Home / Problema Țigănească / PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară

PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară

Sterie Ciumetti.
Incorect Politic
Decembrie 7, 2020

Vești nesperat de bune din partea degeneratului Lerca Duda, țiganul transexual care în urma victoriei AUR anunță că părăsește România.

Du-te tare, țigane! Ia-ți șatra cu tine!

7 comments

  1. Și după ce pleacă din țară să se spânzure.
    El și toți țiganii.

  2. cea mai buna veste. ma bucur mai ales ca m-a dat Roncea afara de la comentarii dupa ce am zis ca scopul e unitatea si suveranitatea si apoi dogma, unitatea e mai importanta decat masoneria asa cum e pacea mai importanta decat dreptatea in ortodoxie.

  3. trebuie gandit un program de populare a satelor spaniole ramase goale, neaparat. pt asta merita sa dam de la buget ajutoare, numai sa nu mai primim altii la cote obligatorii.

  4. Si pe mine m-au blocat Albin si Roncea dupa ce am demascat liota de comentatori securisti care voiau sa demobilizeze electoratul nationalist. Drept urmare, si-au pierdut unul din tot mai putinii cititori si vor ramane sa se joace singuri de-a cenzura pe site-urile lor care devin tot mai nefrecventate. Felicit site-ul Incorect Politic pentru atitudinea sa patriotica si nationalista!

  5. Si eu am fost eliminat de pe Active News! Daca ar fi cinstiti ar astepta sa vada mai inati ce face AUR! degeaba cenzureaza. Daca ai dreptate n-ai de ce sa cenzurezi. E drept ca si in judetul meu au intrat doi excroci pe listele AUR dar ce sa-i faci, macar AUR sta bine la varf.

  6. Jos cu tiganii în Romãnia 100% Afara cu borãții nespàlàți cu tot ci Jellu Duminicâ boâtul ãla nenorocit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *