilitatea noastră să ne implicăm oricum putem. Cum ne iubim pământul strămoșesc, vedem ecologia ca o parte indispensabilă a luptei naționaliste. Dacă îți iubești neamul și patria, ții la natură și vrei să faci ceva, vino alături de noi! Contactează-ne la info@comunitateaidentitara.com sau depune o adeziune aici!

 

 

Via ComunitateaIdentitara:

Acțiunile de ecologizare a Asociației Comunitatea Identitară – România continuă și în anul 2024 la Cluj-Napoca. În data de 20 Aprilie, tinerii tradiționaliști au curățat de gunoaie o porțiune de spațiu verde din cartierul Mănăștur, în imediata apropiere a bisericii ortodoxe Sfântul Ioan. Această zonă a fost uitată complet de autoritățile locale, devenind un spațiu unde indivizii necivilizați au aruncat, fără nici o piedică, orice au vrut.

După câteva ore de muncă, militanții naționaliști au strâns câteva sute de kilograme de deșeuri. Printre acestea se numără piese de mașini, electrocasnice stricate, cauciucuri, materiale de construcții, ambalaje de plastic, sticle și geamuri sparte, mobilier, etc. Toate au fost duse de aceștia la puncte de colectare a gunoiului.

 

Într-un oraș poluat, cum este Clujul, în care spațiile verzi sunt puține, respectarea naturii și păstarea curățeniei sunt esențiale. Însă dacă spiritul civic și interesul primăriei lipsesc cu desăvârșire, dorința sinceră a naționaliștilor de a face ceva pentru oraș și comunitate rămâne la fel de puternică ca în trecut.

 

Avem cu toții o mare responsabilitate față de pământul strămoșesc și de neam, față de natură, față de orașul nostru și față de generațiile următoare, cărora trebuie să le lăsăm un mediu curat. Ca tradiționaliști, rămânem fideli protejării mediului înconjurător, un obiectiv ce îl urmăm de la înființarea organizației și până în prezent. Spre deosebire de pseudo-ecologiștii neomarxiști, pentru care protejarea naturii înseamnă să folosim doar mașini electrice și să mâncăm insecte, pentru naționaliști faptele concrete și munca sunt mijloacele prin care salvăm mediul înconjurător.

Ca organizație naționalistă militantă nu putem sta indiferenți în fața distrugerii naturii și punem faptele înaintea vorbei, fiind responsabilitatea noastră să ne implicăm oricum putem. Cum ne iubim pământul strămoșesc, vedem ecologia ca o parte indispensabilă a luptei naționaliste. Dacă îți iubești neamul și patria, ții la natură și vrei să faci ceva, vino alături de noi! Contactează-ne la info@comunitateaidentitara.com sau depune o adeziune aici!

La cât mai multe astfel de acțiuni, asociații și grupuri care își regăsesc conștiința muncii ce înnobilează spiritul!

2 comments

  1. Marele Preot Deceneu

    De astfel de oameni, astfel de organizații și astfel de publicații are nevoie România! Dumnezeu cu voi!

  2. Felicitări acestor români care fac lucruri minunate pentru neam și țară! Cu Dumnezeu înainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *