Home / Actualitate / AUR – Partid Providențial sau Cal Troian?

AUR – Partid Providențial sau Cal Troian?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 8, 2020

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Mă simt de parcă pot să respir.

Genunchiul opresiv al progresismului neîmblânzit s-a ridicat de pe gâtul românilor și cu toții putem să respirăm ușurați.

Lăsând gluma la o parte, de câțiva ani există o presiune mentală crescândă în țară, un război de atriție psihologică, de demoralizare a românilor prin mass media care promovează în mod iresponsabil niște idei cosmopolite, progresiste, sinucigașe, alimentând un curent profund antinațional ce urmărește sa-i întoarcă pe oameni împotriva lui Dumnezeu și a legilor firii. În politică, acest curent nu a avut opoziție reală. Noua Dreaptă are prea puțini oameni și resurse ca să ajungă în Parlament, iar PSD-ul a făcut blat pe față cu PNL după arestarea lui Liviu Dragnea. Asta până pe 6 decembrie 2020, când partidul AUR a câștigat cu un scor de 9%.

AUR, partid providențial sau supapă controlată?

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Poate scopul acestui partid este ca Sistemul să lase o supapă pentru reducerea tensiunii în societate. După câteva decenii de guverne și parlamente antiromânești, ideea atârnării trădătorilor de stâlpi devine tot mai valabilă în mintea Românilor. Probabil s-a calculat că dacă această supapă nu apare acum, tensiunea va crește dincolo de limita de control și explozia ar fi foarte urâtă pentru ATGOR, așadar a trebuit să apară o forță aparent conservatoare în Parlament, o supapă să scape presiunea din cuctă.

Greșeala lor este totuși fatală, întrucât dinamica din spate va fi naționalistă, ei (AUR) vor trebui să dea anumite gajuri poporului, dacă tot s-au recomandat ca fiind creștini, vor trebui să se opună la tot ce înseamnă LGBT, feminism, intruzia cosmopolită în școală, inclusiv să gândească o variantă de suveranitate în economie. Dacă nu fac asta, încrederea câștigată acum se va pierde mult mai iute și ne vom întoarce de unde am plecat, și mai nervoși ca înainte. Dacă fac toate aceste lucruri în schimb o să-i recomande, volens nolens, ca cel mai bun partid de până acuma din România, singurul care a urmărit interesele naționale reale. Dar asta este mai puțin important, mai important este că la nivel cultural va permite dezvoltarea discursului creștin-naționalist.

Din obligație, AUR vor trebui să se îndrepte către doleanțele poporului și doleanțele celor care n-au mers la vot, dar au valori naționaliste din cele mai pronunțate. Mulți dintre noi facem parte din această categorie. Pentru noi, acest partid AUR trebuie să fie un vehicul.

AUR ca vehicul

Așa cum Trump a fost un vehicul pentru naționaliștii americani, fiind folosit pentru a normaliza discursul suveranist si a eroda puterea etichetelor de fascist, xenofob, nazist, rasist, etc., și AUR ne permite lucruri similare. Deja presa mincinoasă a început să îi bombardeze cu astfel de etichete, care, folosite excesiv, îsi pierd efectul. Dați înainte, tovarasi jurnaliști!

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Nu trebuie să ne facem iluzii sau să ne amăgim crezând că suntem salvați, dar nici să fim paranoici crezând că fiecare membru în parte este controlat de serviciile secrete. Am văzut de atâtea ori lipsa nuanței într-o chestiune sau alta și este păcat să ne lăsăm pradă impetuozității sentimentale în loc să judecăm cu maturitate.

Aveți înțelepciune, altfel nu ați fi aici, cred că aveți discernământ și îmi doresc să aveți și răbdare. Dușmanii noștri au reușit să submineze națiuni întregi executând planuri de-a lungul generațiilor, a secolelor.

Din ce am observat la cum se raportează românii față de AUR, sunt trei categorii:

 1. ) cei intră din start în barca lor și le acorda tot sprijinul, orbește, mânați de speranța că și-au găsit salvatorii.
 2. ) cei care cred că e cal troian din start, orice partid ar fi, dacă există un singur om mai dubios în rândurile lui, ei se poziționează vehement împotriva acelui partid și spun că-i opoziție controlată.
 3. ) cei care observă cu atenție, studiază detaliile și judecă pomul după roade.

Fiți ca cei din ultima categorie.

De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte (Matei 7:20)

Faptul că AUR a intrat în parlament e un lucru foarte bun, o șansă față de lipsa unei șanse.

Faptul că cei mai mulți dintre votanții AUR sunt tineri din categoria 18-30 de ani este un alt lucru bun, înseamnă că avem un segment important din tineretul românesc care realizează importanța valorilor, a tradiției, a credinței și a rasei.

Faptul că partidul se poziționează împotriva măsurilor plandemuice, cu personalități ca Diana Șoșoacă opunându-se vaccinării obligatorii, este alt lucru obiectiv bun.

Faptul că ascensiunea lor la putere a creat atâtea reacții absolut retardate din partea progresiștilor este foarte satisfăcător.

“Dar Sterie, sunt masoni și agenți SIE”!!!!!

Înțeleg că unii dintre voi sunteți foarte reticienți și chiar militați împotriva AUR din varii motive, că Simion e de la SIE, Șoșoacă e zalmoxistă, Georgescu e mason și alte motive, legitime sau mai puțin legitime.

Acum că au intrat în Parlament, cu toate că ne place sau nu, sunt cei mai apropiați de ceea ce vrem să vedem. Fiind partid parlamentar, televiziunile au obligația de a-i invita și a le pune la dispoziție platforma mediatică, iar până acum AUR are mulți oameni care susțin public suveranitatea, demnitatea națională, credința, decența, familia și libertatea.

Acum nu ne ajută cu nimic să-i criticăm pentru ceea ce au fost și ce au făcut. Acum e timpul să fim vigilenți și să vedem ce fac de acum înainte, cum își desfășoară mandatul de parlamentari, în ce direcție votează, ce legi propun. Trebuie să-i urmărim și să-i judecăm în funcție de fapte.

Și judecata noastră va fi la sânge.

Deci dragă AUR, vă lăsăm o carte albă, scrieți voi rândurile voastre politice, dar țineți minte titlul acestei cărți: Fiți naționaliști sau vă vom blestema  din neam în neam!

12 comments

 1. Draga Sterie,
  Sunt absolut de acord cu tine ca trebuie sa vedem faptele lor,inainte sa-I judecam !

  Dar avem timp ?

  That is the question !

  Poate vor reusi sa imprime un recul masinii de razboi care este secta autoaleasa care domina politica guvernamentala si aparatul juridic din Romania !

  Sunt sigura ca Sosoaca va incerca sa desfiinteze vaccinarea obligatorie caci stie bine cum: escrocheria vaccinurilor si a testelor pcr ! O stie bine dpdv stiintific argumentata !
  Apara biserica si traditiile noastre !

  E mare lucru daca va reusi sa iasa suficient pe ecrane ca sa ne constientizeze asupra drepturilor noastre prin argumentatie juridica !

  S-ar putea sa coopteze de partea ei si alti politicieni sufocati de atata sistem !

  Suntem obligati sa “lean back and wait for what’s up” !

  Sistemul lipitorilor planetare este momentan prea puternic , dar in timp eu cred ca va colapsa !

  Niciun imperiu nu a fost etern, totdeauna in istorie a existat si imprevizibilul ! (Ernst Nolte)
  Dar batalia asta nu se stie cat va dura – iar noi uitam , ce tocmai am ascultat eu aseara –

  Ce zice chirurgul pe nervii creierului : Philippe Ploncard D’assac , despre Franta de azi :

  “nu, eu nu cred ca este prea tarziu ca franta sa se salveze , dar eu sunt chirurg si stiu sigur ca cancerul nu se desfiinteaza decat operandu-l cu bisturiul !”

  Eu personal cred ca aceasta constatare este universal valabila !

  Adica bestiile parazitare care ne sufoca nu pot fi inlaturate decat cu forta !

  Nu zicea Sosoaca :
  “daca nu intram in parlament va trebui sa ne aparam la baioneta !!!
  Altfel ne vaccineaza astia ca pe vite , cu armata !”

  Macar pistoale de la tigani, si tot se pot procura daca nu exista solutii pasnice !

  Nu m-as mira sa-l vad pe Parpanghel ca trage primul in cel ce comanda vaccinurile fortate si ‘massal’ obligatorii !
  Hahaha !

 2. daca Parvulescu face spume, sodomitii fac spume, Roncea face spume, Basescu face spume…e evident ca rau nu este.
  Ce ii oftica pe tehnocratii (satanisti) guvernului mondial al corporatiilor responsabile sociali si sustenabile pe cadavre, este bine pentru oameni.
  Oftica elitei, bucuria saracilor.
  Sa-i lasam pe ultrasii nationalei Romaniei sa ne arate de ce sunt in stare. Hai Romania!

 3. am uitat, GDS ul face spume!
  iar GDS are caracatita lui de informatii si lobby, pentru ca e CEL MAI PERICULOS THINK TANK globalist din tara asta pe care a sapat-o din greu, din 89 pana azi.

  q.e.d.

 4. Atac veninos din fituica romaneasca din Montreal, Canada – Accent:
  http://accentmontreal.com/alegeri-parlamentare-rezultatele-votului-in-canada/
  “… Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partid politic neo-legionar, ultranaționalist, anti-maghiar, anti-occidental, unionist și anti-mască, …”
  Josnic – fie sint talmudisti, fie maghiari ca romanii nu au motiv sa fie atat de perversi si inca in scris.
  ….
  Rezultatele date de ei – observati USR-PLUS si PMP:
  Total voturi (probabil acelasi nr la deputati si senatori) – 1.417 in 6 sectii la o populatie imprastiiata de peste 250.000 de romani, sigur multi fara acte valabile si unii la departare de sectii…
  USR-PLUS – 43,68% = 619 voturi
  PNL – 35,85% = 508 voturi
  AUR – 6,77% = 96 voturi
  PMP – 6,63% = 94 voturi
  PSD – 3.32% = 42 voturi

  Sigur ca nu sint toate, aproape toate – stiu ca la Vancouver au raportat 323 votanti… dar cam pe-aici stau numerele si procentele.
  Cand vezi cati voteaza pe marxisti te intrebi de ce-au mai plecat din Romania?
  Ca nu sint toti homosexuali, iar unii poate ca sint din cei mai vechi, cu “azil politic” – cine stie?
  … ce face televiziunea “de-acasa” livrata prin satelit, in pachet “foarte atractiv”, prezenta ore si ore in fiecare zi… – indoctrinare, dezinformare, manipulare!

  • 80% din romàni(de peste tot),nici dupà 30 de ani nu ìnteleg nimic,nici din politicà,nici din “democratie”,nici de libertate.Amprenta ceusistà continuà sà existe,are dreptate Ada Milea.Ce-i mai grav,e cà nici “clasa conducàtoare”nu stie sà facà politricà si mai laes,evident,i se rupe ìn 14 de poporul romàn,o demagogie gretoasà.Sterie vorbeste cà AUR ar putea fii un cal troian….hai sà fim seriosi,dacà cineva dintre parlamentari ar fiim putut fii asa de inteligent ca sà orchestreze un asa cal troian,ar fii fost deja ìn America.E ca si cum ai spune cà porcul se gìndeste vreodatà cà este prea lacom,sau cà va ajunge cìrnati!Este vremea justà si momentul potrivit ca sà se iasà din umilinta demnitàtii si din ìnselàciunea falsei democratii care dureazà de la ’89.Sigur ìti trebuie curaj si disperarea cà nu mai ai nimic de pierdut,doar de cìstigat,iar cei care blameazà,plàtiti sau nu,acest partid,nici nu merità atentie,pentru cà,asa cum este o vorbà a italienilor,:”ràgetul prostesc al unui màgar,nu ajunge pìnà ìn cer!”

 5. O analiza de bun simt.
  PS: Pana acum o singura persoana din AUR mi-a inspirta incredere: Dan Tanasa, al carui blog il urmaresc de multi ani. https://www.dantanasa.ro/

 6. In sfarsit o opinie de om cu capul pe umeri.
  Sa nu ne hazardam in a pune etichete dar sa ne bucuram de acesta clipa.
  Totusi este un strigat a 500000 de oameni care poate va trezii si alte glasuri.
  Ce va face AUR mai departe este treaba lor.
  Insa indiferent de ce sau nu vor face nu inteleg cum poate fi intinat nationalismul.
  Adica daca AUR da cu oistea in gard sau este o cioara vopsita, mie imi va fi rusine sa mai ies pe strada?
  Sa fim cerebrali sa acordam incredere. Pana la proba contrarie.
  Si mare atentie la manipulari.
  Doamne-ajuta!

 7. In sfarsit o opinie de om cu capul pe umeri.
  Sa nu ne hazardam in a pune etichete dar sa ne bucuram de acesta clipa.
  Totusi este un strigat a 500000 de oameni care poate va trezii si alte glasuri.
  Ce va face AUR mai departe este treaba lor.
  Insa indiferent de ce sau nu vor face nu inteleg cum poate fi intinat nationalismul.
  Adica daca AUR da cu oistea in gard sau este o cioara vopsita, mie imi va fi rusine sa mai ies pe strada?
  Sa fim cerebrali sa acordam incredere. Pana la proba contrarie.
  Si mare atentie la manipulari.
  Doamne-ajuta!

 8. Un articol de foarte mult bun-simț.Felicitari autorului!

 9. Ultrasii sunt extrem de necesari pentru a se proteja de bandele #REZIST.

 10. Parerea mea este ca ar fi fost mult mai credibil daca ar fi avut pe altcineva in locul acelui individ la conducere. Si mult mai bine pentru noi. Nu doar ca imagine.

  Iarasi, un partid cu astfel de membri : https://i.redd.it/1rzrgq4qtr361.png
  Nu il pot numi eu Romanesc, darmite nationalist Romanesc.
  (Postarea e de pe reddit, da, dar e verificabila)

  “Nicușor Dan susţine declaraţii de presă după întâlnirea cu George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012”
  https://inquamphotos.com/photos/bucuresti-unionisti-usr-53799

  George Simion apare insotit de o varietate de personaje dubioase pe la diferite conferinte. E de ajuns o cautare pe Google, nu trebuie sa fii agent ca sa verifici lucrurile astea.

  Eu am votat ND, macar atat am putut face. Stiam ca nu schimb nimic.

 11. 1. Nu spune nimic de Planul Kalergi si de suspendare alui Iohannis pentru ca a primit acel premiu.

  2. Nu zic nimic de articolul 4 din constitutie : pe teritoriul Romaniei nu pot fi colonizate populatii straine, clar incalcat de Bulannis.

  3. Nimic de DEsfiintarea CNCD

  4. Nimic de taiat locurile speciale ptr tigani in licee, unde romanii nu intra cu 9,25 intra tiganul cu 7. Si spurca toata clasa.

  Sunt clar decat o supapa de pacalit fraierii, o sa zica ca Plesoianu ca e nationalist dar fascistii si nazistii sunt rai, nimic de RASA, sau ca Ghita care era nationalist si avea poza de profil cu un negru. Din prima zi ii face presa albie de porci, gasind comunisti, securist, infractori.

  De ce Noua Dreapta nu a luat nimic, a avut toate profilele de facebook inchise inainte de alegeri, dar George Simion era pe primul loc la vizualizari ???

  Democratia este facuta de dusmanii nostri, prin vot nu schimbam nimic, tara trebuie aparata cu arma. Se umple de non-albi si romani c rve care tin cu ei si gay si roman handi care tin cu ei. In curand o sa avem numai partide care ii promoveaza pe astia cum e in vest si cum a fost pana acuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *