Home / Educativ / Cărți Rare Disponibile pe Librăria Online “Colțul Naționalist”

Cărți Rare Disponibile pe Librăria Online “Colțul Naționalist”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 26, 2019

După circul de la Librăria Mihai Eminescu, care a retras cărți de la vânzare în urma presiunilor făcute din partea unei anumite etnii căreia nu-i convine ca românii să aibă acces la adevăruri incomode, o nouă librărie a apărut pe internet.

Cărți rare, care pretutindeni au “stoc epuizat” au reapărut pe Colțul Naționalist, sfidând cenzura.

Cărți Rare Disponibile pe Librăria Online

Titluri precum “Povara a trei milenii de istorie și de religie iudaică” de Israel Shahak, “Evreii în România” de Gabriel Constantinescu, DECĂDEREA DOGMELOR  – Cum au dizolvat evreii cultura europeană” – de Ilariu Dobridor, Naționalism și Asceză – de Julius Evola și legendara carte pentru care a fost incendiată Librăria Română Antitotalitară de la Paris : Miturile Fondatoare ale Politicii Israeliene – de Roger Garaudy.

Cărți Rare Disponibile pe Librăria Online

Pe lângă acestea a apărut una dintre cărțile d-lui col. Vasile Zărnescu, pentru care a fost trimis în judecată, anume Sabin Orcan $uport€r.

Sabin Orcan $uport€r

Nu știu dacă librăria va rezista, dar câtă vreme aceste cărți sunt disponibile, sacrifică un pachet de țigări sau un skin în Fortnite ca să cumperi o carte. Eu mi-am comandat câte un exemplar din fiecare.

Inițiative ca și aceasta merită susținute, faptul ca există oameni care se străduiesc să pună la dispoziția românilor cărți care sunt cenzurate în librăriile clasice este un act de curaj.

Susține lupta pentru Adevăr. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *