Home / Educativ / BREAKING! Documentele care conțin lista efectelor adverse cauzate de vaccinurile anti-COVID-19

BREAKING! Documentele care conțin lista efectelor adverse cauzate de vaccinurile anti-COVID-19

Claudiu Egregor
Incorect Politic
Decembrie 8, 2020

Consultați pagina 17, documentul poate fi descărcat aici: https://www.fda.gov/media/143557/download 

Al 9-lea din tabel, direct de pe site-ul oficial: https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-october-22-2020-meeting-announcement

Guvernul britanic a acordat companiilor imunitate juridică. Nu pot fi dați în judecată. Actul PREP din SUA a procedat la fel. Puteți găsi acest lucru în literatura de specialitate de pe site-ul FDA.

Nu luați vaccinul chiar dacă sunteți concediați de la locul de muncă, acesta poate provoca sterilitate, pierderea temporară sau permanentă a libidoului conform unor rapoarte, posibil boală prionică, cu siguranță boală autoimună, boală “îmbunătățită” de vaccin (vă determină organismul să se combată singur, făcând virusul mai periculos), efecte secundare neurologice (rapoarte de paralizie), etc.

Știi cum, în unele jocuri video, nu poți distinge între prieten și dușman, deoarece culorile echipei sunt prea asemănătoare, așa că tragi în orice mișcă?
Asta va face organismul când primește accest vaccin.

Vaccinul ARNm va determina îmbolnăvire acută atunci când revine virusul pentru că o grămadă din proteinele naturale ale organismului vor fi identificate ca fiind virus.

Aceasta este o trăsătură împărtășită cu HIV. Este ceea ce o face o boală autoimună. O  boală pe care nu o poți vindeca, deoarece corpul tău încearcă să se sinucidă în lupta cu virusul.

Împrăștiați vestea. Refuzați cu orice preț.

Și nu uitați că ei vă spun că poate fi reprogramat cu ușurință. Acesta este unul dintre principalele avantaje atribuite vaccinurilor MRNA. Veți primi o injecție care îi spune literalmente ADN-ului dvs. să facă ceva ce nici măcar nu aveți un mod de a ști ce se face. Nu aveți idee cum vă poate afecta.

Există posibilitatea ca vaccinul să conțină proteine ​​de sterilizare, având în vedere ceea ce am aflat recent despre prezența proteinelor care blochează formarea placentelor la femei în vaccin. (sursa)

Principiul vaccinului anti-hCG este acela de a induce anticorpi care se pot lega de hCG produs natural și îl pot face biologic inactiv, prevenind astfel sarcina. Va funcționa atât timp cât va dura vaccinul cu care a fost administrat, în cazul tetanosului sunt 10 ani.(sursa1 sursa2 sursa3 sursa4, sursa5)

9 comments

 1. VACCIN=ARMA DE DISTRUGERE IN MASA

  Vreti sa vedeti de ce este asa pretioasa tehnocratia si tranumanismul pentru elita mondiala.
  De ce vor datele voatre biometrice si ADN ul???!!!
  ADN ul face babi grei pt ei, este aurul economiei digitale, ADN ul va fi parola fiecaruia in blockchain si criptografia tranzactiilor sistemului.

  Aceasta e agenda, iar china conduce detasat cu descoperirile (de fapt israelul le vinde chinei ca sa nu isi asume dezastrul care va veni):

  https://youtu.be/cTtIPBPSv0U

 2. VACCIN=ARMA DE DISTRUGERE IN MASA

  best of the best despre vaccinari si epidemii. old war is new war. “Lucifer has no boundaries”

  https://youtu.be/4GMbc3GrTG8

 3. Dupa vaccin urmeaza revaccinare, apoi revaccinare, apoi revaccinare pana esti complet cibernetizat sau mort. Ca la operatii estetice, esti din ce in ce mai hidos dupa ce trece un timp si mergi sa devi si mai hidos….si de-ar fi numai atat, dar iti pierzi sufletul si sentimentele sufletului, ti se inactiveaza genele spiritualitatii si care fac legatura cu Dumnzeu, o sa fie o lume de zombi setati sa munceasca fara sa puna intrebari

 4. Interviul cu dr. Andrew Kaufman (din articol) se găsește pe acest site în varianta tradusă:

  https://incorectpolitic.com/interviu-cu-dr-andrew-kaufman-ei-vor-sa-injecteze-gene-in-noi-toti/

  Andrew Kaufman e membru în Alianța Mondială a Doctorilor (cale luptă împotriva dictaturii covid). Acest interviu a fost șters de youtube la vreo 2 zile după upload.

 5. aveti traducerea la primul video?

 6. “doctor: “facem experimente pe oameni fara sa stim efectele”

  https://twitter.com/lyne_ian/status/1336102189551403009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *