Home / Educativ / Soluție legală anti-vaccin Cohen-19

Soluție legală anti-vaccin Cohen-19

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 7, 2020

Soluție legală anti-vaccin Cohen-19

Codul de la Nürnberg

„Vaccinarea obligatorie, care se ridică la experimentarea umană fără consimțământ, este împotriva Codului de la Nürnberg”, a declarat Mary Holland, doctor în drept și profesor universitar pe podiumul Organizației Națiunilor Unite, pe 4 mai 2016.

Într-adevăr, în urma presupuselor atrocități medicale săvârșite de regimul național socialist, lumea a adoptat Codul de la Nürnberg, care afirmă că „consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial”. Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice subliniază, de asemenea, interzicerea experimentării pe om în textul său din 1966. Acesta afirmă: „Nimeni nu poate fi supus fără consimțământul liber experimentării medicale sau științifice.”

Este perfect potrivit să te opui vaccinării obligatorii folosind bazele Codului de la Nürnberg și Pactului privind drepturile civile și politice în privința vaccinării forțate.

Suntem într-adevăr confruntați cu un experiment uman de inginerie genetică la scară globală, care include două componente:

1 °) componenta chimico-biologică deoarece vaccinurile conțin fenol, timerosal, mercur, aluminiu, etilenglicol, formaldehidă, benzetoniu, scualen, SV40, celule canceroase, benzonază, ADN și ARN viral, îndulcitori, OMG-uri, albumină umană, antibiotice cu urme de neomicină, polimixină B, kanamicină, gentamicină, streptomicină, trometamol. Aceste elemente combinate sunt mutagene și, în unele doze, fatale organismului.

2 °) componenta nanometrică deoarece vaccinurile conțin nano-componente de tungsten, titan, zirconiu, hafniu, stronțiu, aluminiu, nichel, fier, antimoniu, crom, aur, zinc, platină, argint, bismut, ceriu, cupru, plumb , staniu, bariu, vanadiu, magneziu, sulf, siliciu, calciu, sodiu, mangan…

Dovezile prezenței acestor nanocomponenți de vaccin au fost furnizate de doctorii Antonietta M. Gatti și Stefano Montanari pentru Consiliul Național de Cercetare din Italia. Rezultatele nano-diagnosticului lor au fost publicate în Jurnalul Internațional al Vaccinurilor la 23 ianuarie 2017 (a se vedea Morphéus nr. 81).

Rezultatele acestei nano diagnosticări pentru 44 de vaccinuri, dintre care unsprezece sunt obligatorii!!, se află pe biroul tuturor producătorilor de vaccinuri…

Aceștia din urmă, neavând niciun răspuns științific de furnizat, se grăbesc să-și pună oamenii în funcții în ministerele sănătății publice. Ei intenționează să ucidă și să împiedice răspândirea acestor informații și să ia măsuri din ce în ce mai vehemente împotriva populației, care, din cauza dependenței ei față de rețelele de control al informațiilor, are mari greutăți să înțeleagă că întreaga clasă politică, în sistemul “democrației reprezentative”, nu sunt decât niște elemente de fațadă orientate, de fapt, împotriva propriilor popoare.

 

One comment

  1. doar la tortura ti se face vaccin care nu a fost testat pentru a se cunoaste efectele pe termen lung. Este inceputul editarii genetice a oamenilor fara consimtamantul liber si temeinic informat.

    https://pbs.twimg.com/media/EojvPsHUUAURPeb?format=jpg&name=900×900

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *