Home / Educativ / Comunismul sovietic = bolșevism = sionism

Comunismul sovietic = bolșevism = sionism

Manuela Alexandrescu
Incorect Politic
Decembrie 7, 2020

“Trebuie să înțelegeți. Principalii bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși. Urau rușii. I-au urât pe creștini. Conduși de ura etnică, ei au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nicio remușcare. Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce numiți în America „Revoluția Rusă”. A fost o invazie și o cucerire asupra poporului rus. Mai mulți dintre conaționalii mei au suferit crime oribile de mâinile lor pătate de sânge decât orice popor sau națiune a suferit vreodată în întreaga istorie a omenirii. Nu poate fi subevaluat. Bolșevismul a fost cel mai mare sacrificiu uman din toate timpurile. Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile criminalilor. ”

– Aleksandr Soljenitsin (1918-2008),
romancier, istoric și critic al totalitarismului comunist , laureat al Premiului Nobel

2 comments

 1. confirma si Putin
  https://www.timesofisrael.com/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish/

  personal, am fost dat afara de la situl “nationalist” ActiveNews si sters cu toate comentariile pe toti anii, pt am spus cam asa ceva, sa nu mai confunde intentionat comitetul rus si kgb ul din patriarhia rusa cu rusii de rand, la fel cum nici imperialismul american nu mai trebuie confundat cu imperialismul kazar.

  probabil ca AN(nationalisti romani cu nume englezesc) este doar o opozitie controlata din servicii ca dl.Roncea obtine usor documente din arhiva. De la alegerile americane mi-au blocat mai multe comentarii legate de conspiratia echipei lui Trump contra SUA, sunt mana in mana cu satanistii demonocrati, de ex. avocata Lin Wood a donat ani de zile la democrati, Barr l-a tradat, Giuliani s-a dat lovit cu covid, judecatorii ii intorc spatel, la fel curtea suprema, …pana la urma iese razboi
  Pe alt comentator l-au sters dupa ce a spus ca Isarescu e mason.

  iata ce spune un parinte rus, ca unul sovietic ar fi zis sa facem ascultare de autoritati.

  “Iar părintele îmi spunea să mă rog lui Hristos să îmi dea suflet generos, întrucât îi urăște pe fricoși și pe cei egoiști. Păstrează ce ai. Nu te certa cu nimeni și nu face reproșuri, nu judeca pe nimeni. Timpul pe pământ este dat de Dumnezeu. Va fi un mare haos, nu va fi credință, sau credință prea puțină, iar preoții vor tăcea.
  Nu vă temeți, pentru că Dumnezeu are nevoie de oameni curajoși.
  Nu îi iubește Duhul Meu pe cei cu suflete mici și fricoase.
  Ucenic al Domnului este acela care renunță la sine, își ia cu el Crucea și urmează pe Hristos, iată ce înseamnă să fii ucenic al Domnului.
  De aceea, nu vă păcăliți singuri! Dacă nu renunțați la voi înșivă și nu urmați lui Hristos pe Golgota, nu sunteți creștini, țineți minte.
  Dacă v-ați botezat, ce înseamnă că v-ați botezat în apa Domnului? Înseamnă să muriți toți pentru Hristos.
  Apostolii ne predică în scrierile lor că cei care s-au răstignit întru Hristos, vor fi și slăviți întru Hristos.
  Dacă cu Hristos în suflet murim, cu Hristos vom și învia. Altă cale pentru om nu există – valorile vieții și ale propriei persoane – doar dacă se leapădă de sine și urmează cu adevărat pe Hristos pe Golgota și pe Cruce. Acesta este creștinism adevărat. Dar dacă Crucea asta tu nu o ai și te rogi, ceri să te mântuiască, să știi că creștinismul nu este un monument, nu te păcăli singur.
  Tu uită-te mai bine la tine însuți, vezi ce ți-ai făcut, cum poți să te corectezi. Poți să te ierți? Nu – conștiința ta nu te poate ierta – după câte răutăți ai făcut, după ce ai piedut Darul Domnului, ai pierdut timpul, și câtă răutate ai adus oamenilor… tu.
  Și cum să uiți și să ierți, pur și simplu? Nu tu singur pentru tine ți-ai creat o fire aspră, înspăimântătoare, respingătoare?
  Adică cu propria fire – trebuie să renunți la firea ta, vă spun, ca să nu trăiești cu ea, iar firea, ca să o faci curată și fericită, nu ai nevoie de altceva: leapădă-te de firea ta și urmează pe Hristos pe Cruce și atunci prin Hristos slăvit vei fi!

  Arhimandritul Tavrion – 1970

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *