Home / Actualitate / AUR e marele câștigător! Legionarii au venit la putere! USRiștii sunt disperați și CTP trebuie să-și ia medicamentele

AUR e marele câștigător! Legionarii au venit la putere! USRiștii sunt disperați și CTP trebuie să-și ia medicamentele

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 7, 2020

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020. PSD - 29%, PNL - 25%, USR - 15%, AUR - 9%,UDMR - 5%- - Stirileprotv.ro

*

Biroul Electoral Central centralizează procesele verbale privind scrutinul parlamentar. Potrivit datelor BEC, după numărarea a 99% din voturi, din 19.460 de sectii de vot, PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS.

PSD 30,23%

PNL 26,11%

USR 15,62%

AUR 9,37%

UDMR 6,02%

PMP 4,94%

Camera Deputaților:

PSD – 31,2%

PNL – 25,9%

USR – 14,7%

AUR – 9%

UDMR – 6.6%

PMP – 4,89%

Pro România – 4,36%

Senat:

PSD – 30,82%

PNL – 25,6%

USR – 14,8%

AUR – 8,9%

UDMR – 6,6%

PMP – 4,77%

Pro România – 4,33%

 

*

Cu toate informațiile pe care le-am primit despre AUR, nu mă amăgesc crezând că sunt forța naționalistă mesianică de care avem nevoie pentru a intra în rând cu lumea (Polonia, Ungaria), dar semnele îmi dau de gândit, adică reacțiile absolut demente ale useriștilor care au impresia că AUR sunt legionari (ce bine ar fi!) , recunosc,  îmi provoacă o bucurie, chiar dacă e cam răutăcioasă. Ecuația e simplă, dacă progresiștii se tem de ceva, acel ceva e bun. Dacă progresiștii susțin ceva, acel ceva e rău.

Reacțiile acestea  sunt o gură de aer proaspăt în climatul cosmopolito-progresist ce e pe val în România.  Nebunia exprimată în atacurile propagandiștilor lor arată că este nevoie de foarte puțin să-i aduci la marginea prăpastiei. Să ne uităm peste câteva exemple:

Demența lor e profund respingătoare pentru oamenii decenți. Țiganul transexual Lerca Duda a anunțat că se deportează singur după victoria AUR.

Poate avem noroc și până la finalul anului inima neagră a lui CTP cedează la vederea “legionarilor” auriți în Parlament. Dacă nu, poate la anul!

N-a fi AUR forța care-i va repune pe Români în drepturi, dar cel puțin fereastra Overton va fi larg deschisă, deopotrivă prin reacțiile și etichetele atribuite de adversari, dar și prin discursul pro-românesc pe care îl rostește AUR.

De asemenea, unul dintre fondatorii partidului se ocupă de revista Rost și publică articole pro-legionare.

Bazat?

 

Închei cu câteva cuvinte din partea d-lui Mihnea Codrescu, cel mai cenzurat autor din România anului 2020:

Oile care sug de la CTP, în ciuda faptului că s-au fraudat alegerile, s-au trezit că există un popor profund care nu este asimilabil de către mass-media (jidovul electric) cosmopolite, care se chinuie de 30 de ani să ucidă România profundă. În analiză reală și sociologică, cei care nu au “votat”, pe lângă faptul că sunt mai deștepți decât colaboratorii regimului de ocupație – idioții utili ai pseudo-democrației reprezentative -, ne arată începutul unui proces de trezire spirituală și socio-politică de sorginte patriotică.

Cosmopolitismul își atinge apogeul și în România, așa cum s-a întâmplat în Europa Centrală, înainte să preia conducerea partidele naționaliste. Felicitări pentru acest rezultat, chiar dacă este doar începutul sfârșitului pentru coloni, iar PSD-ul colaborează pe deplin cu ocupantul.

28 comments

 1. Ăsta e începutul sfârșitului pentru GOZ

 2. Da, amin!!

  • S-o fi pocait…:
   https://www.youtube.com/watch?v=kndNmRHIlH4
   —-
   Programul economic AUR inspirat de Calin Georgescu nu “acopera” celelalte componente: sociala, morala, nationala.
   Nu l-am vazut pe vreo lista pe Calin Georgescu… nu apare.
   O fi membru? N-o fi? Nu stiu.
   Nu agreez francmasonii, nici macar pr “visatorii” oricarei epoci; intrarea in franc-masonerie este apostazie pentru Crestinism, este inchinare si ascultare satanica: vicleana, iscusit “folosita” pe la spate… ar trebui sa ceara la inscriere declaratie ca solicitantul nu face parte din orgabizatii de acest fel, liga, loja, .. Rotary, Kiwannis, Lyons etc.

   • CALIN GEORGESCU ESTE A BIG ZERO, ALUNECOS CA UN TIPAR, CARE TURUIE POVESTI FRUMOASE PENTRU ADORMIT COPIII SI ILUZII BELLE PENTRU A PROSTI OAMENII DE BUNA CREDINTA – CA DOAR CE ALTCEVA ESTE MASONERIA BAZATA PE SIMBOLURI KABALISTICE ?!?

    IN TOT CAZUL, SA FI FOST SEFUL CLUBULUI DE LA ROMA SI SA TE SCREMI SA LASI IMPRESIA CA ESTI UN “LIBRE PENSEUR” , ESTE O DOVADA DE IMPOSTURA PRELUNGITA, DE FAPT PERMANENTA !

    DE ALTFEL DE CAND IL STIU DEBITEAZA INTR-UNA NUMAI DULCEGARII !

    CA DOAR NU VA IMAGINATI CA FRANCMASONERIA II DA DRUMUL VREODATA DIN SECTARISMUL EI BAZAT PE INSELACIUNE ????????????????????

    POATE CU PICIOARELE INAINTE !
    CAND TE-AU FACUT VREODATA SEF PESTE EI, STII PREA MULTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CHIAR SI DOAR PENTRU UN AN SAU CAT O FI FOST EL SEF PESTE ABRUTIZATII DE LA ROMA!

    TOT EL A FOST SI MEMBRU ONU : EXISTA PE INTERNET UN FILM DESPRE CRIMELE SI VIOLURILE NON-STOP ALE SOLDATILOR ONU !

    DOAR DUPA CE VEDETI CE TOLEREAZA ONU SOLDATILOR LOR, VETI INTELEGE CINE-I “ROMANUL” NOSTRU, CAMILA GEORGESCU !!!
    NOTA BENE : ASTA STIE BINE CE HRAM POARTA CU ADEVARAT SI CINE-I ESTE STAPANUL ADEVARAT ! D’AIA SI TURUIE VITEJESTE, BALIVERNA DUPA BALIVERNA !

    CAND INTRI IN FRANCMASONERIE , DEPUI JURAMANT SA MINTI IN DRACI SI CU ORICE PRET, CU SCOPUL DE A SLUJI MASONERIA, CACI TI SE CERE SA TE LEPEZI DE PROPRIA PERSOANA DE PANA ATUNCI ! CA SA SLUJESTI INCLUSIV CRIMELE MASONERIEI – ORICE ITI DICTEAZA FRANCMASONERIA, DEVINE SFANT PENTRU TINE !

    ATI INTELES DECE BALMAJESTE ASTA MINCIUNI CA O FLASNETA ?

    CA SA INFILTREZE TOT CE-I CERE FRANCMASONERIA, SARIND IN SPINAREA UNUIA SAU A ALTUIA , PE POST DE MARE SHAMANIST !

 3. Voi numiti acest partid ca fiind legionar? Un partid parca aparut de nicaieri, parca plantat, necunoscut de nimeni care a obtinut aproape 10% la aceste alegeri? Desi acest Simion aparea la meeting-uri cu Nicusor Dan in urma cu cativa ani, azi e numit …legionar? Cam straniu ce se intampla. Urata si perfida e fata acestui ….”””nationalism Romanesc”””, si la propriu si la figurat.

  Nu stiu cine e mai de plans, redditorii care se sperie de ei ca sunt legionari, sau incorectii politici care-i lauda ca-s legionari. Mie mi se pare ca nu sunt altceva decat opozitie controlata….parerea mea. Ne joaca pe degetele de la picioare evreimea.

  • Titlul e satiră, imitând titlurile panicarde ale presei vîndute, care spun “Vin legionarii” referindu-se la AUR. Găsesc că este derizoriu să explic aceste lucruri, dacă ai fi citit textul ar fi trebuit să înțelegi. Autorul scrie “Cu toate informațiile pe care le-am primit despre AUR, nu mă amăgesc crezând că sunt forța naționalistă mesianică de care avem nevoie pentru a intra în rând cu lumea (Polonia, Ungaria), dar semnele îmi dau de gândit, adică reacțiile absolut demente ale useriștilor care au impresia că AUR sunt legionari (ce bine ar fi!) ,” deci evident nu crede că sunt legionari.

   • cred ca polonia si ungaria sunt cumparate de evreii cabalisti traditionalisti, iar romania e cumparata de evreii satanisti, la fel cum sunt impartite cartierele pe clanuri tiganesti asa sunt si tarile.

 4. CE importanta are daca sunt legionari, para legionari sau orice?! CE SUSTIN este important, iar ceea ce sustine AUR este adevarul!!
  Este incredibil cat de cretinizat este poporul acesta!
  USR refuza sa jure, cu mana pe Biblie, dar a obtinut 14 la suta?! SUNTEM cretini, oare?
  USR vor homosexualitate, inca de la gradinita, intr-un stat eminamente crestin, si, totusi, este votat?!
  USR este partidul lui soros si isi bate joc de credinta si istoria si valorile romanilor, in propria lor tara, si, totusi, este votat?!
  In propria tara sa fiu apostrofat ca merg la biserica?! sa fiu liat in ras, calcat in picioare?
  Mama voastra de lepre nemernice!

 5. toata floarea politicii este globalista, diferenta e ca unii se gandesc la LUcifer, altii la Arhitect, altii la Hristos si toti impreuna sunt frati…dar e posibil sa fie si niste agenti dulbii care sa tina cu natia.
  fara globalism ei nu au ce sa manance, adica banet, burse, actiuni; intr-o lume inchisa i-ar lua la bataie cetatenii jecmaniti, asa oamenii nu stiu de unde le vine necazul si sufera in tacere

  cine vrea sa vada diferentele intre partide sa vada cate asemanari sunt intre programele lor si apoi sa le categoriseasca; nu stiu daca e vre-un partid sa fie clar contra vaccin, contra imigratie, contra corporatii, pro Hristos, este?

 6. Sosoaca a fost figura majora a victoriei acestui partid, orice s-ar spune, ea a electrocutat lumea !
  Si acum o izoleaza si nu o lasa sa apara cu ei in interviuri importante !
  O zice Luis Lazarus care a ajutat-o foarte mult si care este revoltat ca azi este tinuta la index , data fiind munca si contributia ei majora la victoria partidului.
  Acest fapt este cu atat mai nedrept cu cat ea si-a inceput peroratiile publice , cu luni inainte sa se inscrie in partid, atragand publicul !
  Nu cunosc partidul mai deloc, dar Simion nu cred ca facea mare branza fara ea .
  Claudiu Tarziu probabil ca da, insa fara Sosoaca , din pacate , nu facea destule voturi .Nu cred ca este suficient de bine cunoscut !
  Repet, nu sunt expert .

 7. De fortat alegerile anticipate!
  Cum a zis George Simion, AUR incepe campania electorala pentru urmatoarele alegeri – anticipate sau la termen.
  De citit programul AUR, angajament/declaratie politica care a fost acceptat de Tribunalul Bucuresti.
  https://www.partidulaur.ro/program_aur
  Avem timp pana in martie, aprilie sa informam cat mai multi oameni.
  AUR poate depune motiuni de cenzura, poate initia proiecte legislative atat “din interior” cat si “din exterior” – ca initiativa cetateneasca.
  Sa avem pana la 1 iunie primul Parlament NATIONAL.
  Acum
  – un german sectant
  – “aranjeaza” cu un maghiar, Orban – sef de partid… national!?!
  – si cu un alt maghiar, Barna – sef de partid pur satanist
  – si cu maghiari din “Uniunea DistrugeM Romania”,
  – supravegheati de un talmudist pretins american, ambasador…
  – si de unealta sionist-globalista Vexler
  – indrumata de oficina B’nai Brith platita de fraieru’ roman = Institutul anti-romanesc Elie Wiesel
  Atentie – tot “ei”, talmudistii se folosesc tot de un maghiar ca sa ne puna pumnu’-n gura, politia gandirii si batjocorirea romanilor – CNCD.
  CE SA LE MAI FACEM ROMANILOR CA NU AU MURIT!
  Nu mor caii cand vor cainii dar nu-ti baga-n traista Dumnezeu ce iti da…
  Acum, averea noastra este cea din traista A.U.R. si trebuie sa o aparam … cum se zice in SUA… “By All Necessary Means” (organizatie marxista), prin orice mijloace necesare!
  In jungla nu se invita jivina la cafea, o indepartezi “prin orice mijloace necesare”.
  Felicitari si succes!

 8. :))))))))))))))))))) hAur da da da, (((calin georgescu))) da da da….simion flamandul si cristi tarziu fan-ul lui macovei. Stati departe de astia!

 9. Iata un articol de bun simt cu privire la AUR: Dan Diaconu: „Să nu ne îngropăm singuri!”

  Mi se întâmpla cu mult timp în urmă, atunci când m-am gândit că aș putea avea ca primi clienți ai unei firme pe care abia o înființam, membri din comunitatea românească din Spania. Calculul era simplu: vorbim aceeași limbă, putem negocia românește și, în plus, prețurile noastre erau mai mici. De asemenea, mizam pe faptul că românii ne-ar putea recomanda vecinilor lor. Calculul suna frumos pe hârtie, doar că am avut o problemă cu unul dintre primii clienți care, probabil, văzând că suntem tot români, a avut pretenția să-i facem lucrarea pe gratis, abordând metoda atât de cunoscută pe-aici: ba că materialele n-ar fi de calitate, ba că omul care i-a lucrat a făcut treaba de mântuială, ba că nu avem ștampilă pe timbru s.a.m.d. Disperat de pretențiile individului, l-am pus pe angajat să-i facă lucrarea și să nu-i mai ceară niciun ban. Am pierdut eu, dar am închis situația cu nebunul.
  Am crezut că s-a terminat. Aiurea. Câteva zile mai târziu un vecin din același imobil a apelat la noi. A fost o întâmplare pentru că nu ne cunoștea nimeni. Totul a decurs ca la carte, omul a fost mulțumit și, plătindu-i lucrarea angajatului meu, i-a spus că nu înțelege de ce vecinul lui vorbea atât de urât despre noi. Așadar, după ce că obținuse lucrarea pe gratis, pomanagiul mai și arunca rahat în noi. Atunci am înțeles că strategia mea fusese greșită. Nu doar că, știind că firma e românească, românii nu apelau la ea, dar, mai mult, din invidie, încercau să ne îngroape. Așa că am schimbat abordarea: nu mai luăm clienți români. Dacă ne solicita cineva cu nume românesc motivam că nu avem timp. Și a fost bine, în sensul în care nu am mai avut parte de mizerii.
  V-am amintit întâmplarea asta pentru că ea mi-a venit în minte acum, în urma alegerilor. E cât se poate de limpede că avem o surpriză enormă prin intrarea în forță a AUR în Parlament. Formațiunea n-a intrat chinuit, cu un 5.01%, ci în forță, fără să aibă vreun tremur în ceea ce privește pragul electoral. Toată lumea e surprinsă. Doar că instituțiile de presă mai conservatoare îi atacă în disperare. Nu-i bai, ăștia din media oficială deja au pus tunurile pe ei, deh, comandă de la stăpânire. Însă „și tu, Brutus”? Mă uit la prietenii de le Active News care, încă dinaintea finalizării alegerilor, atacă în disperare AUR. Ba că nu știu ce mason a fost văzut pe-acolo, ba că Bobby Păunescu s-a aflat „la poză” în noaptea alegerllor, ba că ar fi ceva securiști amestecați. Sunt aceste informații adevărate? Fără doar și poate că da. Însă, vă întreb, ce relevanță au?
  V-am spus că nu-mi place Călin Georgescu și, spre deosebire de mulți dintre cei care-l critică, eu chiar am ce spune. Însă, nu pot să nu recunosc că, dincolo de discursurile sforăitoare, mai introduce și necesitatea ca aici, în România, trebuie să conducă românii. E rău? De asemenea, am citit numeroase materiale de-ale lui Claudiu Târziu. Nu-l cunosc decât prin prisma cuvintelor pe care le așterne pe hârtie. Și totul sună extrem de bine. De ce l-aș ataca pe acest om care, sincer să fiu, mi se pare onest? Despre George Simion n-am mari informații. V-am spus doar că am avut cu el doar un mic dialog: m-a întrebat dacă poate prelua în publicațiile pe care le are materiale de pe blogul meu. I-am dat acordul fffără probleme. Omul mi s-a părut onest și pus să facă ceva. De asemenea, tot din formațiunea aceasta face parte și Ovidiu Hurduzeu, pentru care am toată stima. Uneori nu ne potrivim în opinii, dar nu mă pot pune la îndoială atașamentul său față de valorile conservatoare. Și mulți dintre cei care-l atacă, înainte de-a o face, ar fi bine să citească „Sclavii fericiți”. Nu de alta, dar le va deschide ochii la modul brutal, ajutându-i să înțeleagă și să se îngrozească de lumea în care trăim și, mai ales, de traiectoria periculoasă pe care ne-am înscris.
  Sunt securiști în AUR? Fără doar și poate. Cei care mă citesc de ceva vreme știu bine opiniile mele despre Securitate. Mai mult decât că am avut victime în familie de pe urma acestei instituții mizerabile ale cărei tentacule se întind până în zilele noastre nu mai spun. Cu toate acestea, nu pot fi orbit în asemenea hal încât să mă arunc asupra lor din motivul că au ceva securiști printre ei. Păi hai să comparăm situația cu restul partidelor care-au ajuns să fie compuse doar din securiști globaliști. Cum vi se pare?
  Știu că toți visați la câte-o Albă ca Zăpada imaculată, dar, purilor, v-ați uitat în oglindă? Trăiți în mizeria asta de lume și aveți pretenția ca totul să fie impecabil? Îmbrăcați-vă în alb și ieșiți la plimbare prin câmpul mocirlos, iar după zece minute să-mi spuneți cum v-ați menținut impecabili!
  În situația actuală, în rahatul în care ne aflăm, în loc să ne bucurăm că vocea noastră atât de hulită în politichia autohtonă tocmai ce-a dizlocat o parte importantă a javrelor din Parlament, stăm să-i atacăm pe cei care-au reușit să izbândească. Oameni buni, cei de la AUR au reușit ceva! Chiar nu mai putem să ne bucurăm atunci când obținem o victorie? În situația disperată în care ne aflăm, simplul fapt că valorile naționale și cele conservatoare izbândesc și-și fac loc într-o lume sufocată de globalism e o mare victorie. E pentru prima dată în ultimii doisprezece ani când avem naționaliști în Parlament, iar voi v-ați pus să le dați în cap. Realizați asta?
  Dacă ceva nu vi se pare corect, alegeți să vă implicați. Partidul are nevoie de resursă umană. Probabil acum este nevoie, mai mult decât oricând, de consolidarea rețelei teritoriale. De ce nu vă implicați? Preferați să stați pe margine și să-i înjurați? Nu-i OK. Aveți ochii încețoșați de invidie, iar asta ne duce pe toți la pierzanie.
  Știți care este alternativa la AUR? V-o spun eu: țuțerii de tipul Baconsky sau Papahagi care, recent, prin vocea celui din urmă, plângeau vocal că, iată, au intrat în Parlament rudimentarii ăștia tradiționaliști. Nu era mai bine – sugerează Papahagi către stăpânii săi – ca ortodocșii cu valori europene să fie în locul celor de la AUR? Înțelegeți tărășenia? Adică de ce n-au fost împinși în față și din timp ei, cei care ar face blatul imediat cu ideologia UE? Iată, zic ei, acum ne trezim cu „ăștia” care au ca valori credința strămoșească, familia tradițională și alte chestii „fumate”. V-ar fi plăcut mai mult impecabilii de tipul băsiștilor Papahagi, Baconsky, Neamțu s.a.m.d.?
  Gândiți-vă bine la cele ce v-am spus până acum. Lăsați invidia de-o parte și dacă vedeți că se construiește ceva, mai bine puneți mâna pe mistrie și adăugați un rând de cărămidă. Veți ști mai târziu că acel rând a fost al vostru. De dărâmat e simplu, dar după ce dărâmi nu mai rămâne nimic. Vă veți lăuda oare cu vidul care nu se vede niciodată?
  Așadar, dragii mei, aveți puțin rațiune și, mai bine, puneți umărul la treabă și ajutați-i! Hai să începem să construim, nu să dărâmăm!
  Autor: Dan Diaconu
  Sursa: Trenduri Economice

 10. Active News condus de pro masonul VICTOR RONCEA , tigan evreu si fals legionar face spume. Daca AN face spume atunci e de bine…Tot ce baga AN anti masoni e doar o lupta intestina intre ei, daca spui ca ISARESCU E MASON te sterge definitiv, asa cum a facut…daca spui de jidani ca au confiscat miscarea nationalista prin jidaovul Basescu si jurnalisti ca ROncea e clar…
  Asa se manipuleaza votul nationalistilor…le dai ce vor sa auda despre dreptate si adevar dar ascunzi parsivenia despre oamenii cheie ai masoneriei care trag sforile…

  https://www.activenews.ro/stiri/SCHEMA-UDMR-aplicata-la-AUR.-IMPOSIBILA-SURPRIZA.-La-victoria-din-butoane-au-iesit-din-adormire-masonul-Nicolae-Voiculet-si-miliardarul-Bobby-Paunescu-fiul-ofiterului-DIE-George-Constantin-Paunescu-devalizator-Bancorex-si-afacerist-cu-oligarhii-Rusiei-164028

  • E bine că a mai observat cineva. Zici că citești Breitbart. Mă aștept să apară articolele pro-Israel de la o zi la alta.
   Ce scria Victor Roncea în 2012 în ziarul BURSA condus de Oy Vey Florian Goldstein. “Dar pentru americani, ce credeţi că e România? Nu mai mult decât o altă provincie Kosovo. Altfel nu se explică de ce Statele Unite, mai precis diplomaţia americană a democraţilor, l-au trimis la Bucureşti, să se întâlnească cu doi preşedinţi şi un prim ministru, pe Philip Gordon, un asistent de-al Secretarului de Stat al SUA, Hillary Clinton, care tocmai “a rezolvat” o criză constituţională similară, în republica separatistă Kosovo.”
   Astăzi nu mai știe cum să promoveze toate gogorițele americane despre China: Covid-ul, persecuțiile uighurilor, . Doar că spre deosebire de Breitbart, a preluat și atacurile Democraților contra Ungariei si Poloniei. Deh, Biden aproape că a ieșit președinte.

   • AN e pro trump dar daca am spus de el ca e manechin si actor si ca jocurile le fac aia cu sinagogile care nu i-au lasat pe nationalisti sa numere voturile mi-am furat-o! cum sa spui ca ginerele lui trump nu stia ce ordine are triibul ales?! 80% din ovreii dn sua au votat biden. cum sa nu voteze cu comunistul si cum sa nu stie “nationalistul” ca va fi furat, ce tara bananiera e acolo? toata administratia americana e plina de comunisti globalisti, Trump daca stia asta nu se ajungea aici…acum orice decizie va lua prabusirea nu mai poate fi evitata, si va fi rau….dar cine sa aduca la indeplinire profetiile mesianicilor daca nu ultimul presedinte al americii prieten cu Bibi si cu nepoti evrei???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *